-
Τα εγκαίνια του καταστήματος 4WheelDrive θα γίνουνε την επόμενη τετάρτη στις 26/5/04 στις 8 το απόγευμα.
Θα χαρούμε να σας δούμε κι από κοντά!4Wheeldrive
135 Kifisias Ave.
15124-Marousi
Athens-Greece
Tel:210.8056660
Fax:210.8056661
http://www.4wheeldrive.gr
e-mail:info@4wheeldrive.gr -
Τα εγκαίνια του καταστήματος 4WheelDrive θα γίνουνε την επόμενη τετάρτη στις 26/5/04 στις 8 το απόγευμα.
135 Kifisias Ave.
15124-Marousi
Athens-Greece
135 Kifisias Ave.
15124-Marousi
Athens-Greece
Ο χρήστης 4wheeldrive έγραψε:
.................................grαντιθετα εμεις θα χαιρομασταν ιδιαιτερως εαν η πρωτη σου δημοσιευση στο φορουμ γινοταν οχι για αγραν πελατων πραγμα που απαγορευεται και οφειλες να το σεβαστεις αλλα για να μοιραστεις μαζι μας τις εμπειριες σου αφου οπως φαινετα πρεπει να εισαι επαγγελματιας του χωρου.
προτεινω στον διαχειριστη να διαγραφουν τα ''επιμαχα'' σημεια της δημοσιευσης του νεου μας φιλου οπως ηδη τα εχω διαγραψει και εγω.
-
Ας μην διαγράψει τίποτα...
Ο κάθε λογικός άνθρωπος που ξέρει τη χρήση του διαδικτύου απλά δεν θα είναι πελάτης τους...
Γιατί να μην πάω π.χ. στον Αθανασίου (ένα όνομα στην τύχη, ούτε που είναι το μαγαζί του δεν ξέρω) που ο άνθρωπος πιο πολύ για συμβουλές γράφει εδώ και όχι για να μας ενημερώσει για το τι πουλά στο μαγαζί του?
Δυστιχώς το ίντερνετ έχει παρεξηγηθεί από πολλούς.... -
Σημερα ειναι τα εγκαινια του φιλου μας και συμφορουμιστα Σταυρου Καραφωτια
Καλο ξεκινημα φιλε, στην νεα σου προσπαθεια.
Με το σεβασμο και σοβαροτητα που σε διακατεχει στον χωρο του 4χ4 ευχομαι να πετυχεις.
Θα ειμαι εκει. -
Ο χρήστης najeppe έγραψε:
Με το σεβασμο και σοβαροτητα που σε διακατεχει στον χωρο του 4χ4 ευχομαι να πετυχεις.
Θα ειμαι εκει.μπορει να θεωρηθω εμπαθης ή ''κολλημενος'' ομως δεν μπορω να δεχτω ευκολα ασχολιαστες τετοιες δημοσιευσεις αρχικα απο καποιον [που καθ'ολα αξιοπρεπης και καλος επαγγελματιας μπορει να ειναι] ομως το μονο που τον ωθησε να γινει μελος στο φορουμ ηταν η διαφημιση της νεας του επιχειρισης [κατι που απαγορευεται απο τον κανονισμο λειτουργιας ] και στην συνεχεια απο τον καλο του φιλο που αν και μελος εδω και ενα χρονο η μοναδικη του δημοσιευση ηταν μια εμμεση διαφημιση στην διαφημιση του φιλου του
-
Αν μπορώ να εκφέρω και την δική μου γνώμη επί του θέματος που τόσο αναστάτωσε τους προλαλήσαντες.
Σίγουρα με το γράμμα και ίσως και το πνεύμα του κανονισμού του forum, οι φίλοι alexastrag και giwrgosth έχουν τόσο δίκιο να ενίστανται έπ’ αυτού. Ίσως ο najeppe τόσο καιρό να μην είχε τίποτε να πει η να προσφέρει, όπως και εγώ. Το θέμα μας είναι όχι η διαφήμιση αλλά η προσφορά.Σας κοινοποιήθηκε ένα συμβάν στο χώρο του 4x4
Αν θέλετε ανταποκρίνεστε αν όχι απλά το αγνοείτε.Χωρίς να επιθυμώ καμία αντιπαράθεση, θα ήταν αποδεκτό, αν το Post είχε εκφραστεί με τον εξής τρόπο ????
*Έμαθα πρόσφατα ότι στην περιοχή του Αμαρουσίου πρόκειται να λειτουργήσει κατάστημα με είδη off-road από γνωστό αγωνιζόμενο του χώρου, όπου κάποιος μπορεί να ρωτήσει και να πληροφορηθεί για μπλά μπλά και τα λοιπά.
Και μήπως γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες όπως που ακριβώς είναι *
Γιατί αν ήταν, εμένα τουλάχιστον μου θυμίζει κάτι.Δεν θα με πείραζε συνέχεια στην κουβεντούλα μας αυτή πάντα σε ήπιους τόνους φυσικά.
-
Ο χρήστης friar έγραψε:
Αν μπορώ να εκφέρω και την δική μου γνώμη επί του θέματος που τόσο αναστάτωσε τους προλαλήσαντες.
Σίγουρα με το γράμμα και ίσως και το πνεύμα του κανονισμού του forum, οι φίλοι alexastrag και giwrgosth έχουν τόσο δίκιο να ενίστανται έπ’ αυτού. Ίσως ο najeppe τόσο καιρό να μην είχε τίποτε να πει η να προσφέρει, όπως και εγώ. Το θέμα μας είναι όχι η διαφήμιση αλλά η προσφορά.
Μήπως μία επ αμοιβή καταχώρηση θα ήταν αποδεκτή???
Σας κοινοποιήθηκε ένα συμβάν στο χώρο του 4x4
Αν θέλετε ανταποκρίνεστε αν όχι απλά το αγνοείτε.Χωρίς να επιθυμώ καμία αντιπαράθεση, θα ήταν αποδεκτό, αν το Post είχε εκφραστεί με τον εξής τρόπο ????
*Έμαθα πρόσφατα ότι στην περιοχή του Αμαρουσίου πρόκειται να λειτουργήσει κατάστημα με είδη off-road από γνωστό αγωνιζόμενο του χώρου, όπου κάποιος μπορεί να ρωτήσει και να πληροφορηθεί για μπλά μπλά και τα λοιπά.
Και μήπως γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες όπως που ακριβώς είναι *
Γιατί αν ήταν, εμένα τουλάχιστον μου θυμίζει κάτι.Δεν θα με πείραζε συνέχεια στην κουβεντούλα μας αυτή πάντα σε ήπιους τόνους φυσικά.
Κοίτα να δεις αγαπητέ φίλε...
Δεν το βλέπεις λάθος δύο άτομα να μην έχουν γράψει ποτέ μα ποτέ στο forum και να το κάνουν μόνο και μόνο για να διαφιμήσουν το κατάστημα που ανοίγουν?
Σωστά τα όσα λές, και φυσικά δεν υπάρχει διάθεση για μη ήπια κουβέντα, αλλά τα post αυτά κάνουν μπαμ ότι έγιναν μόνο και μόνο για να διαφημήσουν το συγκεκριμένο κατάστημα και θα ξαναδούμε post από τα ίδια άτομα στο άνοιγμα του υποκαταστήματος της Θεσ/νίκης ή της αντιπροσώπευσης της τάδε εταιρείας...
Αυτό είναι που με 'χαλάει' εμένα προσωπικά, εγώ περιμένω από αυτό το forum να πάρω μια συμβουλή, αλλά και να μάθω για τα καταστήματα του είδους, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, να ρωτήσω και να μου πεις εσύ με τα πολλά μηνύματα στο forum ότι υπάρχει και το τάδε μαγαζί εκεί...
Αυτό που έκαναν πιστεύω ότι είναι ανήθικο! Προσωπική μου άποψη πάντα... -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Θα ειμαι εκει.μπορει να θεωρηθω εμπαθης ή ''κολλημενος'' ομως δεν μπορω να δεχτω ευκολα ασχολιαστες τετοιες δημοσιευσεις αρχικα απο καποιον [που καθ'ολα αξιοπρεπης και καλος επαγγελματιας μπορει να ειναι] ομως το μονο που τον ωθησε να γινει μελος στο φορουμ ηταν η διαφημιση της νεας του επιχειρισης [κατι που απαγορευεται απο τον κανονισμο λειτουργιας ] και στην συνεχεια απο τον καλο του φιλο που αν και μελος εδω και ενα χρονο η μοναδικη του δημοσιευση ηταν μια εμμεση διαφημιση στην διαφημιση του φιλου του
Το οτι δεν κανω αναφορες στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω τα οσα γραφονται.
Ειμαι στο χωρο του 4χ4 πολυ περισσοτερο απο σενα και δεν ειμαι καθολου κακοπροεραιτος οπως εσυ.
Το να εχεις κανει 2000 εγραφες κατ εμε ανουσιες εδω δεν ειναι το καλυτερο.
Μονο να ξερεις , οτι στο μαγαζι του φιλου και ασχολουμενου επι ετων στο χωρο, που εκανε εγκαινια προχτες, ηταν ολος ο εκλεκτος κοσμος του χωρου απο αγωνιζωμενους και οργανωτες εως απλους εμπλεκομενους στο 4χ4.
Ευτυχως που ελειπες ,και δεν αμαυρωθηκε η ομορφη αυτη εικονα.
Η ησουν απεναντι και χαζευες απο το πεζοδρομιο? -
Χαλαρώστε μερικοί μερικοί. Δεν χάλασε και ο κόσμος επειδή κάποιος μας κάλεσε στα εγκαίνια του καταστήματός του.
Αυτό δεν είναι διαφημιστική καταχώρηση και σωστά έπραξαν οι mods και δεν το διέγραψαν....
Στο κάτω κάτω, δεν είναι σπίτι σας εδώ, για να κρίνετε ΠΟΙΟΣ μπορεί να γράψει και ΤΙ μπορεί να γράψει!
Φιλικά προς όλους,
Μιχάλης -
Αγαπητοί εν τροχοίς αδελφοί,
Εμένα μου άρεσε πιό πολύ από όλα ο μάχιμος Offroader Ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό
και ακόμα περισσότερο το θυμιατήρι του. -
Ο χρήστης najeppe έγραψε:
[
Το οτι δεν κανω αναφορες στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω τα οσα γραφονται.
Ειμαι στο χωρο του 4χ4 πολυ περισσοτερο απο σενα και δεν ειμαι καθολου κακοπροεραιτος οπως εσυ.
Το να εχεις κανει 2000 εγραφες κατ εμε ανουσιες εδω δεν ειναι το καλυτερο.
Μονο να ξερεις , οτι στο μαγαζι του φιλου και ασχολουμενου επι ετων στο χωρο, που εκανε εγκαινια προχτες, ηταν ολος ο εκλεκτος κοσμος του χωρου απο αγωνιζωμενους και οργανωτες εως απλους εμπλεκομενους στο 4χ4.
Ευτυχως που ελειπες ,και δεν αμαυρωθηκε η ομορφη αυτη εικονα.
Η ησουν απεναντι και χαζευες απο το πεζοδρομιο?το υφος που επελεξες για την μολις δευτερη δημοσιευση σου και οι χαρακτηρισμοι σου δειχνουν σε ολους τι πρεσβευεις και φυσικα δεν προκειται να ασχοληθω πλεον μαζι σου.
-
ΟΚ βρε παιδιά, ας δώσουμε ένα τέλος! Συμετείχα και εγώ στην κουβέντα και έχω λόγο, αλλά ο καθένας σίγουρα μπορεί να γράφει ότι θέλει και κρίνετε από τα γραφόμενά του.
Όλοι έχουμε δίκιο και εμείς που λέμε ότι καλά είναι να κάνεις διαφήμιση, αλλά να έχεις γράψει και δυο λόγια πριν, αλλά και αυτοί που υποστιρίζουν ότι το φόρουμ είναι ένα ανοιχτο βήμα που κάποιος μπορεί να μπει μόνο και μόνο για να πει ότι ανοίγει ένα μαγαζί και να εξαφανιστεί.
Ας πάει καλά το μαγαζί λοιπόν, μακάρι να δώσει ψωμάκι σε μερικούς εργαζόμενους και μακάρι να μπορέσει να δώσει στους πελάτες του να καταλάβουν τι πραγματικά χρειάζετε ένα offroad όχημα, πέρα από τη διαδρομή Κηφισιά-Κολονάκι... -
Καλο ξεκινημα στην νεα σου προσπαθεια.
Με το σεβασμο και σοβαροτητα που σε διακατεχει στον χωρο του 4χ4 ευχομαι να πετυχεις
Εγκαίνια Καταστήματος 4WheelDrive