Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συμπεριφορές!...[renamed]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Συμπεριφορές!...[renamed]
    • 1 / 1
    Αντίλογος
    4
    4
    1
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      a-viper7 last edited by

Βλεποντας το παρακατω σε ενα αλλο φορουμ αυτοκινητιστικου περιεχομενου θεωρησα οτι πρεπει να το δημοσιευσω...

Απο τον Χρονομετρη:
      '[...]Απλά θα ήθελα να παραθέσω τις εξής εμπειρίες μου και να απευθυνθώ στον ..., ότι κάποιος/κάποιοι από το απαράδεκτο σε πολλούς τομείς αντιδημοκρατικό και 'ιδιωτικό' κλαμπ-φόρουμ των 4Τ, που απαρτίζεται επι το πλείστον από φρενοβλαβείς, με σύνδρομο οδηγικής κατωτερότητας συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν ξεπερνούν σε σταθερό επίπεδο επικοινωνίας τους 15, διέπραξαν το εν λόγω ατόπημα πριν 9 μήνες σε κάποιο ερασιτεχνικό τότε φόρουμ για Σεατ Ιμπίθα, το οποίο αν και απαρτιζόταν από άπειρους, αδιάφορους αλλά και ανίδεους οδηγικά mods, εν τούτοις ήθελε πολλά να πεί και θα μπορούσε να εξελιχθεί!Από τη στιγμή που οι εγγεγραμμένοι σε εκείνο το κλαμπ alexastrag, skullone, G60, και πολλοί άλλοι, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται καί σε αυτό το φόρουμ και δημιουργούν προβλήματα, αποδεδειγμένα διέπραξαν τις εν λόγω ατασθαλείες τότε, δεν αποκλείεται, εφόσον συμμετέχουν με τυχόν παρόμοια ψευδώνυμα (ελέγξτε το), να διέπραξαν κι εδώ το ίδιο! Απλά να ξέρετε, αν τελικά βρεθεί αντιμέτωπος έστω και με αδιάφορες νομικά κατηγορίες ο ..., αν και δε θα με βρεί υποστηρικτή του, δεν θα με βρεί αντίπαλό του!Οι παραπάνω τύποι αλλά και άλλοι, κάθε φορά που διαφωνούσε κάποιος μαζί τους σε δημόσια διαδυκτιακή συζήτηση, δημιουργούσαν τραγελαφικές καταστάσεις με πολλά επακόλουθα!Σε περίπτωση ... που αντιμετωπίσεις προβλήματα, θα με βρείς στο πλάι σου, όχι υποστηρίζοντάς σε,αλλά βοηθώντας τη δικαιοσύνη να εξαντλήσει όλους τους παράγοντες εξέτασης υπαιτίων!
      Μη ξεχνάτε, στην επιγραφή του ψευδωνύμου μου έχει γράψει κάποιος με αρκετά μικρά ανδρικά γεννητικά όργανα το εν λόγω 'αστείο' ποιηματάκι , έχει μπεί παράνομα στο λογαριασμό μου σε αυτό το φόρουμ και με την ίδια λογική, επειδή έχω ηχογραφήσει κάποιον mod να μου λέει ποιός είναι, μπορώ κι εγώ να κινηθώ νομικά εναντίον του!Το θέμα είναι αν αξίζει να καταφεύγει κανείς σε ανάλογες ενέργειες, ειδικά αν τα άτομα που τις προξενούν στερούνται σοβαρότητας, μόρφωσης, ανδρισμού και αξιοπρέπειας σε μία σύγχρονη, εξελιγμένη ηλεκτρονική κοινωνία, η οποία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και έχει ως μοναδικό και πρωταρχικό, αγνό στόχο μόνο ένα πράγμα: την επικοινωνία!
      Να είστε όλοι καλά'

Τα σχολια δικα σας,,,

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        a-viper7 last edited by

Βλεποντας το παρακατω σε ενα αλλο φορουμ αυτοκινητιστικου περιεχομενου θεωρησα οτι πρεπει να το δημοσιευσω...

Απο τον Χρονομετρη:
        '[...]Απλά θα ήθελα να παραθέσω τις εξής εμπειρίες μου και να απευθυνθώ στον ..., ότι κάποιος/κάποιοι από το απαράδεκτο σε πολλούς τομείς αντιδημοκρατικό και 'ιδιωτικό' κλαμπ-φόρουμ των 4Τ, που απαρτίζεται επι το πλείστον από φρενοβλαβείς, με σύνδρομο οδηγικής κατωτερότητας συμμετέχοντες, οι οποίοι δεν ξεπερνούν σε σταθερό επίπεδο επικοινωνίας τους 15, διέπραξαν το εν λόγω ατόπημα πριν 9 μήνες σε κάποιο ερασιτεχνικό τότε φόρουμ για Σεατ Ιμπίθα, το οποίο αν και απαρτιζόταν από άπειρους, αδιάφορους αλλά και ανίδεους οδηγικά mods, εν τούτοις ήθελε πολλά να πεί και θα μπορούσε να εξελιχθεί!Από τη στιγμή που οι εγγεγραμμένοι σε εκείνο το κλαμπ alexastrag, skullone, G60, και πολλοί άλλοι, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται καί σε αυτό το φόρουμ και δημιουργούν προβλήματα, αποδεδειγμένα διέπραξαν τις εν λόγω ατασθαλείες τότε, δεν αποκλείεται, εφόσον συμμετέχουν με τυχόν παρόμοια ψευδώνυμα (ελέγξτε το), να διέπραξαν κι εδώ το ίδιο! Απλά να ξέρετε, αν τελικά βρεθεί αντιμέτωπος έστω και με αδιάφορες νομικά κατηγορίες ο ..., αν και δε θα με βρεί υποστηρικτή του, δεν θα με βρεί αντίπαλό του!Οι παραπάνω τύποι αλλά και άλλοι, κάθε φορά που διαφωνούσε κάποιος μαζί τους σε δημόσια διαδυκτιακή συζήτηση, δημιουργούσαν τραγελαφικές καταστάσεις με πολλά επακόλουθα!Σε περίπτωση ... που αντιμετωπίσεις προβλήματα, θα με βρείς στο πλάι σου, όχι υποστηρίζοντάς σε,αλλά βοηθώντας τη δικαιοσύνη να εξαντλήσει όλους τους παράγοντες εξέτασης υπαιτίων!
        Μη ξεχνάτε, στην επιγραφή του ψευδωνύμου μου έχει γράψει κάποιος με αρκετά μικρά ανδρικά γεννητικά όργανα το εν λόγω 'αστείο' ποιηματάκι , έχει μπεί παράνομα στο λογαριασμό μου σε αυτό το φόρουμ και με την ίδια λογική, επειδή έχω ηχογραφήσει κάποιον mod να μου λέει ποιός είναι, μπορώ κι εγώ να κινηθώ νομικά εναντίον του!Το θέμα είναι αν αξίζει να καταφεύγει κανείς σε ανάλογες ενέργειες, ειδικά αν τα άτομα που τις προξενούν στερούνται σοβαρότητας, μόρφωσης, ανδρισμού και αξιοπρέπειας σε μία σύγχρονη, εξελιγμένη ηλεκτρονική κοινωνία, η οποία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και έχει ως μοναδικό και πρωταρχικό, αγνό στόχο μόνο ένα πράγμα: την επικοινωνία!
        Να είστε όλοι καλά'

Τα σχολια δικα σας,,,

• T
          titsataki last edited by

Ο χρήστης beachbum έγραψε:

Πριν από λίγο το site έδειχνε τον gavril1 συνδεδεμένο στο 'Περί αυτοκίνησης'

Τιποτα το ιδιαιτερο. Πολλες φορες οταν μιλανε για αυτον του στελνω προσωπικο/email και μπαινει και το διαβαζει.

Ακομα δεν θελει να ξαναγραψει ομως.

Νασο ο Γαβριηλ δεν εφυγε γιατι προσβληθηκε. Εφυγε για αυτο που λεμε disagreement on principal (διαφορα επι της ουσιας).

Κανείς σώφρων άνθρωπος δεν φεύγει επειδή διαφωνούν μαζί του. Φεύγει γιατί τον προσβάλλουν προσωπικά (περίπτωση gavriil1, ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε για τους λόγους που προσβλήθηκε)

Νικος

Εγώ πάλι Νίκο αν και παρακολουθώ το forum αρκετο καιρό ποτέ μα ποτέ δεν έιχα εμπλακεί στα flame wars γύρω απο τα topics που άνοιγε η έγραφε ο Γαβριήλ. Αλλά έχω την άποψη ότι πολλές φορές ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και τσίγκλαγε τον άλλον με πολύ άσχημο τρόπο για να προκαλέσει . Έχω και προσωπικό παράδειγμα σε άσχετο topic για άσχετο θέμα όπου αν είχα λιγότερη αυτοσυγκράτηση ακόμα θα βριζόμασταν (στείλε pm αν θές να σου πω λεπτομέρειες). Πολλές φορές δεν είναι μόνο το τί λές αλλά το πως το λές που καθορίζει την στάση του άλλου.

Οπως ειπα και στον Τακη και σε αλλους (λαι ζωντανα σε μερικους οταν εχω ερθει Ελλαδα). Ο Γαβριηλ μπαινει μεσα (οκ εμπαινε μεσα) και τα ελεγε οπως τα σκεφτοταναι. Δεν επαιζε πολιτικη και ευγενεια και προσεξε να μην φτυσω τον αλλο και να ειμαστε μελι γαλα κτλ. Το στυλ του ηταν μερικες φορες επιθετικο, ισως και εριστικο αλλα δεν το εκανε ουτε επιτηδες ουτε τα εβαζε με μερικα προσωπα και οχι με αλλα. Επισης ζωντανα που τους εχω μιλησει ειναι πολυ κριτικος για διαφορα πραγματα. Αλλα δεν παει να πει αυτο οτι το κανει επιτηδες. Ετσι ειναι το στυλ του. Δεν κοιταει να ειναι πολιτικα σωστος στο φορουμ (οκ αοριστος δεν κοιταξε ).

Το οτι πολλα ατομα παιρνανε αναποδες με το πως τα ελεγε ειναι γνωστο. Οπως λεω κα ξαναλεω αν δεν αρεσε σε καποιον τοτε μπορουσε να το αφησει ησυχο και να πει ξερεις τι ρε μεγαλε. Οτι και να λεω δεν χαμπαριαζεις οποτε ασε καλυτερα. Αλλα οι πιο πολλοι θελανε να του αποδειξουνε με καθε τροπο ποσο μα%$ας ειναι και το κανανε με βρισιες ονοατολογια και ελαχιστα επιχειρηματα.

Νικος

• G
            gvala last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:
            (ενα αγαπημενο σπορ που ειχαμε για πολλα χρονια εδω στις ΗΠΑ ηταν να κανουμε πλακα στους αγραμματους που μπερδευανε τα ελληνικα με τα εγγλεζικα. Τα λενε greeklish και ειναι διανθισμενα με κουφα σε στυλ στοβα για το stove (φουρνο), ελεβετα για το elevator( ανσασερ). **Και ξερω πολυ καλα οτι ο Γαβριηλ παρσυρωτανε απο συνηθεια μια και ηρθε μεγαλος στις ΗΠΑ και τα ελληνικα του ειναι μια χαρα **)

Από αυτό φαίνεται το πόσο προβληματική ήταν η συμπεριφορά του Gavriil. Σε πολλά post δήλωνε ότι πρέπει να τον συγχωρήσουμε γιατί τα ελληνικά του **δεν **είναι καλά ...
            Και αυτή ακριβώς η δήλωση δείχνει το **πόσο πολύ στημένη **συμπεριφορά είχε (για να μην πώ προβοκατόρικη, αν και είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα) ...
            Και ειλικρινά πιστεύω ότι σπαταλάτε πολύ χρόνο για κάποιον ο οποίος ελάχιστα λείπει από το forum. Λείπουν οι 'διαφορετικές απόψεις' του, όχι ο ίδιος. Γιατί μια συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα όταν γίνεται παράθεση ιδεών και όχι κατάθεση δογμάτων. Και ο Gavriil ήταν από τους πρώτους, αν και όχι ο μοναδικός του είδους.
            Και δεν είναι τυχαίο ότι αντίστοιχα θέματα/ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και με άλλα μέλη του Forum αντίστοιχης νοοτροπίας και λογικής.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • T
              takiskoym last edited by

Ο χρήστης gvala έγραψε:

(ενα αγαπημενο σπορ που ειχαμε για πολλα χρονια εδω στις ΗΠΑ ηταν να κανουμε πλακα στους αγραμματους που μπερδευανε τα ελληνικα με τα εγγλεζικα. Τα λενε greeklish και ειναι διανθισμενα με κουφα σε στυλ στοβα για το stove (φουρνο), ελεβετα για το elevator( ανσασερ). **Και ξερω πολυ καλα οτι ο Γαβριηλ παρσυρωτανε απο συνηθεια μια και ηρθε μεγαλος στις ΗΠΑ και τα ελληνικα του ειναι μια χαρα **)

Από αυτό φαίνεται το πόσο προβληματική ήταν η συμπεριφορά του Gavriil. Σε πολλά post δήλωνε ότι πρέπει να τον συγχωρήσουμε γιατί τα ελληνικά του **δεν **είναι καλά ...
              Και αυτή ακριβώς η δήλωση δείχνει το **πόσο πολύ στημένη **συμπεριφορά είχε (για να μην πώ προβοκατόρικη, αν και είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα) ...
              Και ειλικρινά πιστεύω ότι σπαταλάτε πολύ χρόνο για κάποιον ο οποίος ελάχιστα λείπει από το forum. Λείπουν οι 'διαφορετικές απόψεις' του, όχι ο ίδιος. Γιατί μια συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα όταν γίνεται παράθεση ιδεών και όχι κατάθεση δογμάτων. Και ο Gavriil ήταν από τους πρώτους, αν και όχι ο μοναδικός του είδους.
              Και δεν είναι τυχαίο ότι αντίστοιχα θέματα/ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και με άλλα μέλη του Forum αντίστοιχης νοοτροπίας και λογικής.

Φίλε μου το post κάπου γύρισε σε γενική συζήτηση περί συμπεριφοράς. Οσο για τον γαβρήλο αυτόν τον έχουμε συνδέσει κανονικά. Τώρα αν μπαίνει στο forum είτε σαν gavril1 ή σαν οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι αδιάφορο. Εξ άλλου υπάρχει και η πιθανότητα διαβάζοντας τις γραφές μας να καταλάβει γιατί τον ξεχέσανε απο δώ μέσα και να διορθώσει τη συμπεριφορά του.

Τάκης!

• First post
                Last post
              • 1 / 1
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                • ΕΛΛΑΔΑ
                • ΚΟΣΜΟΣ
                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
              • ΔΟΚΙΜΕΣ