Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΤΙΜΕΣ COMPETITION ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΤΙΜΕΣ COMPETITION ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    • 1 / 1
    Ελληνικοί Αγώνες
    5
    6
    58
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sp0 last edited by

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;
      ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
      Η΄ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;
      ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ Η' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ;
      ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ.....

(ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ)...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sp0 last edited by

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ;
        ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
        Η΄ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;
        ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ Η' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ;
        ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ.....

(ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ)...

• T
          tazmania_niva last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
          Όταν επρόκειτο να τρέξουμε στο ΕΛΠΑ, έπρεπε να πάρω διάφορα 'είδη προικός' για να περάσω τεχνικό έλεγχο.

Επειδή θα έπαιρνα κάμποσα, θα μου έκαναν καλύτερη τιμή.
          Ένα μαγαζί της περιοχής μου μου είπε τις τιμές που του τα έδινε η ΆρμαΜ (εισαγωγέας Σπαρκο).

Αγόρασα τελικά άφλεκτες κάλτσες, σκελέα, φόρμα, μπαλακλάβα, μποτάκια και μπλουζάκι από το ίντερνετ. http://www.demon-tweeks.co.uk/

Τελικά πλήρωσα ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά τα ίδια που ήταν η τιμή χοντρικής στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ (το πήρα δώρο σαν να λέμε!!)

Για βαριά πράγματα όμως (μπάρες κλπ) ίσως τα μεταφορικά να είναι ασύμφορα...

Επίσης, ενώ έλεγαν πως αποστέλλουν εντός 14 ημερών, τους πήρα τηλέφωνο να τους πω πως τα βιάζομαι λόγω αγώνα, και να έρθουν το πολύ σε 12 και τελικά τα πήρα σε 6 (και μεσολαβούσε και ΣΚ).

Ο λόγος που αρχικά σκέφτηκα την αγορά μέσω ίντερνετ (φοβάμαι τις πιστωτικές κλπ...) ήταν πως στην Ελλάδα έβρισκα μπλουζάκι μόνο σε μέγεθος... μπουρνουζιού, κοντό εσώρουχο (που τελικά θα μου ήταν και άχρηστο πλέον) και καθόλου κάλτσες, αλλά τελικά βγήκα κερδισμένος.

Έχω ψωνίσει από το εν λόγο site πολλές φορές και τους έχω 'ακουμπήσει μέχρι τώρα περίπου 3500€. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την συμπεριφορά τους, απαντάνε άμεσα στις ερωτήσεις και όταν δεν μπορούν να παραδώσουν κάτι στον χρόνο που το θες το λένε και δεν σε κοροϊδεύουν, αλλά και από τις τιμές τους.
          Την τελευταία εβδομάδα, χρειάστηκε να παραγγείλω δύο στολές sparco. Έψαξα σε πολλά καταστήματα εδώ και έπαιρνα τιμή από 470€ έως και 500€ για κάθε μια. Στο site την βρήκα 370€ μαζί με φόρους και μεταφορικά
          Υπάρχουν, όμως, και στην Ελλάδα κάποιες πηγές, που μπορείς να βρεις τα πάντα σε λογικές τιμές. Δεν θέλω να πω ονόματα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Για του λόγου το αληθές, η στολές αγοράστηκαν, τελικά, προς 320€ η κάθε μια από την Ελλάδα. Μιλάμε για τις ίδιες στολές και φυσικά καινούργιες.

• I
            ivan last edited by

Ποιός μίλησε για τιμές ανταλλακτικών στην Eλλάδα;
            Για διαβάστε και κάτι που -τουλάχιστον εμένα- με έκανε να βγω από τη φόρμα μου.
            Zήτησα να προμηθευτώ από γνωστή αντιπροσωπεία μια τουρμπίνα παραγωγής, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσω στο αυτοκίνητο με το οποίο σκόπευα να συμμετέχω στο P.A. 2004. H τιμή διάθεσής της έφτανε περίπου τα 3200 γιούρο!!!
            Παραλίγο μάλιστα να ψωνίσω καθώς η εν λόγω αντιπροσωπεία δίνει σοβαρή έκπτωση στα ανταλλακτικά (υπό προϋποθέσεις φυσικά) όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες.
            Eυτυχώς που -για λόγους που δεν είναι της παρούσης- πήρα τιμές από την ελεύθερη (ελληνική) αγορά.
            Aποτέλεσμα: προμηθεύτηκα την ίδια (και μάλιστα τον τύπο RS, με το ενισχυμένο άξονα/στροφίο) τουρμπίνα, εντελώς καινούρια, στην τιμή των 1450 γιύρο + ΦΠA!!!
            Συμπέρασμα: φοβού τις ελληνικές αντιπροσωπείες ακόμα και όταν επικαλούνται πως προσφέρουν εξαιρετικές τιμές για λόγους προώθησης του «προϊόντος». Eίναι πιθανόν η προώθηση αυτή να γίνεται μέσω της τσέπης των δήθεν ευεργετημένων...

• S
              staz last edited by

Ο χρήστης ivan έγραψε:
              Ποιός μίλησε για τιμές ανταλλακτικών στην Eλλάδα;
              Για διαβάστε και κάτι που -τουλάχιστον εμένα- με έκανε να βγω από τη φόρμα μου.
              Zήτησα να προμηθευτώ από γνωστή αντιπροσωπεία μια τουρμπίνα παραγωγής, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσω στο αυτοκίνητο με το οποίο σκόπευα να συμμετέχω στο P.A. 2004. H τιμή διάθεσής της έφτανε περίπου τα 3200 γιούρο!!!
              Παραλίγο μάλιστα να ψωνίσω καθώς η εν λόγω αντιπροσωπεία δίνει σοβαρή έκπτωση στα ανταλλακτικά (υπό προϋποθέσεις φυσικά) όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες.
              Eυτυχώς που -για λόγους που δεν είναι της παρούσης- πήρα τιμές από την ελεύθερη (ελληνική) αγορά.
              Aποτέλεσμα: προμηθεύτηκα την ίδια (και μάλιστα τον τύπο RS, με το ενισχυμένο άξονα/στροφίο) τουρμπίνα, εντελώς καινούρια, στην τιμή των 1450 γιύρο + ΦΠA!!!
              Συμπέρασμα: φοβού τις ελληνικές αντιπροσωπείες ακόμα και όταν επικαλούνται πως προσφέρουν εξαιρετικές τιμές για λόγους προώθησης του «προϊόντος». Eίναι πιθανόν η προώθηση αυτή να γίνεται μέσω της τσέπης των δήθεν ευεργετημένων...

Mιάς και μίλησες για τουρμπίνες η ΜΑZDA στην Ελλάδα ζητάει 9800€ για τις διπλές τουρμπινές του RX7(μόνο οι τουρμπίνες χωρίς τις φλάντζες,τις βίδες και τα σωληνάκια λαδιού) την στιγμή που στην Αμερική τις πουλάνε 2500$(δολλάρια) και στην Ιαπώνια 3000$.Υπόψιν οτί στην Αμερική αν ψάξεις τις βρίσκεις και κάτω από 2000$,το θέμα όμως είναι πως τις φέρνεις.....

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • I
                ivan last edited by

Eγώ αναφέρομαι σε επίσημη εισαγωγή έλληνα εμπόρου (Mαραβέλιας) από την Aγγλία.
                Όχι περίεργα πράγματα, ούτε δύσκολες καταστάσεις. Aπλά μη μένετε σε όσα σας πλασάρουν οι αντιπροσωπείες. Bλάπτουν σοβαρά την τσέπη!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • ?
                  A Former User last edited by

Ενημερωτικά μιας και αναφέρθηκε από τον ivan οι τιμές που βρήκα στις ΗΠΑ .... πχ.
                  http://www.atpturbo.com
                  http://www.turbocalculator.com

Garrett GT28 RS 1179 $ .... συν τη μεταφορά
                  Garrett Τ3 - 60 625 $ .... συν τη μεταφορά

Η αντιπροσωπεία της Lancia για την Τ3 ζητάει 1750 € !!!!
                  και στο ελεύθερο εμπόριο κάτι λιγότερο από 1000 € ..... οι διαφορές είναι τεράστιες.

• First post
                    Last post
                  • 1 / 1
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                    • ΕΛΛΑΔΑ
                    • ΚΟΣΜΟΣ
                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                  • ΔΟΚΙΜΕΣ
                    • TEST