-
-
-
-
Πολύ ''κουτί '' βρε παιδί μου.
Ακολουθεί μάλλον το πρωτότυπο Range Stormer
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πολύ ''κουτί '' βρε παιδί μου.:Ε,άμα μπεί η ρεζέρβα στήν πίσω πόρτα,θά αλλάξει η εμφάνισή του λίγο.
-
Εμένα μου μοιάζει διασταύρωση Honda Element & Ford Transit
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα μου μοιάζει διασταύρωση Honda Element & Ford TransitKι εμενα μου 8υμησε πολυ Element κ γενικα μου φαινεται οτι ειναι πολυ αμερικανικου προσανατολισμου...
-
Εμένα από την άλλη μου μοιάζει με διασταύρωση ενός μεγάλου κύβου με έναν μικρότερο...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα από την άλλη μου μοιάζει με διασταύρωση ενός μεγάλου κύβου με έναν μικρότερο...Κάπως έτσι...
Είναι πολύ τετραγωνισμένο και άχαρο, ιδίως στο πίσω μέρος που μοιάζει λίγο ''ατσούμπαλο''
-
Μετά το φανταστικό Range Stormer η Rover μας τα χάλασε εδώ λίγο.....
-
Λενε παντως οτι 8α πηγαινει 'παντου' κι αναρτησεις 8α εχουν ρυ8μισεις για οποιοδηποτε ειδος εδαφους..
Παρατηρειτε ενα 'ανοιγμα' στο δε3ι μπροστινο φτερο που δεν υπαρχει στο αριστερο? Τι λετε να ειναι? Προεγκατασταση για snorkel δε νομιζω..
-
Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, μοντέρνο και νεανικό. Απλά το απορρίπτω γιατί δεν μου χρειάζεται αυτοκίνητο άνω των 2 τόνων για να κυκλοφοράω την αφεντιά μου!
Θα ήθελα την ρεζέρβα στην πίσω πόρτα.
Σωστή η παρατήρηση για την τρύπα στο δεξί φτερό! -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Παρατηρειτε ενα 'ανοιγμα' στο δε3ι μπροστινο φτερο που δεν υπαρχει στο αριστερο? Τι λετε να ειναι? Προεγκατασταση για snorkel δε νομιζω..K ομως..
Ενα Disco με full extra(κ snorkelhttp://www.supercars.net/PicFetch?pic=2005_landrover_lr3-1.jpg
Land Rover Discovery 3