-
Ίσως θα περιμένατε να σας δώσω τώρα το link, αλλά, δυστυχώς και εγώ το ψάχνω...
Αναφέρομαι σε μια ταινία της Peugeot, με πρωταγωνιστή ένα 306 kit-car, το οποίο οδηγεί αν θυμάμαι καλά ο Delecour. Την είχα δει μια και μόνη φορά σε κάποια εκπομπή του Φωτεινέλη και την ψάχνω από τότε. Όσοι γνωρίζουν είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουν ότι είναι μια φανταστική ταινιούλα.
Έψαξα στο Kazaa και σε διάφορα γνωστά sites αλλά μάταια.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ
-
Αναφέρομαι σε μια ταινία της Peugeot, με πρωταγωνιστή ένα 306 kit-car, το οποίο οδηγεί αν θυμάμαι καλά ο Delecour. Την είχα δει μια και μόνη φορά σε κάποια εκπομπή του Φωτεινέλη και την ψάχνω από τότε. Όσοι γνωρίζουν είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουν ότι είναι μια φανταστική ταινιούλα.
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
Μήπως εννοείς τό διαφημιστικό μέ τόν Πανιζί κόντρα στόν...διάβολο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μήπως εννοείς τό διαφημιστικό μέ τόν Πανιζί κόντρα στόν...διάβολο;Δεν θυμάμαι αν ήταν ο Πανιζί, μπορεί και ναι!
Ναι, το ίδιο πρέπει να λέμε, έχει γυριστεί στην Κορσική αν θυμάμαι καλά!
-
Μήπως εννοείς το βιντεάκι με το 306 Μαξί σε κάτι κολασμένα στροφιλίκια (νομίζω Κορσική) που ξεκινά με ένα Βατραχάκι???
Αν ναι λέγεται το 306 ενάντια στον άρχοντα του χρόνου!!
Αν το έχει κάποιος ας μου στείλει ΡΜ. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μήπως εννοείς το βιντεάκι με το 306 Μαξί σε κάτι κολασμένα στροφιλίκια (νομίζω Κορσική) που ξεκινά με ένα Βατραχάκι???
Αν ναι λέγεται το 306 ενάντια στον άρχοντα του χρόνου!!
Αν το έχει κάποιος ας μου στείλει ΡΜ.**Αυτό ακριβώς! **
Εεεεπ, γιατί pm;;;; Να το δηλώσει δημόσια!
-
Εννοώ αν είναι σε κασσέτα ή κάτι τέτοιο
-
Το εχω σε κασσετα , αμα κατεβω ελλαδα να κανονισουμε κατι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το εχω σε κασσετα , αμα κατεβω ελλαδα να κανονισουμε κατιΜπορώ (έτσι πολύ πρόχειρα που το σκέφτομαι) να το ανεβάσω σε ψηφιακή κάμερα, μετά στον υπολογιστή και ακολούθως να το κόψω σε DVD/mpeg/V-CD ή ό,τι θέλετε.
Είναι περίπου 15 λεπτά αν θυμάμαι καλά;
Video Peugeot 306 Race