-
Γεια σας παιδιά.
Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
-
Γεια σας παιδιά.
Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
-
Γεια σας παιδιά.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
-
Μπράβο που τους αναφέρεις.
Είναι δίκαιο.
Κάποιοι άλλοι θα δίσταζαν. -
Πολυ καλα κανεις και το αναφερεις
αλλα καλο θα ειταν μας πεις και το ονομα εγω δεν εχω πεζο αλλα εχω φιλους που εχουν και αμα ειναι να τους πω να το αποφευγουν. -
Xιλια μπραβο!
Φανταζεσαι να εληγε η εγγυηση και να επρεπε να τα πληρωσεις?
Προφανως για εκει το πηγαιναν.Ξεσκισε τους -
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Πολυ καλα κανεις και το αναφερεις
αλλα καλο θα ειταν μας πεις και το ονομα εγω δεν εχω πεζο αλλα εχω φιλους που εχουν και αμα ειναι να τους πω να το αποφευγουν.Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
Ανακαλύψτε την Peugeot
Δίκτυο
Αττική
Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές
( περίπου στη μέση του καταλόγου... και όχι στην αρχή... )
-
Καλημερα
Το εν λογω συνεργειο ειναι διασημο για πολλες απατες, οπως οτι πουλαγανε αυτοκινητα test drive απο δημοσιαγραφους για καινουργια.
Η εν λογω εταιρεια ειναι γνωστη σε ολους τους αντιπροσωπους της Αθηνας και ολοι εχουν να πουν μια διαφορετικη ιστορια.Απλως επειδη εχουν πολυ υψηλες πωλησεις πανελλαδικα η Lion τη διατηρει ακομα σαν επισημο αντιπροσωπο.
Ολα αυτα που αναφερω ειναι διπλο τσεκαρισμενα γιατι δουλευα σε εταιρεια που εκανε ελεγχο σε ολους τους εμπορους Peugeot πανελλαδικα.
-
sto 106sportclub.gr υπαρχουν παράπονα και με τη dakar.
-
Για αυτό το συνεργείο πρόκειται.
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Για αυτό το συνεργείο πρόκειται.
Μιας και ξεκινησαν τα οργανα(ονοματα)...Παρασκευόπουλος Tunning(PSA Group) στην Βουλιαγμενης μετα την δαφνη. Ουτε απο εξω να μην περαστε.
Σε σερβις 106, και στην αλλαγη του ιμαντα δυναμου, επειδη το δυναμο απο τους κραδασμου ειχε ξεκολησει και κρεμασει.....εβαλε πιο μεγαλο ιμαντα........... -
Μπράβο για την κίνηση.
Είμαι περίεργος να δώ αν τι θα κάνει η Peugeot με το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Εγώ θα το είχα στείλει. Κάτι τέτοιοι μόνο δυσφήμηση σε μια ετειρεία προσφέρουν και τίποτα παραπάνω. -
Εγώ θέλω να μάθω τελικά κάτι, για να μου λυθεί η απορία:
Ποιοι είναι αυτοί που δυσφημούν τις εταιρείες; Οι πελάτες που καταγγέλλουν κακούς αντιπροσώπους και κακά συνεργεία ή τα κακά συνεργεία και οι κακοί αντιπρόσωποι που με τα καμώματά τους αναγκάζουν πολλές φορές τους πελάτες να φτάνουν στο σημείο να αποφεύγουν συγκεκριμένες μάρκες;
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
sto 106sportclub.gr υπαρχουν παράπονα και με τη dakar.ναι οντως....υπαρχουν τοσα πολλα που τωρα πια πιστευω οτι ΟΛΑ εχουν βαση και δεν μπορει να ειναι συμπτωσεις
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
sto 106sportclub.gr õðáñ÷ïõí ðáñÜðïíá êáé ìå ôç dakar.Ãéá áõôü âëÝðù êáé ðïëëÜ áõôïêéíÞôá ôçò åí ëïãþ áíôéðñïóùðåéÜò óå Üëëá óõíåñãåßá..
-
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό αν όντως η Lion ξέρει τι συμβαίνει και διατηρεί τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο απλά και μόνο διότι πουλάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να λάβει γνώση και η Peugeot Γαλλίας...
-
-
Σε κάτι τετοιες δημοσιεύσεις απλώς ο παθών ... μπορεί να χάσει και το δίκιο του (που το πιθανότερο να έχει).
Αντι για χολή και καταρες 'καλύτερη' η αναφορά των προβλημάτων προς ενημέρωση των υπολοίπων!
Δεν μου λέει τίποτα! -
Κατατοπιστικότατη η δημοσίευση στο blog ( not )
-
η lion παντως που αρχικα αναφερει η αρχικη δημοσιευση δεν υπαρχει πλεον δεν ξερω αν μεταφερθηκε , κατι μου χε πει φιλος μου που χε παρει απο κει αυτοκινητο, αλλα δε θυμαμαι
Αν Έχεις Peugeot Διάβασέ Αυτό Το Μήνυμα