-
Σίγουρα δεν είναι το αυτοκίνητο που θα το στρίψεις ή θα το ευχαριστηθεις στην οδήγηση, οπότε οποιοσδήποτε νοήμων ενήλικας θα το πάρει για την πρακτικότητα του -ή αν θέλετε για το ιδιαίτερο στυλ του. Αυτό που δε μου άρεσε όταν το οδήγησα, ήταν ότι θα το ήθελα περισσότερο άνετο. Κανείς δεν έχει την απαίτηση από έναν τέτοιο (καλοπροαίρετα το λέω) κουβά να στρίβει σα ραλί ή να διακοσαρίζει, αλλα θα ήθελα μια κάποια άνεση στις μετακινήσεις, αφου έτσι κι αλλιώς δεν έχει να μου προσφέρει και κάτι οδηγικά. Άσε που είναι και διθέσιο, πράγμα που επιβάλλει κάποιους ακόμα περιορισμούς. Εκτός αν έχεις κι άλλο αυτοκίνητο, και μπορείς.. Τότε τα πράγματα αλλάζουν...
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
Εχω γνωστο με Smart Brabus 130 αλογα που στην εκκινηση σηκωνεται σουζα, ενω υπαρχει και φημη για Smart στην Αττικη Οδο να παιζει τα φωτα σε Lancer Evo 6 με 200χλμ και το EVO να κοβει δεξια για να περασει το Smart.Ακομα απορω πως δεν απογειωθηκε!!!Μετακινηστε το στα ανέκδοτα
-
Με σπόνσορα το ΦΙΔΙ;
-
-
Ο χρήστης jig έγραψε:
[edit[kouk]Είπαμε....αλλά θα μπορούσες να είσαι λίιιγο πιο διακριτικός?!!!!
-
Επιτρέπετε σε ΙΧ να βάλουμε αυτοκόλλητα- επωνυμία επιχείρησης? Χρείαζετε κάποια 'άδεια'?
Ο νεκροθάφτης
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
Εχω γνωστο με Smart Brabus 130 αλογα που στην εκκινηση σηκωνεται σουζα, ενω υπαρχει και φημη για Smart στην Αττικη Οδο να παιζει τα φωτα σε Lancer Evo 6 με 200χλμ και το EVO να κοβει δεξια για να περασει το Smart.Ακομα απορω πως δεν απογειωθηκε!!!... και μετα ανοιξε τα Νιτρα και περασε και την Lambo πιο κατω που επιανε χωρο στην αριστερη λωριδα προσπερνοντας την απο δεξια φυσικα ωσπου εφτασε στο τελος της Αττικης Οδου αλλα λογω της υπερηχητικης ταχυτητας που ειχε αναπτυξει προχωρησε ευθεια και μπηκε στον Αεροδιαδρομο του Ελ. Βενιζελος οπου με συνοπτικες διαδικασιες προχωρησε σε απογειωση (και ο αεροδιαδρομος τελειωσε καποια στιγμη) και να μην σας τα πολυλογω το uber-Smart αυτην τη στιγμη βρισκεται στον Διεθνη Διαστημικο Σταθμο και κανει το service των 10.000χλμ γιατι του αναψε check engine απο την ελλειψη οξυγονου κατα την πτηση του στην Στρατοσφαιρα...........
Φαντασια ε?!
Smart με sponsorα!