-
Προχτες ειχα το συγκεκριμενο περιστατικο και πιστευω αξιζει να το αναφερω...
Βγαινω στην Λ. Μαραθωνος απο τον Διονυσο και μπαινω στην Ν. Μακρη.
Καθοτι ο δρομος ειναι τελειως διαλυμενος κινουμουν με 30-40χλμ περιπου.Λιγο πριν το τελος της Ν. Μακρης σε σημειο με ελλειπη φωτισμο, πεφτω σε μια λακουβα. Κατι ειχε καλυφθει με τσιμεντο εκει αλλα ειχε γινει καθιζηση και υπηρχε ανοιγμα.
Αποτελεσμα ενα σχισμενο ελαστικο (αχρηστο) και στραβωμενη ζαντα.Εγινε καταγραφη του συμβαντος αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει να τρεχω σε δικαστηρια για να παρω 200Ε (τοσο κοστισε) σε 2-3 χρονια.
Απ οσο ξερω η εταιρια που εκανε το εν λογω εργο χρεοκοπησε.
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?????Και δηλαδη επειδη εχει εργα πρεπει εγω να σπαω το αμαξι μου και να θετω σε κυνδινο την ζωη των υπολοιπων??? Αυτη την λογικη του> Δεν στρωνουμε ασφαλτο θα βαλουμε μια και καλη οταν τελειωσει και τα φρεατια 5εκ απο τον δρομο δεν την καταλαβα ποτε.
Τι να το κανω οταν τελειωσει να εχει και ασφαλτο σαν την ΑΟ αλλα πριν να εχω γινει βιδες....
Ελεος πια! Τι με ενδιαφερει αν θα σκαψουν 10 φορες το ιδιο σημειο.
Να το ξαναστρωσουν αλλες τοσες.Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις πισω και ευτυχως που δεν διαλυσα και κανα ψαλιδι...
-
Καθοτι ο δρομος ειναι τελειως διαλυμενος κινουμουν με 30-40χλμ περιπου.Λιγο πριν το τελος της Ν. Μακρης σε σημειο με ελλειπη φωτισμο, πεφτω σε μια λακουβα. Κατι ειχε καλυφθει με τσιμεντο εκει αλλα ειχε γινει καθιζηση και υπηρχε ανοιγμα.
Αποτελεσμα ενα σχισμενο ελαστικο (αχρηστο) και στραβωμενη ζαντα.Εγινε καταγραφη του συμβαντος αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει να τρεχω σε δικαστηρια για να παρω 200Ε (τοσο κοστισε) σε 2-3 χρονια.
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?????Και δηλαδη επειδη εχει εργα πρεπει εγω να σπαω το αμαξι μου και να θετω σε κυνδινο την ζωη των υπολοιπων??? Αυτη την λογικη του> Δεν στρωνουμε ασφαλτο θα βαλουμε μια και καλη οταν τελειωσει και τα φρεατια 5εκ απο τον δρομο δεν την καταλαβα ποτε.
Τι να το κανω οταν τελειωσει να εχει και ασφαλτο σαν την ΑΟ αλλα πριν να εχω γινει βιδες....
Να το ξαναστρωσουν αλλες τοσες.Ευτυχως που δεν ερχονταν κανεις πισω και ευτυχως που δεν διαλυσα και κανα ψαλιδι...
-
-
.....Αυτη την λογικη του> Δεν στρωνουμε ασφαλτο θα βαλουμε μια και καλη οταν τελειωσει και τα φρεατια 5εκ απο τον δρομο δεν την καταλαβα ποτε.....
Δυστυχώς αυτός ο δρόμος είναι για γέλια. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, δεν μπορούν να τον τελειώσουν με τίποτα.
Αυτό που έπαθες εσύ το έχουν πάθει πολλοί άλλοι, αλλά μυαλό οι γελοίοι εργολάβοι δεν λενε να βάλουν, και αυτό που ρωτάς είναι και δική μου απορία.
Για τι ρε ... αφού στρώνεις το δρόμο με ασφαλτοτάπητα δεν διορθώνεις και τις τάπες από τα φρεάτια?? ,έχεις την εντύπωση ότι διόρθωσες τις λακκούβες του δρόμου ενώ έχεις αφήσει έτσι τα φρεάτια ..... κούνια που σε κούναγε βλακα!!!:x -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, δεν μπορούν να τον τελειώσουν με τίποτα.Βάρης-Κορωπίου;
-
Αλλη τραγωδια και η Βαρης Κορωπιου.
Οχι ειναι η από την Παλληνη μέχρι το κέντρο κωπηλασίας στο Σχοινιά.
(άσχετο εκει ο δρομος ηταν σχεδον ετοιμος (!))
Αληθεια τα εργα δεν πρεπει παντα να εχουν φωτισμο?
Παντα το αντιστροφο συμβαινει στην Ελλαδα! -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, δεν μπορούν να τον τελειώσουν με τίποτα.
Βάρης-Κορωπίου;
Αυτός τουλαχιστον εχει σαν δικαιολογια οτι αργησαν να ξεκινήσουν, ο αλλος ξεκίνησε στο χρονοδιαγραμμα!!!
-
Μήπως πρέπει να διαβάσεις πάλι τον κανονισμό λειτουργίας του forum;
-
1oν μη μιλας για πολιτικα!
2ον μηπως εχει ακουσει κανεις αυτη τη φημη που εφτασε στα αυτια μου, οτι λεει την μαραθωνος θα τη στρωσουν για τους ολυμπιακους και μετα θα την ξαναξηλωσουν γιατι δεν εχουν περασει αγωγους ομβριων υδατων και αποχετευσης???
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??? -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
2ον μηπως εχει ακουσει κανεις αυτη τη φημη που εφτασε στα αυτια μου, οτι λεει την μαραθωνος θα τη στρωσουν για τους ολυμπιακους και μετα θα την ξαναξηλωσουν γιατι δεν εχουν περασει αγωγους ομβριων υδατων και αποχετευσης???
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???Πολύ πιθανόν, δε θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται... Πόσο μάλλον τώρα που καίγονται για τους Ολυμπιακούς...
-
OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ skulltwo που μου εστειλε αυτο το ΠΜ
'1oν μη μιλας για πολιτικα! '
Εντολές μεγάλε να δίνεις στην οικογένειά σου και όχι σε εμένα. Κατάλαβες?
Άλλη φορά να είσαι ευγενικός, γιατί θα σου απαντήσω δημόσια!ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!
πες οτι θες δημοσια...
εσυ θα ξεφτυλιστεις... ολοι καταλαβατε το νικνειμ του τι παριστανει... -
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
1oν μη μιλας για πολιτικα!2ον μηπως εχει ακουσει κανεις αυτη τη φημη που εφτασε στα αυτια μου, οτι λεει την μαραθωνος θα τη στρωσουν για τους ολυμπιακους και μετα θα την ξαναξηλωσουν γιατι δεν εχουν περασει αγωγους ομβριων υδατων και αποχετευσης???
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???Oχι δεν είναι αλήθεια...τους βάζουν κανονικά..
Αν δεν το έκαναν θα είχαν τελειώσει τώρα...Τουλάχιστον στην διαδρομή που κινούμαι Ραφήνα-Αθήνα όλα πάνε καλά και δείχνει το έργο ότι θα τελειώσει..
Για να τα λέω εγώ που έχω τραβήξει τα πάνδεινα 2+ χρόνια τώρα σημαίνει πολλά..
Ρε συ skulltwo (κάτι μου θυμίζει αυτό..χμμμ) γιατί μαμάς το θέμα..?
Εμείς που τον τρώμε στην μάπα αυτό τον δρόμο καθημερινά κι έχουμε τραβήξει πολλά βρήκαμε ένα θεματάκι να πούμε τον 'πόνο' μας και τον πόνο του αυτοκινήτου μας...γιατί πρέπει να κλειδωθεί για μία μ@λ@κί@ που λέει ο καθένας..? -
Μακαρι καθοτι κανω συχνα τη διαδρομη μεχρι ζουμπερη...
-
Την κάνεις συχνά και δεν έχεις παρατηρήσει τις τεράστιες σωλήνες που τοποθετούν αφού σκάψουν ..???
Βγάζουν μάτι ..Χμμμ..
-
Tiς εχω προσεξει... οπως εχω προσεξει οτι δεν υπαρχουν παντου, αλλα μονο σε ορισμενα κομματια... και αυτο ειναι που με φοβιζει...
-
Επειδή το βλέπω καθημερινά δεν θυμάμαι να έχει φτιαχτεί κάπου ο δρόμος και να μην έχει σωλήνες...
Για αυτό καθυστερεί τόσο ...από την στιγμή που ξανα-ξεκίνησαν.. -
Ξέρετε το τραγούδι των 'Lost Bodies' που λέει... Τι να τους κάνουμε τόσους σωλήνες!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ξέρετε το τραγούδι των 'Lost Bodies' που λέει... Τι να τους κάνουμε τόσους σωλήνες!!Το ξέρουμε!
-
το άκουσα τις προάλλες, δεν πίστευα ότι θα το ήξερε άλλος άνθρωπος στον πλανήτη
τρελό κομμάτι πάντως
Σπύρος
Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Αισχος...