-
Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά!
Να ρωτήσω παρακαλώ τους όποιους κατόχους έχουν κατασταλάξει σε επιλογή αμορτισέρ για Elantra (2001) sedan ;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Bilstein..........τα άλλα είναι μετριότητες. Ο πατέρας μου έβαλε KYB και δεν είδα καμία βελτίωση σε σχέση με τα εργοστασιακά.
-
Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές αμορτισέρ έχουν διάφορα μοντέλα. Το Bilstein από μόνο του δεν λέει τίποτα. Το Β4 είναι ένα αμορτισέρ του σωρού, ενώ το Β6 είναι εξαιρετικό. Τα αντίστοιχα ΚΥΒ πάντως δεν υπολείπονται. Πολύ καλά και τα Sachs Super Touring, ειδικά τα κόκκινα.
-
Ευχαριστώ κύριοι...
Με ματιά που έριξα (Αθήνα μεριά) οι τιμές μεταξύ τους εχουν τεράστιες διαφορές...
Ή ότι θέλουν ζητάνε ή δε πήγα σωστά στη 'πηγή'
κάπου πήρε το μάτι μου και Monroe ρυθμιζόμενα πίσω (5 σκάλες έγραφε) και κλασσικά αέρος λαδιού μπροστά περίπου 200€....
-
Τραγελαφικά πράγματα στην αντιπροσωπεία της VELMAR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.. Πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών + φίλτρο λαδιού στον καινούργιο (8 μηνών) κινητήρα 1.6 Diesel και μετά από 1 ώρα αναμονής στο κρύο...δεν είχαν φίλτρο λαδιού!
Πραγματικά πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο!
-
Ημαρτον!!!!
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Τραγελαφικά πράγματα στην αντιπροσωπεία της VELMAR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.. Πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών + φίλτρο λαδιού στον καινούργιο (8 μηνών) κινητήρα 1.6 Diesel και μετά από 1 ώρα αναμονής στο κρύο...δεν είχαν φίλτρο λαδιού!Πραγματικά πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο!
εγώ αναγκάζομαι να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία δυτικά (ΕΣΚΙΑΔΗΣ - ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ)... αν και το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από την VELMAR. Πιστεύω ότι είναι από τις χειρότερες.
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Τραγελαφικά πράγματα στην αντιπροσωπεία της VELMAR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.. Πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών + φίλτρο λαδιού στον καινούργιο (8 μηνών) κινητήρα 1.6 Diesel και μετά από 1 ώρα αναμονής στο κρύο...δεν είχαν φίλτρο λαδιού!
εγώ αναγκάζομαι να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία δυτικά (ΕΣΚΙΑΔΗΣ - ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ)... αν και το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από την VELMAR. Πιστεύω ότι είναι από τις χειρότερες.
Το έζησα σήμερα..δε πρόκειται να ξαναπάω, πραγματικά..
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Το έζησα σήμερα..δε πρόκειται να ξαναπάω, πραγματικά..
Εννοείται ότι δεν ξαναπάς αλλά καλό θα ήταν να τους πεις και το λόγο. Φεύγοντας ρίξε τους την ιδέα να το κλείσουν!!!
Τελικά δεν άλλαξες φίλτρο;;;; -
Τέτοια χαζομάρα δεν την έχω ξανακούσει....τόσο μπαγλαμάδες? Τους έριξες κανένα 'γαλλικό' -έστω 'σουηδικό'- να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον?
-
Εννοείται.. Η απάντηση του υπεύθυνου συνεργείου ξέρετε ποια ήταν;
' Είναι πολύ καινούργιος ο κινητήρας και ανταλλακτικά φέρνουμε μετά από 6-8 μήνες'
Και του απαντάω, όσο μπορούσα να συγκρατηθώ, :
-Κι αν δηλαδή κάποιος έχει κάποια διαρροή, ή γίνει κάτι ή συμπληρώσει σε 3 μήνες τα 30.000 χιλιόμετρα και πρέπει να αλλάξει λάδια, φίλτρο λαδιού τι θα γίνει;
Και με κοιτούσε σα χάνος..
Απαράδεκτη ΒΕΛΜΑΡ! Έχω ενημερώσει και την hyundai σχετικά(αμφιβάλλω αν θα το λάβουν υπόψιν..)
-
-
Από τις φωτογραφίες φαίνεται σε άριστη κατάσταση μέσα έξω. Αν υπάρχει βιβλίο συντήρησης που να συνάδει με τα αναγραφόμενα χλμ, είσαι σε καλό δρόμο. Να το δει όμως και ένας έμπιστος μηχανικός σου για τυχόν τρακο που έχει καμουφλαριστει.
-
Πάντως φθηνό δεν το λες, με απαξίωση κοντά στο 40-45% για 6 χρόνια και 93.000 Km...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πάντως φθηνό δεν το λες, με απαξίωση κοντά στο 40-45% για 6 χρόνια και 93.000 Km...Συμφωνω. Φαινεται καλο αλλα πολλα χλμ σε λιγα χρονια.
Ο κινητηρας ειναι ο καλος.
Δες παραλληλα και κια πικαντο. Ιδιο αμαξι ειναι -
Κάνω μία πρόβλεψη. Μάλλον είναι από leasing. Δεν φαίνεται να είναι πειραγμένο από ιδιώτη. Και από τις φωτογραφίες των καθισμάτων μόνο το κάθισμα του οδηγού έχει σημάδια έντονης χρήσης. Που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο όργωνε με έναν επιβάτη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάνω μία πρόβλεψη. Μάλλον είναι από leasing. Δεν φαίνεται να είναι πειραγμένο από ιδιώτη. Και από τις φωτογραφίες των καθισμάτων μόνο το κάθισμα του οδηγού έχει σημάδια έντονης χρήσης. Που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο όργωνε με έναν επιβάτη.Πιθανο
-
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Απαράδεκτη ΒΕΛΜΑΡ! Έχω ενημερώσει και την hyundai σχετικά(αμφιβάλλω αν θα το λάβουν υπόψιν..)
Eαν εννοείς την Χιουντάι Ελλάδος, καλά εκανες αλλά είναι η ΒΕΛΜΑΡ, οπότε λογικά θα κάνουν κάποια σύσταση στο μαγαζί τους. Ο όμιλος Βασιλάκη (δλδ. Βελμάρ) έχει αναλάβει την εισαγωγή των Hyundai/KIA μετά το κλείσιμο του Δάβαρη.
-
Ειχα δει ενα Picanto στην εν λογω αντιπροσωπεια (Νιssan) απλα δεν μου αρεσε το χρωμα και τα χιλιομετρα
Παντως εκεινο ειχε ενημερωμενο service κτλ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μου ειχε πει οτι τα μεταχειρισμένα του προέρχονται απο 'ανταλλαγες' για καινουρια
Το συγκεκριμενο i10 δεν εχω προλαβει να το δω απο κοντα
Ειχα μια επισκεψη σημερα Νοτια αλλα ήταν απο test drive μοντελο https://www.car.gr/18838173-hyundai-i-10
Χρειαζομαι ενα οικονομικο αυτοκινητο για καθημερινη μετακινηση 35 χλμ εντος πολης και σαν πρωην εξωτερικος πωλητης που εχω χρησιμοποιησει πολλάαααααα αυτοκινητα ολων των μαρκων και βαλαντιων δεν προκειται να μεπιστευτω άλλη μαρκα εστω κι αν ατυχησω στο μοντελο που θα βρω -
Εγω τοσο ψηλα γι αμεταχειρισμενο δε θα πηγαινα γιατι πλησιαζει τη τιμη καινουριου με λιγοτερο εξοπλισμο.
Θα επαιρνα η με εγγυηση ελαφρως μεταχειρισμενο η μεχρι 5000 ευρω βαρια
HYUNDAI FORUM