-
Mercedes F0111M.Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχα Eχει καταντησει τουλαχιστον γελειο.
Εξω οι γερμανοι.Μεσα οι ιαπωνες. -
Mercedes F0111M.Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχα Eχει καταντησει τουλαχιστον γελειο.
Ma einai dynaton na parousiazetai to idio akrivws provlima se 3 synexomenous agwnes ston idio odigo? Ti na pw? Oute sti Minardi den ginontai ayta...
Stavros
PS: Sorry gia ta greeklish - exw texniko provlima [pws allazei i glwssa sto SuSe? $%%##!!]
PPS: Tin istoria peri antimetwpisis enos leke ladiou sta pits tis Ferrari pro kai meta MS tin exete akousei? Prin paei sto Maranello me tin parea tou, apla tha ton sfouggarize kapoios. Afou pige, den tha akoumpousan TIPOTA mexri na anakalypsoun pws - pote vrethike ekei wste na entopistei kai to provlima pou to prokalese gia na diorthwthei... Afta peri epaggelmatismou. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ma einai dynaton na parousiazetai to idio akrivws provlima se 3 synexomenous agwnes ston idio odigo? Ti na pw?4 πλέον...
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Ma einai dynaton na parousiazetai to idio akrivws provlima se 3 synexomenous agwnes ston idio odigo? Ti na pw?
4 πλέον...
Καλά, έτσι και σπάσει και αύριο θα τρελαθώ!
Είναι αδιανόητο μια ομάδα τέτοιας ιστορίας και δυνατοτήτων να πηγαίνει έτσι...... -
να μας ζησεις ron dennis και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ Η Μ.......ΚΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΙΝΙΤΙΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΒΡΕ ΜΠΡΟΣ ------ΠΑΙΔΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ Α.......ΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PARAGON ΟΠΑΔΟΙ ΤΙΣ MCLAREN ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. Ο ΚΙΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ BYE ΑΙΣΧΟΣ --ΑΙΣΧΟΣ --ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ
-
Εγώ αναρωτιέμαι με την σειρά μου, κατα πόσο είναι πιθανή μία νέα εμφάνιση της MacLaren Honda. Τα εμπόδια εννοείται πολλά με κυριώτερο αυτό της Mercedes. Αλλά τα rumours πάντα ακούγονται. Αν και πέρα απο την σχέση ιπποδύναμης-αντοχής υφίστανται και άλλοι παράγοντες, όπως το πόσο ένας κινητήρας συνεργάζεται με το πλαίσιο.Σαν οπαδός όμως της Honda και επειδή σαν ανεξάρτητη ομάδα δύσκολα θα την δώ, δεν θα με χάλαγε αυτός ο γάμος.
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ma einai dynaton na parousiazetai to idio akrivws provlima se 3 synexomenous agwnes ston idio odigo? Ti na pw?
4 πλέον...
Καλά, έτσι και σπάσει και αύριο θα τρελαθώ!
Είναι αδιανόητο μια ομάδα τέτοιας ιστορίας και δυνατοτήτων να πηγαίνει έτσι......ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΙΜΙΣΕΙ ΙΣ ΚΥΡΙΟΝ !!!!!!
-
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ Η MERCEDES ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΙΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΙ --------ΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΜΕ ΠΛΕΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
-
ILMOR. Edo tora h Mercedes plironh pia thn nifh. H8ele allos na kanh thn sxediash kai auth na parh thn doksa. Tora thn plhronh.
Ta motor ths MB den eiani tipota parapano apo ena ths Ilmor me MB shmatakia pano.
-
Και από όσο ξέρω ο Ilmor δεν ζεί ποια...Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα πέρσι αν δεν κάνω και πάλι λάθος.
Οπότε άστα να πανε...
Τουλάχιστον δεν έσπασε σήμερα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και από όσο ξέρω ο Ilmor δεν ζεί ποια...Οχι ο Ilmor.Ilmor ειναι τα αρχικα των Illien κ Morgan αντιστοιχα..Συνδριτες της εταιριας.O Μorgan σκοτωθηκε πριν 2 χρονια...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Και από όσο ξέρω ο Ilmor δεν ζεί ποια...
Οχι ο Ilmor.Ilmor ειναι τα αρχικα των Illien κ Morgan αντιστοιχα..Συνδριτες της εταιριας.O Μorgan σκοτωθηκε πριν 2 χρονια...
...Ο οποίος είχε αναλάβει τα διοικητικά της Illmor, οπότε απο τότε που έπεσαν όλα επάνω στον Illien δεν μπορεί να ορθοποδήσει ή κατ'άλλουςεπειδή ο Morgan είχε τις 'καλές' ιδέες...
-
Η mercedes ειναι αυτη που φταιει αυτο ειναι σιγουρο...Δεν μπορει να φταιει ενα σασι εξελιξης 2 χρονων...Τελειωσαν τα χρονια της δοξας μας...Να δουμε ποτε θα ξαναρθουν...Νομιζω οτι η mercedes μας χαλαει...
-
Εγώ παιδιά είμαι σίγουρος ότι η mercedes μας χαλάει... και καλά θα κάνει να 'την κάνει' όσο το δυνατόν γρηγορότερα ή να βρεί ΑΜΕΣΑ μια λύση
ΥΓ: φανατικός McLaren και Φιλανδοί (Mika αρχικά και Kimi τώρα)
Επίσης συμπαθω τον Montoya πολύ. -
Ο χρήστης kostasg18 έγραψε:
ΥΓ: φανατικός McLaren και Φιλανδοί (Mika αρχικά και Kimi τώρα)
Επίσης συμπαθω τον Montoya πολύ.Οπως ακριβως κ εγω!!!Φανατικος Μικα κ τωρα πλεον η συνεχεια του δηλαδη κιμι.!!!!
-
MCLAREN MP-19
eisai o megaliteros prixtis pou exo sinantisei kai AN DEN GOUSTAREIS TIN OMADA POLI APLA SPASE!!!!!!!!!!!!oloi exoun ta hi tous kai ta low tous
-
Προσωπικη επιθεση
moderator
-
Προσωπικη επιθεση
moderator
Κινητηρας Mercedes