-
... Διαθέσιμα από τον Ιούλη του 2004 ... Σημαντικότερη αλλαγή το ελαφρά κοντότερο 5άρι σαζμάν της Getrag για τα One/Cooper και οι +7 ίπποι του Cooper S.
Για περισσότερα:
http://www.mini2.com/news/news229.htmlΕυτύχης
-
... Διαθέσιμα από τον Ιούλη του 2004 ... Σημαντικότερη αλλαγή το ελαφρά κοντότερο 5άρι σαζμάν της Getrag για τα One/Cooper και οι +7 ίπποι του Cooper S.
Για περισσότερα:
-
Για περισσότερα:
-
Ξερει κανεις αν θα αλλαξουν οι τιμες?
-
από το στόμα μου το πήρες! τελικά η αλλαγή της αντιπροσωπείας της bmw στην ελλάδα δεν είχε και τόσο θεαματικά αποτελέσματα στην τιμολόγηση των μοντέλων. ειδικά το cooper είναι αδικαιολόγητα ακριβό σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη
-
Ορίστε και το άρθρο του autopress: http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7111
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
από το στόμα μου το πήρες! τελικά η αλλαγή της αντιπροσωπείας της bmw στην ελλάδα δεν είχε και τόσο θεαματικά αποτελέσματα στην τιμολόγηση των μοντέλων. ειδικά το cooper είναι αδικαιολόγητα ακριβό σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπηΣτην Αγγλία 'βρωμάει' ο τόπος απο Mini γιατί εκεί οι 'χαζοί' Βρετανοί δεν τα έχουν κοστολογίσει σαν να ήταν μια Rolls! Ενώ οι Ελληνες οι 'μάγκες' που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απο τα @@ με το Mini, το έχουν κοστολογίσει λες και είναι Κοenigsegg! Γι' αυτό και δεν το παίρνει κανένας....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
από το στόμα μου το πήρες! τελικά η αλλαγή της αντιπροσωπείας της bmw στην ελλάδα δεν είχε και τόσο θεαματικά αποτελέσματα στην τιμολόγηση των μοντέλων. ειδικά το cooper είναι αδικαιολόγητα ακριβό σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη
Στην Αγγλία 'βρωμάει' ο τόπος απο Mini γιατί εκεί οι 'χαζοί' Βρετανοί δεν τα έχουν κοστολογίσει σαν να ήταν μια Rolls! Ενώ οι Ελληνες οι 'μάγκες' που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απο τα @@ με το Mini, το έχουν κοστολογίσει λες και είναι Κοenigsegg! Γι' αυτό και δεν το παίρνει κανένας....
Εγω εχω προγραμματισει τον Αυγουστο να παρω το S. Το πιθανοτερο ειναι να το φερω απο Γερμανια με ~5000κμ. Τωρα ομως που ειδα το facelift ξενερωσα λιγο γιατι δεν ξερω αν θα προλαβω να βρω ενα μεταχειρισμενο σε ενα μηνα που θα κυκλοφορει και αν θα αλλαξουν και οι τιμες του.
Πριν μια εβδομαδα που κοιταξα μου βρηκαν ενα μοντελο 2003 με 17',xenon, δερματα, ηλιοροφη, κλπ με 8000κμ 22000€ με το κλειδι στο χερι στην Ελλαδα. Πως σας φαινεται η τιμη? -
Με τι πινακίδες;;;;;
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Εγω εχω προγραμματισει τον Αυγουστο να παρω το S. Το πιθανοτερο ειναι να το φερω απο Γερμανια με ~5000κμ. Τωρα ομως που ειδα το facelift ξενερωσα λιγο
Για ποιό λόγο ;
Δεν έχει και τρομακτικές διαφορές. Προφυλακτήρες, φανάρια κτλ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για ποιό λόγο ;
....και κιβώτιο..
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Για ποιό λόγο ;
....και κιβώτιο..
Και 7ιππους και τριακτινο τιμονι και πιο εργονομικο εσωτερικο και γιατι θα ειναι πιο καινουργιο βασικα!!!!!!!! .
sado με ελληνικες. Η τιμη που εγραψα ειναι με το κλειδι στο χερι στην Ελλαδα (πινακιδες, τελη, εκτελωνισμος, μεταφορα εκτος απο ασφαλεια βεβαια)
So, πως σας φαινετε η τιμη οσοι ξερετε...? -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
So, πως σας φαινετε η τιμη οσοι ξερετε...?Αν είναι σε άριστη κατάσταση, νομίζω ότι συμφέρει. Όλα αυτά τα έξτρα θα κόστιζαν μερικά χιλιάρικα πάνω από την βασική τιμή του 'S' στην Ελλάδα, χώρια τον χρόνο παράδοσης.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
So, πως σας φαινετε η τιμη οσοι ξερετε...?
Αν είναι σε άριστη κατάσταση, νομίζω ότι συμφέρει. Όλα αυτά τα έξτρα θα κόστιζαν μερικά χιλιάρικα πάνω από την βασική τιμή του 'S' στην Ελλάδα, χώρια τον χρόνο παράδοσης.
Αυτος που πηγε και το ειδε στην Γερμανια μου ειπε οτι το αμαξι ηταν πραγματικα καινουργιο. Ο βασικος λογος που θελω να το παρω απο Γερμανια ειναι αυτα τα δυο που ειπες. Βρισκεις πολλα αυτοκινητα με πολυ καλο επιπεδο εξοπλισμου και ο χρονος παραδοσης. Ενας φιλος μου το εχει παραγκειλει απο το φεβρουαριο και θα του ερθει αρχες ιουνιου. ΠΙΚΡΑ!!!
-
frogy,ακούγεται πολύ καλή ευκαιρία! Σε ζηλεύω! Το αμάξι αυτό το έχω ερωτευτεί. Και ειδικά στην οδήγηση πρέπει να'ναι φοβερό! Κρίμα που οι τιμές του είναι σχετικά 'απαγορευτικές'...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
....Εγω εχω προγραμματισει τον Αυγουστο να παρω το S. Το πιθανοτερο ειναι να το φερω απο Γερμανια με ~5000κμ. Τωρα ομως που ειδα το facelift ξενερωσα λιγο γιατι δεν ξερω αν θα προλαβω να βρω ενα μεταχειρισμενο σε ενα μηνα που θα κυκλοφορει και αν θα αλλαξουν και οι τιμες του.
Πριν μια εβδομαδα που κοιταξα μου βρηκαν ενα μοντελο 2003 με 17',xenon, δερματα, ηλιοροφη, κλπ με 8000κμ 22000€ με το κλειδι στο χερι στην Ελλαδα. Πως σας φαινεται η τιμη?Η τιμή είναι χαμηλή για τα ελληνικά δεδομένα εφόσον το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και έχει τα έξτρα που περιγράφεις. Μερικές παρατηρήσεις:
+Μάθε την ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου. Μην αρκεστείς στις διαβεβαιώσεις του μεσάζοντα αλλά ζήτα τον αριθμό πλαισίου και στην συνέχεια επικοινώνησε με την BMW (στην Γερμανία ή την Ελλάδα) ζητώντας να σου πουν ημερομηνία παραγωγής. Προτίμησε αυτοκίνητο κατασκευής 2003 και όχι 2002 αφού κάποια από τα πρώιμα S αντιμετώπιζαν προβλήματα νεότητας: γιο-γιο φαινόμενο, προβλήματα στην κρεμαγιέρα, ραγίσματα στα παρμπρίζ, ξεκουμπώματα στο λεβιέ ταχυτήτων, τριγμούς στο εσωτερικό κτλ. Για περισσότερα κοίτα στα forums του http://www.mini2.com
+Οι 17άρες ζάντες και τα runflat λάστιχα που πιθανότατα φοράει είναι υπερβολικά για τους δρόμους μας, κόβουν σε επιτάχυνση και μεταβάλουν προς το χειρότερο την οδική συμπεριφορά.
+Η γυάλινη ηλιοροφή αλλάζει αισθητά προς το χειρότερο την συμπεριφορά στις στροφές λόγω μετατόπισης του κέντρου βάρους προς τα πάνω.
+Τα δερμάτινα καθίσματα των MINI ζεσταίνουν πολύ το καλοκαίρι και σε κάνουν να ιδρώνεις. Προτίμησε Δέρμα-Ύφασμα.
Ευτύχης
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες ebotonakis!! Το γνωριζω αυτο και γιαυτο προτιμησα του 2003.
Για τις τελευταιες σου παρατηρησεις συμφωνω αλλα υπαρχει μια απαντηση και στα τρια.... μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος. Το κακο με τα λαστιχα ειναι οτι δεν εχει και ρεζερβα αν θες να αλλαξεις λαστιχα και να βαλεις μη runflat.
Αυτος που το εψαξε ειναι φιλος και ετσι τον εμπιστευομαι μιας και δεν θα μου παρει καθολου προμηθεια για το ολο κολπο. Ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι τον Αυγουστο και να με αφησει ο πατερας μου να πουλησω το πολακι μου που δεν εχει συπληρωσει χρονο. Αυτο ειναι το μονο προβλημα!!
BMW MINI One/Cooper/S 2004 Updates