-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πάντως το cc θα μου έλειπε. Απορώ που δεν είναι μέρος standard εξοπλισμού. Εκ των υστέρων μπαίνει;1.900 ευρω εξτρα παρακαλω λογω ταχαμ τελωνειακης κλιμακας....την στιγμη που το ομορο sportage το εχει μαζι με περιιριστη ταχυτητας....πηρα την εισαγωγικη στην αθηνα δεν ακουν κουβεντα και αποκλειουν καθε ενδεχομενο after market....ευτυχως εδω στην περιοχη μας εχουμε χακεραδες μαστορες τζιμανια και εχουν κανει ηδη και αλλες τροποποιησεις σε αλλα τουσονακια....θα το βαλω απο ιδιωτη...και τελειωσε και παει
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εξαιρετική τεχνολογία όχι μόνο για τους κωφούς αλλά και για τους καφρους/αμπαλους των δρόμων μας....
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... mata-akois -
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
1.900 ευρω εξτρα παρακαλω λογω ταχαμ τελωνειακης κλιμακας....την στιγμη που το ομορο sportage το εχει μαζι με περιιριστη ταχυτητας....πηρα την εισαγωγικη στην αθηνα δεν ακουν κουβεντα και αποκλειουν καθε ενδεχομενο after market....ευτυχως εδω στην περιοχη μας εχουμε χακεραδες μαστορες τζιμανια και εχουν κανει ηδη και αλλες τροποποιησεις σε αλλα τουσονακια....θα το βαλω απο ιδιωτη...και τελειωσε και παειΜια χαρά μπαίνει εκ των υστέρων, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε σε μερικές αντιπροσωπείες. Παραγγέλνεις τα κουμπάκια με το cc δεξιά από το τιμόνι μαζί με την καλωδίωση, μαζί με την τοποθέτηση πάει στα 150 ευρώ.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
1.900 ευρω εξτρα παρακαλω λογω ταχαμ τελωνειακης κλιμακας....την στιγμη που το ομορο sportage το εχει μαζι με περιιριστη ταχυτητας....πηρα την εισαγωγικη στην αθηνα δεν ακουν κουβεντα και αποκλειουν καθε ενδεχομενο after market....ευτυχως εδω στην περιοχη μας εχουμε χακεραδες μαστορες τζιμανια και εχουν κανει ηδη και αλλες τροποποιησεις σε αλλα τουσονακια....θα το βαλω απο ιδιωτη...και τελειωσε και παει
Μια χαρά μπαίνει εκ των υστέρων, δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε σε μερικές αντιπροσωπείες. Παραγγέλνεις τα κουμπάκια με το cc δεξιά από το τιμόνι μαζί με την καλωδίωση, μαζί με την τοποθέτηση πάει στα 150 ευρώ.
Ευχαριστω πολυ φιλε....πεστα!!!....ξερεις συνεργειο σε θεσσαλονικη???
-
Πάντως το cc θα μου έλειπε. Απορώ που δεν είναι μέρος standard εξοπλισμού. Εκ των υστέρων μπαίνει;
1.900 ευρω εξτρα παρακαλω λογω ταχαμ τελωνειακης κλιμακας....την στιγμη που το ομορο sportage το εχει μαζι με περιιριστη ταχυτητας....πηρα την εισαγωγικη στην αθηνα δεν ακουν κουβεντα και αποκλειουν καθε ενδεχομενο after market....ευτυχως εδω στην περιοχη μας εχουμε χακεραδες μαστορες τζιμανια και εχουν κανει ηδη και αλλες τροποποιησεις σε αλλα τουσονακια....θα το βαλω απο ιδιωτη...και τελειωσε και παει
Καλά εννοείται από ιδιώτη, σιγά μην πληρώσεις 1900 για cc! Πάντως είναι περίεργο δεδομένου ότι μπαίνει εκ των υστέρων (το εργοστασιακό εννοώ) να αρνείται να το βάλει η αντιπροσωπεία. Όλοι κάνουν αμάν να βάλουν extra που μπαίνουν εδώ για να μην περάσουν κάνα όριο στα τέλη ταξινόμησης και για το Tucson πέρα βρέχει! Λες και τους είπες να περάσουν κανένα πρόγραμμα στον κινητήρα.
Προσοχή μόνο μη σου λένε τίποτα για την εγγύηση μετά.
-
Μπορεί η ερώτηση να είναι λίγο off..
Σε αυτοκίνητο με TPMS όταν αλλάζουμε ελαστικά ή ζάντες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ίδιους αισθητήρες ή πρέπει να τοποθετήσουμε καινούριους? -
Οι αισθητήρες είναι στο εσωτερικό των ζαντών και αφαιρούνται αν χρειαστεί. Αυτό που αλλάζεις είναι φυσικά οι βαλβίδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχουν 2 συστήματα tpms. Το πρώτο είναι το κλασσικό με ασύρματους αισθητήρες πίεσης μέσα στην ζάντα που στέλνουν σήμα στον εγκέφαλο. Αυτοί έχουν μπαταρία και σε περίπτωση που φέρεις τα λάστιχα μπρος πίσω θέλουν προφανώς αρχικοποίηση για να δείχνουν το σωστό λάστιχο. Μετά υπάρχει και το 'παθητικό' σύστημα που χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του abs για να καταλάβει πότε ένα λάστιχο περιστρέφεται πιο γρήγορα. Όταν το λάστιχο χάσει αέρα έχει μικρότερη περίμετρο άρα περιστρέφεται λίγο πιο γρήγορα. Το σύστημα αυτό είναι μικρότερης ακριβείας αλλά δεν κοστίζει τίποτα στον κατασκευαστή, δεν έχει μπαταρίες ούτε αισθητήρες στη ζάντα. Το μανουαλ πχ του 1ου captur ανέφερε και τους 2 τύπους ως πιθανά εγκατεστημένους.
-
Οι βαλβίδες μαζί με τους αισθητήρες μάλλον είναι κάπως έτσι:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... n&_sacat=0
είναι δλδ 2 ξεχωριστά σώματα, 1 η βαλβίδα και 1 ο αισθητήρας?
-
Πρόσφατα απέκτησα ενα getz 1.1 του 2005 και έχω παρατηρήσει τα εξής:
- Όταν κλειδώνω-ξεκλειδώνω, απο το κουμπί του κλειδιού, δεν θα έπρεπε να ακούγεται κ ήχος με το αναβόσμημα των αλαρμ? Έχει κάποιο μπαζερ που έχει καεί και πού βρίσκεται?
- Όταν το οδηγήσω χωρις να φορώ τη ζώνη, οχι ότι το κάνω βέβαια, δεν θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος βομβητης? Απλώς αναβοσβήνει η ενδειξη χωρίς καποιο ήχο.
- Η ένδειξη της ζώνης, όταν παρει αρχικά μπροστά ο κινητήρας, αν δεν φορά ζώνη ο οδηγός,για κάποια λεπτά είναι συνεχόμενα αναμένο ενω μετά από κάποια χλμ αναβοσβήνει! Έτσι είναι η λειτουργεία του ή υπάρχει θέμα? Και που?
- Η ένδειξη της ζώνης δεν λειτουργεί για τον συνοδηγό! Γιατί αραγε?
Θα εκτιμούσα πολύ να με κατατοπίζατε στα παραπάνω και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Όλα όσα αναφέρεις κατά 99% δουλεύουν σωστά και με τις απαιτήσεις που υπήρχαν 14 χρόνια πριν!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όλα όσα αναφέρεις κατά 99% δουλεύουν σωστά και με τις απαιτήσεις που υπήρχαν 14 χρόνια πριν!Με κάνεις περισσότερο ευτυχή! Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Καλησπέρα,
Κάποιο καλό - τίμιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε;
-
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... -340-ipous
Πήραν φόρα.......... άντε και i10Ν!!!!! -
-
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Ι20 στα 1,2 με τα 84 άλογα. Ο σκοπός είναι να αντικαταστήσω το panda της γυναίκας μου και μήπως μελλοντικά αν δω ότι μου κάνει να στείλω και το δικό μου ΛΕΟΝ 1,8 λόγω πολλών εξόδων. Με ενδιαφέρει πολλή η αξιοπιστία του και θα ήθελα την γνώμη σας αν γνωρίζετε αυτόν τον κινητήρα.Δεν ξέρω αν επαρκεί η δύναμη του κινητήρα για ταξίδι με 4 άτομα.Διαβάζω και κάποια παράπονα για την αντιπροσωπεία θα ήθελα να με ενημερώσετε γιατί νομίζω 5 χρόνια εκει θα πηγαινω για να ισχύει η εγγύηση.Η αντιπροσωπεία που πήγα ήταν στην Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα άλλα πήγα αργα και δεν είδα το συνεργείο. Μια άλλη σκέψη ήταν το swift λόγω που φτιάχνεται στην Ιαπωνία.Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης strldb έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Ι20 στα 1,2 με τα 84 άλογα. Ο σκοπός είναι να αντικαταστήσω το panda της γυναίκας μου και μήπως μελλοντικά αν δω ότι μου κάνει να στείλω και το δικό μου ΛΕΟΝ 1,8 λόγω πολλών εξόδων. Με ενδιαφέρει πολλή η αξιοπιστία του και θα ήθελα την γνώμη σας αν γνωρίζετε αυτόν τον κινητήρα.Δεν ξέρω αν επαρκεί η δύναμη του κινητήρα για ταξίδι με 4 άτομα.Διαβάζω και κάποια παράπονα για την αντιπροσωπεία θα ήθελα να με ενημερώσετε γιατί νομίζω 5 χρόνια εκει θα πηγαινω για να ισχύει η εγγύηση.Η αντιπροσωπεία που πήγα ήταν στην Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα άλλα πήγα αργα και δεν είδα το συνεργείο. Μια άλλη σκέψη ήταν το swift λόγω που φτιάχνεται στην Ιαπωνία.ΕυχαριστώΤο πηρε ο ξαδερφος μου με τον ατμοσφαιρικο που περιγραφεις....αυτοκινηταρα μονο που εχει λιγο τσιμπημενη καταναλωση....αλλα σαν συνολο σε ποιοτητα και αξιοπιστια αυτοκινητου και κινητηρα....σκυλι!!!!!
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Ι20 στα 1,2 με τα 84 άλογα. Ο σκοπός είναι να αντικαταστήσω το panda της γυναίκας μου και μήπως μελλοντικά αν δω ότι μου κάνει να στείλω και το δικό μου ΛΕΟΝ 1,8 λόγω πολλών εξόδων. Με ενδιαφέρει πολλή η αξιοπιστία του και θα ήθελα την γνώμη σας αν γνωρίζετε αυτόν τον κινητήρα.Δεν ξέρω αν επαρκεί η δύναμη του κινητήρα για ταξίδι με 4 άτομα.Διαβάζω και κάποια παράπονα για την αντιπροσωπεία θα ήθελα να με ενημερώσετε γιατί νομίζω 5 χρόνια εκει θα πηγαινω για να ισχύει η εγγύηση.Η αντιπροσωπεία που πήγα ήταν στην Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα άλλα πήγα αργα και δεν είδα το συνεργείο. Μια άλλη σκέψη ήταν το swift λόγω που φτιάχνεται στην Ιαπωνία.Ευχαριστώ
Το πηρε ο ξαδερφος μου με τον ατμοσφαιρικο που περιγραφεις....αυτοκινηταρα μονο που εχει λιγο τσιμπημενη καταναλωση....αλλα σαν συνολο σε ποιοτητα και αξιοπιστια αυτοκινητου και κινητηρα....σκυλι!!!!!
Τον ξαναρωτησα.... Το computer του auto στην κατανάλωση του δίνει 6,5 μικτή.
Μέτρημα με τα λίτρα που βάζει στο βενζινάδικο γύρω στα 8,2 Lt/100kmΣτάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτοματο ειναι;
Μεικτη καταναλωση σε τι ποσοστο πολη;
Ποια ειναι τελικα η πραγματικη καταναλωση;
HYUNDAI FORUM