-
Eχει κανείς κάποια εμπειρία απο τοποθέτηση ηλιοροφής μετά την αγορά του αυτοκινήτου ?
Δηλαδη σε κάποιο μαγαζί που τοποθετεί ηλιοροφές webasto, hollandia κτλ?
Εχω ένα toyota Avensis και σκέφτομαι την τοποθέτηση μιας τέτοιας ηλιοροφής.
Παρακαλώ πολύ αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία ασ πει μια γνώμη.....Λεωνίδας
-
Eχει κανείς κάποια εμπειρία απο τοποθέτηση ηλιοροφής μετά την αγορά του αυτοκινήτου ?
-
-
Μην το κάνεις!!
Τρείς φίλοι που το έχουν κάνει...βλαστήμησαν την ώρα και την στιγμή!!
Προβλήματα εφαρμογής αλλά -κυρίως- στεγανότητας!!!!Ειδα ουρανό να σαπίζει στα καλά καθούμενα!!Και αν κόψεις την λαμαρίνα...δεν υπάρχει επιστροφή!!Χωρίς να αναφέρω τα πιθανά προβλήματα απο την πιθανή ενίσχυση που μπορεί να μπαίνει σε αυτοκίνητα με ηλιοροφή!!
-
Mην προχωρησεις στην τοποθετηση.Ειμαι απολυτα σιγουρος γι'αυτο που σου λεω.Θα το μετανιωσεις σιγουρα.Ανεξαρτητως εγγυησεων και υποσχεσεων των εταιριων...
-
συμφωνω με τους παραπανω φιλους οτι εαν δεν ειναι εργοστασιακη τοτε οποιος την βαλει παει γυρευοντας για προβληματα.
επισης μπορει να υπαρχει και προβλημα οταν ερθει ο καιρος για τεχνικο ελεγχο.......νομιζω πρεπει να αναφερεται στην αδεια του αυτοκινητου η υπαρξη ηλιοροφης.
αληθεια για αυτο γνωριζει κανεις κατι συγκεκριμενο γιατι με ενδιαφερει αμμεσα επειδη περναω ΚΤΕΟ σε λιγο καιρο και αν και εχω στο kadett εργοστασιακη ηλιοροφη επειδη παλια δεν υπηρχε προβλημα τωρα μου ειπαν γνωστοι οτι μπορει να εχω προβλημα και οτι πρεπει να παω στην οπελ να μου δωσει καποιο εντυπο που να δηλωνει οτι ειναι εγκεκριμενη κλπ κλπ.
-
Στο opel Agila που έχω σαν δεύτερο αμάξι της γυναίκας μου και που εχει εργοστασιακή ηλιοροφή αναγράφεται σαφώς στην άδεια ότι φέρει ηλιοροφή απο το εργοστάσιο κατασκευής οποτε θεωρώ αρκετά πιθανό να πρέπει να πάρεις ένα χαρτί απο την opel που να το βεβαιώνει μιας και θεωρείται ενα κάποιο είδος μετατροπής....
Πάντως όπως και να χει με πείσατε να μην βάλω την ηλιοροφή εκ των υστέρων κι ας μου έλεγε ο τύπος που βαζει webasto κοντά στο Πεντάγωνο ότι είναι καλύτερες απο τις εργοστασιακές.....μπορεί να ναι έτσι ως προς την ποιότητα αλλα στην περίπτωση του after market το πρόβλημα είναι η στεγανότητα κι εδώ το πράγμα μάλλον .......'μπαζει'.....
Σας ευχαριστώ πολύ....
Λεωνίδας -
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Πάντως όπως και να χει με πείσατε να μην βάλω την ηλιοροφή εκ των υστέρων κι ας μου έλεγε ο τύπος που βαζει webasto κοντά στο Πεντάγωνο ότι είναι καλύτερες απο τις εργοστασιακές.....μπορεί να ναι έτσι ως προς την ποιότητα αλλα στην περίπτωση του after market το πρόβλημα είναι η στεγανότητα κι εδώ το πράγμα μάλλον .......'μπαζει'.....Σας ευχαριστώ πολύ....
ΛεωνίδαςΣτην έκθεση είδα (και με έβαλε σε σκέψεις) το stand της Webasto. Απ'ότι έχω διαβάσει σε ξένα sites, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Webasto είναι η καλύτερη και οτι η aftermarket τοποθέτηση δεν έχει πρόβλημα.
Ο φίλος μου που σκέφτεται το Ζ , έχει δεί το μοντέλο αυτό με Webasto οροφή...να το κάνει άραγε?
-
εργοστασιακη ηλιο-οροφη που εχει ενας φιλος μου σε rover, μου εδειξε στα αριστερα και δεξια του ανοιγματος, οτι εχει 'αποχετευση' που καταληγει στο καπω ή καπου εκει τελος παντων. Αυτο σε after-sales δεν νομιζω να υπαρχει ή να γινεται. Επειδη ενδιαφερθηκα και εγω να το κανω πριν κανα δυο χρονια, τελικα δεν το εκανα γι'αυτο ακριβως το λογο, συν, και για τους λογους στεγανοποιησης... Εαν δεν 'δουλεψει' σωστα το συστημα, επιστροφη δεν υπαρχει
-
Και εγώ σκεφτόμουν για ένα διάστημα να βάλω Webasto στο Saxo μου, δεν θα πιστέψετε τι με απότρεψε από το να το κάνω: 'Και αν βάλω ηλιοροφή, πώς θα το κάνω Group N αύριο-μεθαύριο? '
Είναι και αυτή μια παράμετρος, δεν συμφωνήτε?
Τοποθέτηση ηλιοροφής εκ των υστέρων και εμπειρίες