-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
**Akrotiri Report:
**
F575M
996 Turbo
Chevy C6
930 Turbo με GT2 rear wing σε chameleon grey. KOΛΑΣΗ!!!
K αλλο ενα καλο αλλα δεν το 8υμαμαι...Ανοιχτη 997 C4S με Dustball 4000 sticker το απογευμα στο Balux.
Elise I, Εsprit κ F308 στον δρομο.
Τι είναι εκεί; Πίστα αυτοκινήτων;
-
σημερα το πρωι στην παραλια πολλα club αυτοκιητου μαζεμενα
μερικα αυστραλεζικα αλλα με ημισλικ και ενα focus st (νομιζω -το πορτοκαλι του παει)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HUMMER με Ρουμανικες πινακιδες.
Απο περιεργια: Τί καταναλωση εχουν αυτα τα Leopard;Στην Κρήτη???
Το είδα Αθήνα την Παρασκευή -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
HUMMER με Ρουμανικες πινακιδες.
Απο περιεργια: Τί καταναλωση εχουν αυτα τα Leopard;Στην Κρήτη???
Το είδα Αθήνα την Παρασκευήπολύ αργό είναι, μία μέρα για να πάει Κρήτη...
-
kanas roumanos einai pou tha katevikes diakopes Ellada
-
Παρασκευή βράδυ στο Κεφαλάρι παρκάρει ένα Α6 τελευταίο μοντέλο, με
πινακίδες ΝΖΧ-**** (από Θεσσαλονίκη, ταξινόμηση φθινόπωρο 2004).
Όπα, λέω στο φίλο μου που κάναμε βόλτα με τα πόδια, ντίζελ και μάλιστα
6κύλινδρο! Μου λέει αποκλείεται, δεν επιτρέπεται ντίζελ εκεί, θα είναι το
πρόσφατο 2.0TFSI... Γυρνάμε πίσω, βλέπουμε από μακριά κάτι σε *.0Τ
Μου λέει άρπα τη! Απαντώ ότι στα τέλη 2004 δεν υπήρχε ακόμα το TFSI,
ενώ δεν υπάρχει άλλο βενζινοκίνητο τούρμπο στη γκάμα του Α6.
Πλησιάζουμε και τι βλέπουμε; 3.0Τ και το σηματάκι quattro από κάτω όχι
κεντραρισμένο...Τι είναι τελικά; Μα φυσικά 3.0TDI που ο ιδιοκτήτης του αφαίρεσε τα
γράμματα DI για να μην καρφώνεται σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το θέμα όμως
είναι πως το ταξινόμησε στη Θεσσαλονίκη. -
Ασπρη Rolls στην Αθήνα χθές.
Μαύρο Ζ με γαλλικές πινακίδες στο Intercontinental. -
Μα δεν είναι όλος ο νομός Θεσσαλονίκης στην απαγόρευση του diesel...Αν έθεσε τόπο κατοικίας το Πλαγιάρι ή κάτι άλλο πέρα από τη γραμμή Ασβεστοχώρι-Πανόραμα-Θέρμη, μπορεί να έχει diesel και πινακίδες Θεσσαλονίκης...
-
Πάντως, τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια αυτοκίνητα diesel μέσα στην Θεσσαλονίκη.
Φαίνεται πως δε δίνουν σημασία οι τροχαίοι. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
**Akrotiri Report:
**
F575M
996 Turbo
Chevy C6
930 Turbo με GT2 rear wing σε chameleon grey. KOΛΑΣΗ!!!
K αλλο ενα καλο αλλα δεν το 8υμαμαι...Ανοιχτη 997 C4S με Dustball 4000 sticker το απογευμα στο Balux.
Elise I, Εsprit κ F308 στον δρομο.
Τι είναι εκεί; Πίστα αυτοκινήτων;
Αν σκεφτεις οτι τo αλλο καλο που ειπα ηταν μια M3 CSL, τοτε ναι, κοντραρεται ανετα με το παρκινγκ του 'Ring.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πάντως, τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια αυτοκίνητα diesel μέσα στην Θεσσαλονίκη.
Φαίνεται πως δε δίνουν σημασία οι τροχαίοι.Aν και το έχουμε χιλιοσυζητήσει,καιρός είναι να έρθουν και τα diesel Αθήνα-Θεσσαλονίκη..Από γνωστό σε αντιπροσωπεία της Suzuki έμαθα ότι ήδη κινούνται διαδικασίες για παραγγελίες ντηζελοκίνητων,αφού πολλοί λένε ότι στη ΔΕΘ ο Κωστάκης θα κάνει σχετική ανακοίνωση..Ευτυχώς που είναι στη μέση οι περιορισμοί της Ευρώπης,αλλιώς...
-
Χθές το απόγευμα σε κεντρικότατο δρόμο στην πλατεία της Κοζάνης, ακούω μία ωραία μελωδιά σιγα-σιγά να αγριεύει απότομα!! Κοιτάω δεξιά και βλέπω μια 360 Spider κόκκινου χρώματος να γράφει κανονικά!! Εκεινη την ώρα περνούσε η μπάντα με τους στρατιώτες για τη σημαία, περνάει απο δίπλα η Ferrari και ρίχνει ένα σκάσιμο την πρώτη... Ανάποδα τιμόνια ο τύπος... Πινακίδα: ΤΚΜ-Τρίκαλα δεν είναι??
-
Ειδα μια τελεια συντηρημενη τετοια αλφα (νομιζω οτι ηταν αυτη ) στην κηφισιας στο υψος της κατεχακη... απλα τελεια...
-
Κυριακή μεσημέρι, παραλία Θεσσαλονίκης,
εθεάθη μαύρο Q7 4,2 με επώνυμη-ξανθιά για οδηγό του. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κυριακή μεσημέρι, παραλία Θεσσαλονίκης,
εθεάθη μαύρο Q7 4,2 με επώνυμη-ξανθιά για οδηγό του.Έλενα... Ράπτη;
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ειδα μια τελεια συντηρημενη τετοια αλφα (νομιζω οτι ηταν αυτη ) στην κηφισιας στο υψος της κατεχακη... απλα τελεια...
Tι μου θυμίζεις τώρα...
-
Εμενα μου 8υμιζει τo aυτοκινητο μας οταν ημουν μικρος. Σε πρασινο μεταλλικο (ασημι μου φαινοταν τοτε :p)!!
997 Turbo στην Ποσειδωνος!!!
-
Εμένα ένα μαύρο με κινητήρα 1.7 16ν που αγόρασα πρόπερσι με το τέλειο εσωτερικό και την απίστευτη σκουριά
Αγοράστηκε με την καρδιά και πετάχτηκε (δεν φτιχνόταν με λογικό κόστος..) μετά από ένα χρόνο και πολύ στενοχώρια...
-
εγραφε ν6 στο πλαι...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
997 Turbo στην Ποσειδωνος!!!Κιόλας;
Carspotting