-
Σαν αμμεσα ενδιαφερομενος για το audi tt,προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα που εχουν στο διαδικτιο(ttclub.gr),και δεν τα καταφερνω!!!
Ειναι μόνο για μελη που ηδη κατεχουν τετοιο αυτοκινητο;;;
Μου ζητουν κατά την εγγραφη να δηλωσω τον αριθμο του tt που εχω!!!!!
Τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση;
Εννοειται ότι ακομα δεν ειμαι κατοχος ενός tt.
Πως θα μπορεσω να μπω στην σελιδα;
Ευχαριστω. -
Σαν αμμεσα ενδιαφερομενος για το audi tt,προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα που εχουν στο διαδικτιο(ttclub.gr),και δεν τα καταφερνω!!!
Ευχαριστω. -
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης SCANIADRIVER έγραψε:
Ευχαριστω.ποιόν αριθμό ??κυκλοφορίας ?? πλαισίου ?? και είναι υποχρεωτικό πεδίο ??
...εγώ δεν κατάλαβαίνω στην πρώτη σελίδα που λέει οτι είναι το official club της Audi ..... δηλαδή ???
-
Απο το username σου καταλαβαίνω οτι οδηγάς SCANIA........ και θέλεις να πάρεις ΤΤ;;;;;; Ντροπή!
-
Προς τον '' fast-safe''.
Ναι εχει υποχρεωτικο πεδιο στον αριθμο κυκλοφοριας.Προς τον ''sado''
Τωρα που μεγαλωσανε τα παιδια,λεω να χαρω ενα σχεδον διθεσιο πυραυλακι.
Αλλιως πολυ πιθανον να ερχομουν κατα saab μερια. -
Καλωσόρισες SCANIA, .
Όπως βλέπεις το δικό μας φόρουμ είναι ανοικτό. ...Στην ερώτησή σου μόνο τυχαία να υπάρχει χρήστης και στα 2 φόρουμ για να σε βοηθήσει. -
Γιατί είναι έτσι ''μονόχνωτοι'' αυτοι σε αυτο το club;
Δεν πειραζει,αστους.
θα προσπαθησω να μαθω κανα δυο πραγματα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο με άλλο τροπο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας,στα μελη που με απαντησανε.[/b] -
Δες αυτά τα site μπορεί να σε βοηθείσουν!
-
θα προσπαθησω να μαθω κανα δυο πραγματα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο με άλλο τροπο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας,στα μελη που με απαντησανε.[/b]Ρώτα κι εδώ, έχουμε μεγάλο εξιδικευμένο τεχνικό προσωπικό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρώτα κι εδώ, έχουμε μεγάλο εξιδικευμένο τεχνικό προσωπικό
Σωστο κι' αυτο!
Κολλητος με tt roadster t-quattro...
Βασικα αποφασισαμε οτι θελουμε 2 αυτοκινητα παρα πολυ... Ενα tt και ενα πεζω.. Το οτι αυτος πηρε το ττ και εγω το πεζω, ηταν θεμα κληρου .. -
Για να μπεις στο forum του ΤΤ Club δεν έχεις παρα να πατήσεις http://www.ttclub.gr
Εγγραφή χρειάζετε όπως σε κάθε forum ....
Όσο για την εγγραφή στο club ζητάμε (οχι υποχρεωτικά) τον αριθμό πινακίδας....
-
Γιατί είναι έτσι ''μονόχνωτοι'' αυτοι σε αυτο το club;
Δεν πειραζει,αστους.
Ευχαριστω για τον χρονο σας,στα μελη που με απαντησανε.[/b]Για να μην μαθαίνουν οι 'απέξω' τις καμένες τουρμπίνες, τα σπασμένα κιβώτια και τους κινητήρες
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Για να μπεις στο forum του ΤΤ Club δεν έχεις παρα να πατήσεις http://www.ttclub.grΕγγραφή χρειάζετε όπως σε κάθε forum ....
Όσο για την εγγραφή στο club ζητάμε (οχι υποχρεωτικά) τον αριθμό πινακίδας....
Ζητάει χρώμα και ιπποδύναμη όμως..
Να γράψει ψέμματα; -
Δεν τα πολυκαταφερνω καλα με τα κομπιουτερ,αλλά καθως εκανα εγγραφη στο συγκεκριμενο club,και χωρις να δηλωσω φυσικα αριθμο και ιπποδυναμη αυτοκινητου tt,δεν εκανε επιτυχη την εγγραφη μου γιατι δεν δηλωσα τα παραπανω.
Αλλά θα ξαναπροσπαθησω μηπως και δεν εκανα κατι σωστα,αφου το λεει και ο ''saudi''.Αυτο που θελω,ειναι να δω αν βγαλανε γενικως προβληματα,και αν ναι,ποια ειναι αυτα.
Π.Χ. αυτο που εμαθα ότι φευγει το πισω μερος του αυτοκινητου ανεξελεγκτα.....ειναι βασικο...κ.τ.λ.
Το να εχουν προβλημα στον(στους)πολλαπλασιαστη....ε και τι εγινε.Παω τωρα να δω τις δυο σελιδες που μου προτεινει ο ''sado'',.....αρκει να μην ειναι στα αγγλικα.Αλλιως θα βλεπω μόνο τις φωτο.
Χαιρετώ.
-
Τελικα καποια μαλ...α είχα κανει εγω;;;
Σημερα μου εβγαλε μια άλλη φορμα εγγραφης,που δεν ζητουσε ουτε καν προαιρετικα τον αριθμο αυτοκινητου.
Περιμενω την εγγριση στο e-mail.
Αρα ο ''saudi'' ειχε δικιο.Χαιρετω, και παλι ευχαριστω.
-
Για το πρόβλημα ευστάθιας του ΤΤ δεν υπάρχει πρόβλημα. Λύθηκε με ένα κομμάτι μεταλικό που έχουν τοποθετήσει στην πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.
Επίσης η μικρή αεροτομή που τοποθετήσαν έκανε πολύ καλή δουλειά
-
Το ερωτημα ειναι πως θα ξερω εγω ότι το μεταχειρισμενο που πέρνω και θα ειναι περιπου 2000 μοντελο εχει κανει την απετουμενη.....προσθηκη.
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Για το πρόβλημα ευστάθιας του ΤΤ δεν υπάρχει πρόβλημα. Λύθηκε με ένα κομμάτι μεταλικό που έχουν τοποθετήσει στην πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.Επίσης η μικρή αεροτομή που τοποθετήσαν έκανε πολύ καλή δουλειά
Για ποιό μεταλικό κομμάτι λές ;
Όταν λές πίσω αριστερά, είναι σε εμφανές σημείο ; -
Όχι δεν είναι σε εμφανές σημείο...είναι κάτω από τον προφυλακτήρα...
Η αλλαγή αυτή έχει γίνει σε όλα τα μοντέλα ακόμη και σε αυτά που είχαν το πρόβλημα.....
T T club!!!