-
Πιστευετε οτι το VW GROUP επρεπε να κανει ανακληση η έστω να δωσει οδηγια να αλλαζονται στο προκαθορισμενο σερβις ΔΩΡΕΑΝ οι γρυλλοι των παραθυρων η οχι??
-
Πιστευετε οτι το VW GROUP επρεπε να κανει ανακληση η έστω να δωσει οδηγια να αλλαζονται στο προκαθορισμενο σερβις ΔΩΡΕΑΝ οι γρυλλοι των παραθυρων η οχι??
-
-
Έπρεπε να αλλαχθούν...... με κόστος του ομίλου. Δεν επιλέγω κάποια απάντηση γιατί έχουν δόση ειρωνείας. συγκλίνω προς την Α, αλλά δεν είναι όλο σπάνε. Επίσης δεν επηρεάζει την οδική ασφάλεια ώστε να κινδυνεύεις. Με 150 Euro άμα θέλεις τα αλλάζεις προληπτικά..
Τέλος την σήμερον ημέρα δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην βγάζει βλάβες οπότε όλες οι θεωρείες για αξιοπιστίες και τέτοια πάνε περίπατο για όλους τους κατασκευαστες.
Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει τα πλην και τα συν τηςΝα πω ότι έσβηνε ο κινητήρας εν κινήση, ότι άνοιγαν ή δεν άνοιγαν αερόσακοι, ότι δεν λειτουργούσαν τα φρένα, ότι έπιανε φωτιά...... να γίνει ανάκληση. Στην Ελλάδα δεν έχουμε γνώση για βλάβες για δέιτε τα TSB στις ΗΠΑ για όλες τις εταιρείες και τα λέμε
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πιστευετε οτι το VW GROUP επρεπε να κανει ανακληση η έστω να δωσει οδηγια να αλλαζονται στο προκαθορισμενο σερβις ΔΩΡΕΑΝ οι γρυλλοι των παραθυρων η οχι??Ψήφισα ναι, αλλά μία διευκρίνηση.
Ανάκληση γίνεται όταν ένα μοντέλο έχει πρόβλημα το οποίο επηρρεάζει άμεσα ή έμμεσα την ασφάλεια που παρέχει το αυτοκίνητο στους επιβαίνοντες σε αυτό και όχι μόνο.
Οπότε ο όρος οδηγία είναι σωστότερος.... -
εχουν δοση ειρωνιας γιατι εμεινα 2 βδομαδες με παραθυρο ανοιχτο, και δεν εχω γκαραζ. πρωτα εσπασε το 1ο παραθυρο, και μετα και το 2ο Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ! 150 ευρα δεν ειναι λιγα κιολας... ( 4 παραθυρα πανε 150 ευρω μονο?)
-
Δεν πιστεύω ότι κανείς πρέπει να ψηφίσει τίποτα άλλο εκτός από το 1...Καταναλωτές είμαστε όλοι και πρέπει να διεκδικούμε πάντα το maximum...Αν δεν το κάνουμε εμείς δεν θα το κάνει κανείς άλλος για μας...Οι εργαζόμενοι μάχονται για τα δικαιώματά τους και οι εργοδότες για τα δικά τους...Αυτό δεν τελειώνει ποτέ, όσο ευχαριστημένος κι αν είσαι πρέπει πάντα να διεκδικείς κι άλλο...Δεν έχουμε φιλικές σχέσεις εδώ αλλά επαγγελματικές-εμπορικές...Άρα πίεση πάντα για το παραμικρό...Σιγά μη λυπηθούμε τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις αντιπροσωπείες...
-
εχουν δοση ειρωνιας γιατι εμεινα 2 βδομαδες με παραθυρο ανοιχτο, και δεν εχω γκαραζ. πρωτα εσπασε το 1ο παραθυρο, και μετα και το 2ο Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ! 150 ευρα δεν ειναι λιγα κιολας... ( 4 παραθυρα πανε 150 ευρω μονο?)2 βδομάδες....
Αυτό είναι 1 ώρα δουλειά στο εξουσιοδωτημένο. με 150 Euro τα αλλάζεις και τα δυο με μεταλλικό γρύλλο.
Τα πίσω δεν έχουν πρόβλημα....
Επίσης δεν νομίζω να αρνήθηκε η αντιπροσωπεία να κρατήσει το αυτοκίνητο σε ασφαλή χώρο. Δίνουν και όχημα αντικατάστασης. -
εγινε μεσα στο πασχα το 1ο, και ηταν κλειστα, γιατι εγινε 5η, και μεχρι τριτη δεν δουλευανε. μετα τριτη δεν μπορουσα να το παω, Δουλευουμε κιολας και το χρειαζομαστε το αμαξι. Το 2ο με δικη μου ευθηνη εμεινε εξω μια εβδομαδα (δεν μπορεσα να το παω) αλλα δεν ειναι αστειο, ουτε δικαιολογια το οτι κραταει μονο 1 ωρα... γιατι η 1 ωρα μαζι με το πηγαινε ελα μεταφραζεται σε 1 μερα χαμενη δουλεια... τελοσπαντων το θεμα ειναι απαραδεκτο. (αν και μηχανικα το αμαξι ειναι αριστο... ισως και γιατι εχει ιδιο κινητηρα τα τελευταια 18 χρονια το VW group... )
-
καλά ρε παιδιά είμαστε σοβαροί??? 150 ευρώ για δυο γρύλλους??? δηλαδή για τίποτα πιο σοβαρό τι χρεώνουν??? και μιλάμε για αμάξι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ακριβό από το μέσο όρο της κατηγορίας...τσκ τσκ τσκ...
Σπύρος
-
εγινε μεσα στο πασχα το 1ο, και ηταν κλειστα, γιατι εγινε 5η, και μεχρι τριτη δεν δουλευανε. μετα τριτη δεν μπορουσα να το παω, Δουλευουμε κιολας και το χρειαζομαστε το αμαξι. Το 2ο με δικη μου ευθηνη εμεινε εξω μια εβδομαδα (δεν μπορεσα να το παω) αλλα δεν ειναι αστειο, ουτε δικαιολογια το οτι κραταει μονο 1 ωρα... γιατι η 1 ωρα μαζι με το πηγαινε ελα μεταφραζεται σε 1 μερα χαμενη δουλεια... τελοσπαντων το θεμα ειναι απαραδεκτο. (αν και μηχανικα το αμαξι ειναι αριστο... ισως και γιατι εχει ιδιο κινητηρα τα τελευταια 18 χρονια το VW group... )Και εγώ Μεγάλη Πέμπτη το έπαθα αλλά δεν στεναχωρήθηκα κιόλας. Αμάξι είναι θα χαλάσει θα το φτιάξουμε. Του έβαλα μαύρη ταινιούλα
Συμβουή μου είναι όταν παίρνουμε ένα αμάξι μα υπολογίζουμε το 5% της αξίας του για έκτακτες βλάβες λόγω αστοχίας του κατασκευαστη.
Ναι έιναι απαράδεκτο συμφωνώ.
Το ενδιαφέρον θέμα είναι το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στην VW πως το τέσταρε και έδωσε OK σε αυτό τον μηχανισμό?
Μήπως θεώρησαν πχ Γερμανία είναι πολύ το κρύο πόσες να ανοίγει ένας μέσος οδηγός το παράθυρο? 10 φορές τον μήνα? Δεν σκέφτηκαν ότι εδώ είναι Μεσόγειος και έιμαστε συνέχεια άνοιξε κλείσε ενώ αρκετοί στηρίζουμε τα χέρια νας στα παράθυρα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
εγινε μεσα στο πασχα το 1ο, και ηταν κλειστα, γιατι εγινε 5η, και μεχρι τριτη δεν δουλευανε. μετα τριτη δεν μπορουσα να το παω, Δουλευουμε κιολας και το χρειαζομαστε το αμαξι. Το 2ο με δικη μου ευθηνη εμεινε εξω μια εβδομαδα (δεν μπορεσα να το παω) αλλα δεν ειναι αστειο, ουτε δικαιολογια το οτι κραταει μονο 1 ωρα... γιατι η 1 ωρα μαζι με το πηγαινε ελα μεταφραζεται σε 1 μερα χαμενη δουλεια... τελοσπαντων το θεμα ειναι απαραδεκτο. (αν και μηχανικα το αμαξι ειναι αριστο... ισως και γιατι εχει ιδιο κινητηρα τα τελευταια 18 χρονια το VW group... )
Και εγώ Μεγάλη Πέμπτη το έπαθα αλλά δεν στεναχωρήθηκα κιόλας. Αμάξι είναι θα χαλάσει θα το φτιάξουμε. Του έβαλα μαύρη ταινιούλα
Συμβουή μου είναι όταν παίρνουμε ένα αμάξι μα υπολογίζουμε το 5% της αξίας του για έκτακτες βλάβες λόγω αστοχίας του κατασκευαστη.
Το ενδιαφέρον θέμα είναι το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στην VW πως το τέσταρε και έδωσε OK σε αυτό τον μηχανισμό?
Μήπως θεώρησαν πχ Γερμανία είναι πολύ το κρύο πόσες να ανοίγει ένας μέσος οδηγός το παράθυρο? 10 φορές τον μήνα? Δεν σκέφτηκαν ότι εδώ είναι Μεσόγειος και έιμαστε συνέχεια άνοιξε κλείσε ενώ αρκετοί στηρίζουμε τα χέρια νας στα παράθυρακαι εγω με ταινιουλα το εφτιαξα... αλλα δε με τσαντισε το οτι εσπασε ο γρυλος, οσο το αγχος να εχω το αμαξι εξω με ταινια, και να πρεπει να κανω το σταυρο μου μηπως και μου το ανοιξει κανεις... εστω και για πλακα... κοιτα τυχη παντως... νομος του μερφι! Μ.Πεμπτη σπαει η βλακεια παντα.
απαραδεκτο οντως που τους δωσαν το Οκ για τετοια αηδια μηχανισμο... -
κοιτα τυχη παντως... νομος του μερφι! Μ.Πεμπτη σπαει η βλακεια παντα.αν και ορθολογιστής, άντε να πιστέψεις ότι είναι τυχαίο που σε όλους χαλάει τέτοιες μέρες. στο παλιό μου seat ο γρύλος είχε χαλάσει σάββατο μεσημέρι (κάλεσα οδική βοήθεια, ξηλώσαμε την ταπετσαρία της πόρτας, σηκώσαμε το τζάμι με το χέρι και το στερεώσαμε με ένα ξύλο), ενώ γνωστός μου (με κορόλα) το έπαθε παραμονή φώτων, στην ορεινή αρκαδία, μέρα που χιόνιζε
-
Και εγώ Μεγάλη Πέμπτη το έπαθα αλλά δεν στεναχωρήθηκα κιόλας. Αμάξι είναι θα χαλάσει θα το φτιάξουμε. Του έβαλα μαύρη ταινιούλα
Μήπως θεώρησαν πχ Γερμανία είναι πολύ το κρύο πόσες να ανοίγει ένας μέσος οδηγός το παράθυρο? 10 φορές τον μήνα? Δεν σκέφτηκαν ότι εδώ είναι Μεσόγειος και έιμαστε συνέχεια άνοιξε κλείσε ενώ αρκετοί στηρίζουμε τα χέρια νας στα παράθυρακαι εγω με ταινιουλα το εφτιαξα... αλλα δε με τσαντισε το οτι εσπασε ο γρυλος, οσο το αγχος να εχω το αμαξι εξω με ταινια, και να πρεπει να κανω το σταυρο μου μηπως και μου το ανοιξει κανεις... εστω και για πλακα... κοιτα τυχη παντως... νομος του μερφι! Μ.Πεμπτη σπαει η βλακεια παντα.
απαραδεκτο οντως που τους δωσαν το Οκ για τετοια αηδια μηχανισμο...Πάλι καλά που όταν το έχεις κλειδωμένο δεν άνοίγει από μέσα η πόρτα . Κλέιδωσε κάποιον μέσα και πες του να βγει έξω αν μπορεί? Το ανοίγω απο μέσα την ασφάλεια και βγαίνω στα VW δεν παίζει αν είναι κλειδωμένο
VW GROUP Και ανάκληση ή δωρεαν επισκευη στο σερβις