-
Tώρα είναι που θα αυτοχαστουκιστώ. 986 για την αξίας 21Κ 120i και μενα μου ζητάνε 990 για το 13Κ Λεόν ;
Πάνε καλά ; Στην Ιντερσαλόνικα πληρώνω για τα ίδια με ΒΜ3 ...850.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tώρα είναι που θα αυτοχαστουκιστώ. 986 για την αξίας 21Κ 120i και μενα μου ζητάνε 990 για το 13Κ Λεόν ;Πάνε καλά ; Στην Ιντερσαλόνικα πληρώνω για τα ίδια με ΒΜ3 ...850.
Μαλλον ειναι πιο εξοχη τα Ιωαννινα
-
Βασιλ' τα 850 και μένα στην εξοχή της Καβάλας είναι....
Πολύ μικρές οι διαφορές...κ@λοασφάλειες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βασιλ' τα 850 και μένα στην εξοχή της Καβάλας είναι....Πολύ μικρές οι διαφορές...κ@λοασφάλειες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tώρα είναι που θα αυτοχαστουκιστώ. 986 για την αξίας 21Κ 120i και μενα μου ζητάνε 990 για το 13Κ Λεόν ;
Πάνε καλά ; Στην Ιντερσαλόνικα πληρώνω για τα ίδια με ΒΜ3 ...850.
Μαλλον ειναι πιο εξοχη τα Ιωαννινα
Άσε που μας σαπίζει η βροχή κιόλας!
Ελτεο, παίζει μεγάλο ρόλο και η απαλλαγή πάντως, εγώ έχω 1000€ που σημαίνει πως ουσιαστικά συμφέρει μόνον για το μεγάλο τράκο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοιτάω πλέον για χωρίς μικτή αλλά με όλα μέσα και έχω 2 υπόψιν μου : την Anytime και την Ατλαντική Ενωση.
Υπ'οψιν, η Anytime πλεον κανει προαιρετικα ξεχωριστο ετησιο συμβολαιο για νομικη καλυψη, με κοστος 35€.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ελτεο, παίζει μεγάλο ρόλο και η απαλλαγή πάντως, εγώ έχω 1000€ που σημαίνει πως ουσιαστικά συμφέρει μόνον για το μεγάλο τράκο...Πόση διαφορά σου έβγαζε για πιο φυσιολογική απαλλαγή, τύπου 300€-400€;
Μικτή και πάλι μικτή πάντως
[elteo νορμάλ σε βρίσκω...]
-
edit mod
Είναι το καλύτερο site για online ασφάλεια αυτοκινήτου που έχω βρεί,σας το συστήνω ανεπιφύλακτα,πολύ καλές τιμές και πολύ καλές εταιρίες.
Mπορει και να ειναι αλλα ειναι και διαφημιση ετσι απροκαλυπτα που το κανεις [mod]
-
Ο χρήστης georgios.f έγραψε:
edit mod
Είναι το καλύτερο site για online ασφάλεια αυτοκινήτου που έχω βρεί,σας το συστήνω ανεπιφύλακτα,πολύ καλές τιμές και πολύ καλές εταιρίες.
τι μας λες ρε μεγαλε!!!!!!!!!!
σοβαρααααα!!!!!!
ενα ολοκληρο χρονο περιμενες για να κανεις το 1ο σου ποστ εδω και το εκανες στο συγκεκριμενο θεμα κανοντας διαφημιση?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
edit mod
σοβαρααααα!!!!!!
ενα ολοκληρο χρονο περιμενες για να κανεις το 1ο σου ποστ εδω και το εκανες στο συγκεκριμενο θεμα κανοντας διαφημιση?
+1 δε τους παω μια τους ασφαλιστικους πρακτορες! η μεγαλυτερη πλειοψηφια ειναι 'μακρια κ αγαπημενοι' για να μη πω κατι χειροτερο!
Και επειδη την πατησα ΧΟΝΤΡΑ και οσοι ειχαν διαβασει αυτα που ειχα παθει περσυ ξερουν η σταση μου πλεον ειναι να πηγαινουμε απευθειας μονοι μας στην ασφαλιστικη εταιρια κ να διαπραγματευομαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το συμβολαιο του αυτοκινητου μας! Εξαλλου κ οι 'πρακτορες' (του FBI :p) δεν εχουν βγαλει κ κανενα ΜΙΤ...αναλογα με το πελατολογιο κ τα ψεμματα που πουλας ανεβαινεις θεση. Things sorted!!!! (Ουφ εσκασα! επρεπε να ξεσπασω καπου!)
-
Εγω απορω πως, συμφωνα με τους κανονες, δεν εχει διαγραφει ακομα η συγκεκριμενη διαφημιση.
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
edit mod
σοβαρααααα!!!!!!
+1 δε τους παω μια τους ασφαλιστικους πρακτορες! η μεγαλυτερη πλειοψηφια ειναι 'μακρια κ αγαπημενοι' για να μη πω κατι χειροτερο!
Και επειδη την πατησα ΧΟΝΤΡΑ και οσοι ειχαν διαβασει αυτα που ειχα παθει περσυ ξερουν η σταση μου πλεον ειναι να πηγαινουμε απευθειας μονοι μας στην ασφαλιστικη εταιρια κ να διαπραγματευομαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το συμβολαιο του αυτοκινητου μας! Εξαλλου κ οι 'πρακτορες' (του FBI :p) δεν εχουν βγαλει κ κανενα ΜΙΤ...αναλογα με το πελατολογιο κ τα ψεμματα που πουλας ανεβαινεις θεση. Things sorted!!!! (Ουφ εσκασα! επρεπε να ξεσπασω καπου!)
Aν όμως δέν είχες επιλέξει την c.v.το 2009 ως οικονομικότερη έναντι άλλων μεγαλύτερων/ακριβότερων εταιριών τώρα δεν θα είχες την ίδια άποψη γιατί θα είχες πληρωθεί και δεν θα περίμενες από τον χ ασφαλιστή να σου καλύψει την ζημιά για την αμέλεια/αδιαφορία του να σε ενημερώσει α)οτι η c.v. δεν καλύπτει νέους οδηγούς με μικτή και β) ότι η c.v. δεν ήταν και η ...καλίτερη εταιρία στον χώρο απλά ήταν η φθηνότερη (φαντάζομαι ότι σε έβαλε και στο b/m 01 που είχε η εν λόγω εταιρία ως μέγιστη έκπτωση έμπειρου οδηγού χωρίς ζημιές).
Η επιλογή μόνο του φθηνότερου χωρίς να εξετάζουμε κανένα αλλο κριτήριο μας οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες ενδέχεται να μας στοιχίσουν πολυ παραπάνω από το πρόσκαιρο και επιφανειακό χρηματικό όφελος που είχαμε.
(φυσικά , για πληροφορίες ασφάλισης απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του χώρου και όχι στον ...γνωστό του φίλου του φίλου μου που κάνει τον ασφαλιστή περιστασιακά και μην τον είδατε σε περίπτωση ανάγκης ). -
οχι οχι καμια σχεση! εγω απο τη πρωτη στιγμη ηθελα εθνικη ασφαλιστικη! αυτος με επριξε να με παει εκει κ του ειπα αφου εγγυαται οτι ειναι οκ ας παμε εκει (360ευρω του εδωσα χωρις αποδειξη [μλκια μου αυτο]. δεν ηταν κ λιγα) και τελικα βρεθηκα ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ! δεν μου ειχε κανει καν ασφαλεια! Εγω δεν βριζω τη commercial αλλα τον ασφαλιστη!
-
Γι αυτό δεν δίνουμε ποτέ χρήματα έτσι στον αέρα. Είτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (να έχεις το καταθετήριο στα χέρια σου που υπάρχει η αιτιολογία της κατάθεσης), είτε χέρι με χέρι να πάρεις το ασφαλιστήριο στα χέρια σου που αναγράφει το ακριβές ποσό και να δώσεις τα χρήματα.
-
edit modΕίναι το καλύτερο site για online ασφάλεια αυτοκινήτου που έχω βρεί,σας το συστήνω ανεπιφύλακτα,πολύ καλές τιμές και πολύ καλές εταιρίες.
Mπορει και να ειναι αλλα ειναι και διαφημιση ετσι απροκαλυπτα που το κανεις [mod]
Εγώ απλώς μια χρήσιμη πληροφορία σκέφτηκα να δώσω για να βοηθήσω κάποιους μιας κι εγώ επωφελήθηκα από το συγκεκριμένο site,ούτε ασφαλιστής είμαι,ούτε και κανένα όφελος έχω.
-
edit mod
Εγώ απλώς μια χρήσιμη πληροφορία σκέφτηκα να δώσω για να βοηθήσω κάποιους μιας κι εγώ επωφελήθηκα από το συγκεκριμένο site,ούτε ασφαλιστής είμαι,ούτε και κανένα όφελος έχω.
Και κάτι άλλο μιας και το είδα μόλις τώρα,γιατί το anytime που αναφέρεται πιο πάνω δεν θεωρείται διαφήμιση και το asfalish.gr θεωρείται;
-
Μηπως γιατι δεν ειναι το πρωτο ποστ που εκαναν στο φορουμ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως γιατι δεν ειναι το πρωτο ποστ που εκαναν στο φορουμ;Και επιπλέον είναι τουλάχιστον 200€ φθηνότερη η τιμή της anytime από το αντίστοιχο συμβόλαιο στο προαναφερθέν site...
Εντάξει μωρέ, δύσκολοι καιροί και οι ασφαλιστές πρέπει να ζήσουν!
-
Μιλάτε για μικτή ασφάλιση στο anytime που έχει απαλλαγή 600 €.'Αραγε πόσοι το γνωρίζουν αυτό από αυτούς που μιλάνε;
-
Μιλάτε για μικτή ασφάλιση στο anytime που έχει απαλλαγή 600 €.'Αραγε πόσοι το γνωρίζουν αυτό από αυτούς που μιλάνε;Εγώ το γνωρίζω πάντως.
Έχω μεικτή εκεί με απαλλαγή 1000€ και είναι ό,τι πιο οικονομικό βρήκα και ρώτησα παντού.
Βλέπω πάντως πως αν και δεν είσαι ασφαλιστής , γνωρίζεις επί του θέματος αρκετά...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ