-
'Εχω ακούσει ότι πουλάνε smart με διαφημήσεις πάνω σε εξευτελιστική τιμή. Ισχύει?
-
'Εχω ακούσει ότι πουλάνε smart με διαφημήσεις πάνω σε εξευτελιστική τιμή. Ισχύει?
-
-
Εδω και χρονια....
Σου πληρωνουν μεχρι και το μισο της τιμης (εξαρταται απο το που κυκλοφορεις και το ποσα χλμ κανεις τον χρονο νομιζω) και εισαι υποχρεωμενςο να εχεις τις διαφημισεις πανω για 3 χρονια νομιζω. Ολα τα Smart που βλεπεις στον δρομο με διαφημισεις ειναι τετοια, αμα μπορεσεις σταματα καποιον να τον ρωτησεις (η ρωτα στο http://www.smartmania.gr/) -
Κι εγώ νόμιζα ότι είναι εταιρικά..
-
Είχα ακούσει όμως (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι πρέπει να κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα και κάπως σε ελέγχουν κάθε τόσο γι'αυτό!
-
Σ'αυτήν την περίπτωση, καλύπτουν έξοδα για φυσιοθεραπευτή;
-
Γιατι ρε, μια χαρα ειναι το Smartaki
Για πολη παντως ειναι το τελειο αυτοκινητο (μονο στην τιμη ειναι χαλια). -
Για σένα ίσως. Για μένα το γέρο μάλλον όχι...
-
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν εταιρικά! Πολύ καλή κίνηση από εμπορικής άποψης. Απλά ελπίζω να μη μεταφερθεί και σε άλλα αυτοκίνητα, πέραν αυτής της συμπαθητικής ( ) κατηγορίας!
-
Ο κολλητός έχει Smart Mythos. Είχε γλιτώσει 3,000 Euro με υποχρέωση για τρία χρόνια..... να είναι η κινητή διαφήμιση
Στην ουσία έχεις τσάμπα αμάξι για τρία χρόνια γιατί 3,000 Euro περίπου είναι η απαξίωση του αυτοκινήτου στα τρία χρόνια..
Μόλις κλείσουν τα τρία χρόνια βγάζεις την διαφήμιση και βάζεις πλαϊνά σε ότι χρλωμα θέλεις, ενώ θα τον ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης.. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι ρε, μια χαρα ειναι το Smartaki
Για πολη παντως ειναι το τελειο αυτοκινητο (μονο στην τιμη ειναι χαλια).εγώ να συμπληρώσω ότι στην 'πόλη' υπάρχουν και δρόμοι όπου μπορείς ή πρέπει να κινηθείς γρήγορα, κι εκεί το σμάρτ με τόσο μικρό μεταξόνιο, τιμόνι 4 στροφών (=ασαφές) και τόσο σκληρή ανάρτηση (αλλίως θα τουμπάριζε) ΚΑΙ με δεδομένες τις λακούβες-τάφους είναι τουλάχιστον επικίνδυνο...
Σπύρος
-
Ερώτηση!
Αν το έκαναν όλες οι αντιπροσωπείες, θα αγοράζατε με έκπτωση το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας με την υποχρέωση (πείτε για 3 χρόνια, όπως το smart), της κινούμενης διαφήμισης? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο κολλητός έχει Smart Mythos. Είχε γλιτώσει 3,000 Euro με υποχρέωση για τρία χρόνια..... να είναι η κινητή διαφήμιση
Στην ουσία έχεις τσάμπα αμάξι για τρία χρόνια γιατί 3,000 Euro περίπου είναι η απαξίωση του αυτοκινήτου στα τρία χρόνια..
Μόλις κλείσουν τα τρία χρόνια βγάζεις την διαφήμιση και βάζεις πλαϊνά σε ότι χρλωμα θέλεις, ενώ θα τον ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης..νομίζω έχεις και μια άλλη υποχρέωση, μια στο τόσο πρέπει να μαζεύονται κάπου οι ιδοκτήτες των σμαρτ με διαφήμιση και να κάνουν μια καθορισμένη βόλτα για να τα δείξουν...
Σπύρος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ερώτηση!
Αν το έκαναν όλες οι αντιπροσωπείες, θα αγοράζατε με έκπτωση το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας με την υποχρέωση (πείτε για 3 χρόνια, όπως το smart), της κινούμεμενης διαφήμισης?ΟΧΙ!!!
φαντάζεσαι Άλφα GT όλη βαμμένη στα χρώματα της σερβιέτας Alldays με φτερά?
Σπύρος
-
To μια στο τόσο μεταφράζεται ακόμα και σε μια φορά την εβδομάδα να παρίσταται το αυτοκίνητο σε διάφορες συγκεντρώσεις και διαδρομές. (τώρα ποιος θα το πηγαίνει, τους είναι αδιάφορο! Βάλτε την πεθερά σας )
Αυτό για μένα είναι το πιο αρνητικό σημείο στην όλη υπόθεση. Γιατί καλά τα 3.000 που 'γλυτώνεις'. Αλλά να σου στερούν από πάνω και 52 ημέρες (κυρίως ΣΚ, έστω και μισές) είναι κάτι που για μένα δρα πολύ ανασταλτικά. Τώρα πώς τα βολεύουν και αν βρίσκονται κάθε φορά που πρέπει ή κάνουν 'κοπάνες', δεν γνωρίζω...
my 2 cents...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόλις κλείσουν τα τρία χρόνια βγάζεις την διαφήμιση και βάζεις πλαϊνά σε ότι χρλωμα θέλεις, ενώ θα τον ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης..νομίζω έχεις και μια άλλη υποχρέωση, μια στο τόσο πρέπει να μαζεύονται κάπου οι ιδοκτήτες των σμαρτ με διαφήμιση και να κάνουν μια καθορισμένη βόλτα για να τα δείξουν...
Σπύρος
ναι...το έχω ακούσει και εγώ
-
Παιδιά δεν νομίζω... δεν πρέπει να υπάρχει υποχρεώση για μαζικές συναντήσεις, θα μου το είχε πεί.
Στο θέμα ασφάλειας τώρα στην Αττική Οδό αν φυσάει τρέμεις λίγο ως πολύ... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά δεν νομίζω... δεν πρέπει να υπάρχει υποχρεώση για μαζικές συναντήσεις, θα μου το είχε πεί.
Στο θέμα ασφάλειας τώρα στην Αττική Οδό αν φυσάει τρέμεις λίγο ως πολύ...Και γω νιώθω έντονα τους πλάγιους ανέμους όταν φυσάει στην Αττική Οδό όπως και στις Εθνικές (και είναι φυσικό λόγω βάρους), αλλά το ξεπερνώ ανεβάζοντας την ταχύητητα πάνω από τα 200km/h ώστε να αποδίδει το ground effect του 111R
-
Η υποχρέωση για παρουσία σε συναντήσεις (όχι συχνές ίσως μια κάθε τρίμηνο πχ) ισχύει για κάποια από τα πακέτα για κάποιες από τις διαφημιζόμενες εταιρείες. Νομίζω για τα Μύθος δεν ισχύει κάτι τέτοιο και για το λόγο αυτό προτιμώνται.
Επίσης άλλοτε άλλο είναι το ποσό που γλυτώνεις όπως και το προσφερόμενο μοντέλο και το χρηματοδοτικό πακέτο (πχ πώς εξοφλείται, τι ασφάλεια περιλαμβάνεται, κυριότητα, αν περιλαμβάνει και σέρβις δωρεάν κλπ).Όποιος παίρνει Smart Fortwo πρέπει να συνειδητοποιεί ότι έχει πάρει αυτοκίνητο πόλης με ελάχιστο μεταξόνιο και με αναγκαστικούς περιορισμούς σε ανάρτηση, τιμόνι κλπ που το καθιστούν αρκετά απότομο και απρόβλεπτο και ακατάλληλο για ζωηρή οδήγηση από τον μέτριο οδηγό.
Smart με sponsorα!