-
@johndl said in HYUNDAI FORUM:
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Το αυτοκίνητο θα σε ικανοποιήσει σίγουρα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η ένστασή μου είναι ο 1.5 96. Πιστεύω θα είναι τουλάχιστον οριακός για το αυτοκίνητο. Μήπως να κοιτούσες τον 1.0 100 (συνδυάζεται πλέον αποκλειστικά με το fastback αμάξωμα) ή τον 1.5 140;Το Fastback δεν μαρεσει τοσο προτιμώ το hatchback! Σίγουρα θα το κάνω ένα test drive πριν προβώ σε αγορά, αλλά λες θα είναι αργό σε επιτάχυνση/προσπέραση; Τώρα έχω ένα Fiat punto diesel του 2007 με τον 1.3 turbo που μου έχει βγάλει την ψυχή σε ζημιές και με έχει κουράσει όλο αυτό. Όχι μόνο σε μοτέρ αλλά και στο σύνολο!
Μετά σκέφτομαι το i20 με τον 1.0 100hp. Απλά σαν εμφάνιση μαρέσει το i30 περισσότερο και δεν είναι τρελή διαφορά στα χρήματα!
Από προβλήματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο εχεις ακούσει κάτι; Στα θέματα εγγύησης αν έχεις κάποιο θέμα σου φέρνουν αντίρρηση;
Κι εμένα το hatch μου άρεσε περισσότερο.
Το hatch είναι διαθέσιμο μόνο ως 1.5 ατμόσφαιρα και 1.5 turbo με τα 140.
Θεωρώ πως το ατμοσφαιρικό θα είναι οριακό ειδικά αν έχεις οικογένεια και ταξιδεύεις φορτωμένος. Για μένα κάνε την υπέρβαση και πήγαινε στο turbo. Είναι και αρκετά οικονομικό αν δε ζεις σε μία από τις 2 μεγαλύτερες πόλεις. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και γενικά το αυτοκίνητο με έχει κερδίσει. -
Το αυτοκίνητο θα σε ικανοποιήσει σίγουρα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η ένστασή μου είναι ο 1.5 96. Πιστεύω θα είναι τουλάχιστον οριακός για το αυτοκίνητο. Μήπως να κοιτούσες τον 1.0 100 (συνδυάζεται πλέον αποκλειστικά με το fastback αμάξωμα) ή τον 1.5 140;Το Fastback δεν μαρεσει τοσο προτιμώ το hatchback! Σίγουρα θα το κάνω ένα test drive πριν προβώ σε αγορά, αλλά λες θα είναι αργό σε επιτάχυνση/προσπέραση; Τώρα έχω ένα Fiat punto diesel του 2007 με τον 1.3 turbo που μου έχει βγάλει την ψυχή σε ζημιές και με έχει κουράσει όλο αυτό. Όχι μόνο σε μοτέρ αλλά και στο σύνολο!
Μετά σκέφτομαι το i20 με τον 1.0 100hp. Απλά σαν εμφάνιση μαρέσει το i30 περισσότερο και δεν είναι τρελή διαφορά στα χρήματα!
Από προβλήματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο εχεις ακούσει κάτι; Στα θέματα εγγύησης αν έχεις κάποιο θέμα σου φέρνουν αντίρρηση;
Κι εμένα το hatch μου άρεσε περισσότερο.
Το hatch είναι διαθέσιμο μόνο ως 1.5 ατμόσφαιρα και 1.5 turbo με τα 140.
Θεωρώ πως το ατμοσφαιρικό θα είναι οριακό ειδικά αν έχεις οικογένεια και ταξιδεύεις φορτωμένος. Για μένα κάνε την υπέρβαση και πήγαινε στο turbo. Είναι και αρκετά οικονομικό αν δε ζεις σε μία από τις 2 μεγαλύτερες πόλεις. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και γενικά το αυτοκίνητο με έχει κερδίσει.Όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να βρω κάποιο βίντεο με τα 96 άλογα να δω πως πάει με επιτάχυνση και γενικά στην οδήγηση... και ούτε βρίσκω κάποιο test drive. Μένω Πάτρα αυτή την περίοδο και η μετακίνηση μου είναι κυρίως 30χλμ/μέρα συνολικά πηγαινελα. Επειδή θα μπει με δόσεις το αμάξι αν επιλέξω το Hybrid Turbo βγαίνει περίπου 45 επιπλέον από το να πάρω το ατμοσφαιρικό. Πιστεύεται θα τα γλιτώσω αυτά τα λεφτά σε καύσιμα και να πάω εκεί η δεν θα δω τρελή διαφορά;
-
Καλησπέρα! Δε νομίζω ότι θα δείτε τόσο μεγάλη διαφορά στο καύσιμο υπέρ του υβριδικού.
Με νορμάλ οδήγηση η κατανάλωση θα είναι πάνω κάτω η ίδια και στα 2.
Απλά με αυτά τα επιπλέον 45€ θα αγοράσετε ένα πολύ πιο γρήγορο και ασφαλές αυτοκίνητο. -
Μπορεί να καίει περισσότερο, μπορεί λιγότερο, η διαφορά δεν θα είναι άξια λόγου, αλλά το turbo μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο, το ατμοσφαιρικό νομίζω είναι λύση ανάγκης.
Το αν αξίζει τα επιπλέον 45€ είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός, μόνο εσύ γνωρίζεις την τσέπη σου, πχ. για μένα τα 45€ είναι ο καπνός μου και δεν θα ήθελα να τον στερηθω , για άλλον ένα ουίσκι στο Αστόρια (κλεμμένο από την ελληνική ταινία Τζένη Τζένη )Το ατμοσφαιρικό, στα χαρτιά φαίνεται πολύ αργό και δεν έχει και την καλή ανάρτηση πίσω.
Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις και απλά μετακινήσε, δεν θα σου φανεί άσχημα.
Τι αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει; -
@Johndl Σου βρήκα test drive
Ατμοσφαιρικό
https://www.car.gr/s/l1lf8jc6/Turbo
https://www.car.gr/s/0vtbjeiz/Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πας Λάρισα 🫣
.ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε
3οΧΛΜ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ
GREECE - LARISA P. LARISAS 41335Τα δίνει και με επιτόκιο καινούριου
-
Καλησπέρα! Δε νομίζω ότι θα δείτε τόσο μεγάλη διαφορά στο καύσιμο υπέρ του υβριδικού.
Με νορμάλ οδήγηση η κατανάλωση θα είναι πάνω κάτω η ίδια και στα 2.
Απλά με αυτά τα επιπλέον 45€ θα αγοράσετε ένα πολύ πιο γρήγορο και ασφαλές αυτοκίνητο.Αυτό σκέφτομαι και εγώ γιαυτό ρώτησα... Σκέφτομαι ότι θα το ευχαριστηθώ περισσότερο το Hybrid!
-
@a-d-p said in HYUNDAI FORUM:
Μπορεί να καίει περισσότερο, μπορεί λιγότερο, η διαφορά δεν θα είναι άξια λόγου, αλλά το turbo μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο, το ατμοσφαιρικό νομίζω είναι λύση ανάγκης.
Το αν αξίζει τα επιπλέον 45€ είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός, μόνο εσύ γνωρίζεις την τσέπη σου, πχ. για μένα τα 45€ είναι ο καπνός μου και δεν θα ήθελα να τον στερηθω , για άλλον ένα ουίσκι στο Αστόρια (κλεμμένο από την ελληνική ταινία Τζένη Τζένη )Το ατμοσφαιρικό, στα χαρτιά φαίνεται πολύ αργό και δεν έχει και την καλή ανάρτηση πίσω.
Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις και απλά μετακινήσε, δεν θα σου φανεί άσχημα.
Τι αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει;Πιο πολύ με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο να πω την αλήθεια, μαρεσει και το γκάζι εκεί που με παίρνει.. οπότε πιστεύω καλύτερα το Hybrid! Το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει είναι ένα Fiat Punto πετρέλαιο 07'!
-
Ευτυχώς. Δωστο για ανακύκλωση το fiat. Ένα λιγότερο στους δρόμους.
-
@a-d-p said in HYUNDAI FORUM:
Τι αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει;Πιο πολύ με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο να πω την αλήθεια, μαρεσει και το γκάζι εκεί που με παίρνει.. οπότε πιστεύω καλύτερα το Hybrid! Το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει είναι ένα Fiat Punto πετρέλαιο 07'!
Τότε δώσε τα επιπλέον 45€.....τα αξίζει
HYUNDAI FORUM