-
Το έχει κάνει κανείς? Έμεινε ευχαριστημένος?
-
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το έχει κάνει κανείς? Έμεινε ευχαριστημένος?Υπάρχει θέμα εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7019, οπότε μπορείς να συνεχίσεις εκεί.
-
Έβαλα επένδυση δέρματος Κόνολι στο τιμόνι του Ίμπιζα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλό ράψιμο, δεν έκανα τίποτα για να το συντηρήσω και μετά από 2 χρόνια (θα κάνει το 3ο καλοκαίρι) δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ το παρκάρω έξω. (Ίσως οι μεμβράνες να το προστάτεψαν από τον ήλιο βέβαια)Μοναδικό μου παράπονο είναι πως τους είπα να βάλουν μαύρο δέρμα, σαν το τιμόνι, και αυτοί μου έβαλαν σκούρο γκρι, και έχει πλέον διχρωμία... Όταν το είδα λιποθύμισα, αλλά όσοι το είδαν είπαν πως το προτιμούσαν, αφού και το ταμπλώ μου είναι μισό μαύρο, μισό σκούρο γκρι...
Τότε έδωσα 100 ευρώ και δεν το μετάνιωσα. Πολύ ωραίο στην αφή, πιο μαλακό, πιο παχύ πιάσιμο. Αν το επόμενο αυτοκίνητό μου δεν έχει από κατασκευής δερμάτινο τιμόνι δεν θα σκεφτώ να πληρώσω παραπάνω για εργοστασιακό, θα βάλω από εκεί. Αν όμως πάλι κάνουν φάουλ στο χρώμα θα τους βάλω να το ξηλώσουν!
-
Π.χ. αν θέλεις το 350Ζ (λέμε τώρα), για να βάλεις δέρμα πρέπει να δώσεις €7.000.
Η αντίδρασή μου:
Φυσικά, η τιμή περιλαμβάνει και ηχοσύστημα Βose, με εφτά ηχεία.
Εγώ ακόμα ακούω καλά, οπότε, ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Κάτι σαν το Connoly είναι μονόδρομος σε αυτή την περίπτωση. Απ'ότι είδα στο φόρουμ, για δύο καθίσματα θα μου στοιχίσει περιπου €1500 για καλή ποιότητα. Και δεν θα έχω πρόβλημα με τους πλευρικούς αερόσακους
-
Για το Ίμπιζα που είχα ρωτήσει (χαβαλές και κουβέντα να γίνεται βέβαια, γιατί σιγά μην βάλω δέρμα στο Ίμπιζα! ) μου είχαν πει 400-40 χιλιάδες όλα τα καθίσματα (όχι όμως τις πόρτες) για το δέρμα που τους έδειξα. Βέβαια πάνε 2 χρόνια.
Προσωπικά δε νομίζω να τους απασχολεί το τι αυτοκίνητο είναι, αλλά η ευκολία στην τοποθέτηση και η επιφάνεια που θα ντυθεί.
-
@cmarin said in After-market δέρμα:
Το έχει κάνει κανείς? Έμεινε ευχαριστημένος?Υπάρχει θέμα εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7019, οπότε μπορείς να συνεχίσεις εκεί.
Ανάστασις Θέματος. Το παραπεμπόμενο δεν υπάρχει οπότε ανασταίνω ταύτο.
Δέρμα στα σαλόνια αφτερμαρκετ. Βάλατε; Αξίζει;
-
@williamg said in After-market δέρμα:
Αγαπητέ Ιντιάνα .
Πρεπει να μας πεις τι προσδοκίες έχεις από ένα δερμάτινο σαλόνι .
Αν προτεραιότητα σου είναι η ευκολία χρήσης και η μακροζωία μάλλον δεν κάνει για εσένα . -
@teo-mak said in After-market δέρμα:
Αγαπητέ Ιντιάνα .
Πρεπει να μας πεις τι προσδοκίες έχεις από ένα δερμάτινο σαλόνι .
Αν προτεραιότητα σου είναι η ευκολία χρήσης και η μακροζωία μάλλον δεν κάνει για εσένα .Μα φυσικά ευκολία χρήσης και μακροζωία :). Τί άλλο;
-
Μα φυσικά ευκολία χρήσης και μακροζωία. Τί άλλο;
Ευκολία έχει το δέρμα, γιατί καθαρίζει πανεύκολα. Από την άλλη ειναι παγωμένο τον χειμώνα και πάρα πολύ ζεστό το καλοκαίρι, δεν ειναι ευχάριστο γενικά ως υλικό, μόνο όμορφο ειναι. Όσο για μακροζωία, εαν το συντηρείς σωστά, κρατάει αρκετά χρόνια αλλά θέλει και προσοχή σε αιχμηρά αντικείμενα.
-
Επίσης σε όσα έχω μπει με δέρμα, γλιστράει λίγο παραπάνω. Ίσως φταίει η ποιότητα του δέρματος βέβαια.
Πάντως υπό ελληνικό ήλιο το καλοκαίρι και με σορτσάκι, έχεις θέμα.
-
@fanis75 said in After-market δέρμα:
Μα φυσικά ευκολία χρήσης και μακροζωία. Τί άλλο;
Ευκολία έχει το δέρμα, γιατί καθαρίζει πανεύκολα. Από την άλλη ειναι παγωμένο τον χειμώνα και πάρα πολύ ζεστό το καλοκαίρι, δεν ειναι ευχάριστο γενικά ως υλικό, μόνο όμορφο ειναι. Όσο για μακροζωία, εαν το συντηρείς σωστά, κρατάει αρκετά χρόνια αλλά θέλει και προσοχή σε αιχμηρά αντικείμενα.
Φανη,δεν το λες εύκολο το δέρμα .
Πρέπει να προσεχείς τι ρούχο φοράς καθώς και πως θα μπεις και βγεις ,αλλιώς η γρατζουνιές θα είναι εκεί να τις βλέπεις σαν παράσημα . Επισεις πρέπει να είσαι με αλοιφουλα και καθαριστικο ανά χείρας για να το κρατάς ανυδατωμενο ,αλλιώς ζαρώνει. -
Το καλύτερο δέρμα το έχω δει σε παλιά μερσεντές! 30 χρονων και ήταν σαν 2-3 ετών αψογο
-
@teo-mak said in After-market δέρμα:
Φανη,δεν το λες εύκολο το δέρμα .
Πρέπει να προσεχείς τι ρούχο φοράς καθώς και πως θα μπεις και βγεις ,αλλιώς η γρατζουνιές θα είναι εκεί να τις βλέπεις σαν παράσημα . Επισεις πρέπει να είσαι με αλοιφουλα και καθαριστικο ανά χείρας για να το κρατάς ανυδατωμενο ,αλλιώς ζαρώνει.Μα τα έγραψα όλα αυτά που λές. Έχει τεράστια ευκολία στο καθάρισμα. όμως έγραψα ότι θέλει συντήρηση και ότι θέλει προσοχή στα αιχμηρά αντικείμενα. Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Είχα δέρμα σε 2 από τα αυτοκίνητά μου (καλό όμως) και ήταν μια χαρά. Zaino μια φορά κάθε 3-4 μήνες και όλα κομπλέ. Και καθάρισμα πανεύκολα με μικροϊνες, ελαφρά νωπό. Για τα δύσκολα είχα και καθαριστικό, το έκανα πριν το γαλάκτωμα για καλύτερη εφαρμογή.
-
Σε δερμάτινη τι βάζεις για να διατηρηθεί;
-
@lap said in After-market δέρμα:
Εαν ρωτάς εμένα, δεν έχω ιδεά - μάλλον τίποτα ή αλλιώς κάνα για πλαστικά/βινύλια.
-
Εγώ βάζω που και που γαλάκτωμα για δέρμα. Επειδη είναι πορώδες υλικό το μαλακώνει και ίσως το συντηρεί.
Δε βάζω αυτο που χρησιμοποιώ για το βυνιλιο και τα πλαστικά γιατί α) γλιστράει, β) θα κάνει χάλια τα ρούχα, είναι για να δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας και να γυαλίζει. -
-
@lap said in After-market δέρμα:
Kαι τιποτα να μην βαλεις δεν παθαινει τιποτα. Ειναι πολυ πιο ανθεκτικη απ'το δερμα κι επειδη δεν ειναι φυσικο προιον, δεν χρειαζεται απαραιτητα ενυδατωση.
Αλλα ενα καλο γαλακτωμα για ταμπλο σιγουρα την κανει να δειχνει πιο ωραια και την ενυδατωνει με αποτελεσμα να εχει λιγοτερες φθορες απο ρουχα κλπ. Παντως σε αντιθεση με το δερμα που αν δεν του βαλεις ειδικο γαλακτωμα ξεραινεται και με τα χρονια αποκτα ρυτιδες που παιζει και να σκιστει στα σημεια αυτα, η ποιοτικη δερματινη δεν εμφανιζει τετοια φαινομενα. -
@panos2171 said in After-market δέρμα:
Εγώ βάζω που και που γαλάκτωμα για δέρμα. Επειδη είναι πορώδες υλικό το μαλακώνει και ίσως το συντηρεί.
Δε βάζω αυτο που χρησιμοποιώ για το βυνιλιο και τα πλαστικά γιατί α) γλιστράει, β) θα κάνει χάλια τα ρούχα, είναι για να δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας και να γυαλίζει.Στα α) δικιο εχεις αλλα και τα υγρα για δερματα γλιστρανε συνηθως. Το β) δεν ισχυει, τα γαλακτωματα για εσωτερικο απορροφωνται κι αυτα και ειναι ακομα πιο καταλληλα για τη δερματινη γιατι ουσιαστικα πλαστικο ειναι, οχι δερμα. Οποτε στα ρουχα δεν εχει καμια επιπτωση αρκει προφανως να εχεις περασει και μ'ενα πανι μικροινων αφου απλωσεις το προιον για να εχει μαζεψει τυχον υπολειμματα, κατι που και με γαλακτωμα για δερματα θα εκανες αλλωστε.
After-market δέρμα