-
Παιδια καλημερα
Εγω ειμαι παλιος Αλφιστας,οδηγουσα ΑλφαΡομεο απο το 1978 εως και το 2000.Οτι και να λετε οσο και να λετε ειναι Ιταλικα, εχουν βεβαια πολλα προτερηματα αλλα και ενα μεγαλο μειονεκτημα το οποιο και 200 χρονια να περασουν δεν προκειται να ξεπερασουν ποτε δηλ Ποιοτητα κατασκευης κατω του μεσου ορου.Απο αξιοπιστια δε ασε να πανε για ολα τα μοντελα τους μετα τα τρια πρωτα χρονια.Αυτα ειναι προσωπικη αποψη αλλα νομιζω οτι πολλοι λιγοι εδω μεσα ξερουν τις Αλφα οπως εγω.
Bimmer -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Παιδια καλημερα
Εγω ειμαι παλιος Αλφιστας,οδηγουσα ΑλφαΡομεο απο το 1978 εως και το 2000.Οτι και να λετε οσο και να λετε ειναι Ιταλικα, εχουν βεβαια πολλα προτερηματα αλλα και ενα μεγαλο μειονεκτημα το οποιο και 200 χρονια να περασουν δεν προκειται να ξεπερασουν ποτε δηλ Ποιοτητα κατασκευης κατω του μεσου ορου.Απο αξιοπιστια δε ασε να πανε για ολα τα μοντελα τους μετα τα τρια πρωτα χρονια.Αυτα ειναι προσωπικη αποψη αλλα νομιζω οτι πολλοι λιγοι εδω μεσα ξερουν τις Αλφα οπως εγω.
BimmerΣυμφωνω και επαυξανω!Κατσε να βγει η 158 και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...
-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Παιδια καλημερα
Bimmerελα να σε πάω μια βόλτα με την GT να δείς ποιότητα κατασκευής. Όσο για αξιοπιστια θα σου πω σε 3 χρόνια.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Παιδια καλημερα
Bimmerελα να σε πάω μια βόλτα με την GT να δείς ποιότητα κατασκευής. Όσο για αξιοπιστια θα σου πω σε 3 χρόνια.
Ο φιλος εχει ξεχαστει στην alfasud...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Κατσε να βγει η 158 και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...Χμμμ....
Έχεις πάει βόλτα με καμιά 'πλαστική' 5άρα ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κατσε να βγει η 158 και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...
Χμμμ....
Έχεις πάει βόλτα με καμιά 'πλαστική' 5άρα ?
Έλα ντε... Τα ισοπεδώνετε όλα πολύ εύκολα... Ε και όπως να το κάνουμε, η BMW στην κλάση της 5αρας δεν παίζεται ούτε παίχτηκε ποτέ από Άλφα.
Στην τριάρα ναι, πόσο μάλλον στην υπερτιμημένη 1 -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Συμφωνω και επαυξανω!Κατσε να βγει η 158 και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...
Αφού βγει πρώτα η 157 και στο μεταξύ οι άλλες εταιρείες θα πηγαίνουν προς τα πίσω
-
Ρε παιδιά τι είναι εδώ; Το στέκι των μελλοντολόγων;
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Συμφωνω και επαυξανω!Κατσε να βγει η 158 **και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...**btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...Τόσο άσχημη θα είναι; Μήπως το έχεις πάρει πολύ προσωπικά;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Συμφωνω και επαυξανω!Κατσε να βγει η 158 **και θα κρυφτειτε ολοι στο μπαουλο...**btw ριξε καμια ματια στις νεες bmw...συνωνυμο του πλαστικου εγινε το εσωτερικο τους...
Τόσο άσχημη θα είναι; Μήπως το έχεις πάρει πολύ προσωπικά;
Μπα, στο μπαούλο πορτμπαγκαζ που παντρεύτηκαν όσοι αγόρασαν την 7άρα πρέπει να εννοεί!!
-
Τα Περί χαρακτήρος των Alfa Romeo μεταφέρθηκαν στο 'Περί αυτοκίνησης' (http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9927). Παρακαλώ η σχετική συζήτηση να συνεχιστεί εκεί.
(Moderator nass)
-
benzina
1.8 130hp
1.9 jts 160 hp *
2.2 jts 190hp *
2.8 v6 jts 230 hp *
3.2 v6 jts 265 hp *diesel
1.9 jtd 120 hp
1.9 jtd 150 hp *
2.4 jtd 200 hp *
3.0 v6 jtd 250 hp- modelli di lancio
GTA
3.2 v6 jts twin turbo 408 hp 680nmaltri motori pianificati
benzina
2.2 jts turbo 260 hp
2.2 jts twin turbo 305 hp **
3.6 v6 jts 300 hp **diesel
19 jtd twin turbo 200 hp
30 v6 jtd twin turbo 300 hp **Alfa 157 Iουνιο 2005 (ανεπισημη photo μαρτιο 2005)
Sportwagon: μαρτιο 2006
Coupe: νοεμβριο 2005 (Παρουσιαση γενευη 2005, ανεπισημη photo ιανουαριο 2005!!!)
Spider:μαρτιο 2006 -
Τα μοντέλα με έναν αστερίσκο αναφέρονται στα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της 157.
Όι δύο αστερίσκοι πού αναφέρονται sakiss;
-
-
-
Ειναι σιγουρα το τελικο σχεδιο?
Πολυ τετραγωνη μου φαινεται.... -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ειναι σιγουρα το τελικο σχεδιο?
Πολυ τετραγωνη μου φαινεται....Mάλλον photoshop από GT..........
-
Germaniko photoshop ειναι και αν εξαιρεσουμε τα φωτιστηκα σωματα ειναι πολυ ομορφο αλλα απεχει απο την πραγματικοτητα!Μονο οι γερμανοι δοκιμαζουν τα νεα τους μοντελα ακαμουφλαριστα.Την 157 θα την δειτε μια και καλη ενα μηνα πριν παρουσιαστει στη γενευη σε photos στο internet!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Germaniko photoshop ειναι και αν εξαιρεσουμε τα φωτιστηκα σωματα ειναι πολυ ομορφο αλλα απεχει απο την πραγματικοτητα!**Μονο οι γερμανοι δοκιμαζουν τα νεα τους μοντελα ακαμουφλαριστα.**Την 157 θα την δειτε μια και καλη ενα μηνα πριν παρουσιαστει στη γενευη σε photos στο internet!Mπααααα.........
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Germaniko photoshop ειναι και αν εξαιρεσουμε τα φωτιστηκα σωματα ειναι πολυ ομορφο αλλα απεχει απο την πραγματικοτητα!**Μονο οι γερμανοι δοκιμαζουν τα νεα τους μοντελα ακαμουφλαριστα.**Την 157 θα την δειτε μια και καλη ενα μηνα πριν παρουσιαστει στη γενευη σε photos στο internet!Δεν ισχύει αυτό. Όλες οι εταιρίες καμουφλάρουν τα μοντέλα τους και βλέπουμε φωτογραφίες δίχως καμουφλάζ μονάχα λίγο πριν τη παρουσίασή τους ή σε περίεργα μέρη που δε περίμεναν οτι θα υπήρχε φακός.
Alfa Romeo 159 & 159TBi