-
Κάποιος ****** αποφάσισε ότι πρέπει να με τιμωρήσει για το αυτοκίνητο που έχω και μου έκανε μια σχετικά βαθιά αλλά μικρή (5 πόντοι) γρατζουνιά στο καπό.
Προφανώς, ο μπαμπάς του δεν του πήρε το αυτοκίνητο που ήθελε και σκέφτηκε να τιμωρήσει άλλους που υπέθεσε οτι το αυτοκίνητο τους το χάρισαν.
Τέλος πάντων.
Το θέμα είναι το εξής - μία λύση είναι να το βάψω πρόχειρα με touch-up πινελάκι (θα φαίνεται ).
Άλλη λύση είναι να βάψω όλο το καπό (πολύ ακριβό ).
Υπάρχει ενδιάμεση λύση άραγε? Μπορώ να το βάψω τοπικά, χωρίς να φαίνεται (πολύ) η διαφορά?
Thanks...
-
Κάποιος ****** αποφάσισε ότι πρέπει να με τιμωρήσει για το αυτοκίνητο που έχω και μου έκανε μια σχετικά βαθιά αλλά μικρή (5 πόντοι) γρατζουνιά στο καπό.
Προφανώς, ο μπαμπάς του δεν του πήρε το αυτοκίνητο που ήθελε και σκέφτηκε να τιμωρήσει άλλους που υπέθεσε οτι το αυτοκίνητο τους το χάρισαν.
Τέλος πάντων.
Το θέμα είναι το εξής - μία λύση είναι να το βάψω πρόχειρα με touch-up πινελάκι (θα φαίνεται ).
Υπάρχει ενδιάμεση λύση άραγε? Μπορώ να το βάψω τοπικά, χωρίς να φαίνεται (πολύ) η διαφορά?
Thanks...
-
Τέλος πάντων.
Thanks...
-
Διάβασε αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Διάβασε αυτό το θέμα.Thanks, έπρεπε να ψάξω
-
maxmara για ποιό αμάξι μιλάμε..?
-
Πλέον ανήκω και εγώ στο club των 'Γρατζουνιά απο κλειδί (keying)' ....
Όχι δεν το έκανα...μου το έκαναν!!!
Που βρίσκω την όρεξη και γελάω ε???
Δεν βγαίνει αλλιώς!!!!
-
Γράψε κι εμένα.
Η Άλφα ενοχλούσε φαίνεται στο υπόγειο πάρκιν...
Πάλι καλά που είναι μικρή σχετικά...Περιττό να σας πω πως αν τον έπιανα θα φύτευα τα νύχια του στην θέση των δοντιών...
Γρατζουνιά απο κλειδί (keying)