-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ένας νέος οδηγός θα μπορούσε να το οδηγήσει άνετα;
Συνίσταται για νέο οδηγό;Για ποια απο τις εκδοσεις του?
αν ρωτας για το turbo εγω θα ελεγα καλυτερα το to sporting για εναν καινουριο οδηγο!αλλα και παλι γιατι οχι? ο μονος λογος που στο λεω ειναι επιδει το turbo θέλει λιγο ιδιαιτερο χειρισμο ως προς το ζεσταμα και ως προς το κρυομα ωστε να σου ζησει περισσότερο η turbina! αυτα! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σημερα εκανα αναβαση Χορτιατη με ενα Tjet....Κι εγω μολις φευγω για το test-drive!!
Για να δουμε...ειναι ετσι οπως μας τα λες?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Σημερα εκανα αναβαση Χορτιατη με ενα Tjet....
Κι εγω μολις φευγω για το test-drive!!
Εεε νταξ... εδω οδηγεις Opel... θα τα καταφερεις με το Fiat
Αντε οδηγα το και πες μας.... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ένας νέος οδηγός θα μπορούσε να το οδηγήσει άνετα;
Συνίσταται για νέο οδηγό;Δεν ειχε καποια δυσκολια σαν αμαξι... ουτε και ο κινητηρας ειχε καποια 'υπερβολικη' ισχυ. Ηταν πολυ φιλικο, απλα αμα το πατησεις το γκαζι η διαφορα με ενα απλο 1400-1600 ειναι οτι θα σε ακουσει και θα επιταχυνει με σβελταδα. Το θεμα δεν ειναι του αυτοκινητου, αλλα του οδηγου... Εχει αρκετα πηγμενο μυαλο για να καταλαβει οτι τα μεταλλα και οι ζωες κοστιζουν?
-
Τι παλιοτζατζόγριες. Τρέχουν να κάνουν τεστ ντράιβ σε DIESEL
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι παλιοτζατζόγριες. Τρέχουν να κάνουν τεστ ντράιβ σε DIESEL
Στη γιορτη τους θα τους κάνουμε δωρο ενα κουτι πολυβιταμίνες ε;
-
θα ακολουθησει και πιο δυνατη εκδοση?
με 170 αλογα? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
θα ακολουθησει και πιο δυνατη εκδοση?
με 170 αλογα?Απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη ερχεται ο 1,4 με 150/180 αλογα (με κουμπακι )
-
Απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη ερχεται ο 1,4 με 150/180 αλογα (με κουμπακι )
Με λούζει κρύος ιδρώτας στη σκέψη των τεράτων που θα προκύψουν όταν τον πιάσουν στα μαγικά τους χέρια οι ελληνάρες βελτιωτές
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Με λούζει κρύος ιδρώτας στη σκέψη των τεράτων που θα προκύψουν όταν τον πιάσουν στα μαγικά τους χέρια οι ελληνάρες βελτιωτές
'Φιλαράκι, έλα εδώ να σου περάσω πρόγραμμα να πάρεις 100 άλογα και ΠΑΝΤΑ αξ-ι-ό-π-ι-σ-τ-α!'
Και μετά θα βγαίνε να κλαίνε και θα λένε πως είναι...αναξιόπιστα τα ιταλικά! -
Εεε νταξ... εδω οδηγεις Opel... θα τα καταφερεις με το Fiat
Αντε οδηγα το και πες μας....Ενταξει...καλο ηταν..το τιμονι ομως...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ τι τιμονι ειναι αυτο παλι?
Χειροτερο απο το παλιο punto...Και ο κινητηρας δεν με ενθουσιασε..εχει περιορισμενο φασμα αποδοσης..3.000-5.000 στροφες
Τον περιμενα να τραβαει καλα απο χαμηλα..πριν τις 3.000..αλλα θελει δουλεμα πιο ψηλα τελικα!
Σε σχεση με τον ανταγωνισμο φυσικα(εκανα και τεστ το 1.4 Corsa) ''πεταει''!!Στις στροφες τις παιρνει τις κλισεις του αλλα ειναι ΟΚ πιστευω γενικοτερα σαν συμπεριφορα, αλλα τιποτε το ιδιαιτερο!(εχω συνηθισει με το OPC τις στροφες φαινεται )
Σε συνδυασμο με την τιμη...ειναι super!
EDIT: Τα φρενα ξεχασα να αναφερω που μου θυμισαν τα παλια..αμεσοτατα με το παραμικρο πατημα!!Μπραβο κλασικο Ιταλικο φρενο...ωραια αισθηση και αποτελεσματικοτητα!
-
Σε σχεση με τον ανταγωνισμο φυσικα(εκανα και τεστ το 1.4 Corsa) ''πεταει''!!Πώς σου φάνηκε το τιμόνι του G. Punto σε σχέση με του Corsa;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σε σχεση με τον ανταγωνισμο φυσικα(εκανα και τεστ το 1.4 Corsa) ''πεταει''!!
Πώς σου φάνηκε το τιμόνι του G. Punto σε σχέση με του Corsa;
Νομιζω αρκετα χειροτερο του punto..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
-
Ήρ8ε
Μες στην άλλη βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
'Φιλαράκι, έλα εδώ να σου περάσω πρόγραμμα να πάρεις 100 άλογα και ΠΑΝΤΑ αξ-ι-ό-π-ι-σ-τ-α!'
Και μετά θα βγαίνε να κλαίνε και θα λένε πως είναι...αναξιόπιστα τα ιταλικά!Αν και ποτε δεν ειμουνα fun του παλιου Punto GT, το σεβομουνα για αυτο που αντιπροσοπευε. Η αληθεια ειναι οτι οι Ελληναρες 'βελτιωτες' εχουν βγάλει απο σβέλτα αμαξακια μεχρι πυραυλους εδαφους εδαφους
Φυσικα εχουν στηλει και αρκετα πιστονια σε τροχια γυρω απο τη σεληνη!Μην υποτιμαμε τοσο πολυ της Μηχανικατζες μας!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ας πρόσεχαν οι ιδιοκτήτες. Όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν του φτάνουν 180 άλογα σε Grande Punto και ότι τα... εξάντλησε, είναι άξιος της μοίρας του.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όποιος ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν του φτάνουν 180 άλογα σε Grande Punto και ότι τα... εξάντλησε, είναι άξιος της μοίρας του.+1
H καλύτερη 'βελτίωση' είναι να κάνει μερικά μαθήματα ο οδηγός. Το αμάξι θα πηγαίνει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Έχει μεγάλη διαφορά να βλέπεις τη στροφή και να φοβάσαι ότι θα σβουρίξεις από το να βλέπεις τη στροφή και να σκέφτεσαι ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΠΑΙΡΝΩ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει μεγάλη διαφορά να βλέπεις τη στροφή και να φοβάσαι ότι θα σβουρίξεις από το να βλέπεις τη στροφή και να σκέφτεσαι ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΠΑΙΡΝΩ.Επίσης, έχει μεγάλη διαφορά το να βλέπεις τη στροφή και να σκέφτεσαι 'άνετα την παίρνω' από το πραγματικά να την παίρνεις.
-
Ωραίο το σχόλιο!!!
Fiat Grande Punto 2005