-
Παιδες εχω αποριες πολλες helparete με λιγουλακι σας plzαρω ! Γνωριζεται αν μπορω να αλλαξω το ποσο απαλλαγής στην anytime ? ...ή αν εχετε ακουστα για καμια προσφορα μεικτης με απαλλαγουλα κανα 300ρι ? γιατι την anytime την κοβω αρκετα πονηρη θα ελεγα ασχετα αν εχει καποια καλα !!
-
Ο χρήστης Stimakos έγραψε:
Παιδες εχω αποριες πολλες helparete με λιγουλακι σας plzαρω ! Γνωριζεται αν μπορω να αλλαξω το ποσο απαλλαγής στην anytime ? ...ή αν εχετε ακουστα για καμια προσφορα μεικτης με απαλλαγουλα κανα 300ρι ? γιατι την anytime την κοβω αρκετα πονηρη θα ελεγα ασχετα αν εχει καποια καλα !!Τσέκαρε την Groupama, είναι καλή περίπτωση για μεικτή με χαμηλή απαλλαγή.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παιδες εχω αποριες πολλες helparete με λιγουλακι σας plzαρω ! Γνωριζεται αν μπορω να αλλαξω το ποσο απαλλαγής στην anytime ? ...ή αν εχετε ακουστα για καμια προσφορα μεικτης με απαλλαγουλα κανα 300ρι ? γιατι την anytime την κοβω αρκετα πονηρη θα ελεγα ασχετα αν εχει καποια καλα !!
Τσέκαρε την Groupama, είναι καλή περίπτωση για μεικτή με χαμηλή απαλλαγή.
Kai apo aksiopistia ?
-
Ο χρήστης Stimakos έγραψε:
Τσέκαρε την Groupama, είναι καλή περίπτωση για μεικτή με χαμηλή απαλλαγή.
Kai apo aksiopistia ?
Ουσιαστικά είναι ο Φοίνικας για την Ελλάδα. Η μαμά εταιρεία και είναι η μεγαλύτερη Γαλλικη εταιρεία γενικών ασφαλειών
-
+1 στην Groupama Φοινιξ. Εδω και 3 χρόνια έχουμε 2 αυτοκίνητα ασφαλισμένα σε αυτή και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια φορά που έκανα χρήση μεικτής η ολη διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη. Και εννοείται συνεπείς και στην αποζημίωση.
-
Aσφαλισα το 107 στην Groupama, μοντελο 2008 και αξια 5500€, 201€ στο πακετο MotorGP για εξαμηνο.
H anytime κοστιζε 180€ χωρις νομικη προστασια και καποιες παροχες σε περιπτωση ζημιας:
-προτεραιοτητα στο συνεργειο
-γραπτη εγγυηση επισκευης
-καθαρισμος αυτοκινητου μεσα-εξω
-τεχνικος ελεγχος 20 σημειων
-απευθειας πληρωμη συνεργειου
-αυτοκινητο αντικαταστασης
-παραδοση και παραλαβη αυτοκινητουΚαλο deal φαινεται...
-
Μια χαρά deal είναι.
Την είχα κοιτάξει και εγώ. Δίνουν και οδική βοήθεια στην τιμή; Γιατί 'και καλά' , την είχαν σε 'προσφορά' δωρεάν, και όχι στο βασικό πακέτο.
Οι τιμές της μοιάζουν μ' αυτές της Anytime , δεν φαίνεται η τελευταία να έχει την τόσο μεγάλη διαφορά που είχε πέρυσι. Αυτό είναι καλό για εμάς, φαίνεται πως ξυπνάνε, τώρα που είδαν πως... ξυπνήσαμε! -
Γειά σας, σήμερα στη Συγγρού, μου γρατζούνισε το αυτοκίνητο στο πορτμπαγκάζ ένας με μηχανάκι.
Φυσικά αμέσως μετά έγινε λαγός. Αρχίσαμε το κυνηγητό και τον έπιασα στην Π.Ράλλη έξω από την στρατολογία.
Εκεί άρχισε τις γνωστές μπούρδες ... δεν σε κτύπησα, σε ακούμπησα με το χέρι και κλπ.
Εγώ τηλεφώνησα και ήρθε ο υπάλληλος της δικής μου ασφαλιστικής(anytime), για φωτογραφίες όπως και έγινε.
Ο μηχανάκιας το χαβά του αρνήθηκε να δώσει στοιχεία. Όταν τον απείλησα ότι θα φάει μήνυση για εγκατάλειψη τροχαίου,
τότε κάλεσε την αστυνομία. Πράγματι μετά από 3 ώρες σχεδόν, ήρθε το 100 και μας αντάλλαξε στοιχεία. Ο μηχανάκιας λέει τώρα ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο στο μπο.....λο του που να προκαλέσει γρατζουνιά και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει δήλωση.
Η ερώτηση τώρα.
Στην anytime έχω νομική προστασία. Θα με καλύψει? Αφού όπως καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω δικαστικώς με το ζώο που έμπλεξα. Η γρατζουνιά είναι περί τους 5 πόντους και θα την επισκευάσω σε κατάστημα επισκευής γρατζουνιών. Πιστεύω κανά 70€ να κοστίσει η όλη ιστορία. Αλλά για το γαμώτο... τώρα που έχω τα στοιχεία του μηχανάκια, θέλω να τον σκίσω!!!!
Η νομική προστασία λοιπόν θα μου δώσει δικηγόρο και θα μου καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα?
Ξέχασα να αναφέρω ότι του αλουνού η ασφάλεια είναι η EBIMA, δεν την έχω ακουστά. Μπορεί να τον υποχρεώσει η ασφάλεια του ζώου να κάνει δήλωση? -
Έχω αντίστοιχη ιστορία με σκρόφα που με χτύπησε σταματημένο και μετά το έπαιζε τρελίτσα και την κοπάνησε κιόλας.
Έδωσα τα στοιχεία της, κάλεσα τροχαία και ασφαλιστική, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε. Κοινώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερη λύση, είναι μια... μολότωφ! -
Το θέμα είναι ότι επειδή υπάρχει η νομική προστασία στη μέση, μήπως αναλάβει όλα τα δικαστικά έξοδα και δικηγόρο και εγώ απλά πάω για μάρτυρας περιμένοντας να εισπράξω έστω και μετά από 2 χρόνια (με τόκους). Μικρό είναι το ποσό άλλωστε. Απλά για τον τσόγλανο θέλω να το κυνηγήσω.
Ξέρεις κλασσικός μηχανάκιας.... κτυπάνε, κάνουνε γρατζουνιά, ξηλώνουνε καθρέπτες και μετά το παίζουν '..από εδώ πάν΄ και οι άλλοι..'
Ενώ ήταν μπροστά ο υπάλληλος της ασφαλιστικής μου αλλά και αργότερα το 100, ο μηχανάκιας μόνο που δεν μου ζήτησε να προσκομίσω και βίντεο με στιγμιότυπα την ώρα που με κτυπάει.
'Οσο βιαστικός ήταν την ώρα που με έγδαρε, τόσο ανυπόμονος ήταν το 2-3ωρο που περιμέναμε το 100!!!!
Απλά γελοίος. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δίνουν και οδική βοήθεια στην τιμή;Nαι.
Οι τιμές της μοιάζουν μ' αυτές της Anytime , δεν φαίνεται η τελευταία να έχει την τόσο μεγάλη διαφορά που είχε πέρυσι. Αυτό είναι καλό για εμάς, φαίνεται πως ξυπνάνε, τώρα που είδαν πως... ξυπνήσαμε!
Αυτο ακριβως.
-
Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε:
Το θέμα είναι ότι επειδή υπάρχει η νομική προστασία στη μέση,Ετσι ακριβώς . Θα αναλάβει η Νομική προστασία . Αν υπάρχουν σημάδια απο την επαφή και μάρτυρας δεν θα υπάρξει πρόβλημα .
Ίσως δεν χρειαστεί καν να πάει δικαστικός . Αν τα στοιχεία είναι καλά , θα καλέσει η ασφαλιστική τον πελάτη να κάνει δήλωση .
και θα αποζημιώσει κανονικά .Όποιος θέλει βοήθεια για την νομική προστασία ας μου στείλει ΠΜ.
ΥΓ. Προσοχή στην νομική προστασία που αγοράζεται με το πακέτο ασφάλισης .
Δεν παρέχει ούτε πλήρη ούτε ουσιαστική κάλυψη. Είναι καθαρό κέρδος των ασφαλιστικών εταιρειών.
Με το ίδιο κόστος μπορείτε να αγοράσετε πλήρη προστασία . -
Προσοχή στην anytime , μπαχαλάκι μου φαίνεται το μαγαζί , από την προηγούμενη βδομάδα προσπαθώ να τους πληρώσω τη νέα χρονιά και ακόμη άκρη δε βγάλαμε.
Περιμένω απάντηση σε mail αλλά ένας-μια δεν ενδιαφέρθηκε να μου απαντήσει , τα λεφτά πάντως τα τράβηξαν . Αλλά είχαν την εντύπωση οτι **δεν **τα τράβηξαν από την κάρτα και ήταν τζούφια , έπρεπε να επικοινωνήσω εγώ με την τράπεζα για να το επιβεβαιώσω ( ότι τα πηραν χωρίς να το καταλάβουν).
Μπάχαλο. -
ναι ναι πολυ μπάχαλο!
Εγώ είχα κάνει λάθος και πληρωσα τα ασφάλιστρα μέσω ταχυδρομείου ενώ τα είχα αυτόματη εξόφληση απο κάρτα, και όμως δεν κάνανε λάθος να με διπλοχρεώσουν, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν.
-
Αφού τα είχες αυτόματη εξόφληση με κάρτα** δεν έπρεπε **να σου στείλουν **και **επιταγή πληρωμής μέσω ταχυδρομείου και να σε βάζουν να τρέχεις να ξανα-πληρώνεις.
Μπάχαλο
Τώρα φαντάσου σκηνικό που θα παιχτεί όταν χρειαστεί να σου δώσουν λεφτα.... -
Έρχονται νέα τσουχτερά πρόστιμα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα
Τα νέα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τσουχτερά, ενώ θα δρομολογηθεί και το λεγόμενο «ηλεκτρονικό φακέλωμα» τους.
Οι τελευταίες μετρήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων, μπορεί να φτάνει ακόμη και το ενάμιση εκατομμύριο αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει απώλεια εσόδων για τις ασφαλιστικές εταιρίες που επίσης συνεπάγεται κόστος για το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων (που αναλαμβάνει τις αποζημιώσεις για ανασφάλιστα αυτοκίνητα).Το Επικουρικό Ταμείο μάλιστα αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας των φακέλων από ασφαλιστικές που πλέον δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πληρώσει δικαιούχους αποζημιώσεων, αφού το έλλειμμα του ανέρχεται 800 εκατ ευρώ περίπου. Προς το παρόν λοιπόν, η μόνη δικλίδα ασφαλείας σε σύγκρουση με ανασφάλιστο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι η ασφάλιση και για ζημιές από τέτοιο όχημα, δυνατότητα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά με επιπλέον κόστος.
Άλλο ένα στοιχείο που αναφέρεται έντονα, είναι αυτό του ηλεκτρονικού φακελώματος, που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων. Αυτό θα γίνεται με την άμεση σύνδεση σχετικού Κέντρου Πληροφοριών που διαθέτει το Επικουρικό Κεφάλαιο των ασφαλιστικών εταιριών, με το υπουργείο μεταφορών.** Το αποτέλεσμα μετά τον εντοπισμό του ανασφάλιστου αυτοκινήτου θα είναι η επιβολή προστίμου της τάξης των 1.000 ευρώ (η περισσότερα), και η υποχρεωτική ασφάλιση του ή αλλιώς η κατάθεση των πινακίδων του. **
-
Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε:
Ενώ ήταν μπροστά ο υπάλληλος της ασφαλιστικής μου αλλά και αργότερα το 100, ο μηχανάκιας μόνο που δεν μου ζήτησε να προσκομίσω και βίντεο με στιγμιότυπα την ώρα που με κτυπάει.Και να προσκόμιζες βίντεο, θα σου έλεγε ότι είναι παράνομο και πως δε μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο. Μάλιστα θα σου έκανε και μήνυση που τον βιντεοσκόπησες εν αγνοία του και παραβίασες προσωπικά δεδομένα και άλλες τέτοιες πίπες.
Ναι, έχω ζήσει αντίστοιχο σκηνικό με το δικό σου και μετά λύπης μου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως σε τέτοιες περιπτώσεις είτε το ξεχνάς και συνεχίζεις είτε, αν δε μπορείς με τίποτα να το ξεχάσεις, τον πληρώνεις με το ίδιο ή και διαφορετικό νόμισμα, προσέχοντας μόνο να μην μπλέξεις περισσότερο. Κάθε άλλη προσπάθεια σημαίνει χάσιμο χρόνου, χρήματος και ψυχικής ηρεμίας. -
Έρχονται νέα τσουχτερά πρόστιμα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα
Το Επικουρικό Ταμείο μάλιστα αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρά οικονομικά προβλήματαΕνώ οι πολίτες της χώρας όχι....
-
Διαγραφη διαφημιστικης καταχωρησης.[mod]
-
Βλεπω ενα καρο ερωτησεις, η στεγνη απαντηση των οποιων θα επρεπε να ειναι 'ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ'...
Πληρωνετε ενα καρο λεφτα για ασφαλεια, κ δεν ξερετε τι πληρωνετε. Πως διαολο το δεχεστε αυτο να μην ξερετε τι ειναι αυτο που αγορασατε (η ασφαλιστικη συμβαση+καλυψη)? Κ μετα καθεστε κ ρωτατε περα-δωθε για πραγματα τα οποια μπορει μεταξυ εταιριων να ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, κ την πατατε. Ή ακομα χειροτερα οταν ερθει η ωρα να χρειαστειτε την ασφαλιστηκη κ δεν σας καλυπτει για τη συγκεκριμενη περιπτωση, γκρινιαζετε κ απο πανω οτι 'μονο να μας τα παιρνουν ξερουν'...
Λοιπον:
για το επασφαλιστρο νεου οδηγου:
πρεπει να το πληρωνεις, πρεπει να δηλωσεις οχι τον καθε οδηγο ξεχωριστα αλλα απλα οτι το ταδε οχημα θα οδηγειται απο νεο οδηγο (νεος ΔΕΝ ειναι αυτο που οριζει απαραιτητα ο ΚΟΚ, τα γραφει στο συμβολαιο σας).
Αν δεν το πληρωσεις, τοτε η καταληξη θα ειναι αναλογα με την εταιρια/συμβολαιο: αλλες πληρωνουν κ μετα στα ζητανε με τοκο, αλλες πληρωνουν αλλα σε βαζουν να πληρωσεις το επασφαλιστρο αυξημενο κατα 50% ή κατα 100% κατοπιν εορτης.
Για την απαλλαγη:
Απαλλαγη σημαινει 'απαλλαγη της εταιριας για καθε ζημια κατα το ΤΑΔΕ ποσο'. Αν πχ η απαλλαγη ειναι 1000 ευρω, τοτε σε καθε ζημια τα πρωτα 1000 τα πληρωνεις απο την τσεπη σου. Η απαλλαγη υπαρχει για να μην ζητας αποζημιωσεις για ψυλλου πηδημα (πχ για την καθε γρατζουνιτσα), κ μπαινει παντα στις ιδιες ζημιες, μερικες φορες σε τζαμια, κλοπη κλπ. Δεν υπαρχει καμμια απαλλαγη της αλλης εταιριας οταν σε πληρωνει αλλος φταιχτης.
ΞΑΝΑρωταω, δεν θυμαμαι αν απαντησε κανεις:
Αν εχοντας μικτη, βρω το αυτοκινητο τρακαρισμενο, απο αγνωστο που εγκατελειψε, θα με πληρωσει η εταιρια μου για τις ζημιες μου? Ενω ειναι αγνωστος ο θυτης? Ειστε σιγουροι?
ΥΓ Οποιος θελει να κανει μαιμουδιες με το επασφαλιστρο για να γλυτωσει 250 ευρω το χρονο, με κινδυνο να του ζητηθουν απο την τσεπη του κ εντοκα μαλιστα, ειναι βλακας.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ