-
Εχουμε κανενα νεο για το αναμενομενο C2 VTS?Το AUTOCAR εγραψε μου ειπαν οτι ερχετε τωρα την ανοιξη το C2 VTS αντε μεχρι το καλοκαιρι το πολλη εχετε εσεις καμια ενημερωση πανω σε αυτο...?Θα περιμενω πληροφοριες...!!!Ευχαριστω πολυ...!!!!
-
Εχουμε κανενα νεο για το αναμενομενο C2 VTS?Το AUTOCAR εγραψε μου ειπαν οτι ερχετε τωρα την ανοιξη το C2 VTS αντε μεχρι το καλοκαιρι το πολλη εχετε εσεις καμια ενημερωση πανω σε αυτο...?Θα περιμενω πληροφοριες...!!!Ευχαριστω πολυ...!!!!
-
-
Για το VTS δεν ξέρω πάντως άνοιξη θα ερχόταν τα C2, C3, C3 pluriel 1.4 16v
-
Για την ώρα ήρθε το C2 GT:
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7389 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για την ώρα ήρθε το C2 GT:
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7389To C2 GT 'ήρθε' ήδη πριν μερικούς μήνες. Μόνο στην Μ. Βρεττανία βέβαια, μιας και είναι αποκλειστικά δεξιοτίμονο. Το link που έδωσες αναφέρεται σε ένα ειδικό εκθεσιακό μοντέλο. Δεν προβλέπεται το GT να κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Καλό θα ήταν πιστεύω να διαβάζουμε λίγο προσεκτικότερα πριν προτείνουμε κάποιο link.
-
Και εγω για ανοιξη ειχα διαβασει αλλα περισσοτερες λεπτομεριες δυστυχως δε γνωριζω.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
To C2 GT 'ήρθε' ήδη πριν μερικούς μήνες. Μόνο στην Μ. Βρεττανία βέβαια, μιας και είναι αποκλειστικά δεξιοτίμονο. Το link που έδωσες αναφέρεται σε ένα ειδικό εκθεσιακό μοντέλο. Δεν προβλέπεται το GT να κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Καλό θα ήταν πιστεύω να διαβάζουμε λίγο προσεκτικότερα πριν προτείνουμε κάποιο link.Με συγχωρείς αλλά κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου!!!
Τουλάχιστον όταν έχουν τέτοιο ύφος!!!!
To link που έδωσα είναι από το in.gr και ο ογκος δεδομένων του, είναι ελάχιστος.
Να με συγχωρείς που σε απασχόλησα με περιττά δεδομένα και δημιούργησα τόσο τρομακτικό traffic στη συνδεσή σου με το διαδίκτυο.
Την επόμενη φορά που θα παραθέσω Link μπορείς κάλλιστα να μην το ακολουθήσεις. Έτσι θα είμαστε όλοι 'ευτυχισμένοι'....Υ.Γ. Φυσικά και είδα ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για την αγγλική αγορά αλλά δεν το θεώρησα και τόσο αναγκαίο να το γράψω. Παράλειψή μου...
Ότι ήδη υπάρχει το C2 GT σε πιο 'normal' έκδοση το έμαθα από αυτό το link. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Με συγχωρείς αλλά κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου!!!
Τουλάχιστον όταν έχουν τέτοιο ύφος!!!!To link που έδωσα είναι από το in.gr και ο ογκος δεδομένων του, είναι ελάχιστος.
Και τα δεδομένα άχρηστα σε σχέση με το αρχικό ερώτημα. Επιπλέον το δικό σου κείμενο ήταν παραπλανητικό ('Για την ώρα ήρθε το C2 GT')
Να με συγχωρείς που σε απασχόλησα με περιττά δεδομένα και δημιούργησα τόσο τρομακτικό traffic στη συνδεσή σου με το διαδίκτυο.
Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το υπερβολικό traffic, η γραμμή μου είναι αρκετά γρήγορη ώστε να μπορώ να ασχολούμαι ακόμα και με ανοησίες χωρίς να χάνω πολύ χρόνο.
Την επόμενη φορά που θα παραθέσω Link μπορείς κάλλιστα να μην το ακολουθήσεις. Έτσι θα είμαστε όλοι 'ευτυχισμένοι'....
Αν είναι να συμβάλλω στην προσπάθειά σου για αναζήτηση της ευτυχίας, ευχαρίστως να μην ακολουθώ οποιοδήποτε link παραθέτεις.
Υ.Γ. Φυσικά και είδα ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για την αγγλική αγορά αλλά δεν το θεώρησα και τόσο αναγκαίο να το γράψω. Παράλειψή μου...
Ότι ήδη υπάρχει το C2 GT σε πιο 'normal' έκδοση το έμαθα από αυτό το link.Το θέμα είναι όμως ότι 'παραπλάνησες' αυτόν που αρχικά ρωτούσε, χωρίς να του δώσεις τις πληροφορίες τις οποίες, όπως λες, είχες. Θα μπορούσες, αν ήθελες να βοηθήσεις, να παραπέμψεις σε κάποιο άλλα από τα posts, τα οποία, όπως αποκαλύπτει ένα απλό search, υπάρχουν και σε αυτό το forum.
Τέλος, το ύφος και οι αντιδράσεις ως προς αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, τουλάχιστον στον γραπτό λόγο. Ομολογώ ότι βρήκα την αντίδρασή σου αρκετά διασκεδαστική, δεδομένου ότι δεν είχα σκοπό να σε 'παρατηρήσω'. Ας είναι, να είσαι καλά.
-
Δεν έχω σκοπό να μπώ στη λογική των 'quote'
Απλά θα πω ότι λυπάμαι πολύ...
Μία για την παραπλάνητική μου δημοσίευση,
μία για τη γράφω ανοησίες ,
μία γιατί ειμαι διασκεδαστικός
και μία για σένα....
Γεια χαρά!!! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν έχω σκοπό να μπώ στη λογική των 'quote'
Απλά θα πω ότι λυπάμαι πολύ...
Μία για την παραπλάνητική μου δημοσίευση,
μία για τη γράφω ανοησίες ,
μία γιατί ειμαι διασκεδαστικός
και μία για σένα....
Γεια χαρά!!!Αυτό το ρημάδι το mea culpa, είδες πόσο δύσκολο είναι τελικά να το πεις;
-
Αυτό το ρημάδι το mea culpa, είδες πόσο δύσκολο είναι τελικά να το πεις;
Υ.Γ. Φυσικά και είδα ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για την αγγλική αγορά αλλά δεν το θεώρησα και τόσο αναγκαίο να το γράψω. Παράλειψή μου...
Ότι ήδη υπάρχει το C2 GT σε πιο 'normal' έκδοση το έμαθα από αυτό το link.Το παραπάνω quote, είναι από την πρώτη μου απάντηση σε σένα...
Οπότε η 'ατάκα': 'Καλό θα ήταν πιστεύω να διαβάζουμε λίγο προσεκτικότερα...', που έγραψες πιο πάνω για μένα, σου ταιριάζει μια χαρά...Υ.Γ. Με έκανες και γέμισα και το post μου με 'quotes'
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το παραπάνω quote, είναι από την πρώτη μου απάντηση σε σένα...
Οπότε η 'ατάκα': 'Καλό θα ήταν πιστεύω να διαβάζουμε λίγο προσεκτικότερα...', που έγραψες πιο πάνω για μένα, σου ταιριάζει μια χαρά...Πολύ θα ήθελα να συνεχίσω αυτό το λεκτικό ping pong, αλλά το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να ανέβουμε στο rating του forum, μειώνοντας δραματικά το signal to noise ratio.
Τελευταία δημοσίευσή μου σ'αυτό το θέμα, έτσι για να δεις ότι διαβάζω προσεκτικά:
Ότι ήδη υπάρχει το C2 GT σε πιο 'normal' έκδοση το έμαθα από αυτό το link.(μου επιτρέπεις να τονίσω αυθαίρετα τα quotes, όπως έκανες εσύ παραπάνω, ε; )
Αν ήμουν κακός λοιπόν θα έπρεπε να υποθέσω ότι βρήκες ένα link στην τύχη, το πόσταρες και μετά το διάβασες και ενημερώθηκες για την πραγματικότητα.
Αλλά βέβαια δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος...
Γεια χαρά indeed !!!
-
Δεν σταματάτε πια αυτή την προσωπική διαμάχη? Μπαίνουμε στο θέμα για το C2 και μόνο αυτό δεν είναι εδώ. Τέλος λοιπόν, οτιδήποτε άλλο θέλετε να πείτε εκτός θέματος με PM. [moderator]
-
Τελευταία δημοσίευσή μου σ'αυτό το θέμα, έτσι για να δεις ότι διαβάζω προσεκτικά:
Ότι ήδη υπάρχει το C2 GT σε πιο 'normal' έκδοση το έμαθα από αυτό το link.Αν ήμουν κακός λοιπόν θα έπρεπε να υποθέσω ότι βρήκες ένα link στην τύχη, το πόσταρες και μετά το διάβασες και ενημερώθηκες για την πραγματικότητα.
Κάνεις λάθος. Πρώτα διάβασα και μετά post-αρα. Υπέθεσε ότι θες...
Για να συνεχίζεις τη συζήτηση όμως, εσύ πρέπει να έχεις πρόβλημα με το mea culpa. Εγώ απέδειξα ότι δεν έχω...
Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι ένα αξιόλογο άτομο, που απλά βρέθηκε σε κακή στιγμή και απλά έτυχε και τα 'έχωσε' σε μένα.
Χωρίς ίχνος κακίας, γειά χαρά και πάλι... -
Παιδια θα σταματησετε επιτελους αυτη τη προσωπικη διαμαχη που εχετε και να ασχοληθειτε με το ΘΕΜΑ του POST..?Ευχαριστω..!!!!
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Παιδια θα σταματησετε επιτελους αυτη τη προσωπικη διαμαχη που εχετε και να ασχοληθειτε με το ΘΕΜΑ του POST..?Ευχαριστω..!!!!Ευχαριστούμε για την παρατήρηση, αλλά το θέμα έληξε αμέσως μετά την παρέμβαση του cmarin. Το ότι υπάρχει post μετά το δικό του εξηγείται γιατί πολύ απλά γράφαμε την ίδια στιγμή...
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Παιδια θα σταματησετε επιτελους αυτη τη προσωπικη διαμαχη που εχετε και να ασχοληθειτε με το ΘΕΜΑ του POST..?Ευχαριστω..!!!!Φίλε μου, κάποιες πληροφορίες νομίζω πήρες και απ'αυτή τη συζήτηση όπως και από άλλες. Επειδή όμως ενδιαφέρεσαι, πολύ όπως φαίνεται, για ένα μοντέλο που... δεν υπάρχει ακόμα, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις σε κάποια φόρουμ στο εξωτερικό που ασχολούνται με Citroen αποκλειστικά. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά. Αν ξέρεις λίγα Γαλλικά ακόμα καλύτερα!
Σου εύχομαι να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις και να αποκτήσεις σύντομα το αυτοκίνητο που λαχταράς!
-
Φίλε μου, κάποιες πληροφορίες νομίζω πήρες και απ'αυτή τη συζήτηση όπως και από άλλες. Επειδή όμως ενδιαφέρεσαι, πολύ όπως φαίνεται, για ένα μοντέλο που... δεν υπάρχει ακόμα, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις σε κάποια φόρουμ στο εξωτερικό που ασχολούνται με Citroen αποκλειστικά. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά. Αν ξέρεις λίγα Γαλλικά ακόμα καλύτερα!Σου εύχομαι να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις και να αποκτήσεις σύντομα το αυτοκίνητο που λαχταράς!
Φιλε οσο αυτο που ειπες να ψαξω σε φορουμ του εξωτερικου το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω τιποτα απο γαλλικα ακομα σκεφτομουν να στειλω κανενα E-mail στην Citroen απο το γαλλικο Site...(http://www.citroen.fr) αλλα ειπαμε γαλλικα ντιπ...!!!!Και σε ευχαριστω Φιλε (Ευχομαι και εγω να αποκτησω συντομα το αυτοκινητο που τοσο λαχταρω)!!!
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Φιλε οσο αυτο που ειπες να ψαξω σε φορουμ του εξωτερικου το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω τιποτα απο γαλλικα ακομα σκεφτομουν να στειλω κανενα E-mail στην Citroen απο το γαλλικο Site...(http://www.citroen.fr) αλλα ειπαμε γαλλικα ντιπ...!!!!
Και στην Αγγλία έχει forum αρκετά, μάλιστα είναι και αρκετοί κάτοχοι C2 GT τώρα. Ψάξε λίγο, δεν θα χάσεις...
Erxetai to C2 VTS tin anoiksi?