-
Αυτά για να γελάσουμε λίγο
-
-
-
Νομίζω πως απαντάς μόνος σου στον τίτλο του θέματος (με λατινικούς χαρακτήρες). Πάρε και βρίσε!!!
-
Καλησπέρα.
Θα απαντήσω με μιά σοφή ρήση του Ελληνικού Λαού:
'Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ...ους'! -
Τωρα να γελασω με το μαργαριταρι, ή με το οτι σε χρεωσαν 10 ευρα για την αλλαγη του υγρου...?(εκτος αν περιλαμβανει και το κοστος του υγρου)
-
To 10 ευρώ ήταν για το υγρό μόνο
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα να γελασω με το μαργαριταρι, ή με το οτι σε χρεωσαν 10 ευρα για την αλλαγη του υγρου...?(εκτος αν περιλαμβανει και το κοστος του υγρου) -
Που να ήθελες να αλλάξεις και το ίδιο το παρμπριζ, τι θα γινόταν δηλαδη
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
To 10 ευρώ ήταν για το υγρό μόνοΤωρα να γελασω με το μαργαριταρι, ή με το οτι σε χρεωσαν 10 ευρα για την αλλαγη του υγρου...?(εκτος αν περιλαμβανει και το κοστος του υγρου)
Ουαου!!! Ποσα θελουν και για 'τοποθετηση'?
-
Εφαρμόζουν κι αυτοί χρονοχρέωση, όπως στα service της Renault;;;
-
Δηλαδή πόσο πάει το δευτερόλεπτο ρε παιδιά?
Είναι πιό ακριβό από τις χρεώσεις των κινητών τηλεφώνων?? -
Είπαμε...ότι πληρώνεις παίρνεις
-
Μήπως πήγε να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ της βενζίνης με αυτό;
Πλάκα πλάκα πάντως, ενώ τα περισότερα αυτοκίνητα παίρνουν 3 με 3,5 λίτρα το Ίμπιζα παίρνει 6,6, και ΜΙΑ φορά που άδειασε στα 3,5 χρόνια δίψαγε πολύ!!
Τώρα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί το απιονισμένο με σαπουνάκι της μερσεντές είναι ακριβότερο από εκείνο της Χιουντάι, αλλά μην ξεχνάμε και πως μεγάλη πλειονότητα από τους κατόχους Μερσεντές είτε έχει πολλά και δεν νοιάζεται, απλά βαριέται να καθυστερεί στο βενζινάδικο, είτε δεν έχει και πολλή ιδέα από αυτοκίνητα οπότε πιάνεται κορόιδο.
Από την άλλη, για την ερώτηση στην αλλαγή παρμπρίζ, ένας φίλος με Μερσεντές Ε300 (αυτήν με τα τραπέζια πίσω σώτα) χρειάστηκε να αλλάξει πίσω τριγωνικό τζαμάκι στην πόρτα την ίδια περίοδο που χρειάστηκε να αλλάξουμε και εμείς στο Τίπο μας.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ πλήρωσε το έν τρίτο αυτού που πληρώσαμε εμείς (7.000 - 20.000 δρχ) ενώ και οι δύο πήγαμε σε εξουσιοδοτημένο... -
Χρεωνουν και υγρο μπαταριας ξερω σε μερικα σερβις.
Σε εκπομπη του Σταθακη ειχα ακουσει οτι καποιος εβαλε μεγαφωνα σε καινουριο αυτοκινητο,και του χρεωσαν τις βιδες 300 δραχμες.
-
Σε λίγο θα σε χρεώνουν και για να κοιτάξουν το αυτοκίνητο από μακριά.
-
Τι λέτε τώρα ρε παιδιά εδώ γνωστή 'ως η πιο γρήγορη της Ευρώπης' εταιρεία οδικής βοήθειας μου χρέωσε το πρωί της Πρωτομαγιάς ένα σφικτηράκι 40 λεπτά. Τέτοια τιμη ούτε σε εξουσιοδοτημένο...
Υπόψιν οτι η εν λόγω εταιρεία είναι γνωστή και ως 'η πιο ακριβή της αγοράς'. Το θέμα μου την έχει δώσει και θέλω αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω κανα 2 επιστολές σε περιοδικά του χώρου να τους ξεσκίσω στο μπινελίκι για την μεγάλη τους γυφτιά... Έχω και την απόδειξη για να μην κάνουνε την πάπια.... -
Παρευρισκομενος σε service της mercedes ακουσα τον υπευθυνο να λεει σε πελατη του οτι η αλλαγη αμορτισερ (μονο εργατικα)χρεωνεται με 200€.Δηλαδη που να βαλει και αμορτισερ ο ανθρωπος τι θα του ζητησουν καμια 2000€ ;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Παρευρισκομενος σε service της mercedes ακουσα τον υπευθυνο να λεει σε πελατη του οτι η αλλαγη αμορτισερ (μονο εργατικα)χρεωνεται με 200€.Δηλαδη που να βαλει και αμορτισερ ο ανθρωπος τι θα του ζητησουν καμια 2000€ ;Οτι αγοράσεις απο hardware της mercedes κατω απο 500 ευρά δεν παει,με εξαίρεση τα μάκτρα και το υγρό των υαλοκαθαριστήρων.
-
Η αντιπροσωπεία της Crysler σε αγορά Grand Cherookee 'δώρισε' την εργασία της τοποθέτησης πατακιων,αλλά ζητούσαν 200 ευρώ για να συνδέσουν το CD changer.
-
Δυστυχώς εκμεταλλεύονται την λατρεία που έχει ο μεσος (Νεο)Ελληνας σε αυτοκίνητα που πουλάνε μούρη, και συνεπώς τιμολογούν αντίστοιχα.
Οσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία να αγοράζουμε με βάση το image (κυρίως) και βεβαια οσο κρατεί το μονοπώλιο στα κυκλώματα διάθεσης / Service στο χώρο του αυτοκινήτου μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα...
Εδω ακομα δεν κυκλοφορησε η νεα SLK ? (οπως γραφει σε αλλο post ενας συναδελφος) και ξεπουλήσανε οι ανθρωποι . Τετοια λαχτάρα .
Mercedes service: αλλαγή υγρού pare-brise: ευρώ 10!