-
Θεωρείτε πως είναι δίκαιες οι ψηφοφορίες ανάδειξης του 'αυτοκίνητου της χρονιάς' από δημοσιογράφους του ειδικού τύπου;
Ασχολιέστε με τα αποτελέσματα της κάθε ψηφοφορίας ή τα παραβλέπετε;
Σας επηρεάζει το αποτέλεσματα στο πώς βλέπετε τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους;
Θα αγοράζατε ένα αμάξι μόνο και μόνο για την πρωτιά στην ψηφοφορία; -
Θεωρείτε πως είναι δίκαιες οι ψηφοφορίες ανάδειξης του 'αυτοκίνητου της χρονιάς' από δημοσιογράφους του ειδικού τύπου;
Σας επηρεάζει το αποτέλεσματα στο πώς βλέπετε τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους;
[list:1ozwzl51]Παπατζιλικια των εργοστασιων αλλα ποιο πολυ των περιοδικων.Απο τοτε που τεθηκε σε εφαρμογη ο συγκεκριμενος θεσμος σχεδον ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν παρει κι απο εναν τιτλο.Και τι να λεει δηλ?Ειναι κριτηριο επιλογης αυτοκινητου?Καποιοι πρεπει να δειξουν οτι ξερουν απο αυτοκινητα, θετοντας τα δικα τους βλακωδη κριτηρια και αγνοωντας τα δικα μου και του καθενος.......επισης δημιουργουν νεες θεσεις εργασιας.[/list:u:1ozwzl51][list:1ozwzl51]Καποιοι πρεπει με κατι να ασχοληθουν[/list:u:1ozwzl51]
-
Δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το θεσμό.
Κυρίως για λόγους εμπορικούς γίνεται.
Αυτή τη φορά η FIAT (σε μια δύσκολη κατάσταση), βγάζει το Panda, βγαίνει αυτοκίνητο της χρονιάς και πουλάει καλά.
Πώς γίνεται όμως, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια, να μήν παίρνει τον τίτλο το αυτοκίνητο που εγώ επιλέγω...
Κάτι σαν τον θεσμό EuroNcap με τα crash tests είναι...
1, 2, 3, 4, 5 αστέρια και μετά διαφήμιση, διαφήμιση...προωθείται το μοντέλο
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η θετική πλευρά του θεσμού αυτού.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτή τη φορά η FIAT (σε μια δύσκολη κατάσταση), βγάζει το Panda, βγαίνει αυτοκίνητο της χρονιάς και πουλάει καλά.
[list:30g2ofh7]Αυτο αποδικνυει για αλλη μια φορα τα λεγομενα μου.Οτι δηλ οι καταναλωτες στην πλεοψηφεια τους και ειδικα στην Ελλαδα ειναι προβατα.[/list:u:30g2ofh7][list:30g2ofh7]Καθε αλλα παρα τυχαια και με αντικειμενικα κριτηρια εγινε η επιλογη της Fiat.Ολοι βαλανε το χερακι τους, αλλα η πλειοψηφεια δε γνωριζει για χρεωκοπια του γκρουπο αλλα 'μα το βγαλανε αυτοκινητο της χρονιας' κι οταν σε πεντε χρονια σαβουριαζει το καμαρι της χρονιας δεν το πληρωνει κανενας απ τους δημοσιογραφους.Αρε λαε βασανισμενεεεε.....[/list:u:30g2ofh7]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:9wqyxgtc]Αυτο αποδικνυει για αλλη μια φορα τα λεγομενα μου.Οτι δηλ οι καταναλωτες στην πλεοψηφεια τους και ειδικα στην Ελλαδα ειναι προβατα.[/list:u:9wqyxgtc][list:9wqyxgtc]Καθε αλλα παρα τυχαια και με αντικειμενικα κριτηρια εγινε η επιλογη της Fiat.Ολοι βαλανε το χερακι τους, αλλα η πλειοψηφεια δε γνωριζει για χρεωκοπια του γκρουπο αλλα 'μα το βγαλανε αυτοκινητο της χρονιας' κι οταν σε πεντε χρονια σαβουριαζει το καμαρι της χρονιας δεν το πληρωνει κανενας απ τους δημοσιογραφους.Αρε λαε βασανισμενεεεε.....[/list:u:9wqyxgtc]
Α, η επιλογή μου ήταν η BMW σειρά 5...με διαφορά
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το θεσμό.Κυρίως για λόγους εμπορικούς γίνεται.
Και το Stilo το έβγαλε σε πολύ δύσκολη στιγμή,όμως δεν το βγάλανε αυτοκίνητο της χρονιάς!
Τι θέλω να πω με αυτό:μήπως το Panda είναι πολύ καλό αυτοκίνητο,και προσφέρει πολλά σε λίγα λεφτά,λέω μήπως?Γενικά,πιστεύω ότι ο θεσμός είναι αντικειμενικός στο μέτρο του δυνατού.
-
Tα περισσοτερα αυτοκινητα της χρονιας ειναι μετριοτοτατα.
Τα πιο αχρωμα αοσμα και βαρετα κερδιζουν. -
εγω πιστευω οτι ειναι Αρκετα αντικειμενικοι, αλλα δεν κοιτανε αμαξια ακριβα, αλλα προσιτα, και με καλο λογο αποδοση/τιμη... Ναι και εγω πιστευω οτι το ΠΑΝΤΑ βγηκε επιτηδες για να βοηθηθει η φιατ, αλλα ειναι πολυ καλο και τιμιο αυτοκινητακι...
-
Δε λέω, το Panda καλό αυτοκινητάκι πόλης, αλλά και με διαφορά ;
Για τη χειρότερη σχεδόν χρονιά της Fiat (2003) πολύ ''κάρτα'' βρε παιδί μου...
-
δεν θυμαμαι ποτε ειτε να με επηρεασε ειτε και να μου αρεσε αυτο που οι δημοσιογραφοι καθε χρονο ψηφιζαν ως ''αυτοκινητο της χρονιας''.
με λιγα λογια ........δεν δινω δεκαρα για τον ''θεσμο'' αυτο!!!!!!
-
με λιγα λογια ........δεν δινω δεκαρα για τον ''θεσμο'' αυτο!!!!!!
Θα συμφονίσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου!
Ο καθένας πρέπει να διαλέγει αυτοκίνητο με τα δικά του κριτήρια και όχι με αυτά κάποιον δημσιογράφων που συγκρίνουν εντελώς άσχετα αυτοκίνητα μεταξύ τους.. -
Γιορτουλα σαν την Eurovision.....
-
Αν το αυτοκίνητο που κερδίσει είναι αγοράσιμο κερδίζει και από τη σχετική διαφήμιση και το αγοράζουν όλοι οπότε δεν το θέλω και εγώ αυτό που έχουν όλοι..... αν είναι πολύ σπέσιαλ τότε συνήθως δεν είναι αγοράσιμο οπότε τι με νοιάζει.... Η δυσκολία είναι αν βγει κάτι σπέσιαλ πολύ καλό και αγοράσιμο....ευτυχώς δεν γίνεται συχνά!
Βέβαια για τους δημοσιογράφους ο θεσμός είναι πολύ καλό πράμα, τους ταΐζουν, τους ποτίζουν, τους πάνε βόλτα και τους δίνουν αυτοκινητάκια να παίξουν και στο τέλος τους τιμούν με το να ζητάνε την ψήφο τους! Η καλύτερή τους, λογικό είναι να προσπαθούν να μπούν στο κόλπο, να το υποστηρίζουν και να χαίρονται να συμμετέχουν, όσοι είναι μέσα αποτελούν την ελίτ!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βέβαια για τους δημοσιογράφους ο θεσμός είναι πολύ καλό πράμα, τους ταΐζουν, τους ποτίζουν, τους πάνε βόλτα και τους δίνουν αυτοκινητάκια να παίξουν και στο τέλος τους τιμούν με το να ζητάνε την ψήφο τους! Η καλύτερή τους, λογικό είναι να προσπαθούν να μπούν στο κόλπο, να το υποστηρίζουν και να χαίρονται να συμμετέχουν, όσοι είναι μέσα αποτελούν την ελίτ!
Πολύ σωστό, πολύ σωστό, πολύ σωστό......
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..Βέβαια για τους δημοσιογράφους ο θεσμός είναι πολύ καλό πράμα, τους ταΐζουν, τους ποτίζουν, τους πάνε βόλτα και τους δίνουν αυτοκινητάκια να παίξουν και στο τέλος τους τιμούν με το να ζητάνε την ψήφο τους! Η καλύτερή τους, λογικό είναι να προσπαθούν να μπούν στο κόλπο, να το υποστηρίζουν και να χαίρονται να συμμετέχουν, όσοι είναι μέσα αποτελούν την ελίτ!Αν τους ταΐζουν και τους ποτίζουν όλοι,τότε τι γίνεται;Ποιο αμάξι θα πρωτοψηφίσουν;
-
Marketing tricks
Όπως φυσικά και πολλά άλλα στο χώρο του αυτοκινήτου
Υ.Γ.: Αντιλογο διαβάσατε;
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Αν τους ταΐζουν και τους ποτίζουν όλοι,τότε τι γίνεται;Ποιο αμάξι θα πρωτοψηφίσουν;Εγώ δεν άφησα να εννοηθεί ότι καθοδηγούνται ή ότι επιλέγουν με μη αντικειμενικά κριτήρια..... Απλά είπα ότι περνάνε ωραία και η γνώμη τους μετράει (σε λεφτά από τις πωλήσεις του μοντέλου) οπότε τους λίγους που είναι μέσα τους ζηλεύουν οι πολλοί που είναι έξω και που θέλουν να μπουν μέσα.....
Τι πιστεύετε για το θεσμό "αυτοκίνητο της χρονιάς"