-
Ελπίζοντας να μην έχει ανοιχτεί άλλο σχετικό topic, ενδιαφέρομαι για ένα καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW. Το καλό αναφέρεται περισσότερο στο θέμα εξυπηρέτηση και ικανότητα αντιμετώπισης τεχνικών θεμάτων παρά στο οικονομικό. Μέχρι τώρα έχω πάει σε 2 αντιπροσωπείες, στην athenscar στη Βουλιαγμένης και στον Σπανό στη Συγγρού, χωρίς να έχω μείνει ικανοποιημένος (ειδικά για τον 2ο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ελπίζοντας να μην έχει ανοιχτεί άλλο σχετικό topic, ενδιαφέρομαι για ένα καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW. Το καλό αναφέρεται περισσότερο στο θέμα εξυπηρέτηση και ικανότητα αντιμετώπισης τεχνικών θεμάτων παρά στο οικονομικό. Μέχρι τώρα έχω πάει σε 2 αντιπροσωπείες, στην athenscar στη Βουλιαγμένης και στον Σπανό στη Συγγρού, χωρίς να έχω μείνει ικανοποιημένος (ειδικά για τον 2ο).
Πιθανώς να το έχουμε ξαναπεί κάπου.
Εγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από έναν πολύ κοντά στο υπόγειο πέρασμα στη Μεταμόρφωση (Δήμας ή Δημάκης).
Φίλος είναι ενθουσιώδης με κάποιον Μέλιο στα νότια (ίσως Αγιο Δημήτριο).
ΔΕΝ έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τον Κουλούρη. -
Για λέγετε...οι γνώστες!~!
Καλός ο Νταγκουνάκης απο προθυμία!Απο αποτελεσματικότητα όμως...!!
Βασικά το θεμα είναι αν υπάρχουν μηχανικοί στα Συνεργεία BMW που να ξέρουν και να θέλουν να ασχοληθούν με ενα πρόβλημα!!
-
Να ακούτε το Νίκο κάτι παραπάνω ξέρει δυστυχώς. Που να πιάσουν και τα κρύα δηλαδή.
-
Kαλημερα
Δοκιμαστε και την Αλιμος Μοτορς.Ειναι νεαρα παιδια με ενθουσιασμο για τα
BMW.
Bimmer
BMW service