-
Ειστε μακαβριοι..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ειστε μακαβριοι..Το είδες από κοντά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Νέο Audi TT στην Συγγρού χθές (ασημί). ΟΚ....δεν τρελάθηκα, αλλά βιάζομαι.
Επίσης, καταπληκτική νέα BMW με sidecar πάλι στην Συγγρού, προχθές! Φοβερή!
Μηπως είδες κι ενα Audi S8 (ναι ναι) εκεί πατημένο με 4 άτομα;
σαν κι αυτό...?
τόπικ στα νέα μοντέλα (ακόμα)
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
Αααααακριβώς... Απίστευτο με λίγα λόγια αυτοκίνητο..
Υπήρχε τοπικ για το S8; -
Nεα Μακρη σημερα παρκαρισμενη κοκκινη 430...
-
Aν8ρακι Murcielago με αν8ρακι ζαντες κ μπλε πινακιδες (οχι ΑΝ.Π. ).
Ασημι Μazda 6 MPS.
Mπλε Renault Megane RS F1 Edition.
Mαυρη F360.
Γκρι Maserati Coupe.
Μαυρη Maserati 2.24.
Μαυρη Ε39 Μ5.
Μερικες Μ3 κ μερικες 996 κ 997.
Oλα εντος του τριγωνου Ποσειδωνος-Βουλιαγμενης-Γλυφαδας. -
Το Σάββατο στην Καλαμάτα είδα Pontiac Firebird με ελληνικές πινακίδες
-
3/8/2006 ώρα 17:00 στην Πολυτεχνείου με Σαλαμίνος και κατεύθυνση προς Βαρδάρι Κόκκινη Ferrari 575M.
Λόγο λίνησης ήταν συνέχεια μπροστά μου, 1η σταμάτημα μέχρι το φανάρι, και απο απέναντι ένας που έβλεπε μέσα από το αυττοκίνητό του 'Σπάαστο μεγάλε ..' -
Πριν απο λιγη ωρα ειδα τον...... HERBY !
Με πινακιδες από Θεσσαλονικη.
χθες το απόγευμα κοντά στην Αλεξανδρούπολη είδα ένα κίτρινο αυτοκίνητο που ακόμα δεν μπόρεσα να 'εντοπίσω' ποιό ήταν... Παλιό αμερικάνικο στυλ με δώσεις από Caterham. Καινούριο αυτοκίνητο ε
-
Ναι, κυκλοφορούν δύο Herbie στην Θεσσαλονίκη, ο ένας ανατολικά κυρίως και ο άλλος κέντρο! Έχει πολύ πλάκα, κάπου άκουσα ότι κυκλοφορεί και νέος σκαραβαίος σε μορφή Herbie με το 53...
-
Ferrari για πώληση ως μεταχειρισμένη (νομίζω είναι 360..). Στη γνωστή για όσους μένουν περνάνε από το παλατάκι Χαιδαρίου μάντρα πολυτελών μεταχειρισμένων των Στεφανάκου-Μαυροειδή (είναι αυτή που πρόσφατα βάλαν βόμβα...ξεκαθάρισμα λογσριασμών θεωρήθηκε...).
http://img133.imagevenue.com/img.php?im ... _359lo.JPG
-
Ξέχασα να αναφέρω την Murci που είδα το Σάββατο στην Βούλα. Σιγά τα ωά, θα πείτε, Lambo βλέπουμε συχνά.
Η συγκεκριμένη όμως είχε ένα **paint job **που με άφησε άφωνο: **μώβ **(;) που όταν άλλαζες οπτική γωνία γινόταν **μπλέ **(!). Δηλαδή, το αυτοκίνητο, αν το έβλεπες υπο γωνία 3/4, είχε δύο χρώματα σε βαθμιαία υπερκάλυψη.
Απίστευτο!!!!ΥΓ Δεν θέλω να μάθω τι κοστίζει ένα απλό γρατζούνισμα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω την Murci που είδα το Σάββατο στην Βούλα. Σιγά τα ωά, θα πείτε, Lambo βλέπουμε συχνά.Η συγκεκριμένη όμως είχε ένα **paint job **που με άφησε άφωνο: **μώβ **(;) που όταν άλλαζες οπτική γωνία γινόταν **μπλέ **(!). Δηλαδή, το αυτοκίνητο, αν το έβλεπες υπο γωνία 3/4, είχε δύο χρώματα σε βαθμιαία υπερκάλυψη.
Montreal Blau Metallic λέγεται!
-
Κανονικά, έπρεπε να γράφω αυτό στα 'ζώα', τεσπά...
Στην Εθνική την Κυριακή, είμαι στην αριστερή με 130χαω, με αυτοκίνητα μπροστά μου, δεξιά μου και γενικά παντού (επιστροφή Αθηναίων...). Αιφνης, βλέπου εκ του μακρόθεν, θηρίο να με πλησιάζει με χαρακτηριστικά xenon φώτα να με καρφώνουν - το θήριο έπεσε πάνω μου (...σχεδόν) και μου κόλλησε στους 10 πόντους. Η Cayenne του τύπου ήταν τόσο κοντά που δεν έβλεπα το ψυγείο της!!!
Εκνευρίστηκα και με την πρώτη ευκαιρία, κατέβασα ταχύτητα (η στιγμιαία επιβράδυνση τον τρόμαξε) και απομακρύνθηκα, φτάνοντας στιγμιαία τα 170χαω. Ευτυχώς, σκέφτηκα λογικά και χαλάρωσα, οπότε έδωσα τόπο στην οργή, μπήκα στην μεσαία λωρίδα και τον άφησα να περάσει.
Κάτι όμως στην επιτάχυνσή του όταν με περνούσε μου κίνησε την περιέργεια...και ναί, ήταν μια 'του κουτιού' Porsche Cayenne Turbo S, με **521 άλογα και 200.000 **ευρώ. Ευτυχώς δεν τσίμπησα, και δεν υπέστην συντριπτική ήττα απο τον αλαζόνα-οδηγό της.ΥΓ Δηλώνω οπαδός των RWD κουπέ. Ωστόσο (ντρέπομαι που το λέω ) ένα τέτοιο θηρίο, δεν θα με χάλαγε...γιατρέ, βοήθεια!
-
Chevrolet σαν αυτό της φωτογραφίας σε μαύρο χρώμα, έκανε βόλτες χθες το βράδυ σε κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης. Πολύ περιποιημένο με 17'-18' ζάντες να γυαλίζουν και καταπληκτική χροιά απο τον κινητήρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω την Murci που είδα το Σάββατο στην Βούλα. Σιγά τα ωά, θα πείτε, Lambo βλέπουμε συχνά.
Η συγκεκριμένη όμως είχε ένα **paint job **που με άφησε άφωνο: **μώβ **(;) που όταν άλλαζες οπτική γωνία γινόταν **μπλέ **(!). Δηλαδή, το αυτοκίνητο, αν το έβλεπες υπο γωνία 3/4, είχε δύο χρώματα σε βαθμιαία υπερκάλυψη.
Montreal Blau Metallic λέγεται!
Είπα κι εγώ.
-
Tην προηγούμενη Πέμπτη (από τότε δεν είχα PC για να το γράψω εγκαίρως) 997 turbo με γερμανικές πινακίδες παρκαρισμένη επί της Μητροπόλεως μπροστά στο Electra Palace. Τέρας!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
χθες το απόγευμα κοντά στην Αλεξανδρούπολη είδα ένα κίτρινο αυτοκίνητο που ακόμα δεν μπόρεσα να 'εντοπίσω' ποιό ήταν... Παλιό αμερικάνικο στυλ με δώσεις από Caterham. Καινούριο αυτοκίνητο ε
κράισλερ είναι παίδες τελικά.
ξέρετε ποιό είναι;
-
-
nasos
ενδέχεται Νάσε.
Είναι περιοπής ή τζαμπα παταμε τα κουμπάκια;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Porsche 911 GT3 RS έξω από το Hungaroring την ημέρα του αγώνα.10μετρο+ Hummer στο κέντρο της Βουδαπέστης. Το αποκορύφωμα του ΗΜΑΡΤΟΝ. Ελπίζω να μη διαβάζει το forum ο ιδιοκτήτης του γιατί μάλλον γιος ρώσου μαφιόζου θα ήταν.
Υπάρχουν 'αποδείξεις' αλλά βρίσκονται στη ψηφιακή μηχανή του αδερφού μου. Όταν έρθουν στα χέρια μου θα τις δημοσιεύσω.
Ιδού και οι αποδείξεις που χρωστούσα...
Είπε κανείς ότι τα 'απλά' H1,H2,H3 επισκιάζουν οτιδήποτε άλλο κινείται στο δρόμο;
Carspotting