-
Katarxin zitw signwmh gia ti mi-xrish Ellinikwn fonts, alla distixos den exw greek fonts sto computer mou.
Edw kai ena xrono exw ena Chrysler modelo tou 1995. Gia tin akriveia i ekdosh tou einai Eagle Vision TSI 3.5lt (menw USA)
Prin apo 6 meres enw odigiousa sto highway diapistwsa ti 8ermokrasia tou autokinitou na anevenei apotoma. Stamatisa amesws kai diapistwsa oti to autokinito den eixe ka8olou nero. Par'ola auta to eixe eleg3ei gia nero 6 meres prin (otan ekana kai oil change). Otan to piga gia service den mporousame na vroume kamia diarroh nerou. To ama3i htan pragmatika telios stegno. Telika diapistwsame oti o anemistiras den litourgouse swsta (mallon gia kamenh asfaleia 8ewrisame) kai auto prokalouse ipsilh 8ermokrasia sto nero me apotelesma auto na ftanei sxedon se simeio vrasmou kai to ama3i na to petaei e3w.
Alla3ame thermostati , sensor kai asfalia (sinoliko kostos me ta ergatika gia ola auta $65
To provlima mu einai oti enw o anemistiras mou fainetai na litourgei kanonika, ka8e fora pou parkarw to ama3i vlepw na feugei nero (anticoolant/antifreeze). 8ewrisa oti isws to paragemiza me nero, kai dokimasa na valw ligotero. Par'ola auta panta mou petaei nero kai an ani3w to ama3i na dw poso nero exei fainetai adeio telios. H 8ermokrasia litourgias tou kinitira pantos einai 100% kanonikh.
O anemistiras se pio fasma 8ermokrasias prepei na mpainei se litourgeia?
Eleg3ame to autokinito episis kai gia kena aera pou 8a mporousan na eixan sissoreutei stis solinwseis. (air bubbles)
Oi gnwseis mou gia autokinita einai poli periorismenes kai enw epsa3a kai sto web site tis Chrysler den vrika kapia lish. Mipws exete kapia idea to ti 8a mporouse na ftaiei?
Ektimw ka8e apantish sas.
Me ektimish,
Giwrgos. -
Katarxin zitw signwmh gia ti mi-xrish Ellinikwn fonts, alla distixos den exw greek fonts sto computer mou.
Edw kai ena xrono exw ena Chrysler modelo tou 1995. Gia tin akriveia i ekdosh tou einai Eagle Vision TSI 3.5lt (menw USA)
Prin apo 6 meres enw odigiousa sto highway diapistwsa ti 8ermokrasia tou autokinitou na anevenei apotoma. Stamatisa amesws kai diapistwsa oti to autokinito den eixe ka8olou nero. Par'ola auta to eixe eleg3ei gia nero 6 meres prin (otan ekana kai oil change). Otan to piga gia service den mporousame na vroume kamia diarroh nerou. To ama3i htan pragmatika telios stegno. Telika diapistwsame oti o anemistiras den litourgouse swsta (mallon gia kamenh asfaleia 8ewrisame) kai auto prokalouse ipsilh 8ermokrasia sto nero me apotelesma auto na ftanei sxedon se simeio vrasmou kai to ama3i na to petaei e3w.
Alla3ame thermostati , sensor kai asfalia (sinoliko kostos me ta ergatika gia ola auta $65
To provlima mu einai oti enw o anemistiras mou fainetai na litourgei kanonika, ka8e fora pou parkarw to ama3i vlepw na feugei nero (anticoolant/antifreeze). 8ewrisa oti isws to paragemiza me nero, kai dokimasa na valw ligotero. Par'ola auta panta mou petaei nero kai an ani3w to ama3i na dw poso nero exei fainetai adeio telios. H 8ermokrasia litourgias tou kinitira pantos einai 100% kanonikh.
Eleg3ame to autokinito episis kai gia kena aera pou 8a mporousan na eixan sissoreutei stis solinwseis. (air bubbles)
Oi gnwseis mou gia autokinita einai poli periorismenes kai enw epsa3a kai sto web site tis Chrysler den vrika kapia lish. Mipws exete kapia idea to ti 8a mporouse na ftaiei?
Me ektimish,
Giwrgos. -
Me ektimish,
Giwrgos. -
How about your head gasket? Have you checked it? A blown gasket is usually the cause for the symptoms you mentioned.
Ελέγξατε την φλάντζα. Συνήθως είναι αιτία για τα συμπτώματα που αναφέρεις.
-
Πιθανόν να είναι η φλάντζα στο καπάκι του κινητήρα.
Μου είχε συμβεί παλιά. Στην αρχή πετούσε το ψυκτικό, στη συνέχεια μου έκανε τρύπες στο ψυγείο.
Αν έχει καεί η φλάντζα περνάει μέρος της πίεσης των αερίων του κινητήρα στο ψυκτικό υγρό. -
Ektimw poli tis apantiseis sas. 8a paw aurio to ama3i na mou eleg3oun to head gasket. Na ypo8etw oti flantza einai to head gasket?
Xairomai eilikrina poli pou vrika ena Elliniko forum opou pragmatika xristes simetexoun energa.
Euxomai olopsixa to internet stin Ellada na exei se olous tous tomeis tis zwhs mas auth tin e3eli3h.
8a sas enimerwsw aurio ti egine me to head gasket
Giwrgos -
Συνηθως ,αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις,αν εχει καει η φλατζα φαινεται και στο καπακι συμπληρωσης λαδιου.Μαζευεται ενα λευκο πραγμα σαν μαγιονεζα.Ακομα και ο δεικτης λαδιου υψους λαδιου μπορει να σταζει νερο οταν τον τραβας εξω.
-
Piga simera prwi to autokinito mou gia elegxo 3ana. Oi texnikoi mou eipan oti den pisteuoun oti einai head gasket. O kinitiras litourgei para poli omala kai den fainetai pou8ena diarroh nerou sto ladi.
GIa tipiko elegxo den a3izei ton kopo na elegxtei to head gasket giati 8elei 1 evdomada toulaxiston me kostos peripou $3,000.H antiproswpeia mou eipe oti pi8anon gia to gegonos oti apo tin piesh petagetai nero e3w isws ftaiei o radiator mou epidi einai palios kai mallon 8a exei mikra sissomatomata pou empodizoun tin omalh roh tou nerou.
Paratirisa oti to autokinito mou en wra litourgias den xanei nero.. To stamatisa me anixth ti mixanh kai perimena na dw an 8a xasei, alla fainetai oti litourgei kanonika. Otan svisw ti mihanh, tote einai pou arxizei na mou petaei nero e3w.
Trith 8a paw na alla3w to radiator. Elpizw na einai auto, giati to head gasket pragmatika htan poli akrivo
Einai dekth ka8e apopsh sas.
Me eilikrinh ektimish,
Giwrgos. -
Mixing oil with water is not necessary when you 've got a blown headgasket.
Try this:
When the car is hot stop the engine and take the sparkplugs out noticing at the same time if there is vapour coming from the inside or a steam noise from each cylinder. Vapour means water is coming into the cylinder ie blown gasket.
You can also try this:
When the car is cold (ie in the morning) take the sparkplugs out and also unplug the crank sensor.Then get someone to start the engine while you watch it. The engine of course won't start but you will be watching it in case water is blown out of any cylinder. If there is water this means the same as before.I'm writing english because you said you don't have greek fonts and I hate greenglish.
-
Η μίξη λαδιου νερού δεν είναι απαραίτητη όταν 'καεί' η φλάντζα.
Δοκίμασε το εξής:
Με ζεστή μηχανή σταμάτα και βγάλε τα μπουζί προσέχοντας για ατμούς που μπορεί να βγαίνουν από τον κύλινδρο. Επίσης έχε το νου σου για ήχο από ξεφύσιμα σαν κατσαρόλα που βράζει. Αν παρατηρήσεις κάτι από τα δύο ενδεχόμενα πας για φλάντζα.
Δοκίμασε επίσης:
Το πρωί βγάλε τα μπουζί και τον αισθητήρα στροφών(συνήθως στον στρόφαλο βρίσκεται). Βάλε κάποιον να πατήσει μίζα(δεν θα πάρει μπροστά) ενώ εσύ θα προσέχεις μήπως κάποιος κύλινδρος πετάξει νερό. Εννοείται πως αν δεις νερό είναι φλάντζα.
Οι παραπάνω δοκιμές είναι για καραμπινάτες περιπτώσεις. -
Telika katali3ane sto repair oti htan o radiator. Allaxtike o radiator kai edw kai mia mera to ama3i fainetai na litourgei 8aumasia. Malista exei miw8ei kai i 8ermokrasia stin opia litourgei
Euxaristw poli gia tis apantiseis sas. To ektimw.
Provlima me Chrysler