-
Ε τι θα σου 'λεγαν...
-
1000 έκπτωση τελικά σε όλα τα evo..
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
1000 έκπτωση τελικά σε όλα τα evo..Κάτσε... περίμενε λίγο ακόμα...
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
1000 έκπτωση τελικά σε όλα τα evo..900 με 1000 μου ειπαν και εμενα οτι θα ειναι η εκπτωση.
Μεχρι σημερα ειναι ανοιχτες οι παραγγελιες μονο για τα m-air.Υ.Γ τi 'γλεντια' θα αρχισουν οταν ξεκινησει η συγκριση μεταξυ evo 135 m-air Vs mito 135 m-air
-
Εμένα ακόμα με είπαν ότι είναι κλειστές οι παραγγελίες αλλά μες στην βδομάδα θα έχουν εκθεσιακά..
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
1000 έκπτωση τελικά σε όλα τα evo..
Κάτσε... περίμενε λίγο ακόμα...
Μπα δεν νομίζω σε μεγαλύτερη έκπτωση..Μόνο αν κάνει και η αντιπροσωπεία παραπάνω..
-
Tώρα στα πολύ κοντά ίσως όχι...
Σε λίγο καιρό όμως, αν πάει το 2010 όπως προδιαγράφεται...
-
Στο site μπήκε πάντως τιμοκατάλογος, εξοπλισμός και χαρακτηριστικά..
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Στο site μπήκε πάντως τιμοκατάλογος, εξοπλισμός και χαρακτηριστικά..και η εκπτωση ειναι στα 900 €! .συν οτι δωσει και ο καθε αντιπρωσοπος. Εμενα για το 1,3 m-jet 75 hp(dynamic) που με ενδιαφερει απο τα 15000 αρχικη τιμη μου το δινει 14000 χωρις μεταλλικο χρωμα και με εξοδα μεσα στην τιμη.
-
Ποιός έμπορος είναι αυτός που σε κάνει 400€ έκπτωση;
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Ποιός έμπορος είναι αυτός που σε κάνει 400€ έκπτωση;αν ρωτας εμενα προκειτε για επαρχια(Καβαλα). και στο μπραβο που πηρα μου εκανε + 800 € εκπτωση επιπλεον των 1920 € που δινε Η Φιατ τοτε.
-
Μιας και είμαι κοντά και θα με ενδιέφερε, μπορείς να μάθεις τιμή για 135 sport με έξτρα ηλιοροφή;
Εαν σου κάνει καλή τιμή να το κλείσουμε απο εκεί -
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Μιας και είμαι κοντά και θα με ενδιέφερε, μπορείς να μάθεις τιμή για 135 sport με έξτρα ηλιοροφή;
Εαν σου κάνει καλή τιμή να το κλείσουμε απο εκείτι εκανες τελικα?
-
Οκ πήρα τηλέφωνο όλα οκ.
Θα πάω από βδομάδα να κάνουμε μια εκτίμηση την ανταλλαγή και κάνουμε παραγγελία -
To Abarth m-air 170, μηπως γνωριζει κανεις ποτε ερχεται?
-
Τον Μαρτιο λεω να παρω αυτοκινητο και ειμαι μεταξυ του GP evo και του Fiesta. Το blue and me ειναι στανταρ σ'ολες τις εκδοσεις??? Σημειωτεον οτι μενω Κομοτηνη και θα κανω αρκετα ταξιδια στην Αθηνα... οποτε θελω να εχει καλη συμπεριφορα αυτο που θα παρω... Τι λετε??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τον Μαρτιο λεω να παρω αυτοκινητο και ειμαι μεταξυ του GP evo και του Fiesta. Το blue and me ειναι στανταρ σ'ολες τις εκδοσεις??? Σημειωτεον οτι μενω Κομοτηνη και θα κανω αρκετα ταξιδια στην Αθηνα... οποτε θελω να εχει καλη συμπεριφορα αυτο που θα παρω... Τι λετε??Πριν από κανα χρόνο έκανα test-drive στο fiesta. Ενώ είναι πολύ όμορφο, και καλοφτιαγμένο μέσα (πολύ καλύτερο από το GP, το EVO μάλλον θα είναι στα ίδια επίπεδα) η πλήρης απογοήτευση ήρθε όταν το οδήγησα. Το τιμόνι αξιοπρεπές, η ανάρτηση μου φάνηκε χάλια (κάπως σαν να έπλεε το αυτοκίνητο, σαν να ήταν βαρύ για τις αναρτήσεις του), η οδηγική αίσθηση απολύτως αδιάφορη και τα χειρότερα: γκάζι απαίσιο, πολύ μαλακό με ελάχιστη διαδρομή 'ενεργή', πρώτη και τελευταία φορά που οδήγησα αυτοκίνητο και σκεφτόμουν 'fly-by-wire', δεν το συνήθισα καθόλου μέχρι το τέλος της διαδρομής . Επίσης, ούτε το φρένο μου άρεσε η αίσθησή του, αλλά όχι τόσο όσο του γκαζιού.
Απογοητεύτηκα 100% , και ψηνόμουν να το πάρω γιατί το έβρισκα πολύ όμορφο και σύγχρονο. Αρκεί να τονίσω πως όταν μπήκα στο υπεραυτοκίνητό μου τότε Punto MKII 8v 65PS αισθάνθηκα πολύ όμορφα! Και όμως, το ψόφιο φτηνο puntάκι μου ήταν πιο ευχάριστο αμάξι από το fiesta. Να υποθέσω πως το ίδιο θα ισχύει και για το GP, πόσο μάλλον το EVO, που από κινητήρα ειδικά πλέον με turbo+multiair είναι αστέρι.
Για να μη νομίζεις πως ήμουν προκατειλημμένος ή με τις κακές μου ή κάτι τέτοιο, αμέσως μετά το Fiesta έκανα test drive και στο Focus 115ps. Ε, λοιπόν, με κέρδισε με την πραγματικά καλή αίσθηση του αυτοκινήτου, ενώ φρένα, γκάζι, τιμόνι ήταν όλα όπως έπρεπε. Αν είχε κανα τουρμπίσιο κινητήρα (γιατί τα 115 αλόγατα με τόσο μακρυααα κλιμάκωση το σκότωναν στις χαμηλές στροφές το αμάξι ) και λίγο πιο σύγχρονο σχεδιασμό μέσα-έξω θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές. -
Ποια εκδοση του Fiesta οδηγησες?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τον Μαρτιο λεω να παρω αυτοκινητο και ειμαι μεταξυ του GP evo και του Fiesta. Το blue and me ειναι στανταρ σ'ολες τις εκδοσεις??? Σημειωτεον οτι μενω Κομοτηνη και θα κανω αρκετα ταξιδια στην Αθηνα... οποτε θελω να εχει καλη συμπεριφορα αυτο που θα παρω... Τι λετε??Δεν υπαρχει αμαξι με κακη συμπεριφορα... Απο εκει και περα εφοσον μιλαμε για Μαρτιο, μιλαμε για Punto Evo... βελτιωμενο στα σημεια που επασχε και με δυνατο κινητηρα και με πραγματικους χωρους. Ιδανικος χιλιομετροφαγος σε σχεση με το Fiesta.
Δεν υπαρχει διλλημα....
-
Τώρα βέβαια supermini για Κομοτηνη-Αθηνα
Fiat Grande Punto 2005