-
Το γνωρίζει κανείς αυτό το προϊόν;
-
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.5starshine.com/Το γνωρίζει κανείς αυτό το προϊόν;
Στο ευρετήριο που υπάρχει στα ΤΕΧΝΙΚΑ θα δεις για την περιποίηση :
*Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο
Χρώματα σε σπρέι
Γενικά περί βαφής αυτοκινήτου
Καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών αυτοκινήτου
Πως απομακρύνονται τα ρετσίνια;
κουκουλες αυτοκινητων
Προστασία από σκουριά
Μονωτικό για τα καπό
Δερμάτινο σαλόνι μετά την αγορά *Διάλεξε κάποιο!
-
Να διαλέξω, αλλά η ερώτηση μου ειναι συγκεκριμένη και αφορά ένα συγκεκριμένο προϊόν που λέει οτι αντικαθιστά το κερί.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.5starshine.com/Το γνωρίζει κανείς αυτό το προϊόν;
- Αν δεν δεις να αρχίζει να πωλείται ευρέως και στην Ελλάδα, μη του δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Οι Αμερικάνοι στο μάρκετινγκ είναι απίστευτοι. Μποτούν να σε κάνουν να πάρεις όντως τα φύκια για μεταξυωτές κορδέλες και να γυρίσεις σπίτι και να βγάλεις τους πάντες τρελλούς
Stick to wax και μην αλλάζεις κάτι που σου κάνει τη δουλειά ήδη ΚΑΛΑ, ιδίως για κάτι που σου ζητάει out of the blue μια κατοστάρα δολάρια...!!!
Αν είχαν βρει όντως 'χρυσάφι', το προϊόν θα πωλούνταν παντού...και όχι μόνο μέσω του site... -
Το να έρθει εδώ δεν σημαίνει κατι απαραίτητα,στην ελλάδα δεν φέρνουν πολλά καλά προϊόντα όπως επίσης φέρνουν πολλά που δεν μπορούν να πουληθούν αλλου γιατι ειναι μούφα.
Το κερί δεν το χρησιμοποιώ γιατί βαριέμαι εξαιρετικά να κερώνω κάθε 3-6 μήνες,και γι αυτό έλεγα αν μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο προϊόν και να χαλαρώσω λίγο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το να έρθει εδώ δεν σημαίνει κατι απαραίτητα,στην ελλάδα δεν φέρνουν πολλά καλά προϊόντα όπως επίσης φέρνουν πολλά που δεν μπορούν να πουληθούν αλλου γιατι ειναι μούφα.
Το κερί δεν το χρησιμοποιώ γιατί βαριέμαι εξαιρετικά να κερώνω κάθε 3-6 μήνες,και γι αυτό έλεγα αν μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο προϊόν και να χαλαρώσω λίγοΠάντως αν βαριέσαι, μιας και είναι όντως λίγο αγγαροδουλειά ασχέτως του καλού αποτελέσματος, σου συνιστώ να πεταχτείς μέχρι το ΜΑΚΡΟ να πάρεις ένα στιλβωτικό μηχάνημα με 25 μόλις ευρώπουλα. Έχει και με λιγότερα απλά προτίμησα μια μέση κατάσταση.
Αποτέλεσμα; Η χαρά του κερώματος. Αν έχεις μάλιστα και καλά κεριά και κρέμες (βλ. πχ. Autoglym), θα δεις πως η δουλειά γίνεται ΤΕΛΕΙΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ πλέον...
Και άσε τις μούφες για τα Αμερικανάκια (No offense για τους ομογενείς μας )
-
Κάποια παρόμοια προϊόντα (ίσως και το ίδιο) διαφημίζονται πολύ στα telemarketing εδώ στο germany ... αν αυτό σημαίνει κάτι ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάποια παρόμοια προϊόντα (ίσως και το ίδιο) διαφημίζονται πολύ στα telemarketing εδώ στο germany ... αν αυτό σημαίνει κάτι ...Φαντάζομαι το να διαφημίζονται σε κανάλι telemarketing δεν το ανεβάζει και πολύ στην εκτίμησή μας, έτσι δεν είναι;;;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Κάποια παρόμοια προϊόντα (ίσως και το ίδιο) διαφημίζονται πολύ στα telemarketing εδώ στο germany ... αν αυτό σημαίνει κάτι ...
Φαντάζομαι το να διαφημίζονται σε κανάλι telemarketing δεν το ανεβάζει και πολύ στην εκτίμησή μας, έτσι δεν είναι;;;
προσωπικά δεν θα αγόραζα ... εύκολα ...
οι Γερμανοί όμως τα εκτιμούν και με το παραπάνω ... και αγοράζουν αβέρτα ... Υπάρχουν 4 , 5 κανάλια που πωλούν ακόμα και την μάνα τους ... -
Δεν είναι απαραίτητα κακό κάτι που πωλείται σε telemarketing,
απλά πολλές φορές πουλάνε κατι παντελώς αχρειαστό και υπερτιμημένο.
Εγώ έχω μπανίσει μία κουκούλα ψιλοκαλή απο το δικό μας.. -
κουκουλα ρε συ τιγρη ενοεις αυτη με τη βεντουζα για να μην την περνει ο αερας, που μαζευεται σε κυλινδρο??? την εχω δει και εγω...
Οσο για τα προιοντα τηλεμαρκετινγκ, ειναι υπερτιμημενα ΟΛΑ. καλλιτερα δειτε τι θελετε και πηγαινετε στην αθηνα σε ενα τηλεμαρκετινγκ σοπ (εχει στην θεμιστοκλεους ενα τετοιο) και παρτε το φρηνοτερα...
Α! και λεει και στο κουτι 'AS SEEN ON TV!!' -
Ναι,αυτή με την βεντούζα και τον κύλινδρο , μου φάνηκε αρκετά πρακτική.Ενα βράδυ με αϋπνίες είδα σχεδόν όλη την διαφήμιση
Στο μαγαζί που λες,θα την έχουν φτηνότερα; -
Δεν μπορω να στο πω με σιγουρια οτι θα την εχουν, και αν την εχουν αν θα ειναι φθηνοτερη...
Αυτο που μπορω να σου πω, ειναι το εξης. Πηρα απο εκει μηχανημα για κοιλιακους εναντι 20 ευρω, ενω στην Τηλεοραση το εδινε καπου 100 (!!!!!! )
Δεν χανεις τιποτα να κοιταξεις...Την κουκουλα την εχω δει... μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λεει... Παντως το μηχανημα εκανε δουλεια στους κοιλιακους!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πηρα απο εκει μηχανημα για κοιλιακους εναντι 20 ευρω, ενω στην Τηλεοραση το εδινε καπου 100 (!!!!!! ) .....Παντως το μηχανημα εκανε δουλεια στους κοιλιακους!!!...και οι απλές ασκήσεις κοιλιακών φτιάχνουν κοιλιακούς (και είναι τζάμπα και δεν πιάνουν και χώρο)....αρκεί να τις κάνεις. Απλά αν έχεις δώσει λεφτά αισθάνεσαι υποχρεωμένος να τα αποσβέσεις οπότε το χρησιμοποιείς για λίγο καιρό....μετά το πετάς....
Στο θέμα μας....Κέρωμα ή ? Εγώ λέω κέρωμα με το χέρι και χωρίς μηχανήματα, βοηθάει να έχεις cabrio διθέσιο με μαλακή οροφή....μικρότερη επιφάνεια για να κερώσεις!
-
Κάποια στιγμή είχα δει κάτι σετάκια* με προϊόντα περιποίησης της Autoglym, ξέρει κανείς περίπου που βρίσκονται οι τιμές τους και που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί;
(*) Π.χ. Σαμπουάν, μαλακή αλοιφή για γυάλισμα, κερί, ειδικό πανάκι, σαμπουάν για δέρμα, κερί για δέρμα, πάλι ειδικό πανάκι, όλα αυτά σε ένα τσαντάκι
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Κάποια στιγμή είχα δει κάτι σετάκια* με προϊόντα περιποίησης της Autoglym, ξέρει κανείς περίπου που βρίσκονται οι τιμές τους και που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί;
(*) Π.χ. Σαμπουάν, μαλακή αλοιφή για γυάλισμα, κερί, ειδικό πανάκι, σαμπουάν για δέρμα, κερί για δέρμα, πάλι ειδικό πανάκι, όλα αυτά σε ένα τσαντάκιΕγώ που μένω Βόρ. Πρόαστεια τα προμηθεύομαι από τον Λούη στην Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι (http://www.louis.com.gr).
Μιλάμε για ΤΑ προϊόντα...Υπάρχουν πολλά προϊόντα που αλληλοκαλύπτονται, και δεν είμαι προσωπικά υπέρ των sets, μιας και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη αρκετά πραγματάκια για τη φροντίδα του αυτοκινήτου.
Εγώ προτείνω τα εξής για να μπορείτε να ξυρίζεστε και σεις στο καπό του αυτοκινήτου σας:
- Bodywork Shampoo Conditioner (Σαμπουάν με κερί).
- Super Resin Polish (Κρέμα Γυαλίσματος/Κερώματος, 3-6 μήνες διάρκεια)
- Extra Gloss Protection (Σκλ. Κερί Προστασίας)
Για πιο βιτσιόζους, υπάρχουν πολλά ακόμα προϊόντα αυτής της εταιρίας, αλλά εκτιμώ πως αυτά είναι τα ABCs. Ξεκινάς με αυτά, και ανάλογα με τη 'βίδα' σου, προχωράς και στα πιο 'βαριά'!
Για να αποκτήσετε μια ιδέα το τί κάνει το καθένα από αυτά:
http://www.louis.com.gr/index.php?ctg=162
http://www.autoglym.com με εξαιρετικά tips για το αμάξι...
http://www.louis.com.gr/ για όλα τα υπόλοιπα...Εγώ πάντως και ξένοιασα μ'αυτά...Πήρα και ένα στιλβωτικό μηχάνημα με 25 ευρώ από το ΜΑΚΡΟ και πλέον όποτε θέλω κάθομαι και 'τυφλώνομαι'΄στο γυάλισμα. Περιττό να πω βέβαια πως το καθάρισμα του αυτοκινήτου μετά τη διπλή περιποίηση που του κάνω, είναι υπόθεση λίγου νερού και μόνο...Αρκεί να γίνεται τακτικά...
...βοηθάει να έχεις cabrio διθέσιο με μαλακή οροφή....μικρότερη επιφάνεια για να κερώσεις ...
Αυτό είπα κα γω και πήρα κάμπριο...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
...βοηθάει να έχεις cabrio διθέσιο με μαλακή οροφή....μικρότερη επιφάνεια για να κερώσεις ...
Αυτό είπα κα γω και πήρα κάμπριο...
Την μεγαλυτερη περιποιηση δυστυχως,την χρειαζεται η κουκουλα...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Την μεγαλυτερη περιποιηση δυστυχως,την χρειαζεται η κουκουλα...Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς το μαθαίνεις με τον χρόνο. Μιας που παίρνω όμως τα μυνήματα νωρίς, θα αρχίσω από τώρα να εξοπλίζομαι για την περιποίησή της κουκούλας...
Εσύ αλήθεια πώς την φροντίζεις;;
Κέρωμα ή...