-
Ευχαριστη έκπληξη μας επιφύλαξε το rally.gr. Πως σας φαίνεται;; Σιγουρα πιο ζωντανο και συγχρονο. Θα μας πάρει λιγο καιρό να συνηθίσουμε το μπλέ αλλα είναι ποιο ελληνικό απο το μαύρο!
-
Ευχαριστη έκπληξη μας επιφύλαξε το rally.gr. Πως σας φαίνεται;; Σιγουρα πιο ζωντανο και συγχρονο. Θα μας πάρει λιγο καιρό να συνηθίσουμε το μπλέ αλλα είναι ποιο ελληνικό απο το μαύρο!
-
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ευχαριστη έκπληξη μας επιφύλαξε το rally.gr. Πως σας φαίνεται;; Σιγουρα πιο ζωντανο και συγχρονο. Θα μας πάρει λιγο καιρό να συνηθίσουμε το μπλέ αλλα είναι ποιο ελληνικό απο το μαύρο!Πολύ καλό! Και μάλιστα μου φαίνεται και αρκετά πιο γρήγορο από παλιά.
-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
-
Με γειά!
2 πραγματάκια προς το καλύτερο:
Τα Online αποτελέσματα που έτσι και αλλιώς υπάρχουν και στους ελλ. αγώνες και στο WRC καλό είναι να δίνονται με link από την αρχική σελίδα γιατί είναι εργονομικό τερατούργημα να πρέπει να πηγαίνεις πχ WRC->Προγραμμα->Κύπρου->Αποτελέσματα->Lagoudera ενώ θα μπορούσε να γίνεται κατευθείαν. Επίσης το τρέχον leaderboard να δίνεται στο ίδιο σημείο.
Επίσης καλό είναι κάποια στιγμή να φτιαχτεί ένα αρχείο με καλές φωτογραφίες από ελλ. αγώνες για όλους τους αγώνες.Μετά κάτι σαν My rally.gr σε συνδιασμό με το forum, ένα ψιλό mail κλπ θα άγγιζαν το τέλειο.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΝΑ ΜAIL? -
Μπραβο πολυ ωραιο, πολυ βελτιωμενο!
-
Σιγουρα, πιο σύγχρονο με καλύτερα χρώματα (και όχι μαύρο). Θέλει λίγο χρόνο να το δούμε. Κάποια μικρο-προβληματάκια και εσωτερικά λινκς είναι σίγουρο ότι θα διορθωθουν (ότι βρούμε θα το επισημαίνουμε).
Το θέμα είναι ότι το rally.gr έχει γίνει πλέον ένα με τους αγώνες. Ο κόσμος που το διαβάζει είναι αρκετός και φαίνεται και από τα 'χτυπηματά' του.
Και εις ανώτερα με καινούργια πράγματα και εκπλήξεις
-
Αμάν!!
Τι'είν'τούτο καλέ;;!!Κουκλί!!! Να το χαιρόμαστε!!
Μπράβο, πολύ πιο όμορφο και μοντέρνο, και τα χρώματα ωραία!!Και να σκεφτείς πως είχα ανοίξει το άρθρο του Βιλνέβ (δεν οδήγησε Γουίλιαμς) με το 'παλιό', και επειδή έπρεπε να φύγω το έκλεισα, και τελικά θα το διαβάσω με το 'καινούριο'!!
Εκπληξη!
-
Εγώ μπερδέυτηκα!!!! Νόμιζα πως έκανα λάθος! Πολύ ευχάριστη αλλαγή!
-
Πολύ καλό!!!
Επιτέλους έφυγε εκείνο το καρκίνομα με τη Java και μπορούμε πλέον όλοι να τα διαβάζουμε όλα
Μπράβο παιδιά και πάντα καλύτεροι!!! -
Συγχαρητήρια! Γενικά είναι καλό που ανανεώθηκε το site, ελπίζω βέβαια να το συνηθίσω γρήγορα.
-
Μπράβο - μπράβο . ..... συγχαρητήρια. Πολύ ευχάριστη έκπληξη
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ rally.gr!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.... -
panemorfo mpravo
-
Καλό και και πιο εργονομικό μου φαίνεται.Χρειαζόταν ανανέωση.Μπράβο στους δημιουργούς του!
-
Θα πω κι εγώ το σχόλιό μου, έστω κι αν είναι αρνητικό. Βασικά διαφωνώ με τους παραπάνω.
Το site, αν και βελτιώθηκε, σε καμμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί σύγχρονο.
-
Δε χρησιμοποιούνται τα τελευταία standards του W3C, αλλά το site είναι '90s style! (table hackιές για να επιτευχθεί το οπτικό αποτέλεσμα).
-
Επιμένουν να χρησιμοποιούν απόλυτα και όχι σχετικά μεγέθη για το πλάτος του table. Δηλαδή εγώ που χρησιμοποιώ ανάλυση 1600x1200, πρέπει να έχω πάντα table των 770 pixels. Για να μη μιλήσουμε για αυτόν που σερφάρει στο PDA ή στην τηλεόραση, με ανάλυση 640x480.
-
Accessibility. Javascript navigation method χωρίς εναλλακτικό τρόπο.
-
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... &verbose=0 . Enough said.
-
Ασχετο με το ίδιο το site, αλλά η ανταπόκριση από τον server είναι πολύ αργή τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Και όχι μόνο εκεί, αλλά και στο http://www.4troxoi.gr. Ισως φτάνει στο peak του το bandwidth.
Η 'Technopolis Web Team' θα μπορούσε κάποια στιγμή ίσως να μάθει τα XHTML1.1 και CSS2, και να χρησιμοποιεί περισσότερα semantics στον HTML κώδικα.
-
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ !!!! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!!!
-
Και εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή. Πολύ καλή η νέα σχεδίαση. Μπράβο...
Kαινουργια σχεδίαση του rally.gr