-
Kalhspera se olous!
Ekana arketh wra na synhdhtopoihsw ayto poy eida extes to prwi ston dromo: Mia astrafterh Mercedes SLR, parkarismenh sto neo psyxiko !!!
Episynaptw kai thn fwto pou prolava na travhxw apo to kinhto.
Aporw, posa tetoia aytokinhta na kykloforoun sthn Ellada...
Den nomizw panw apo 2-3. Mhn ksexname oti milame gia aytokinhto pou kanei panw apo 500.00 Euro ('h 150.000.000 drx).
-
Kalhspera se olous!
Ekana arketh wra na synhdhtopoihsw ayto poy eida extes to prwi ston dromo: Mia astrafterh Mercedes SLR, parkarismenh sto neo psyxiko !!!
Den nomizw panw apo 2-3. Mhn ksexname oti milame gia aytokinhto pou kanei panw apo 500.00 Euro ('h 150.000.000 drx).
-
Kalhspera se olous!
-
Έϊ! Ποιός σου είπε να μοστράρεις το αυτοκίνητο μου στο διαδίκτυο?
-Τι πινακίδες είχε? Ελληνικές?
-
Σιγά το αμάξι!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σιγά το αμάξι!Έχει και χάλια ορατότητα προς τα πίσω.
-
άσε, ο πατέρας ενός γνωστού μου ήταν από τους πρώτους που είχαν κάνει προπαραγγελία, σχεδόν 2 χρόνια πριν... με ξενερώνεις να τον ρωτήσω εάν το πήρε τώρα...
πόρωση... και αυτός είναι μόλις 20!
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
άσε, ο πατέρας ενός γνωστού μου ήταν από τους πρώτους που είχαν κάνει προπαραγγελία, σχεδόν 2 χρόνια πριν... με ξενερώνεις να τον ρωτήσω εάν το πήρε τώρα...πόρωση... και αυτός είναι μόλις 20!
Πρέπει να πεινάει ο κακομοίρης.....
-
Κακούργα κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους του ρίχνεις στα τάρταρα!!!
-
A ρε αυτη η εξαρτηση του ελληνα με το αστερι Αντι να παρει κανενα πορσικο κοιτα σε τι αυτοκινητα πεταει τα λεφτα του.Λενε οτι η slr ειναι οτι πιο κοντινο της merc σε φορμουλα1.kergaz μην πλησιαζεις πολυ γιατι μπορει να πιασει φωτια ο κινητηρας
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
kergaz μην πλησιαζεις πολυ γιατι μπορει να πιασει φωτια ο κινητηραςxa xa xa
eidika fetos, etsi pws paei h mclaren, poly pithano mou fainetai ayto pou les
-
Σάκη πρόσεχε τι λες. Πιπέρι στο στόμα. Το μόνο σίγουρο είναι όπως έχει πει παλιότερα άλλος φίλος μας ότι έχει κινητήρα δυναμίτη (μπουρλότο;).
Πλάκα κάνω μην αρχίσουμε κοκορομαχίες και εδώ προς θεού.
-
Ειναι αυθεντικη φωτο ;Γιατι κατι δεν μου αρεσει (οι ζαντες καπως ειναι ).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι αυθεντικη φωτο ;Γιατι κατι δεν μου αρεσει (οι ζαντες καπως ειναι ).aythentikh einai.
apla epeidh thn travhxa me kinhto, fainetai kapws perierga...
-
Ο χρήστης kergaz έγραψε:
Ειναι αυθεντικη φωτο ;Γιατι κατι δεν μου αρεσει (οι ζαντες καπως ειναι ).
aythentikh einai.
apla epeidh thn travhxa me kinhto, fainetai kapws perierga...
Εγω παντως θα κατεβαινα κατω και θα το χαϊδευα .Ποσες πιθανοτητες εχεις να ξαναδεις ζωντανα τετοιο αυτοκινητο,να το ακουμπησεις,να το μυρισεις ; .Ειναι αυτο που λενε once in a life time.
-
Πολυ αεροδυναμικη ρε παιδί μου,μετά βίας κρατιέται στο έδαφος..
-
Den εχω σκοπο να προκαλεσω.Πλακα εκανα αλλα με τα ιδια λεφτα ο τυπος μπορουσε να παρει gt3 η 360 stradale.Τι ηληθιο κολλημα εχουν φαει ολοι οι ελληνες με τις mercedes.
-
Τι ηληθιο κολλημα εχουν φαει ολοι οι ελληνες με τις mercedes.
To ίδιο που έχου πάθει κατ'αναλογία και με το golf πχ και ακριβώς το ίδιο που έχουν πάθει όσοι βρίζουν το golf ή την mercedes ή δεν ξέρω και εγώ τι
-
-
MERCEDES SLR !!!