Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τι θα λεγατε αν...;
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Τι θα λεγατε αν...;
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    15
    26
    70
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      platis last edited by

Tι θα λεγατε αν βρισκαμε εναν πολιτισμενο χωρο στον οποιον νεοι φιλοι των αγωνων θα μπορουσαν να συνευρισκονται, ν ανταλλασουν αποψεις,
      ν αποκτουν γνωσεις, να γνωριζουν αθλητες και μυστικα, να οργανωνουν κοινωνικες κι αθλητικες εκδηλωσεις, ναχουν τελικα το δικο τους Club?
      Να παρακολουθουν σεμιναρια, να βοηθουν υπευθυνα στις διοργανωσεις,
      να παρακολουθουν ομαδικα και παρειστικα αγωνες στην Ελλαδα και το εξωτερικο, να φτιαξουν επιτελους το φυτωριο των αυριανων ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ?
      Για σκεφτειτε το και τοποθετηθειτε! Θελει δουλεια. Ορεξη εχουμε?
      Χρηστος Πλατης.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • P
        platis last edited by

Tι θα λεγατε αν βρισκαμε εναν πολιτισμενο χωρο στον οποιον νεοι φιλοι των αγωνων θα μπορουσαν να συνευρισκονται, ν ανταλλασουν αποψεις,
        ν αποκτουν γνωσεις, να γνωριζουν αθλητες και μυστικα, να οργανωνουν κοινωνικες κι αθλητικες εκδηλωσεις, ναχουν τελικα το δικο τους Club?
        να παρακολουθουν ομαδικα και παρειστικα αγωνες στην Ελλαδα και το εξωτερικο, να φτιαξουν επιτελους το φυτωριο των αυριανων ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ?
        Χρηστος Πλατης.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • P
          platis last edited by

Χρηστος Πλατης.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
          • T
            takinen last edited by

Ναι!

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • K
              kleisj last edited by

Πολυ θα ηθελα να δω εδω κ καιρο κατι τετοιο να γινεται πραγματικοτητα.
              Το θεμα ειναι πως κ με ποια μορφη? Υπαρχει κοσμος να αφιερωσει χρονο για να παρει κατι τετοιο σαρκα κ οστα?
              Διαθεση για δουλεια κ ορεξη υπαρχει.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • A
                apostolis last edited by

'Γιατρέ' Χρήστο ,

ότι περιγράφεις προσπαθούμε να το κάνουμε στα Γιάννενα !!!
                εδώ , στην 'άκρη του κόσμου' .

Προσπαθούμε , ΘΕΛΟΥΜΕ , να αναβιώσουμε την ΕΛΕΤΑ , την Λέσχη που όλοι , όσοι έχουν σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχουν συνδέσει το όνομά της με τις καλές διοργανώσεις του 'Ηπειρωτικού' και του 'Δωδώνης'

Εάν στην Αθήνα είναι δύσκολο να γίνουν αυτά που προτείνεις ,
                φαντάσου τι συμβαίνει ΕΔΩ !!!
                Δέν πειράζει , μπορεί να 'χαρακτηριστούμε' (όσοι .......) ρομαντικοί ...
                Δέν πειράζει , θα επιμείνουμε .

Θέλουμε όμως την βοήθειά σας , ή άν το θέλεις διαφορετικά, την γραμμή
                σας , έτσι ώστε να κάνουμε τα ίδια πράγματα , να στοχεύουμε στον ίδιο
                τερματισμό , ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ !!!!

Αποστόλης Κ. Νούσιας.

• K
                  kamil last edited by

Τι ακριβώς εννοείτε ως χώρο? Γιατι λίγο πολύ κι εδώ σ' αυτό το forum τα ίδια δεν κάνουμε? σε πιο χαλαρό ύφος? Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι αθλητές του χώρου θα ασχοληθούν με το club περισσότερο απο ότι ασχολούντε με τον διαδυκτιακό αυτό χώρο? Ο χώρος θα κάνει τη διαφορά? Εδώ και πίττες έχουμε κόψει και track-day έχουμε κάνει και ιδέες και για οργανώσεις έχουν πέσει απο σχ κλπ...αλλά πού??? στο κενό...Όλο εμείς κι εμείς οι γνωστοί 'οπαδοί' του forum, οι αγωνιζόμενοι όμως που είναι μέλη του forum δεν μας κάνουν την τιμή...ή μήπως το γεγονός οτι ο διαδικτυακός αυτός χώρος ανήκει στους 4Τροχούς αφήνει πιο πολλούς απο τους αγωνιζόμενους αδιάφορους, ενώ ένα club θα τους είναι πιο ενδιαφέρον ...
                  Δεν είμαι αντίθετη με την ιδέα, απλά εκφράζω την απορία μου...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • L
                    lev last edited by

Καλημέρα

Κάποτε λέγαμε ότι δεν έχουμε πίστες. Φτιάξαμε και πίστες και χάσαμε τους οδηγούς.
                    Δεν μπορεί να συζητάμε γιατρέ γιά τις δυσκολίες αναβάθμισης του ήδη υπάρχοντος χώρου με τα δικάτου στέκια που φυτοζωούν, ή αν το θέλουν κάποιοι και το δέχομαι, λειτουργούν στην ελάχιστη δυνατή βάση που τους επιτρέπει να εφορμούν σαν άλλοτε αρματωλοί (εννοώ να μην έχουν τακτικό στρατό) και μετά να βιώνουν μία εκ των περιστάσεων κατάσταση επιβίωσης.
                    Θέλω να πω γιατρέ μου ότι χώροι υπάρχουν, διάθεση να βάλει πλάτη (όχι Πλατή) ο καθένας από εμάς δεν βλέπω. Στα χαρτιά υπάρχουν ειδικοί που θα μας φτιάξουν ό,τι τους ζητήσουμε. Στην πράξη υστερούμε. Είναι σαν τις ασκήσεις στο στρατό, που όταν τις κάναμε 'επί χάρτου' μπορούσαμε να καταλάβουμε ακόμη και την Αμερική και όσες φορές ΄ ήρθαμε μούρη με μούρη με τον εχθρό όλο και κανένα ελικοπτεράκι χάναμε.
                    Ας κοπεί το μεροκαταματάκι από κάποιους ή ας ικανοποιηθεί ή ας χαθεί το μικροσυμφέρον που επιδιώκουν οι άλλοι, ας αλλάξουν κατηγορία αυτοκινήτου οι τρίτοι, ας πάροπυν το πολυπόθητο τσιγγάκι οι τέταρτοι και τότε θα δείς ότι τα 'αστέρια' που εμφανίζονται ως 'σωτήρες' γιά να μας φωτίσουν στο σκοτάδι σβήνουν πολύ γρήγορα μόλις έρθει το πρωϊ.
                    Λυπάμαι γιατρέ αν σε στεναχώρησα, αλλά είμαι σίγουρος ότι στην κουβεντούλα που κάνεις με τον εαυτό σου θα συμφωνήσεις πλήρως μαζί μου, έτσι γιά να πιστεύω ότι δεν είμαι μόνος μου σε αυτή την άποψη.
                    Καλημέρα
                    Lev

• P
                      platis last edited by

Εννοω χωρο...τριων διαστασεων Εντευκτηριο με διευθυνση και
                      τηλεφωνο! Προς θεου. δεν πηγα να παρω τον χωρο του φορουμ. Μην
                      παει παντα ο νους σας στο κακο! Εκδηλωση ενδιαφεροντος και ιδεες
                      ζηταω, ωστε η οποια (και οπου) εισηγηση μου ναχει καποια βαση και
                      κυτταρα για πολλαπλασιασμο.
                      Αφεθειτε να ονειρευτειτε λιγο ρε παιδια!!! Αν δεχθειτε οτι πρωτα γινονται οι υποδομες, κι υστερα ερχονται οι 'σημαιοφοροι' (για πολλους και διαφορους λογους που δεν ειναι της στιγμης), ισως δειτε το πραγμα
                      διαφορετικα και η kamil δικαιολογησει την 'απουσια των αθλητων'.
                      Αναμενω.

Υ.Γ. Τωρα μολις σε διαβασα καλε μου Lev. Μην ξεχνας ομως οτι τοσυνολο
                      σχεδον των ανθρωπων που σημερα υπηρετουν (καλοι η κακοι) τον χωρο,
                      προερχονται απο καποια εντευκτηρια που οργανωναν ραλλυ πρωτελατων
                      με 150 συμμετοχες. Για θυμισου, γιατι ξερεις πολλα. Γι αυτο κι εγω λεω
                      να ξαναπροσπαθησουμε.Με την γκρινια και την αμφισβητηση των παντων
                      τοσα χρονια δεν καναμε τιποτα. Κι αν για μια ακομα φορα εκτεθουμε τι εγινε? Θα χασουμε το φως μας?

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                      • K
                        kouk last edited by

Η πρόταση του ΣΧ για Σύλλογο του Φόρουμ,περιείχε και την διάσταση του δικού μας χώρου που θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε,να συζητάμε,να οργανώνουμε κλπ κλπ κλπ!!!

Αν όμως Doctor,λές για ένα Ατυπο (!! ) Στέκι τότε είναι αλλοιώς!

Προσωπικά θα μου άρεσε η ιδέα του να μπορω να βρίσκομαι κάπου και με άλλους!
                        Το προβλημα θα είναι με τους εμπλεκόμενους στους Αγώνες!
                        Θα θέλουν?Θα συμμετέχουν?Η θα μείνουμε τελικά τρείς κι ο κούκος??!

• K
                          kamil last edited by

αγαπητέ κε πλατή, χαίρομαι που είστε ονειροπόλος, δεν ξέρω αν είστε και ο μοναδικός εναπομήναντας ...γιατι απο το λίγο καιρό που ενδιαφέρομαι/ασχολούμε με το χώρο έχω γίνει αρκετά καχύποπτη με αυτά ακούω και βλέπω γύρω μου...
                          η ερώτηση μου είναι η ίδια με του κούκ...οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες θα θέλουν να συμμετάσχουν...διαφορετικά...μια χαρά βρισκόμαστε και όπως βρισκόμαστε, όσοι βρισκόμαστε...
                          Αλήθεια εσείς θα έρθετε στο forum-ικό φαγοπότι σήμερα? (σχετικό-άσχετο!!!)

• L
                            lambis last edited by

Κι όμως Χρήστο. Ο χώρος ήδη υπάρχει (εδώ και ένα χρόνο στη σημερινή του μορφή), μόλις 100 χλμ από την Αθήνα και λέγεται 'ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ'. Τώρα αν τα 100 χλμ είναι πολλά, αυτό είναι άλλο θέμα.
                            Με εκτίμηση
                            Λάμπης Κουρτέσης

• P
                              platis last edited by

Kamil
                              Πρωτα απ ολα, εν οψει Ακροπολις, κανω διαιτα. Περα απο πλακα ομως, ο καθενας απο μας εχει υποχρεωσεις τετοιες που τον αναγκαζουν να θελει αλλα να μην μπορει. 12 ωρες δουλεια καθε μερα, το παρτυ της κορης, το οτι βλεπουμε τα παιδια μας μονο σαββατοκυριακο, κι αυτο αν δεν
                              εχει Αχαιο η Λειβαδιας σου λεει τιποτα? Κατα συνεπεια μην μαλωνεις. Οσο
                              για τις προθεσεις, σημασια δεν εχει ποιος το κανει, αλλα αν θα γινει. Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα τις δυο προηγουμενες δημοσιευσεις μου θα
                              σου λυθουν πολλες αποριες.
                              Lambis Φιλε μου
                              Καντε τον δικο σας χωρο στο απιθανο οντως Παραλληλοδρομιο σου. Βρειτε τροπο να λυσετε τις οποιες διαφορες σας χωριζουν εκει κατω και φτιαχτε τον δικο σας πυρηνα. Για εντευκτηρια μιλαω, και δεν μπορω να φανταστω τον αθηναιο που σχολαει στις 19.00 απο την δουλεια να πηγαινει να βρει τους φιλους του για κουβεντουλα και καφε στην κορινθο! Ομως ο ομιλος
                              της αθηνας θα μπορει να οργανωνει μια δεξιοτεχνια σε συνεργασια με τον ομιλο της Κορινθου σε σενα
                              Kouk.
                              Οι εμπλεκομενοι με τους αγωνες, -θες δεν θες- ειναι αυτοι που θα πανε εκει που οπως εγραψα υπαρχει καποια υποδομη και εχουν κατι σημαντικο να κανουν. Ετσι ωστε να υπαρχει και καποια ουσια στην επαφη. Τωρα αν
                              αποζητας P.R. και 'εληες κυριε πρεσβη' - που δεν νομιζω-αλλαζει το πραγμα. Παντως εντυπωσιαζομαι με την τοση επιφυλακτικοτητα σας. Μου
                              λειπει η αισθηση του ενθουσιασμου και του 'ναι ρε παιδια,ιδεα ειναι ας το
                              στιψουμε το πραγμα να βγαλει ζουμι'. Και τι φανταζεσαι. Οτι τον Στρατη
                              τον ενδιαφερει το αν θα γινει εδω η αλλου? Σε διαβεβαιω οτι αυτο που τον ενδιαφερει ειναι ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Δεν ειναι τα παντα κερδοσκοπικα ρε παιδια,
                              και δεν εχουμε ολοι στο μυαλο μας,ολη μερα , το κερδος. Ουτε ο Στρατης
                              θα γραψει πιο πολλα και πιο ακριβα, ουτε εγω θα κανω πιο πολλα σφραγισματα. Απλοποιειστε το.
                              ΤΟ ξαναγραφω. Τοποθετηση και ιδεες ζηταω. Θα λειτουργησει, θα
                              προσφερει και πως? Θα αποτυχει και γιατι?
                              Καλημερα.

• D
                                dap last edited by

Nomizo oti tha yparxi mono o enthousiasmos tis archis.
                                Tha xefouskosei ke tha prospathoun dyo-tris na filane ti floga na mi svisi.
                                Paradigma edo mesa sto forum i sigentrosi doron ta perasmena Christougenna.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • K
                                  kamil last edited by

προς θεού, δεν σας μαλώνω...και καλή επιτυχία στη δίαιτα
                                  έχω ακούσει ιστορίες απο εντευκτήρια και πως αναδείχθηκαν ταλέντα και πως άνθρωποι βρήκαν ενδιαφέρον στους αγώνες μέσα εκεί...απλά τότε ήταν τότε...άλλοι καιροί, άλλοι άνθρωποι...τώρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα...εξού και η επιφυλακτικότητα
                                  Anyway είδωμεν...

• K
                                    kouk last edited by

Γιατρέ μην με παρεξηγείς (και να με συγχωρείς για την οικειότητα!! ).

Εδω και δύο χρόνια,εδω σε αυτό το Φόρουμ,περνάω θαυμάσια!Με τα πάνω, με τα κάτω,με τους τσακωμούς,με τις άδικες κατηγορίες και παρεξηγήσεις, με φίλους και γνωστούς,με ανθρώπους που ήθελα να γνωρίσω,με ανθρώπους που τους νόμιζα αλλοιώς....κλπ κλπ!!

Αυτό είναι ένα ΣΤΕΚΙ για μένα!Ερχομαι όποτε θέλω και τους βρίσκω όλους! ΠΑΝΤΑ!!!

Κάποιοι ήδη συναντιώμαστε συχνά-πυκνά!Και στην καθημερινή μας ζωή!
                                    Με άλλους βρισκόμαστε ανα 15νθήμερο για την παρακολούθηση ενός αγώνα!!

Πάντως οι αποστάσεις και η προσωπική ζωή του καθενός δεν επιτρέπουν την παρέα σε συνεχή βάση!!

Ενα στέκι λοιπόν θα με έβρισκε κάτι παραπάνω απο σύμφωνο!!Ο Λάμπης έχει τον χώρο αλλά και μακριά είναι και μάλλον μπερδεύτηκαν κάπου τα πράγματα!Στην αρχή είμασταν εκει σχεδόν κάθε Σάββατο και μερικοί απο εμάς και τις Τετάρτες!!!

Είμαι μέσα λοιπόν!!Σαφώς!!Εδω ακόμα και στην συγκέντρωση του ΣΟΑΑ είχα έρθει!! Στην συγκέντρωση των 9!!! Ποιός?Εγω ο παντελώς άσχετος με τους Αγώνες!!

Η επιφυλακτικότητα μου ξεκινάει απο όσα εχω δει να 'συμβαίνουν' εδω σε σχέση με διάφορα θέματα που αφορούσαν ομαδική δουλειά (δώρα Χριστουγέννων κλπ)
                                    Ακόμα και αυτοκόλλητα,μόνο δύο μου έστειλαν pm ότι ήθελαν όταν προθυμοποιήθηκα να τους στειλω με Ταχυδρομείο!!

Οι πιο πολλοί τα θέλουμε έτοιμα στο πιάτο!!Αν λοιπόν βρεθούν αυτοί που θα αναλάβουν να συντηρούν,παρακολουθούν,οργανώνουν...χωρίς να περιμένουν κάτι σε αντάλλαγμα...τότε θα πετύχει!!!

Στην διάθεσή σου!

ΥΓ Ο ΣΧ και ιδέες έχει και διάθεση!Αλλά είναι και θέμα στόχων και μέσων!!

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                                    • P
                                      platis last edited by

κουκ σ ευχαριστω.
                                      Θελω να εξηγηθω. Εχω ενα μαραζι με τους νεους ανθρωπους που ικανοι τις πιο πολλες φορες μενουν αβοηθητοι, που με κατατρεχει μια ζωη. Καποτε
                                      στα 25 οδηγουσαμε-με κεφαλαια- και κανεις δεν μας εδωσε σημασια και ευκαιριες. Οργανωναμε εκδηλωσεις για να ξεστραβωθουμε και να ξεστραβωσουμε και μας λοιδωρουσαν. Προηγουμασταν στη βαθμολογια σ ενα πρωταθλημα ,και στη μεση του χρονου αλλαζαν τους κανονισμους για να μην το παρουμε και δεν δοξαστει ο δικος τους. Κερδιζαμε πανελληνιο
                                      πρωταθλημα νεων οδηγων,και -τι συμπτωση- εκεινη την χρονια δεν απενειμαν το επαθλο (μια βδομαδα σε σχολη στην Αγγλια) γιατι δεν
                                      ειμασταν δικοι τους. Διδασκα 12 χρονια στη σχολη μου στο πανεπιστημιο
                                      νεα παιδια ,επιστημη και επιστημονικη συμπεριφορα, κι αναγκαστηκα να
                                      τα βροντηξω γιατι 'εδω κανουμε πρωτα καρριερα κι υστερα ειμαστε δασκαλοι των παιδιων που εσυ ονομαζεις παιδια μας'. (Ταδε εφη σημερινος καθηγητης πανεπιστημιου!)
                                      Ε ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Και να μαθουμε
                                      ν αρπαζουμε οτι οι νεοι μπορουν να μας προσφερουν (σαν κοινωνια,
                                      για να μην παρεξηγηθω). Απο κει που βρισκομαι αυτος και μονο θαναι ο στοχος μου. Να ικανοποιησω το μαραζι μου.

Σημερα ειχα τη στιγμη μου κι ανατριχιασα. Ξερεις γιατι? Γιατι
                                      Ο ΠΑΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ COSTA SMERALDA
                                      Εγω φταιω γαμωτο?

Υ.Γ. Το ζητουμενο τελικα ειναι ναρθει να πιει τσαι μαζι μας ο Σουμαχερ,
                                      ο Ζωτος, ο Γκειτς η σε δεκα χρονια να μπορουν οι νεοι μας ναναι ισαξιοι μ
                                      αυτους και τοσους αλλους?

• E
                                        el-em last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                                        Χρηστος Πλατης.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ,

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ 'ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ'
                                        ΗΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ 'DRIVERS CLUB' . ANΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ CLUB?

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• K
                                          kleisj last edited by

Εγω δεν το ειδα κ αναρωτιεμαι τωρα που το αναφερατε. Μπορειτε να εξηγησετε;

• S
                                            salome last edited by

Προσωπικά είμαι έξω από τους αγώνες, θα μου άρεσε πολύ όμως να υπάρχει ενα στέκι, ένα καφέ όπου θα μπορούσε να επισκεφτεί ο καθένας και να μιλήσει για τους αγώνες, να ακούσει ιστορίες, να δει προβολές.

Μερικές φορές κανονίζουμε για καφέ έξω ή σε καποιο σπίτι για να δουμε dvd, βιντεο από αγώνες. Οτι υλικό έχει ο καθένας φέρνει. Τι πιο όμορφο από το να υπήρχε καποιος χώρος να μαζευόμαστε εκεί? Και ακόμη καλύτερα εαν μαζευόταν έντυπο, φωτογραφικό ή ψηφιακό υλικό σαν αρχείο?

Το θέμα είναι εαν θα το κάνετε σαν prive club, ή θα είναι ελεύθερο στον κάθε πιτσιρικά, στον κάθε τρελλαμένο ή στον κάθε άσχετο που θέλει να γνωριστεί και να έρθει.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ