-
Εχω τοποθετήσει στο Peugeot 306 1400 cc μοντέλο 1999 τα ζαντολάστιχα του 106 GTi 185/60/14.Θέλω να το χαμηλώσω 3 cm. Ti ελατήρια και αναρτήσεις προτείνετε ωστε να μην κοπανάει πολύ;και ποιά είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη ήπια βελτίωση ωστε να ζωντανέψει ο κινητήρας;
ποιό το κόστος για τα παραπάνω; -
Εχω τοποθετήσει στο Peugeot 306 1400 cc μοντέλο 1999 τα ζαντολάστιχα του 106 GTi 185/60/14.Θέλω να το χαμηλώσω 3 cm. Ti ελατήρια και αναρτήσεις προτείνετε ωστε να μην κοπανάει πολύ;και ποιά είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη ήπια βελτίωση ωστε να ζωντανέψει ο κινητήρας;
ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑ!ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΥΑΒΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΗR ΕΛΑΤΗΡΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑΩ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ PREMIUM CONTACT 195-50-15.ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ, ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΙΧΤΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΕΧ ΑΙR ATTACK.ΤΙ ΕΚΑΝΑ?ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ!ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
-
Tι μανια ειναι αυτη ρε παιδια με το χαμηλωμα.Και οι δυο εχετε ,το ισως καλυτερο γαλλικο σε γεωμετρια και το χαμηλωνετε???......τελος παντων,γιαννα θα σου προτεινα να κρατησεις τα νορμαλ ελατηρια και να αλλαξεις τα αμορτισερ με τα de-carbon perfomance με τα οποια θα γινει πολυ πιο αμεσο το 306 χωρις να χασει τα χαρακτηριστικα της γεωμετριας του.Αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε πμ
Βελτίωση σε Peugeot 306