-
Κοιτα να το χαρεις οσο ειναι καιρος γιατι με αυτη την αναρτηση στην ηλικια σου πας βουρ για λουμπαγκο
-
Ο χρήστης pefkiotis έγραψε:
H Mινέτα που είμαι μέχρι τώρα ασφαλισμένος μου βγάζει το εξάμηνο 310 ενώ η Anytime on line 250 ευρώ.
Έχω κάποιο σοβαρό λόγο να μη προτιμήσω την Anytime ;έχεις 2 σοβαρούς λόγους.
1ον Θα καταλάβεις τη διαφορά του να μην έχεις ασφαλιστή (επαγγελματία που να ξέρει τη δουλειά του) όταν θα συμβεί ατύχημα που θα θέλεις βοήθεια. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά στο forum να δεις τι τραβάνε συνάδελφοι οδηγοί που παλεύουν κυριολεκτικά στα τυφλά μόνοι τους μετά από ατύχημα.
2ον Η anytime και κάθε anytime αν καταφέρει να εξοντώσει τους ασφαλιστές και μείνει μόνη της με κανα δυό άλλες εταιρίες θα πάψει να είναι φτηνή.......
Πέρα απο αυτά αν πας σε ένα πρακτορείο να ρωτήσεις, θα σου βρούνε εταιρία ανάλογα με τα κριτήριά σου που το ασφάλιστρο θα είναι πολύ κοντά η το ίδιο με την anytime.1ον: προσωπικά, έχω χρειαστεί 3 φορές την anytime (υπαιτιότητα άλλου) και 1 την θραύση κρυστάλλων. Και στις 4 περιπτώσεις η δουλειά μου έγινε χωρίς κόπο, απλά μιλώντας στο τηλέφωνο από το σπίτι μου. Αντίθετα, όταν είχα ασφαλιστές είχα χρειαστεί να τρέξω σαφώς περισσότερο.
2ον: θα δείξει. Εγώ πάντως δεν την προτιμώ μόνο λόγω οικονομικής προσφοράς, γενικότερα (συμβόλαια, εξυπηρέτηση κλπ) τσουλάει πολύ πιο εύκολα από πριν. Αν πέσω ποτέ σε ασφαλιστή που μπορεί να μου κάνει τις δουλειές μέσω ίντερνετ, χωρίς τρέξιμο, δράματα κλπ δεν έχω πρόβλημα.
Τεσπα, deja vu.
-
+1 drdino
-
1ον: προσωπικά, έχω χρειαστεί 3 φορές την anytime (υπαιτιότητα άλλου) και 1 την θραύση κρυστάλλων. Και στις 4 περιπτώσεις η δουλειά μου έγινε χωρίς κόπο, απλά μιλώντας στο τηλέφωνο από το σπίτι μου. Αντίθετα, όταν είχα ασφαλιστές είχα χρειαστεί να τρέξω σαφώς περισσότερο.
2ον: θα δείξει. Εγώ πάντως δεν την προτιμώ μόνο λόγω οικονομικής προσφοράς, γενικότερα (συμβόλαια, εξυπηρέτηση κλπ) τσουλάει πολύ πιο εύκολα από πριν. Αν πέσω ποτέ σε ασφαλιστή που μπορεί να μου κάνει τις δουλειές μέσω ίντερνετ, χωρίς τρέξιμο, δράματα κλπ δεν έχω πρόβλημα.
Τεσπα, deja vu. [/quote]
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις είπα '' όταν θα συμβεί ατύχημα που θα θέλεις βοήθεια. '' Δε μίλησα για απλά περιστατικά που υπάρχει φιλικός η θραύση τζαμιών. Εκεί ούτε ο ασφαλιστής δεν ασχολείται.. Στα δύσκολα βέβαια αλλάζει το πράμα. Αν δεν υπάρχει φιλικός; Αν σηκωθεί και φύγει ο άλλος; Αν δεν είναι στο φιλικό η άλλη εταιρία; Αν είναι ανασφάλιστο; Αν δε συμφωνεί η εταιρία για το ύψος της ζημιάς με το συνεργείο; Αν πάει το αμάξι για καταστροφή; Σταματάω εδώ γιατί αρχίζει και γίνεται θρίλερ.....
Φυσικά τέτοιες εποχές καταλαβαίνω την ανάγκη του καθένα για μείωση εξόδων, είναι κάτι το οποίο κάνω και εγώ σε κάθε ευκαιρία αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο καθένας τι παίρνει και τι ρίσκα αναλαμβάνει. -
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις είπα '' όταν θα συμβεί ατύχημα που θα θέλεις βοήθεια. '' Δε μίλησα για απλά περιστατικά που υπάρχει φιλικός η θραύση τζαμιών. Εκεί ούτε ο ασφαλιστής δεν ασχολείται.. Στα δύσκολα βέβαια αλλάζει το πράμα. Αν δεν υπάρχει φιλικός; Αν σηκωθεί και φύγει ο άλλος; Αν δεν είναι στο φιλικό η άλλη εταιρία; Αν είναι ανασφάλιστο; Αν δε συμφωνεί η εταιρία για το ύψος της ζημιάς με το συνεργείο; Αν πάει το αμάξι για καταστροφή; Σταματάω εδώ γιατί αρχίζει και γίνεται θρίλερ.....
Φυσικά τέτοιες εποχές καταλαβαίνω την ανάγκη του καθένα για μείωση εξόδων, είναι κάτι το οποίο κάνω και εγώ σε κάθε ευκαιρία αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο καθένας τι παίρνει και τι ρίσκα αναλαμβάνει.Θα σου κάνω μια απλη ερώτηση: Ο ασφαλιστής ειναι ο πωλητής του συμβολαίου καιαυτός που θα εκλαικευσει στον πελάτη τους ορους αυτού. Και εκει τελειώνει ο ρολος του. Εγω ο πελάτης εχω συμβολαιο με την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, οχι με τον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Τι δουλειά έχει ο μεσάζοντας ανάμεσα στα 2 συμβαλόμενα μέρη σε περίπτωση ασφαλιστικού κυνδίνου? Που ορίζεται στο συμβολαιο οτι θα έχω νταλαβέρι με αυτόν? Γιατι να τον ανακατέψω? Προσωπικά την Ασφαλιστική Εταιρια πληρώνω, απο αυτήν περιμένω να εξυπηρετηθω. Ο πωλητης τον ρολο του τον επαιξε και τελειωσε. Αν η ασφαλιστική δεν έχει το δίκτυο και σύστημα να με εξυπηρετήσει αυτή, με το επισημο προσωπό της, μάλλον δεν αξιζει τα λεφτά μου.
Τώρα σε οτι αφορά τον οποιο κίνδυνο ολα περιγράφονται μεσα στο συμβόλαιο. Καμιά ασφαλιστική δεν μπορει να υπαναχωρήσει απο αυτο. Μην κινδυνολογούμε ασκοπα και αστοχα...
-
Ο ασφαλιστής όπως είπες είναι ασφαλιστικός σύμβουλος δεν είναι πωλητής. Θα σε βοηθήσει η θα σου υποδείξει αν θες την εταιρία που σου ταιριάζει καλύτερα, Θα σε διευκολύνει στην αποζημίωση γιατί ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και αν η υπόθεση ''σηκώνει διαπραγμάτευση'' που πίστεψέ με γίνεται συχνά, θα το κάνει καλύτερα από εσένα. Το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι ότι αμέτρητες φορές έχω λύσει υποθέσεις που θα πήγαιναν στο δικαστήριο μιλώντας απλά με τον ασφαλιστή του έτερου εμπλεκόμενου στο ατύχημα. Τώρα όσον αφορά το συμβόλαιο κανένα δεν αναφέρει τι θα κάνεις αν αυτός που σε τράκαρε και σου έκανε και φιλική δήλωση δεν ενημέρωσε στην ασφάλειά του όπως οφείλει......
-
Ο ασφαλιστής όπως είπες είναι ασφαλιστικός σύμβουλος δεν είναι πωλητής. Θα σε βοηθήσει η θα σου υποδείξει αν θες την εταιρία που σου ταιριάζει καλύτερα, Θα σε διευκολύνει στην αποζημίωση γιατί ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και αν η υπόθεση ''σηκώνει διαπραγμάτευση'' που πίστεψέ με γίνεται συχνά, θα το κάνει καλύτερα από εσένα. Το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι ότι αμέτρητες φορές έχω λύσει υποθέσεις που θα πήγαιναν στο δικαστήριο μιλώντας απλά με τον ασφαλιστή του έτερου εμπλεκόμενου στο ατύχημα. Τώρα όσον αφορά το συμβόλαιο κανένα δεν αναφέρει τι θα κάνεις αν αυτός που σε τράκαρε και σου έκανε και φιλική δήλωση δεν ενημέρωσε στην ασφάλειά του όπως οφείλει......Οχι κανεις λάθος... δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εχεις φάει τρελό παραμύθι μου φαίνεται. Την αποζημιωση στην δίνει η Ασφαλιστική Εταιρία με την οποια εχεις το συμβολαιο. Οχι ο συμβουλος. Επίσης ΚΑΜΙΑ υποθεση δεν λυνεται χαρης στον ασφαλιστικο συμβουλο. Ο συμβουλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο δικηγορος της Ασφαλιστικής, δεν ειναι ο πραγματογνωμων, ουτε καν διοικητικο προσωπικό αυτής. Σιγα μην αφηνε η Ασφαλιστική την διευθετηση αποζημιώσεων στον πρώτο τυχόντα.
Το συμβολαιο σου λέει πως θα αναφέρεις στην Ασφαλιστική σου το οποιο γεγονός σου ετυχε. Απο εκει και πέρα εσυ δεν χρειαζεται να κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Αν εσυ πιστευεις οτι χρειαζεται κατι να κάνεις, μαλλον πρεπει να αλλαξεις ασφαλιστική... γιατι πολυ απλά ειναι ανεπαρκεις στο να εξυπηρετησουν τον πελάτη.
Και τέσπα.... δες λιγο εξω απο την πορτα σου! Ολοκληρη Ευρώπη και Αμερικη... και σε ολο τον πολιτισμένο κόσμο... πουθενα δεν παιρνεις τον ασφαλιστη τηλέφωνο, γιατι δεν ειναι η δουλειά του. Την ασφαλιστικη εταιρια παιρνεις και αυτη σε εξυπηρετει. Κανεις αλλος. Τώρα αν δεν βλέπεις τα αυτονόητα και δεν καταλαβαίνεις τι και με ποιον υπογράφεις, δεν μπορω να κάνω κατι γι αυτο. Πιστευεις οπως θες...
-
Κάνω αυτή τη δουλειά 22 χρόνια με επιτυχία και θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη.
Σίγουρα την αποζημίωση δε τη δίνει ο ασφαλιστής, αλλά όταν ζητήσει το λόγο γιατί δεν είναι σωστή δε μπορεί καμιά εταιρία να παρουσιάσει φτηνές υπεκφυγές γιατί γνωρίζει το αντικείμενο, κάτι που δε γνωρίζει ο πελάτης.
Όταν φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις ασφαλιστική μπορεί πλέον να είναι πολύ αργά και μακάρι να μιλάμε απλά για ασφάλεια αυτοκινήτου.
Έξω από τη πόρτα μου που ευτυχώς έχω βγει πολλές φορές και γνωρίζω, ο κόσμος έχει το δικό του δικηγόρο, το δικό του οικογενειακό γιατρό, το δικό του λογιστή και το δικό του ασφαλιστή. Φυσικά δε σου απαγορεύει κανείς να πας στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο η να τηρείς μόνος σου τα βιβλία σου στην εφορία. Με την ίδια λογική αν έχεις πρόβλημα με ασφαλιστική, μπορείς να πας μόνος σου και αν δε τα βρείτε να βάλεις δικηγόρο. Θα κάνει αγωγή και οοοοοοοοοταν πάρει δικάσιμη βλέπουμε. Τέλος να θυμάσαι και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια οτι τα συμφέροντα του ασφαλιστή ταυτίζονται με του πελάτη και οχι με την ασφαλιστική. -
Κάνω αυτή τη δουλειά 22 χρόνια με επιτυχία και θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη.
Σίγουρα την αποζημίωση δε τη δίνει ο ασφαλιστής, αλλά όταν ζητήσει το λόγο γιατί δεν είναι σωστή δε μπορεί καμιά εταιρία να παρουσιάσει φτηνές υπεκφυγές γιατί γνωρίζει το αντικείμενο, κάτι που δε γνωρίζει ο πελάτης.
Όταν φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις ασφαλιστική μπορεί πλέον να είναι πολύ αργά και μακάρι να μιλάμε απλά για ασφάλεια αυτοκινήτου.
Έξω από τη πόρτα μου που ευτυχώς έχω βγει πολλές φορές και γνωρίζω, ο κόσμος έχει το δικό του δικηγόρο, το δικό του οικογενειακό γιατρό, το δικό του λογιστή και το δικό του ασφαλιστή. Φυσικά δε σου απαγορεύει κανείς να πας στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο η να τηρείς μόνος σου τα βιβλία σου στην εφορία. Με την ίδια λογική αν έχεις πρόβλημα με ασφαλιστική, μπορείς να πας μόνος σου και αν δε τα βρείτε να βάλεις δικηγόρο. Θα κάνει αγωγή και οοοοοοοοοταν πάρει δικάσιμη βλέπουμε. Τέλος να θυμάσαι και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια οτι τα συμφέροντα του ασφαλιστή ταυτίζονται με του πελάτη και οχι με την ασφαλιστική.Χαίρομαι που ξεκαθαρίσατε την θέση σας, και τώρα βγαινει νόημα.
Καλη σας νύχτα
-
παιδια καλησπερα.γρατζουνισα ελαφρα την πορτα ενος dodge caliber,με μια πορτα του γκαραζ.το πως εγινε ειναι αλλο θεμα.το θεμα ειναι αν μπορω να το βαψω το αμαξι του ανθρωπου αυτου σε δικο μου φανοποιο γιατι για μια πορτα η αντιπροσωπεια ειπε καπου κοντα στα 300 ευρω...
-
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε, στο περίπου πάντα, πόσο έχει η σφάλιση ενός Audi TT 2010 ή 2011 απλή και μικτή.
π.χ. πόσο θα κόστιζε interamerican και πόσο εθνική μήπως γλιτώσω τα τηλέφωνα:) -
για ρώτα και chartis.....
-
@ corsair
Διαχείριση κατά την διάρκεια τις ζημίας .
Εμπειρία που θα σου γλυτώσει χρόνο και κόπο .
Δυνατότητα εμπορικής διαπραγμάτευσης όταν και αν χρειαστεί .Αυτά ζητάς από τον ασφαλιστή . Δεν θα στα δώσει καμία εταιρεία, και ας έχει το καλύτερο hotline .
-
Καλήμερα σε όλους.
Κάποιες ερωτήσεις,πως γίνεται να έχεις ασφάλεια χωρίς δίπλωμα?
Μπορεί ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει χωρίς άδεια οδήγησης?
Σε αυτή τη περίπτωση αν εμπλακείς σε ατύχημα κ είσαι υπαίτιος η ασφαλιστική αποζημιώνεις τις ζημιές που έχεις προκαλέσει?
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης δημητρης3 έγραψε:
Καλήμερα σε όλους.
Κάποιες ερωτήσεις,πως γίνεται να έχεις ασφάλεια χωρίς δίπλωμα?
Μπορεί ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει χωρίς άδεια οδήγησης?
Σε αυτή τη περίπτωση αν εμπλακείς σε ατύχημα κ είσαι υπαίτιος η ασφαλιστική αποζημιώνεις τις ζημιές που έχεις προκαλέσει?
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.Ευχαριστώ.Η ασφαλεια ασφαλίζει το οχημα.Δεν ειναι υποχρεωτικο να εχει διπλωμα ο ιδιοκτητης.Φανταζομαι ομως οτι τοτε ζητανε ονομα οδηγου και το διπλωμα του.Αν εισαι υπαιτιος σε ατυχημα και εχεις παραβει τους ορους του συμβολαιου ασφαλισης τοτε η ασφαλεια πληρωνει τον παθοντα και κυνηγαει τον ιδιοκτητη και ,φανταζομαι ,τον οδηγο για να της δωσουν αυτα που πληρωσε.Δεν σταματανε εκει τα προβληματα σου ομως.Η τροχαια κανει μηνυση και στον οδηγο και τον ιδιοκτητη του οχηματος .
Μην οδηγησεις χωρις διπλωμα.
-
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Δεν ήμουν εγώ όμως που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα απλά με χτύπησε παρκαρισμένο κ
δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη κ δυστυχώς από την ασφαλιστική μου δε είναι κ πολύ πρόθυμοι για βοήθεια.
Απλά ρωτάω για να ξέρω πως να κινηθώ. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Φυσικά τέτοιες εποχές καταλαβαίνω την ανάγκη του καθένα για μείωση εξόδων, είναι κάτι το οποίο κάνω και εγώ σε κάθε ευκαιρία αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο καθένας τι παίρνει και τι ρίσκα αναλαμβάνει.Θα σου κάνω μια απλη ερώτηση: Ο ασφαλιστής ειναι ο πωλητής του συμβολαίου καιαυτός που θα εκλαικευσει στον πελάτη τους ορους αυτού. Και εκει τελειώνει ο ρολος του. Εγω ο πελάτης εχω συμβολαιο με την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, οχι με τον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Τι δουλειά έχει ο μεσάζοντας ανάμεσα στα 2 συμβαλόμενα μέρη σε περίπτωση ασφαλιστικού κυνδίνου? Που ορίζεται στο συμβολαιο οτι θα έχω νταλαβέρι με αυτόν? Γιατι να τον ανακατέψω? Προσωπικά την Ασφαλιστική Εταιρια πληρώνω, απο αυτήν περιμένω να εξυπηρετηθω. Ο πωλητης τον ρολο του τον επαιξε και τελειωσε. Αν η ασφαλιστική δεν έχει το δίκτυο και σύστημα να με εξυπηρετήσει αυτή, με το επισημο προσωπό της, μάλλον δεν αξιζει τα λεφτά μου.
Τώρα σε οτι αφορά τον οποιο κίνδυνο ολα περιγράφονται μεσα στο συμβόλαιο. Καμιά ασφαλιστική δεν μπορει να υπαναχωρήσει απο αυτο. Μην κινδυνολογούμε ασκοπα και αστοχα...
ΚΟΥΙΖ :
Γιατί άραγε η συντριπτική πλεοψηφία των ασφαλισμένων που πρόκειται να μπουν σε νοσοκομείο ή μπήκαν εκτάκτως ,ενημερώνει πρώτα τον ασφαλιστή του και μετά την Χ ασφαλιστική εταιρία με την οποία έχουν συνάψει το συμβόλαιο ???
( αιτιολογημένες απαντήσεις ευπρόσδεκτες ) -
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
ΚΟΥΙΖ :
Γιατί άραγε η συντριπτική πλεοψηφία των ασφαλισμένων που πρόκειται να μπουν σε νοσοκομείο ή μπήκαν εκτάκτως ,ενημερώνει πρώτα τον ασφαλιστή του και μετά την Χ ασφαλιστική εταιρία με την οποία έχουν συνάψει το συμβόλαιο ???
( αιτιολογημένες απαντήσεις ευπρόσδεκτες )Αν προβλεπεται απο την διαδικασία και στο συμβόλαιο... καλα κάνουν και ακολουθουν την οποια οδο/διαδικασια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα σου κάνω μια απλη ερώτηση: Ο ασφαλιστής ειναι ο πωλητής του συμβολαίου καιαυτός που θα εκλαικευσει στον πελάτη τους ορους αυτού. Και εκει τελειώνει ο ρολος του. Εγω ο πελάτης εχω συμβολαιο με την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, οχι με τον ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Τι δουλειά έχει ο μεσάζοντας ανάμεσα στα 2 συμβαλόμενα μέρη σε περίπτωση ασφαλιστικού κυνδίνου? Που ορίζεται στο συμβολαιο οτι θα έχω νταλαβέρι με αυτόν? Γιατι να τον ανακατέψω? Προσωπικά την Ασφαλιστική Εταιρια πληρώνω, απο αυτήν περιμένω να εξυπηρετηθω. Ο πωλητης τον ρολο του τον επαιξε και τελειωσε. Αν η ασφαλιστική δεν έχει το δίκτυο και σύστημα να με εξυπηρετήσει αυτή, με το επισημο προσωπό της, μάλλον δεν αξιζει τα λεφτά μου.
.Οσες φορες εχω τρακαρει - ειδικα σε αυτες με υπαιτιοτητα μου - εχω καλεσει ΜΟΝΟ τον ασφαλιστη μου και κανεναν αλλο... Του δινω τα στοιχεια αυτουνου που κοπανησα και δεν ξανα ασχολουμε με το θεμα
οσον αφορα το κουιζ οι σαφεις οδηγιες του ασφαλιστη μου ειναι οτι παιρνω την 24ωρη γραμη της εταιρειας ΠΡΩΤΑ, και μετα και οποσδηποτε ΚΑΙ εκεινον. Αλλα μονο για τα ιατρικά θεματα.
-
τροχαια δεν καλεις? Πιστευω ενα απο τα βασικα βήματα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ