-
Ειμαι νέος χρήστης του forum και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί αρκετό καιρό τώρα.
Μετά από ένα ατύχημα που σου συμβαίνει μια στις τόσες,, (έσπασε χείμαρος στον περιβόητο ΠΑΘΕ και έκανα βαρκάδα με ένα peugeuot 306, ενώ από δίπλα μου πέρασε ένα GVITARA νομίζω) αποφάσισα να αγοράω ένα τζιποειδές για λόγους περισσότερο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ απο το δρόμο, αλλά και άνεσης. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠΟΕΙΔΕΣ ΨΙΛΟΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ(?) Ψάχνοντας λοιπόν από εδώ και απο εκεί και έχοντας στο μυαλό μου δυο τρία πραγματάκια που ζητάω (χρήση ασφάλτου 99 % off road (όχι ακραίες καταστάσεις) 1%, 'υψηλές' ταχύτητες '140-150-160' χωρίς θορύβους, άνετοι χώροι μιας και μιλάμε για μια τετραμελή οικογένεια, gadgets ακόμη και ένα υποβραχιόνιο ρε γμτ) Ο προυπολογισμός δεν είναι απεριόριστος καθώς μια οροφή 30-35.000 € αντε και λίγο παραπάνω είναι μέσα στα πλαίσια (ας ειναι καλά οι τράπεζες και οι διευκολύνσεις τους). Μιας και είμαι από επαρχία η σίγουρη επιλογή ειναι το diesel, ενώ εκτός από καινούριο θα με ενδιέφερε και ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο ας πούμε απο Γερμανία. Ετσι λοιπόν βλέπω ζεστά ακόμη και ένα Mercedes 270 CDI (μεταχ) ή ακόμη και ενα Pajero Wagon 3,2 diesel επίσης μεταχ/νο.
Επειδή εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα test drive γι αυτό ζητάω την βοήθειά σας. (Ελεήστε έναν απελπισμένο σας παρακαλώ...χαχα)
Σας ευχαριστώ για το input σας.. -
Ειμαι νέος χρήστης του forum και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί αρκετό καιρό τώρα.
Μετά από ένα ατύχημα που σου συμβαίνει μια στις τόσες,, (έσπασε χείμαρος στον περιβόητο ΠΑΘΕ και έκανα βαρκάδα με ένα peugeuot 306, ενώ από δίπλα μου πέρασε ένα GVITARA νομίζω) αποφάσισα να αγοράω ένα τζιποειδές για λόγους περισσότερο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ απο το δρόμο, αλλά και άνεσης. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠΟΕΙΔΕΣ ΨΙΛΟΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ(?) Ψάχνοντας λοιπόν από εδώ και απο εκεί και έχοντας στο μυαλό μου δυο τρία πραγματάκια που ζητάω (χρήση ασφάλτου 99 % off road (όχι ακραίες καταστάσεις) 1%, 'υψηλές' ταχύτητες '140-150-160' χωρίς θορύβους, άνετοι χώροι μιας και μιλάμε για μια τετραμελή οικογένεια, gadgets ακόμη και ένα υποβραχιόνιο ρε γμτ) Ο προυπολογισμός δεν είναι απεριόριστος καθώς μια οροφή 30-35.000 € αντε και λίγο παραπάνω είναι μέσα στα πλαίσια (ας ειναι καλά οι τράπεζες και οι διευκολύνσεις τους). Μιας και είμαι από επαρχία η σίγουρη επιλογή ειναι το diesel, ενώ εκτός από καινούριο θα με ενδιέφερε και ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο ας πούμε απο Γερμανία. Ετσι λοιπόν βλέπω ζεστά ακόμη και ένα Mercedes 270 CDI (μεταχ) ή ακόμη και ενα Pajero Wagon 3,2 diesel επίσης μεταχ/νο.
Επειδή εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα test drive γι αυτό ζητάω την βοήθειά σας. (Ελεήστε έναν απελπισμένο σας παρακαλώ...χαχα)
Σας ευχαριστώ για το input σας.. -
Ο χρήστης Queensryche έγραψε:
Είναι πολύ απλό....Subaru Forester 2.0X 31.000
Subaru Forester 2.0XT 39.000Μόνιμη τετρακίνηση, τρία διαφορικά, εξαιρετικό στήσιμο...
Eπαυξάνω!!!!!!
Και από οδική συμπεριφορά, το MS μοιάζει βάρκα στο γιαλό μπροστά στα SUBARU
Επίσης, στα καινούρια μοντέλα, το πίσω είναι μπλοκέ και το μεσαίο -ανέκαθεν- μπλοκέ με σιλικόνη... -
Sorento 2.5 EX Diesel
140 PS 34900εMaverick 3.0L XTL auto
204 PS 36499εCR-V 2.0 ES S/R
150 PS 30885εCherokee 2.4L
147 PS 31000εRAV4 5d 2.0 comfort
150 PS 31600εSanta Fe 2.0 GLS Diesel
113 PS 26800Τα μονα diesel απο τα 6 ειναι το kia και το Hyundai
Αυτο που ξερω ειναι οτι και τα 6 εχουν arm-rest
Το Rav ειναι το καλυτερο για δρομο αλλα και τα αλλα 5 δεν ειναι ασχημα...
Το Maverick ειναι λιγο πιο τσιμπιμενο αλλα 3.0 και 204 αλογατα ειναι αυτο...Αναλογικα ειναι αρκετα φτηνο. To Hyundai ειναι το πιο αδυναμο αλλα και πολυ πιο φτηνο.
Δες τα ολα παντος...Οι επισκεψεις στις εκθεσεις ειναι τσαμπα...Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορουν να σε κανουν να επιλεξεις αυτοκινητο οπως π.χ χρονος παραδοσης... -
Δώσε λίγο προσοχή παραπάνω στο SORENTO εγώ ήμουν στη θέση σου πριν λίγους μήνες και ευτυχώς δεν έπεσα στη λούμπα της παράδοσης ( όσον αφορά τα δημοφιλή ονόματα ) που στο χωριό μου λένε έδεσαν των γάιδαρο εγώ προτίμησα το KIA
Για τους ήπιους τόνους που έχει και που κρύβει ίδιες άξιες με πολύ ακριβότερα
Αμάξια Π.χ. ML . λιπών πάρε 4 αστερία EURO NCAP και ίδια κιλά και αν τα βάλεις δίπλα δίπλα είναι σαν δίδυμα αδέρφια και με 300€ αλλάζεις το τσιπακι και το κάνης 180 ps αν θέλεις και πιο πολλά γκάζια το δίνουν με εγγύηση βλέπε SOREDO CLUB.De και πάνω απ΄όλα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΙΛΕ να καθίσεις με την κυρα σου και τα παιδιά (δεν ξέρω και τη ηλικία είναι ) και να βγάζεται εσείς της ζελατίνες, δεν σου λέω τίποτα η γκ….λα δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πρώτη φορά πήρα καινούριο αυτοκίνητο και το χάρηκα πάρα πολύ και θυμήσου ότι τα τζιπ πάνε και σε κακοτραχιλους δρόμους μπορείς να ξέρης τη του κάνανε??? …εγώ για παράδειγμα όταν έρθει η ώρα να το δώσω θα του πιο το αίμα, καλή τύχη
Γράψε μας νέα σου που κατέληξες κάποια στιγμή… να είσαι καλά …!!!!!!!!! -
Νομίζω ότι είναι το κατάλληλο για εκτος δρόμου και αρκετό ώστε να προκαλλεί φόβο στον απέναντι....
-
Κοιταξες καθολου το Terrano II 2.7 TD ?
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ....τι από όλα?