-
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ), ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΕΘΕΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ (ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ) ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ (ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ), ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ , ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΓΩΝΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ .
ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ Η ΕΠΤΑ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ) ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΔΗΓΩΝ Η ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (πρωην οδηγος , που φοβαται το αυριο ,των αγωνων)
-
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ), ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΕΘΕΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ (ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ) ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ (ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ), ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ , ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΓΩΝΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ .
ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ Η ΕΠΤΑ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ) ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΔΗΓΩΝ Η ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (πρωην οδηγος , που φοβαται το αυριο ,των αγωνων)
-
-
Τον **Lev **και τον Μάριο Ξανθάκο!
Τον πρώτο γιατί λέει σωστά πράγματα και τον δεύτερο γιατί πράττει σωστά χωρίς να λέει!
Δεν ξέρω αν μπορούν-θέλουν , απλά εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στα πρόσωπά τους και πιστεύω ότι θα προσφέρανε πολλά σε αυτόν τον χώρο!
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι - και νέα παιδιά - αλλά θα επανέλθω!
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΑ , ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ 98 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ? Η ΠΡΟΤΑΣΗ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ....
ΚΥΡΙΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ , ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ , ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ! -
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ:
ΤΟΝ ΡΕΝΟ ΚΑΙΣΑΡ
ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ
ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΕΚΙΜΙΑΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
-
ΜΠΡΑΒΟ BALESTRERO , ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΕΚΙΜΙΑΝ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ .
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ ΠΑΡΤΥ . -
Κατά την ταπεινή μου γνώμη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο μιας και τα παραπάνω ατομα δεν ξέρουμε αν οντως επυθημούνε να συμετέχουνε.Επειδή δεν θέλω να ΄μειώσω κανέναν συναγωνιζόμενο δεν θα εκφέρω πρόταση για πρόσωπο.Θα ήθελα όμως να συμετέχουνε και ατομα που είναι πιο κοντά στα προβλήματα των αγώνων και στερούντε για να κανουνε αυτό που αγαπάνε με προσωπικό κοστος και όχι μόνο χορηγών τους,με λίγα λόγια και μεροκαματιάρηδες του αθλήματος που είναι αρκετοί αλλα δεν τους βλέπουμε συχνά ΄και όχι επειδή δεν το θέλουνε αλλα επειδή δεν μπορούνε να ανταπεκσέλθουνε στις απαιτήσεις που όσο πανε και μεγαλώνουνε χρόνο με τον χρόνο,(βλεπε 9 αναβάσεις φετος,τα Ν να είναι σχεδόν ίδια με τα Α κτλπ).Πιστέυω πως αυτά τα ατομα επειδή βιώνουνε τις δυσκολίες ισως αναζητήσουν μεσω ΣΟΑΑ λύσεις για πιο πρακτικούς αγώνες για όλους και όχι μόνο για λίγους.Συμφωνα με τις αποψεις του Κου Μανιατόπουλου που είναι θετικές για το σύνολον,αν λειτουργήσει και ένας ικανός ΣΟΑΑ πολλα ίσως υλοποιηθούνε.
-
ΦΙΛΕ oikonomoy racing , ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ , ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ .
ΑΛΛΑ ,...ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ,.........ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ -
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑ
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
( Μα εντελως μεταφορικα ) sik?
-
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΛΑΤΗΣ , ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΠΟΛΥΖΩΗΣ , ΒΕΛΛΗΣ , ΜΟΥΖΑΚΗΣ , ΨΥΛΛΟΣ , ΓΑΡΥΦΑΛΗΣ . Συγνωμη για τα ορθογραφικα !
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ .
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι - και νέα παιδιά - αλλά θα επανέλθω!Και επανέρχομαι!!!
Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι πραγματικοί άξιοι καθόλα αγωνιζόμενοι που μόνο να προσφέρουν μπορούν!
Θα ήθελα από τους νέους τον Λάμπρο - Έγινε - Αθανάσουλα να δεί με την ίδια σοβαρότητα που βλέπει την εμπλοκή του και για το μέλλον του σπόρ!
Θα ήθελα τον Δημήτρη τον Αμαξόπουλο , να προσγειωθεί στο γιάμπ , να ξεχάσει την τρέλλα του και να βοηθήσει τους αγώνες με το ίδιο πάθος που οδηγάει.
Θα ήθελα επίσης , το συγχρονισμένο μυαλό του Γιώργου Χατζηρήγα , να 'μαρκάρει' τις ενέργειες του συνδέσμου.
Τέλος άλλοι δύο άνθρωποι , που θα μπορούσαν να βοηθήσουν , και πιστεύω ότι μπορούν είναι οι Κώστας Παραδείσης και Γιώργος Ταμπουρατζής!
Ο πρώτος γιατί ζεί τα πάντα και τα νιώθει στο πετσί του και ο δεύτερος γιατί έχει όση τρέλλα χρειάζεται ώστε απ΄ όπου και νάναι να μπορεί να βοηθήσει!
Τελικά πιστεύω ότι έχουμε τόσους αξιόλογους αγωνιζόμενους που το μόνο που μας λείπει είναι ο ενθουσιασμός και η παρότρυνση!
Ο Χρίστος APR ο Χ.Πλατής ο Δ.Ριζικάρης ο Ι.Μεσημέρης ο Θείος πάντα θα είναι εκεί δίπλα! Και εγώ όσο μπορώ θα βοηθάω όπως βοηθάνε και κάποιοι άλλοι που δεν φαίνονται/προβάλλονται ! Εμείς που τους ξέρουμε τους τιμούμε και τους εκτιμούμε!
Πρέπει να πάμε μπροστά με ΝΕΟΥΣ!!!! Το παρόν και το μέλλον είναι δικό τους!
-
Απολυτα συμφωνος.
-
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΨΥΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΨΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΝΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΑΠΟ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΑΚΟ, ΛΥΚΟΥΡΕΣΗ, ΠΑΝΟ Χ'ΤΣΟΠΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΚΙΜΙΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΠΑΛΕΣΤΡΕΡΟ
-
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ?
-
ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ , ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν3 , ΑΤΟΜΟ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ , ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ , ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ , ΜΕ ΑΡΧΕΣ .
ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 6 . -
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΔΗΓΟΙ -ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΡΑΨΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ .
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ...ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ π.χ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΑΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΥΠΕΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!!!! , ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ?) ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΕΘΕΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ , ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ , ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ , ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΙΜΟΝΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΞΙΠΑΣΜΟΣ , ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .
Η ΠΛΑΚΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ) ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ , ΚΥΡΚΟ , ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΗΤΑΝ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ .
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ?
ΤΟ < ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ > , ΚΑΙ ,ΑΚΟΥΓΑ ΣΥΝΕΧΩΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ? ΙΣΩΣ .......ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .
Χ.Α. -
Καλημέρα
Συμφωνώ με τον APR.
Και επιπλέον σκέφτομαι γιατί ο κ. 'υποφαινόμενος' δεν ήταν το ίδιο καυστικός την περίοδο που συμμετείχε σε όργανα της ΕΘΕΑ και μάλιστα όχι ως εκπρόσωπος των οδηγών αλλά του εαυτού του και μόνο αποκλειστικά;
Ποιά η συμμετοχή του στην διαμόρφωση των κανονισμών που αφορούσαν την ταχύτητα και τις αναβάσεις;
Αν εφράσω την α΄ποψη ότι οι κανονισμοί είναι φωτογραφικοί, τι έχει να απαντήσει;
Πότε (με επιφύλαξη διότι μπορεί να έχω κακή ενημέρωση) συνομίλησε με το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ γιά ζητήματα του χώρου ώστε να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι σε αυτό που σήμερα τον 'ενδιαφέρει άμεσα' (ΣΟΑΑ);
Ο εκάστοτε ΣΟΑΑ αποφασίζει; Όχι. Τότε πότε και με ποιά θέση στάθηκε απέναντι στην ΕΘΕΑ που αποφασίζει; Και αν δεν το έκανε, γιά ποιό λόγο;
Μήπως αυτό έχει να κάνει με τις περιστασιακές εμφανίσεις του 'υποφαινόμενου' σε διάφορες ράμπες εκκινήσεως και τερματισμού ή ακόμη και με την εμπλοκή του στο θέμα των τηλεοπτικών;
Γιατί κάποιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με την διοίκηση του ΣΟΑΑ, αλλά προπτιμούν να ασκούν την κριτική τους εκ του ασφαλούς; Προσωπικά, από την στιγμή που έχω το δικαίωμα να συμμετέχω είτε στο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ είτε ως απλό ενεργό μέλος και δεν το κάνω, δεν μπορώ να ασκώ κριτική στους υπολοίπους γιά το έργο τους, παρά μόνο γιά την περίπτωση που αυτοί αόινεται εκ των πραγμάτων ότι ξεπουλάνε την εμπιστο΄σύνη που τους έδειξε ο κόσμος. Αν θεωρώ ότι το έργο τους είναι λίγο, θα ζητήσω τα ρέστα μόνο αφού και εγώ προηγουμένως βάλω ένα χεράκι βοηθείας. Αν δεν το κάνω τότε μόνο κριτική γιά κακό και όχι γιά λιγο έργο μπορώ να κάνω, όταν μ΄'αλιστα τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι το έργο το κάνουν είκοσι το πολύ άτομα, μέσα ή έξω από το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ.
Όσο φίλε μου 'υποφαινόμενε' δεν μπορείς ή δεν θέλεις να απαντήσεις στις απορίες μου, τότε η φωνή σου δεν φθάνει στα αυτιά μου. Και όταν φθάνει τότε στέλνει άλλα μηνύματα στο μυαλό μου, αυτά που πολύ καλά γνωρίζεις και εσύ και οι γύρω από εσένα, με εξαίρεση ίσως τρον συνεργάτη σου γιά τον οποίο θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε την προσπάθεια να γίνει αρεστός στην εργοδοσία, δηλαδή εσένα και έτσι να τον απαλλάξουμε.
Σε καμιά περίπτωση δεν θάθελα να αγγίξω την επαγγελματική σου παρουσία στο χώρο, αλλά είναι μονόδρομος αφού εσύ ο ίδιος έχεις μπλέξει τις δύο σου ιδιότητες και τις γύρω από αυτές ασχολίες σου.
Χαιρετώ
Lev -
O APR στο γνωστο του υφος. Ο LEV σφαζει με το γαντι. Χρειαζεται κι ενας που θα βγαλει τα δοντια αυτου (η αυτων) που θα ασελγησει στην ιστορια του Σπορ, θα διασπασει,θα παραγοντισει ,θα πολεμησει θεσμους που εχουν
δημιουργηθει και διατηρηθει με αιμα και ιδρωτα. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
Εξωραιστικο συλλογο για την προστασια της φαιδρας πορτοκαλεας φτιαξτε παιδια μου. ΣΟΑΑ αλλον δεν θα φτιαξετε....Εχετε εναν και
φτανει . -
Και χωρίς αναισθητικό!!!!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ