-
Ψάχνομαι για την αγορά ενός νέου μεγαλύτερου αυτοκινήτου από αυτό που έχω.Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τρίλημμα μου.
Προτεραιότητες μου που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στην απόκτησή του είναι κατα σειρά προτεραιότητας:α) Αξιοπιστία
β) Ανεση- ηχομόνωση
γ) Εξοπλισμός - Τιμή
δ) Eγγύηση
ε) Δίκτυο - Αfter Sales Service***Παρακαλώ μείνετε σε αυτά που σας προτείνω, δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν) άλλα.
Ευχαριστώ πολύ
-
Ψάχνομαι για την αγορά ενός νέου μεγαλύτερου αυτοκινήτου από αυτό που έχω.Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τρίλημμα μου.
Προτεραιότητες μου που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στην απόκτησή του είναι κατα σειρά προτεραιότητας:α) Αξιοπιστία
β) Ανεση- ηχομόνωση
γ) Εξοπλισμός - Τιμή
δ) Eγγύηση
ε) Δίκτυο - Αfter Sales Service***Παρακαλώ μείνετε σε αυτά που σας προτείνω, δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν) άλλα.
Ευχαριστώ πολύ
-
β) Ανεση- ηχομόνωση
γ) Εξοπλισμός - Τιμή
δ) Eγγύηση
Ευχαριστώ πολύ
-
Και εγώ ψάχνομαι
Οι δύο επιλογές μου προς το παρόν είναι Μοντέο και Μάζντα 6 αλλά δίνω προβάδισμα στο 1ο. -
Τα αγγλικά περιοδικά βγάζουν το Mondeo ως καλύτερο πάντως.
-
Πήγαινε να δεις το Volvo και είμαι σίγουρος οτι θα μας γράψεις 'Παιδιά! Πήρα το Volvo! '
Εχει τα πάντα που θέλεις!
α) Αξιοπιστία
Είναι Σουηδικόβ) Ανεση- ηχομόνωση
το σαλόνι του είναι απόλαυση!γ) Εξοπλισμός - Τιμή
Τα είχει όλα.δ) Eγγύηση
Έχει αξιοπιστία. Δεν την χρειάζεται!ε) Δίκτυο - Αfter Sales Service
Δεν υπάρχει Σαρακάκης πιά! Μας τελείωσε! -
ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ MONDEO. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΤΟ AVENSIS ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ MONDEO, ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ VOLVO, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΙΓΟ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ TEST DRIVE. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑ MAZDA 6 (ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΑΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ AFTER SALES SERVICE ).
-
xαλαρα πας για το Βολβο.
Ειναι πιο καινουργιο
Ειναι πιο ωραιο μεσα
Ειναι πιο ωραιο εξω
Ειναι ΒΟΛΒΟ
Ειναι πιο λιμουζινα. -
Να ρίξω και το νεοφερμένο 407 Σάββα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Να ρίξω και το νεοφερμένο 407 Σάββα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων?Ο ανθρωπός ζήτησε Αξιοπιστία!
-
Με βάση τις προταιρεότητες που θέτεις συγκλίνεις στο Avensis, λόγω άνεσης αφού είναι από τα πιο άνετα και με την καλύτερη ποιότητα κύλισης. Όσο για τα υπόλοιπα -αξιοπιστία, after sales- ε δεν νομίζω να χρειάζεται σχολιασμός
Το Volvo (λέμε τώρα) V40 είναι αρκετά μικρότερο από τα άλλα δύο και μοιραία χάνει σε χώρους, αν σε απασχολεί. Σκέψου ότι συγκρίνεις Focus με Mondeo
-
Kι εγώ κατά Volvo μεριά κλείνω... είναι πολύ ξεχώριστο αλλά σε αυτό με προβληματίζει το περιορισμένο δίκτυο και ότι ο κοντινότερος σε μένα που έχει αντιπροσωπεία Volvo είναι ο Σαρακάκης ! (έχει αντιπροσωπεία αλλά έχασε την κεντρική)
Oσο για το Avensis με χαλάει πολύ το ότι είναι ταριφο-άμαξο...μα πάρα πολύ..
**Παιδιά είπα όχι άλλα μοντέλα...το 407 δεν μου αρέσει!
-
Έγώ πάντως θα έπαιρνα Mondeo επειδή μ' αρέσει περισσότερο από τ' άλλα.
Είναι προσωπικό γούστο φυσικά, αλλά το Avensis όσο και να αυθυποβάλλομαι δε μπορώ να με κάνω να μ' αρέσει (γιατί τα συμπαθώ τα Toyota). Και το Volvo ούτε που ξέρω πως είναι, άρα δε θα μ' αρέσει (τόσα περιοδικά, δε θα το βλεπά; ) . Από κει και πέρα και στους άλλους τομείς, πέρα της εμφάνισης, το Μονδεο μάλλον βγαίνει νικητής. -
Lord πίστεψε με θα άλλαξεις άποψη...είναι πανέμορφο!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Έγώ πάντως θα έπαιρνα Mondeo επειδή μ' αρέσει περισσότερο από τ' άλλα.....'H είσαι 50 - 60χρονών ή..... πές μας τι πίνεις και σου αρέσει το μοντέο!!
Elteo: φίλε που μένεις; Υπάρχει παντού μια αντιπροσωπεία της Volvo Δεν χρειάζεται να πας στον Σαρακάκη.
Αντε και με γεια σου!!!
-
Sado μένω Ραφήνα..στην Μεσογείων που με βολεύει απ ότι είδα είναι του Σαρακάκη..
Εχεις να προτείνεις κάποια κοντινή..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sado μένω Ραφήνα..στην Μεσογείων που με βολεύει απ ότι είδα είναι του Σαρακάκη..Εχεις να προτείνεις κάποια κοντινή..?
στην Κηφισίας στο Μαρούσι στο ύψος του Carrefour υπάρχει δίπλα στις Saab και Audi.
ή πάρε στο τηλέφωνο 801-11-11411 θα σε βοηθείσουν πολύ.
-
thnx Sado..
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Sado μένω Ραφήνα..στην Μεσογείων που με βολεύει απ ότι είδα είναι του Σαρακάκη..
Εχεις να προτείνεις κάποια κοντινή..?
στην Κηφισίας στο Μαρούσι στο ύψος του Carrefour υπάρχει δίπλα στις Saab και Audi.
Αν υπάρχει δίπλα και αντιπροσωπεία Αudi, ρίξε μια ματιά !
Βέβαια, με τα χρήματα αυτά, αγοράζει κανείς μόνο τις ρόδες και το τριάκτινο τιμόνι από το 1.8Τ
Επ, πλάκα κάνω !Πίσω στο θέμα μας...
Εγώ ψηφίζω Volvo S 40. Eίναι το πιο φρέσκο στην αγορά, εκπληκτικό-δυναμικό design μέσα-έξω, πιστεύω ότι καλύπτει όλα όσα θέλεις.
Το Αvensis, καλό είναι αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το σχήμα του, καθώς και ότι έσει γίνει πλέον...σούπα στους Ελληνικούς δρόμους.
Το Μοndeo πολύ καλό κι αυτό,
αλλά με τραβά πολύ περισσότερο το S 40... -
Αλλη μία ψήφος για το S40 εδώ... Το Τ4 ακόμη καλύτερα!
Avensis - S40 - Mondeo.Ποιό να πάρω?