-
ξέρουμε ποτε θα ερθουν στην Ελλάδα?παντως ψάχνω τοσο καιρο για αυτοκινητο και δεν εχω καταλήξει!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
ξέρουμε ποτε θα ερθουν στην Ελλάδα?παντως ψάχνω τοσο καιρο για αυτοκινητο και δεν εχω καταλήξει!Σεπτεμβριο θα ερθουν ολα τα Τ-JET με 120,150( ) και το Abarth ΚΙΤ με 180 αλογα( )
-
Αντε να δουμε...
-
http://www.fiatautopress.com/download/G ... Jet_ST.pdf
1.4 t-jet 120
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
http://www.fiatautopress.com/download/GRUPPO01~07_SCHEDE_TECNICHE_F/070530_F_GrandePuntoTJet_ST.pdf1.4 t-jet 120
αμα ειχαμε και καμια καμπυλη ροπης... να ξερουμε τι γινετε στις 1000 με 2000rpm θα ηταν πολυ καλα. Φοβαμαι μην ειναι εντελως νεκρο εκει...
-
Βγάζει 20 κιλά ροπή στις 1.750. Καλά ειναι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βγάζει 20 κιλά ροπή στις 1.750. Καλά ειναι;ας μην ειμαι πλεονεκτης... μιας και το τωρινο μου καρο εχει μετα βιας 11 οποτε.... καλα ειναι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ας μην ειμαι πλεονεκτης... μιας και το τωρινο μου καρο εχει μετα βιας 11 οποτε.... καλα ειναι
και σίγουρα όχι στις 1750....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ας μην ειμαι πλεονεκτης... μιας και το τωρινο μου καρο εχει μετα βιας 11 οποτε.... καλα ειναι
Την επόμενη φορά να προσέξεις τι ροπή θα χει το αυτοκίνητο από τις 700 που είναι το ρελαντί ως τις 1000. Έχουμε ξεφύγει, νομίζω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Την επόμενη φορά να προσέξεις τι ροπή θα χει το αυτοκίνητο από τις 700 που είναι το ρελαντί ως τις 1000. Έχουμε ξεφύγει, νομίζω.
Δεν φταιω γω... ο Popolaros φταιει... αυτος μου εθεσε την απορια/προβληματισμο Εκ μερους του ρωταω
-
Έλα τώρα...μην ντρέπεσαι, αφού σαν ταρίφας οδηγείς.
-
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fi ... /0606.html
-
Πρωτο μικρο(ελπιζω) προβλημα στο G.P της μανας μου.. Απο οτι μου ειπε οταν το εβαζε μπρος
- το στροφομετρο δεν δουλευε ενω δουλευε η μηχανη
- αναμενο το λαμπακι ABS
- αναβοσβηνε η λυχνια της βενζινης ενω ειχε βενζινη
- στην οθονη ειχε την ενδειξη 'Airbag failure'
Μετα απο μερικα 2-3 αναψε σβησε ολα δουλευαν κανονικα.. Στο συνεργειο ειπαν οτι εγινε επαναπρογραμματισμος κ λυθηκε το προβλημα...
Τυχαια δυσλειτουργια εκεινη την ωρα ή να ανησυχησω περισσοτερο??
Ξερει κανεις τπτ παρομοιο? -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Πρωτο μικρο(ελπιζω) προβλημα στο G.P της μανας μου.. Απο οτι μου ειπε οταν το εβαζε μπρος- το στροφομετρο δεν δουλευε ενω δουλευε η μηχανη
- αναμενο το λαμπακι ABS
Μετα απο μερικα 2-3 αναψε σβησε ολα δουλευαν κανονικα.. Στο συνεργειο ειπαν οτι εγινε επαναπρογραμματισμος κ λυθηκε το προβλημα...
Ξερει κανεις τπτ παρομοιο?Φίλε μου να ρωτησω κατι ασχετο σχετικο...μηπως αλλάξατε μπαταρια εκτος αντιπρωσοπιας?παντως με εναν επαναπρογραμματισμο λύνονται η λανθασμενες εγγραφες του εγκεφάλου!οποτε μην ανυσηχείς
-
Ένα reboot και όλα λυθικαν... μήπως έχει το Microsoft Blue&Me ?
-
Πρωτο μικρο(ελπιζω) προβλημα στο G.P της μανας μου.. Απο οτι μου ειπε οταν το εβαζε μπρος- το στροφομετρο δεν δουλευε ενω δουλευε η μηχανη
- αναμενο το λαμπακι ABS
Ξερει κανεις τπτ παρομοιο?ολα αυτα μαζι.... ?
Κλασσικη περιπτωση μπλε οθονης! Ενα restart οπως ειπες... και ολα ειναι ΟΚ. Στο συνεργειο επισης κατα πασα πιθανοτητα δεν του καναν τιποτα απολυτως. Ηταν κατι στιγμιαιο... ηρθε και εφυγε... -
Ο μηχανικός στη φιατ που πάω μου είπε ότι κάτι τέτοια ακατανόητα, χαζά ηλεκτρικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται/σχετίζονται και με το γεγονός ότι δεν ανοίγουμε τον κινητήρα με την προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή:
διακόπτης στη θέση Ι (ή ΙΙ; ) ->check του αυτοκινητου -> σβήσιμο των λαμπακιων του check -> μοτέρ σε λειτουργία.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει στην πραγματικότητα...
-
Ο μηχανικός στη φιατ που πάω μου είπε ότι κάτι τέτοια ακατανόητα, χαζά ηλεκτρικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται/σχετίζονται και με το γεγονός ότι δεν ανοίγουμε τον κινητήρα με την προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή:
διακόπτης στη θέση Ι (ή ΙΙ; ) ->check του αυτοκινητου -> σβήσιμο των λαμπακιων του check -> μοτέρ σε λειτουργία.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει στην πραγματικότητα...
Κατι εχω παρατηρηση επι του θεματος, και μου φαινεται πως δεν πρεπει να εχει αδικο. Σε μενα, σπανια μεν, αλλα οταν ξεκιναω καμια φορα οπως περιγραφεις... δεν φορτωνει ο driver του τιμονιου ( ) και δεν εχω υποβοηθηση Επιτοπου ενα restart και ολα καλα...
Να αλλαξω drivers?
Να bootaro σε safe mode?
Να αλλαξω θεσεις στις μνημες?Θεε μου, αυτο δεν ειναι αμαξι... η προσωποποιηση της μπλε οθονης ειναι...
-
Κάνε φορμάτ και βάλε Linux.
-
Αυτό δεν αποκλείεται. Γενικά, πες το από λόξα, σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα αφήνω τα λαμπάκια να σβήσουν πριν βάλω μπρος
Fiat Grande Punto 2005