-
Πώσς γίνεται όμως ο Rubens να είναι συνέχεια τόσο πίσο απο το Michael?
Παραθέτω τους ταχύτερους γύρους απο Imola::- Michael Schumacher: 1'20'411 - lap 10
- Jenson Button: 1'21'201 - lap 28
- Fernando Alonso: 1'21'650 - lap 59
- Jarno Trulli : 1'21'666 - lap 11
- Ralf Schumacher: 1'21'689 - lap 30
- Juan Pablo Montoya: 1'21'870 - lap 27
- Rubens Barrichello: 1'21'879 - lap 31
- Takuma Sato - 1'21'929 - lap 44
- Kimi Raikkonen: 1'22'500 - lap 39
- Giancarlo Fisichella: 1'22'654 - lap 60
- Olivier Panis: 1'22'861 - lap 59
- Felipe Massa: 1'22'895 - lap 36
- Mark Webber: 1'22'931 - lap 55
- David Coulthard: 1'22'981 - lap 42
- Cristiano da Matta: 1'23'108 - lap 25
- Nick Heidfeld - 1'23'381 - lap 44
- Christian Klien: 1'23'647 - lap 27
- Giorgio Pantano: 1'25'457 - lap 6
- Zsolt Baumgartner - 1'26'075 - lap 58
- Gianmaria Bruni: 1'26'857 - lap 11
source http://f1.racing-live.com/en/index.html
Ακόμα και αν παραδεχτούμε οτι ο RB αργοπόρησε εξαιττίας του κυκλοφοριακού, δεν θα έπρεπε να είχε κάνει τουλάχιστον ένα γύρο κοντα σε αυτό του ΜΣ, ίσωσ λίγο πριν μπεί στα πιτ???
Ίσως να ήρθε η ώρα για τη Φερράρι να αλλάξει δεύτερο οδηγό. Να πάρει κάποιον που να μπορεί να κοντράρει το ΜΣ για τη νίκη!!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Οσο για τις McLaren, ποια βελτιωση ρε παιδια, δεν μπορουσαν να ξεφυγουν απο τις Sauber και Toyota
Μα καλά δεν είναι βελτίωση που είχαμε μόνο ένα κινητηρα χαλασμένο αντί για τους 3-4 του Μπαχρέιν??? Μα καλά πλάκα μας κάνεις???
Πάντως σοβαρά τώρα κατά τη γνώμη μου τόσο σε επιδόσεις όσο και σε αξιοπιστία υπήρχε βελτίωση. Άλλωστε μέσα σε 3 εβδομάδες δεν γίνονται εύκολα θαύματα!
-
Πραγματικα κοιτωντας χθες τους ταχυτερους γυρους,μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πισω βρισκονται ακομα και εδω τα μονοθεσια της McLaren
Στα του αγωνα τωρα,μια απο τα ιδια και με τον ερχομο στην Ευρωπη με τον Schumi να εχει την πρωτη θεση και απο'κει και περα να γινεται σφαγη.Αν παρατηρησατε η BAR,ηταν η πρωτη φετος μετα την Ferrari,η οποια εφαρμωσε το πτερυγιο πισω απο το airbox,αν και στον συγκεκριμενο αγωνα στη Ferrari το πτερυγιο ηταν μικροτερο σε μηκος απο τους πρωτους τρεις αγωνες,προφανως για να μειωσουν την αρνητικη αντωση η οποια δεν παιζει σημαντικο ρολο στον συγκεκριμενο αγωνα.Κλεινωντας πιστευω πως ο Ralf επρεπε να ειχε τιμωρηθει στο συμβαν με τον Alonso,αλλα και ο Montoya στον πρωτο γυρο με τον Ralf,οπου παραλιγο να τον στειλει στον τοιχο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Διαφωνω! Αυτο που κανει ο JPM οφειλεται στο λατινικο ταμπεραμεντο του και μου αρεσει τρελα. Ιδιαιτερα σε κοντραστ με την λαστιχενια φατσα του MS ή των KR, DC κλπ κλπ. Τεραστια η λιστα απο πολιτικα ορθους πιλοτους που δεν τολμουν να πουν τη γνωμη τους. Μπλιαχ!
Δεν έχω πρόβλημα με το Λατινικό ταμπεραμέντο, αλλά μετά από 60 γύρους που δεν μπορείς να ακολουθήσεις ούτε τον ρυθμό της BAR, δεν μπορεί να είσαι ακόμα στον 2ο γύρο που δεν σε άφησε κάποιος να περάσεις από την εξωτερική. Δηλαδή αν ήταν ο Μοντόγια μπροστά και ο MS πίσω θα τον άφηνε να περάσει ;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας. Η μήπως άφησε τον Ραλφ να τον περάσει που ήταν σε γρηγορότερο ρυθμό και teammate του (για το καλό της ομάδας ) Ο τύπος έχει 'attitude' (πρόβλημα συμπεριφοράς) και το ξέρουν όλοι αυτό, σε όλες τις εκδηλώσεις του, ακόμα και έξω από το μονοθέσιο. Εχει μάθει να του κάνουν χώρο να περάσει
Αμαν πια με τον μπούληΑυτο που μισησα ομως χθες ηταν το ψεμμα του MS. Αντι να παραδεχτει οτι ναι το εκανα γιατι δεν ηθελα να βιδωθω πισω ειδικα απο τον JPM που θα του εκανε τη ζωη μαυρη μεχρι να περασει (που θα περναγε τελικα, δεδομενο αυτο), ειπε οτι δεν τον ειδε. Και εκει μεγαλωσε η μυτη του καμια 20αρια ποντους... Και δεν ειναι η πρωτη φορα που εκανε τον Πινοκιο στην
καριερα του, δυστυχωςΝομίζω πως πέφτεις στην παγίδα. Οσο θα τσιμπάει ο JPM τόσο θα του σπάει τα νεύρα ο MS. Είναι μανούλα σε αυτό.
Κορυφαίο ανέκδοτο: 'Νομιζα πως ο JPM μετά το τέλος του αγώνα ήρθε δίπλα μου να με συγχαρεί '
Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Williams (ή μήπως τον έχουν στην αδιαφορία ήδη) ή ο manager του να τον καλμάρει γιατί όλα αυτά αποβαίνουν σε βάρος του τελικά ; -
Μα τι περιμενεις, χθες ο Head -αλλος αχωνευτος απο κει- τον στηριξε με δηλωσεις του... Κατι παντως που δεν εκανε για τον Ralf για το συμβαν με τον Alonso (το θεωρησε οδηγικο λαθος που αφησε ανοιχτη την πορτα), ενδειξη ισως πως δεν τον υπολογιζουν για το 2005?
-
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=49267
Οι απόψεις των Frank Williams, Jean Todt για το θέμα του Μοντόγια
-
Ο χρήστης gsina έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα με το Λατινικό ταμπεραμέντο, αλλά μετά από 60 γύρους που δεν μπορείς να ακολουθήσεις ούτε τον ρυθμό της BAR, δεν μπορεί να είσαι ακόμα στον 2ο γύρο που δεν σε άφησε κάποιος να περάσεις από την εξωτερική. Δηλαδή αν ήταν ο Μοντόγια μπροστά και ο MS πίσω θα τον άφηνε να περάσει ;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας. Η μήπως άφησε τον Ραλφ να τον περάσει που ήταν σε γρηγορότερο ρυθμό και teammate του (για το καλό της ομάδας ) Ο τύπος έχει 'attitude' (πρόβλημα συμπεριφοράς) και το ξέρουν όλοι αυτό, σε όλες τις εκδηλώσεις του, ακόμα και έξω από το μονοθέσιο. Εχει μάθει να του κάνουν χώρο να περάσει
Αμαν πια με τον μπούληΑυτό το post με εκφράζει πλήρως. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Μόνο να θυμήσω ότι ο JPM έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα στο παρελθόν και σε περιπτώσεις που ο αντίπαλός του βρίσκονταν στην εσωτρική. Βγήκε ξαφνικά ο Montoya και διαμαρτύρεται για τέτοιου είδους κινήσεις, την στιγμή που αυτός έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια κάνοντάς παρόμοιες. Όταν όμως τα έκανε αυτός του λέγαμε και ΜΠΡΑΒΟ από πάνω γιατί και καλά έσπαγε την μονοτονία... Αν θέλει να κάνει τον σκληρό ή τον τρελό και να παίζει συγκρουόμενα κάθε δεύτερη Κυριακή να πάει από εκεί που ήρθε.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Πάντως, η Μπαρ ήταν η ομάδα που άξιζε να είναι δεύτερη στον αγώνα. Έχει κάνει θεαματικά βήματα βελτίωσης. Ίσως και να ανταγωνίζεται τη Γουίλιαμς για τη δεύτερη θέση στο Κατασκευαστών, έτσι όπως πάει η Μπαρ και έτσι όπως πάνε οι ΟΔΗΓΟΙ της Γουίλιαμς...Καθαρή εικόνα από BAR ακόμα δεν είδαμε. Εγώ μονάχα Honda έχω δει στους 4 πρώτους αγώνες, μιας και κυρίως σε Αυστραλία, Μπαχρέιν και Ίμολα τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο τον παίζει ο κινητήρας και από δαύτον η BAR σκίζει. Για να δούμε τι θα γίνει και σε Βαρκελώνη και Μονακό... τι λέει η BAR από σασί? Όλοι πέσαμε και είπαμε τι καλό μονοθέσιο έφτιαξε ο Geof, παραβλέποντας ότι ο Honda ήταν αυτός που δούλευε υπερωρίες στους πρώτους αγώνες. Ας περιμένουμε λίγο. Στο άλλο άκρο είναι η Renault, που έχει ταλαιπωρηθεί ως τώρα σε πίστες έξω από τα νερά της με τον αδύναμο ακόμα (πλην όμως τέρας αξιοπιστίας!) κινητήρα. Από δω και πέρα θα δούμε την πραγματική της δυναμική και αλοίμονο σε όποιον την υποτιμήσει!
-
Jarno ξεχνας οτι στην Μπαρτσελονα που ειναι το απολυτο κριτηριο για τα σασι τα BAR ειναι ταχυτατα
-
Σιγουρα στη Βαρκελωνη,κυριαρχο ρολο παιζει το αεροδυναμικο πακετο πραγμα το οποιο εχει σιγουρα η Renault,παρ'ολο που ανεβηκε λιγο το κεντρο βαρους για χαρη του κινητηρα ο οποιος φετος πηγε στις 72 μοιρες.Απο την αλλη και η BAR οπως ειπε και ο Κωνσταντινος εχει καλο σασι,το οποιο θα τους βοηθησει στη συγκεκριμενη πιστα πιστευω.
-
Ακομα πιο εντυπωσιακο ειναι το γεγονος οτι η BAR εχει ανεβασει τρελους ρυθμους και στην εξελιξη. Διαβαζω σημερα για το χρονο του Sato στο Mugello και βλεπω οτι δοκιμασαν ολοκαινουργιο μπροστινο φτερο και αυριο ερχεται βελτιωμενος κινητηρας.
Τελικα ο Richards εκανε την κινηση της χρονιας. Μεχρι περυσι τα χρηματα για ολα αυτα τα καλουδια θα κατεληγαν στον λογαριασμο του JV...
-
Φωτο απο το τριημερο, οτι καλυτερο ειχε ο Sutton. Εχει Berger να οδηγει της Lotus του Senna, Fosters girls και Schumi να παιζει με τη σαμπανια
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=248
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τελικα ο Richards εκανε την κινηση της χρονιας. Μεχρι περυσι τα χρηματα για ολα αυτα τα καλουδια θα κατεληγαν στον λογαριασμο του JV...Ακριβώς Κώστα. Και εγώ πιστεύω ότι έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της BAR έχει παίξει ο Richards.
Επίσημο thread - San Marino GP