-
Θέλω να πάρω ένα αυτοκινητάκι να με βολεύει μέχρι 13,000-14,000 Euro έχω μια κλίση πρως το fabia το 1.4. Καλά κάνω; Προτείνεται τίποτα καλύτερο πάνω κάτω στα λεφτά του. Το αυτ/το δεν προορίζεται για γυναίκα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας
Α! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! -
Θέλω να πάρω ένα αυτοκινητάκι να με βολεύει μέχρι 13,000-14,000 Euro έχω μια κλίση πρως το fabia το 1.4. Καλά κάνω; Προτείνεται τίποτα καλύτερο πάνω κάτω στα λεφτά του. Το αυτ/το δεν προορίζεται για γυναίκα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας
Α! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! -
Ρε mousatos τ είναι αυτά που λες αυτά δεν τα έχω ακουσει για κανένα αλλο αυτοκίνητο. Επειδή αυτοκίνητο δεν πήρα ακόμα και επειδη ξεχάστηκε το θέμα και επειδή είναι χρήσιμες οι γνώμες σας πείτε καμία ακόμα.
-
daewoo lacceti??????
-
Αλλη μια ψηφως στο fabia
Απλα τελειο στην κατηγορια του
-
Καλημέρα.
Θα διάλεγα lacetti ή corsa ανάλογα με το τι θέλεις.
Lacetti αν θα ήθελες κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος ή corsa με full εξοπλισμό στα 1.4 . -
Καταρχήν για να γίνει ένα τσέχικο αμάξι γερμανικό χρειάζεται κάτι παραπάνω από δηλώσεις ενός διευθυντή του VAG. Και δεν μιλάω για γενικότερα χαρακτηριστικά, μιλάω για κάποια μικροπράγματα που σου σπάνε τα νεύρα.
Από πείρα ενός φίλου: σταμάτημα υαλοκαθαριστήρων, χαλασμένο ESP, καμμένο φλας και όλα αυτά μέσα στο πρώτο μισό χρόνο σε Octavia.
Δεν είναι και τόσο τραγικό, αλλά το να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο service δεν είναι ότι καλύτερο.
Θέλω καινούργιο αυτοκίνητο 13Κ-14Κ