-
Να δούμε τί θα ακούσουμε πάλι.
Πρόσφατη έρευνα που έκανε το Γερμανικό περιοδικό ''Men's car'', δείχνει ότι οι κάτοχοι Γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σέξ....
Στους άνδρες, την πρώτη θέση βρίσκονται οι κάτοχοι των BMW
και στη δεύτερη οι κάτοχοι των Αudi...
Tρίτοι, τέταρτοι οι κάτοχοι Ιταλικών και Γαλλικών αυτοκινήτων αντίστοιχα.Στις γυναίκες ;
Την πρωτιά έχουν οι γυναίκες που οδηγούν Γαλλικό αμάξι, με δεύτερα τα Γερμανικά (συγκεκριμένα Αudi και μετά BMW...)
Όσο για τους κατόχους Porsche ; Καταποντίζονται στην τελευταία θέση...
Μήπως αλλάξανε τα κριτήρια επιλογής σας για καινούριο αυτοκίνητο ;
Περισσότερα στο autopress :
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7151 -
Πρόσφατη έρευνα που έκανε το Γερμανικό περιοδικό ''Men's car'', δείχνει ότι οι κάτοχοι Γερμανικών αυτοκινήτων κάνουν πιο συχνά σέξ....
Tρίτοι, τέταρτοι οι κάτοχοι Ιταλικών και Γαλλικών αυτοκινήτων αντίστοιχα.Στις γυναίκες ;
Την πρωτιά έχουν οι γυναίκες που οδηγούν Γαλλικό αμάξι, με δεύτερα τα Γερμανικά (συγκεκριμένα Αudi και μετά BMW...)
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στους άνδρες, την πρώτη θέση βρίσκονται οι κάτοχοι των BMW και στη δεύτερη οι κάτοχοι των Αudi...
Tρίτοι, τέταρτοι οι κάτοχοι Ιταλικών και Γαλλικών αυτοκινήτων αντίστοιχα.Ναι, ειδικά για κάτι πενηνταφεύγα οδηγούς Μπεμβέ το πιστεύω ότι κάνουν περισσότερο σεξ, τους κοστίζει μια περιουσία βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Για τη BMW, νομίζω πως η εξήγηση βρίσκεται στη γνωστή παραφορά των αρχικών:
Brings Me Women
-
Βρήκα ένα 318 coupe του 2002 με 25.000 χιλόμετρα, 20.000 Ευρώ. Να το πάρω?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τη BMW, νομίζω πως η εξήγηση βρίσκεται στη γνωστή παραφορά των αρχικών:Brings Me Women
Καλά για την BMW. Για την Audi εξήγηση ;
Mήπως...
Α u naturel
U gly
D ana
I nternational -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για τη BMW, νομίζω πως η εξήγηση βρίσκεται στη γνωστή παραφορά των αρχικών:
Brings Me Women
Καλά για την BMW. Για την Audi εξήγηση ;
Mήπως...
Α u naturel
U gly
D ana
I nternationalXAXAXAXAXA!!!!!
-
Ε καλα τωρα.. δεν μαμανε μονο τα αυτοκινητα αλλα και οι οδηγοι τους. Αυτο θα πει αμαξι!!! Ultimate Driving (&SEX) Machine!!!!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ε καλα τωρα.. δεν μαμανε μονο τα αυτοκινητα αλλα και οι οδηγοι τους. Αυτο θα πει αμαξι!!! Ultimate Driving (&SEX) Machine!!!!Πάντως εγώ περίμενα και τις γυναίκες που έχουν λιώσει στο...σέξ να οδηγούν πάλι BMW...
Το λέει ξεκάθαρα : ασφάλεια uber alles !
-
Όταν το άρθρο λέει για περισσότερο σέξ, μήπως εννοεί οτι σου κάνει σέξ η αντιπροσωπεία?
Μία τα πεσμένα παράθυρα, την άλλη το ασταθές ρελαντί, μετά τα λάδια που καίνε......πράγματι, πολύ σεξ αυτά τα γερμανικά αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όταν το άρθρο λέει για περισσότερο σέξ, μήπως εννοεί οτι σου κάνει σέξ η αντιπροσωπεία?Μία τα πεσμένα παράθυρα, την άλλη το ασταθές ρελαντί, μετά τα λάδια που καίνε......πράγματι, πολύ σεξ αυτά τα γερμανικά αυτοκίνητα
Όλα αυτά τα καλά λογάκια για τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι;
Ασταθές ρελαντί και καμένα λάδια σε γερμανικό αυτοκίνητο από πότε; -
ωχ θα'ρχισουν παλι οι εχθροπραξιες...
-
Στην Ελλαδα πρεπει να ανεβαζουμε τον μ.ο. οτι μαρκα κι αν εχουμε...
ΥΓ: νομιζα οτι αυτο τοπικ αναφεροταν στο sex μεσα στο αυτοκινητο... [ποιος 8α ανοι3ει ενα τετοιο? ]
-
Βρε μπας και οι Γερμανίδες την πέφτουν μόνο σε όσους έχουν αμάξι; Δεν ξέρω ποιος είναι ο βασικός μισθός στην Γερμανία αλλά δεν νομίζω οι νέοι εργαζόμενοι να παίρνουν BMW και AUDI.
Αν συμβαίνει αυτό που λέω πως την βγάζουν οι Γερμανοί πιτσιρικάδες;
Μην πείτε καταλαβαίνω. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βρήκα ένα 318 coupe του 2002 με 25.000 χιλόμετρα, 20.000 Ευρώ. Να το πάρω?Αν σκοπεύεις όμως να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου, καλού κακού, πάρε της ένα Άουντι!!
Λες γιαυτό να μην μου άρεσε το Ίμπιζα όσο τα παλιότερα ιταλικά μας; Λες με το Τίπο να απέδιδα καλύτερα;;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Βρε μπας και οι Γερμανίδες την πέφτουν μόνο σε όσους έχουν αμάξι; Δεν ξέρω ποιος είναι ο βασικός μισθός στην Γερμανία αλλά δεν νομίζω οι νέοι εργαζόμενοι να παίρνουν BMW και AUDI.
Αν συμβαίνει αυτό που λέω πως την βγάζουν οι Γερμανοί πιτσιρικάδες;Είχε γίνει μια έρευνα στην οποία οι νεαροί Γερμανοί προτιμούσαν ένα Γκολφ από το σεξ.
Σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή του Παπανώτα παλιά έδειχναν αποσπάσματα
από έκθεση μοτοσυκλέτας.
Λέει ένας επισκέπτης 'τη μοτοσυκλέτα την έχω καλύτερα και από γυναίκα'.
Και σχολιάζει μετά ο Παπανώτας: 'Μα καλά,έχει τη μοτοσυκλέτα καλύτερα από γυναίκα; Πώς κάνει τη δουλειά; Απ΄την εξάτμιση;' -
Παραφράζοντας τότε γνωστό ανέκδοτο.
Τι είναι μια γυναίκα ανάμεσα σε ένα νεαρό Γερμανό και ένα Golf.
ΕΜΠΟΔΙΟ!!!!
-
Eδω ταιριαζει γαντι το σλογκαν της Mazda για το 3 (Δεν κυκλοφορησε η διαφημηση στην Ελλαδα και τη Γερμανια) : **Αφου ακομη μπορειτε να κανετε σεξ γιατι να αγορασετε Golf; **
Τελικα κατι παραπανω ξερουν οι της Mazda!!!
-
χμμ.... και αμα εχεις LADA τι γινεται;;;
Έχεις Γερμανικό αυτοκίνητο ; Kάνε...sex !