-
Όλα μπορούν να διορθωθούν. Και η ανάρτηση του μπορεί να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση με καλύτερα αμορτισερ ( άμα οδηγήσεις saxo 1.4 και μετά 1.6 vts θα καταλάβεις τι εννοώ ) και η κρεμαγιέρα να αλλαχτεί με καλύτερη σε άισθηση. Όλα γίνονται
Όσο για το μοτέρ πιστεύω οτι ο 1.6 είναι ιδανικός απο εκεί και πέρα ξεφεύγει σε κόστος το πράγμα. Όχι οτι το μοτέρ του RC θα με χαλούσε δηλαδή αλλά και 125 άλογα είναι αρκετά. -
Γιατί όλα αυτά δεν τα συζητάμε στο Citroen Forum..?
για περάστε..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλα μπορούν να διορθωθούν. Και η ανάρτηση του μπορεί να αποκτήσει καλύτερη αίσθηση με καλύτερα αμορτισερ ( άμα οδηγήσεις saxo 1.4 και μετά 1.6 vts θα καταλάβεις τι εννοώ ) και η κρεμαγιέρα να αλλαχτεί με καλύτερη σε άισθηση. Όλα γίνονται
Όσο για το μοτέρ πιστεύω οτι ο 1.6 είναι ιδανικός απο εκεί και πέρα ξεφεύγει σε κόστος το πράγμα. Όχι οτι το μοτέρ του RC θα με χαλούσε δηλαδή αλλά και 125 άλογα είναι αρκετά.Αλλά το Saxo 1.4 είχε τεράστιες διαφορές από το 1.6 VTS, και όχι μόνο άλλα αμορτισέρ... Ψαλίδια, αντιστρεπτικές, ελατήρια, γωνίες camber/castor... Αλλο αυτοκίνητο.
Κάτι αντίστοιχο με το Suzuki Swift Gti, και τις σπαζοκεφαλιές όσων με απλό 1.3 προσπαθούσαν να το κάνουν Gti... χεχεχε... -
Γεια σας και παλι......ειχα αρκετες μερες να εμφανιστω....ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΑΑ...? χιχιχιχι!Ακομα δεν εχουμε κανενα νεο για το C2 με τα 90 Hp και φυσικα για το C2 VTS...?n_olympios xaθηκες μαν....λογικα δεν θα εχεις καποιο νεο οσον οφορα....ποτε στο περιπου θα κανουν την εμφανιση αυτες οι εκδοσεις...περιμενω καποιο νεο σου....
-
Την υπογραφή μου την έχεις δει;
Αστό το θέμα καλύτερα...
Αφου ξέρεις οτι μετά απο τόσες φορες που έχεις ρωτήσει για το C2, 100% μα 100% θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει!
Σε καταλαβαίνω... ξέρεις τι είναι να έχεις τα λεφτά και να το περιμένεις...
Αλλα το καλό πράγμα αργή να γίνει... -
Παίδες ανυπόμονοι, για ελάτε από Citroen forum μεριά. Ισως έχω κάτι για σας...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Την υπογραφή μου την έχεις δει;Αστό το θέμα καλύτερα...
Αφου ξέρεις οτι μετά απο τόσες φορες που έχεις ρωτήσει για το C2, 100% μα 100% θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει!
Σε καταλαβαίνω... ξέρεις τι είναι να έχεις τα λεφτά και να το περιμένεις...
Αλλα το καλό πράγμα αργή να γίνει...Μα ρε φιλε δεν χρειαζεται να εχεις τα λεφτα.....για να κανεις ετσι για ενα συγκεκριμενο μοντελο.....απλα βλεπω οτι αυτες οι εκδοσεις που υπαρχουν ειδη για το C2 δεν μου αρεσουν και δεν συμφερουν κατα την δικη μου γνωμη...!!!!Για αυτο ρωτω συνεχεια....επειδη εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για το VTS και επισης για το 1400 με τα 90 Hp!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παίδες ανυπόμονοι, για ελάτε από Citroen forum μεριά. Ισως έχω κάτι για σας...Εγω τουλαχιστον περασα....και μπορω να πω οτι ηταν ωραια η βολτα απο το Forum της Citroen... Aντε ακομα καλοκαιρι εχουμε...χεχεχε
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
επειδη εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για το VTS και επισης για το 1400 με τα 90 Hp!Υπενθυμίζω βεβαίως πως, ό,τι έχει ακουστεί είναι αυτό που πιστεύουμε ότι θα βγει. Κοινώς, εικασίες με βάση τη μέχρι τώρα πολιτική της Citroen και τις φήμες που η ίδια αφήνει να διαρρεύσουν. Κανείς από εμάς δεν ξέρει 100% πώς θα είναι στημένο το νέο VTS, παρά μόνο οι εργαζόμενοι στη Citroen Γαλλίας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
επειδη εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για το VTS και επισης για το 1400 με τα 90 Hp!
Υπενθυμίζω βεβαίως πως, ό,τι έχει ακουστεί είναι αυτό που πιστεύουμε ότι θα βγει. Κοινώς, εικασίες με βάση τη μέχρι τώρα πολιτική της Citroen και τις φήμες που η ίδια αφήνει να διαρρεύσουν. Κανείς από εμάς δεν ξέρει 100% πώς θα είναι στημένο το νέο VTS, παρά μόνο οι εργαζόμενοι στη Citroen Γαλλίας.
Να κάνω μια αίτηση... να δούμε αν θα με πάρουν;
Χρήστο έλα και εσύ μαζί μου
telika agorasa C2