-
Παιδιά γεια χαρά,
υπάρχουν στην κατοχή μου 33 DVD (!!!) με ολοκληρωμένες ετήσιες ανασκοπήσεις των σαιζόν 1981-2002, συμπεριλαμβανομένων. Ο σχολιασμός είναι στα αγγλικά, μιας και πρόκειται για επίσημες ανασκοπήσεις του αγγλικού Duke.
Αναζητώ λοιπόν (για ανταλλαγή με τις υπάρχουσες) τις σαιζόν που μου λείπουν (1950-1980, 2003), ώστε να συμπληρωθεί το αρχείο.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν ενδιαφέρομαι για κλιπάκια από το Ίντερνετ, ούτε για ολοκληρωμένους αγώνες, αλλά για συγκροτημένες ανασκοπήσεις αγώνων ή/και σαιζόν. Με ενδιαφέρουν επίσης ντοκιμαντέρ σχετικά με τους αγώνες (όπως αυτό που πρόβαλλε η ΝΕΤ και το έχω) ή/και αφιερώματα σε οδηγούς/ομάδες της Φ1.
Είτε τα έχετε σε VHS (βιντεοκασέτα) είτε σε DVD, αν σας ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε υλικό, απαντήστε σε αυτό το thread να κανονίοσουμε τις λεπτομέρειες.
-
Παιδιά γεια χαρά,
υπάρχουν στην κατοχή μου 33 DVD (!!!) με ολοκληρωμένες ετήσιες ανασκοπήσεις των σαιζόν 1981-2002, συμπεριλαμβανομένων. Ο σχολιασμός είναι στα αγγλικά, μιας και πρόκειται για επίσημες ανασκοπήσεις του αγγλικού Duke.
Αναζητώ λοιπόν (για ανταλλαγή με τις υπάρχουσες) τις σαιζόν που μου λείπουν (1950-1980, 2003), ώστε να συμπληρωθεί το αρχείο.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν ενδιαφέρομαι για κλιπάκια από το Ίντερνετ, ούτε για ολοκληρωμένους αγώνες, αλλά για συγκροτημένες ανασκοπήσεις αγώνων ή/και σαιζόν. Με ενδιαφέρουν επίσης ντοκιμαντέρ σχετικά με τους αγώνες (όπως αυτό που πρόβαλλε η ΝΕΤ και το έχω) ή/και αφιερώματα σε οδηγούς/ομάδες της Φ1.
Είτε τα έχετε σε VHS (βιντεοκασέτα) είτε σε DVD, αν σας ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε υλικό, απαντήστε σε αυτό το thread να κανονίοσουμε τις λεπτομέρειες.
-
Παιδιά γεια χαρά,
-
Αν θες εχω σε VHS ολους τους αγωνες του 2003 πλην αυτου της Βραζιλιας,αλλα στον συγκεκριμενο αγωνα εχω μονο τα δοκιμαστικα Παρασκευης-Σαββατου.Θα μ'ενδιεφερε μια ανταλλαγη μονο αν γινοταν προς καλοκαιρακι μερια!
-
Ανταλλαζω αν θες ανασκοπηση 2003(επισημη) με 1998-1999.Τι λες??
Άν όμως θες, μπορώ να σου πληρώσω τα 98-99.. -
Θεέ μου!!
Επιβάλεται να μου δώσεις τα πρωταθλήματα του Senna 88-90-91!! Πάρε ό,τι θές!! μέχρι και το σπίτι μου!!
Έχω δει πολύ λίγα video απο αυτές τις σαιζόν....
Οταν λές DVD εννοείς αντιγραφές των επισήμων? ή ορίτζιναλ κόπιες???
PM sent...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ανταλλαζω αν θες ανασκοπηση 2003(επισημη) με 1998-1999.Τι λες??
Άν όμως θες, μπορώ να σου πληρώσω τα 98-99..Τι να μου πληρώσεις βρε συ Iceman? Φυσικά και με ενδιαφέρει η ανταλλαγή.
Αν την έχεις σε VHS, θα πρέπει να τη δώσεις στον Gilles27, του οποίου και ανήκει η αρχική συλλογή των 33 DVD αλλά και έχει VCR ώστε να τη μετατρέψει σε μορφή DVD. Αν πάλι μπορείς να τη μετατρέψεις εσύ σε DVD, ακόμα καλύτερα
Προτείνω να περιμένουμε λιγάκι να δούμε τι υλικό υπάρχει γενικότερα, από τα παιδιά που θα διαβάσουν το thread αυτό, και κατόπιν να κανονίσουμε μια συνάντηση όλοι μαζί να δούμε πως θα μεθοδεύσουμε τις ανταλλαγές!
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Θεέ μου!!Επιβάλεται να μου δώσεις τα πρωταθλήματα του Senna 88-90-91!! Πάρε ό,τι θές!! μέχρι και το σπίτι μου!!
LOL
Έχω δει πολύ λίγα video απο αυτές τις σαιζόν....
Οταν λές DVD εννοείς αντιγραφές των επισήμων? ή ορίτζιναλ κόπιες???
Πρόκειται για μια συλλογή από VHS τις οποίες τις έχει μετατρέψει ο Gilles27 σε DVD. Είναι η ετήσιες ανασκοπήσεις των σαιζόν που α΄νάφερα, όπως προβλήθηκαν στην Αγγλία από την εκεί TV.
Είναι δηλαδή σε ποιότητα VHS και υπάρχει Άγγλος σχολιαστής ο οποίος περιγράφει το κλίμα που επικρατούσε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον κάθε αγώνα, προβάλλοντας φυσικά τις κυριότερες φάσεις του κάθε αγώνα.
Πολύ καλή συλλογή!!!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Αν θες εχω σε VHS ολους τους αγωνες του 2003 πλην αυτου της Βραζιλιας,αλλα στον συγκεκριμενο αγωνα εχω μονο τα δοκιμαστικα Παρασκευης-Σαββατου.Θα μ'ενδιεφερε μια ανταλλαγη μονο αν γινοταν προς καλοκαιρακι μερια!Φάνη,
προσωπικπά δεν με ενδιαφέρουν ολόκληροι αγώνες, κυρίως γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να τους ξαναδώ. Ενώ οι ανασκοπήσεις είναι πολύ πιο εύχρηστες πιστεύω.Μιας όμως κι ανοίξαμε το θέμα, στοιχηματίζω ότι θα υπάρξουν παιδιά που θα ενδιαφέρονται. Αν μάλιστα το οργανώσουμε καλά μπορούμε ακόμα και να φτιάξουμε δικές μας ανασκοπήσεις κόβοντας & ράβοντας τις καλύτερες φάσεις του κάθε αγώνα (αρκεί να υπάρχει διάθεση και χρόνος).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά γεια χαρά,υπάρχουν στην κατοχή μου 33 DVD (!!!) με ολοκληρωμένες ετήσιες ανασκοπήσεις των σαιζόν 1981-2002, συμπεριλαμβανομένων. Ο σχολιασμός είναι στα αγγλικά, μιας και πρόκειται για επίσημες ανασκοπήσεις του αγγλικού Duke.
Και εμείς τι θα κάνουμε που δεν έχουμε τέτοιο υλικό και ψάχνουμε να βρούμε παλιότερους αγώνες & ανασκοπήσεις και δεν βρείσκουμε εύκολα;;;
Μας έχεις στείλει. Εγώ προσωπικά θέλω να αγοράσω τα πιο πολλά από αυτά ή και όλα αν θεςΤι μπορεί να γίνει
-
Εγω εχω ολα τα GP se VHS απο το 2000......απο το 2002 μαζι με τα δοκιμαστικα...
-
Οι σεζόν από το 1950 μέχρι το 1980 δεν υπάρχουν, γιατί από όσο ξέρω ποτέ δεν βγήκαν.
Τις έχω όλες από το 1981 μέχρι το 2003 αντιγραμμένες από βιντεοκασέτες σε DVD ποιότητα 2 ώρες ανά δίσκο, μερικές ελάχιστα παιγμένες, και μερικές εντελώς 'παιγμένες' (πχ 97).
Δυστυχώς δεν μπορώ να τις αντιγράψω ξανά (χρειάζεται αντιγραφικό σε Η/Υ), και όταν τις έγραφα τις έγραφα εις διπλούν για εμένα και τον φίλο που μου τις δάνεισε, και μου βγήκε η πίστη!!! (Το έκανα μέσα σε 5 ημέρες ΟΛΟ, μαζί με άλλες δουλειές, γιατί θα μετακόμιζα εξωτερικό).
Καλό κουράγιο σε όσους αντιγράψουν! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!
(Υ.Γ. Πλέον γράφω σε DVD σε χαμηλή ποιότητα - 5,5 ώρες ανά δίσκο - ΠΣΚ όλους τους αγώνες. Σε λίγα χρόνια θα αξίζει πολλά, τουλάχιστον συναισθηματικά! ) -
Λάθος μου, από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της duke υπάρχουν ΚΑΙ παλιότερα από το 1980.
http://www.dukevideo.com/products/deptVC17.htm
Μια ταινία για ον Έντζο Φεράρι, και άλλες 4 της δεκαετίας του '70.
FORMULA ONE GRANDS PRIX 1978/1979
HISTORY OF MOTOR RACING 1970S
IF YOU’RE NOT WINNING YOU’RE NOT TRYING - GP 1973
RACING REDΌμως δεν είναι όπως ξέρουμε τις ανασκοπήσεις 1981 και μετά...
Από όσο βλέπω έχει και ανασκοπήσεις αγώνων, όπως το Μονακό του 84, 60 λεπτά...
-
Το dukevideo.com καθώς καί άλλα τα έχω ψάξει κι εγώ. Το ξέρω πως υπάρχουν διάφορα καλούδια on-sale στο Ίντερνετ, αλλά έλεγα μήπως μπορούσαμε να απλοποιήσουμε και ενδεχομένως να επισπεύσουμε τις διαδικασίες με ανταλλαγές μεταξύ μας.
Ίδωμεν...
-
Loipon. Hdh exoun arxisei na vgainoun kai anaskophseis twn 70s episimes, opws twn 80s kai 90s (apo FIA). Exei vgei toy 1980 kai syntoma erxontai kai oi alles.
-
Μετατροπές από VHS σε DVD με πολύ καλό αποτέλεσμα καθώς και DVD copy μπορώ να κάνω εγώ.
Πρόσφατα τελείωσα σε DVD και τα ετήσια reviews 1976 & 1978, αντιγραφή απο το δορυφορικό MotorsTV (F1 Legents) διάρκειας περίπου 50 λεπτών το καθένα. -
Ίσως το καλοκαίρι φέρω μερικά!
Πάντως εγώ αντιγραφή τα δισκάκια δεν μπορώ να τα κάνω, παρόλο που τα δημιουργώ εγώ ο ίδιος, γιατί το μηχάνημα τα κλειδώνει και ούτε αυτό δεν τα αντιγράφει μετά!
Ανασκοπήσεις Αγώνων/Σαιζόν Φ1 σε Βίντεο (ανταλλαγές)