-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καλά,αυτό το ανακάλυψα μόλις χθες από άλλο πόστ κι έμεινα μ@λ@κ@ς,τι να πω........ωωωωωωωω και θαυμάσιο και παπαριές?
Απλά υποκλίνομαιΑν κατέβεις και δεν έρθεις για καφέ θα βρείς τον μπελά σου εσύ !
Tώρα τι να σε πω ότι το Σάββατο κατέβηκα πήρα το citroen κι ανέβηκα κεραυνός?
Ούτε μια ώρα δεν έκατσα αλλά το έχω ταγμένο,θα έρθω στα κοντά έχεις το λόγο μου -
...προς το παρόν ρίξε μια ματιά σε μια τελευταία μου δουλειά ( σχεδίαση και κατασκευή )Πολύ καλή δουλεια!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...προς το παρόν ρίξε μια ματιά σε μια τελευταία μου δουλειά ( σχεδίαση και κατασκευή )
Πολύ καλή δουλεια!
βλέπω φάουλ
ο εργάτης γιατί πρέπει να κρατάει/πιέζει το περιεχόμενο του πακέτου μέχρι να το μεταφέρει το πνευματικό στο κυλιόμενο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
...προς το παρόν ρίξε μια ματιά σε μια τελευταία μου δουλειά ( σχεδίαση και κατασκευή )
Πολύ καλή δουλεια!
βλέπω φάουλ
ο εργάτης γιατί πρέπει να κρατάει/πιέζει το περιεχόμενο του πακέτου μέχρι να το μεταφέρει το πνευματικό στο κυλιόμενο
Εdit mod
Εχεις ξαναδεί μηχανές συσκευασίας στη ζωή σου? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εdit mod
Εχεις ξαναδεί μηχανές συσκευασίας στη ζωή σου?να απαντήσεις μπορείς για να δούμε ποιος λέει Εdit mod
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εσύ αμα δεν πεις γενικώς μαλακίες δεν μπορεί.
Εχεις ξαναδεί μηχανές συσκευασίας στη ζωή σου?να απαντήσεις μπορείς για να δούμε ποιος λέει μαλακίες
Τι να απαντήσω,στο υπεροπτικό ύφος του νεοέλληνα ξερόλα και κριτή του καναπέ?
Μήπως θες η μηχανή να σε παίρνει και π@πες?
Εχεις δει εκτός από κάφρους και χαραμοφάηδες δημοσίους υπαλλήλους πολλούς κατασκευαστές ΕΛΛΗΝΕΣ τέτοιων μηχανημάτων? (απλών κατ`εσένα φυσικά γιατί μάλλον εσύ θα το έφτιαχνες σε μια μέρα!!!).
Εχω δουλέψει αρκετά χρόνια σε συρματουργία και ξέρω από συσκευαστικές 5κιλων καρφιών,όπως και από καρφομηχανές (ψάξε στο google για καρφομηχανές να δεις πως πγαίνει το καρφί που το έχει για του κ@λου πράμα)......αλλά είπαμε ο ελληνάρας είναι υπεράνω όλων,φραπεδιά,σκυλάδικο και δανεικά απ το Γερμανό για το δημοσιουπαλληλίκι.Και στραβή που λέει ο λόγος να ήταν η μηχανή (που σε καμία περίπτωση δεν είναι) θα έπρεπε να πεις ένα μπράβο σε έναν Ελληνα κατασκευαστή τέτοιων περίπλοκων μηχανημάτων,αλλά άμα ήταν Ιταλικιά και είχε χίλια μύρια προβλήματα θα λέγαμε έτσι είναι......τόσο μαλάκες και κομπλεξικοί είμαστε που ο δίπλα μας είναι ανώτερος από μας κι όχι σαν εμάς αντί να προσπαθούμε να τον αντιγράψουμε.
-
δεν απαντάς και είναι σε βάρος σου αυτό
-
Εdit
Ελεος δηλαδη !!!
Σταματηστε το!!
mod -
-
**edit mod **
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πολύ καλή δουλεια!
βλέπω φάουλ
Ζητώ συγγνώμη από όλους που είμαι αλλά πρέπει να σου λύσω την απορία η οποία είναι δικαιολογημένη και έχεις δίκηο.
Ο εργάτης κρατάει / πιέζει τη συσκευασία γιατί είναι ήδη έτοιμη και φυλαγμένες οι συσκευασίες στην αποθήκη, οπότε μία - μία την πιέζει στον τερματικό για να πάρει την εντολή προώθησης, η κανονική λειτουργία είναι τελείως αυτόματη, η μηχανή που φαίνεται στο βάθος ετοιμάζει τις συσκευασίες ( κολλάει το αλουμινόφιλο στον πλαστικό περιέκτη ) και την προωθεί προς τη συσκευαστική μου, η κίνηση αυτή γίνεται μέσω ενός ιμάντα που μεταφέρει τη συσκευασία η οποία κατά την κίνηση της πιέζει τον τερματικό που τώρα αναγκαστικά πιέζει ο εργάτης για να γίνει η επόμενη εντολή.
Είσαι παρατηρητικός, μπράβο σου.
Μάκη ευχαριστώ που πήρες το μέρος μου αλλά ήταν ανάγκη, και όχι με αυτό τον τρόπο.Συγγνώμη για το
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
- Πλέοντος σε πελάγη αμάθειας, και τεχνολογικής ασχετοσύνης κατάφεραν, να έχουν μέσο όρο γενικών επισκευών τα 130000κμ, ενώ οι ιταλοί τα 230000κμ, οι γάλλοι τα 250000, και οι γερμανοί τα 270000κμ.!!!!!!!……
ειναι τα ιδια τα χλμ που κανει ο γερμανος στους γερμανικους δρομους σε μια αχανη συγκριτικα χωρα με αυτα που κανει ο ελληναρας καθημερινα στην παραλιακη και τη κηφισιας με 1η-νεκρα?
ακομα και στη χωρα μας εχω προσεξει οτι οσοι κανουν πολλα ταξιδια (λογω δουλειας για παραδειγμα) βγαζουν απειρα χλμ απροβληματιστα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
- Πλέοντος σε πελάγη αμάθειας, και τεχνολογικής ασχετοσύνης κατάφεραν, να έχουν μέσο όρο γενικών επισκευών τα 130000κμ, ενώ οι ιταλοί τα 230000κμ, οι γάλλοι τα 250000, και οι γερμανοί τα 270000κμ.!!!!!!!……
ειναι τα ιδια τα χλμ που κανει ο γερμανος στους γερμανικους δρομους σε μια αχανη συγκριτικα χωρα με αυτα που κανει ο ελληναρας καθημερινα στην παραλιακη και τη κηφισιας με 1η-νεκρα?
ακομα και στη χωρα μας εχω προσεξει οτι οσοι κανουν πολλα ταξιδια (λογω δουλειας για παραδειγμα) βγαζουν απειρα χλμ απροβληματιστα
Είχε γράψει κάποια στιγμή ο Puntolord για τις οδηγικές συνθήκες της Γερμανίας(επίπεδο έδαφος, διαφορετική λειτουργία σηματοδοτών, σωστοί δρόμοι) όπου ακόμα και οι σφυγμοί του οδηγούν ελαττώνονται λόγω έλλειψης άγχους.
-
καλα εδω κανεις μια αθηνων πατρων και βγαινεις εξω κουρελι
παρολο που ειναι ο δρομος που εχω κανει τα περισσοτερα χλμ (σε εθνικη) με αγχωνει περισσοτερο απο αλλους δρομους που μπορει να ταξιδευω και πρωτη φορα στη ζωη μου
μεσα στην αθηνα πρεπει να εχεις ματια και στο κωλο
-
Τελικα, για το στρωσιμο τι ισχυει?
Προσωπικα βρισκω την αποψη που διατυπωνεται στα περισσοτερα εγχειριδια σαν την πιο σωστη (και πιο εφικτη), χωρις να εχω μηχανολογικες γνωσεις.
Οι περισσοτεροι κατασκευαστες προτεινουν απλα τη συνετη οδηγηση, με προοδευτικοτητα στο γκαζι και στο φρενο για καποια χλμ. (ζεσταμα - κρυωμα συνηθως συμπεριλαμβανονται στη διαδικασια)Ερωτηση:
Τα επιμερους εξαρτηματα πχ αμορτισερ, φρενα, λαστιχα θελουν στρωσιμο? Αν ναι, ποσο και με ποιο τροπο? -
τα τακακια και τα λαστιχα θελουν στρωσιμο,αν και δεν μαρεσει η λεξη στρωσιμο,προτιμω να λεω< δουλεμα>.
μερικα πατηματα φρενων και καμια 100χλμ πορεια για τα λαστιχα.για τους κινητηρες δεν ξερω τι θελει ο καθενας.
αν εχει ανοχες μεγαλες δεν θελει καθολου στρωσιμο ,λιγο δουλεμα στο ρελαντι για κανα 5ωρο και ειναι ετοιμος για χρηση ,αν δεν εχει εγω προτεινω οδηγηση σε δρομος επαρχιακους ,ανηφορες κατηφορες,με επιταχυνσεις ζωηρες στις μεσαιες στροφες,οχι κοφτες βεβαια και φυσικα οχι οδηγηση σε πολυ χαμηλες στροφες γιατι θα σας βγει ο κινητηρας
κοπριτης ,τεμπελχανας.ετσι δλδ θα εκανα εγω αν επαιρνα ποτε καινουριο αυτοκινητο,που δεν θα παρω βεβαια αλλα λεμε τωρα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα τακακια και τα λαστιχα θελουν στρωσιμο,αν και δεν μαρεσει η λεξη στρωσιμο,προτιμω να λεω< δουλεμα>.
μερικα πατηματα φρενων και καμια 100χλμ πορεια για τα λαστιχα.Και εσυ που το ξερεις?
Προχθες αλλαξες τακακια και λαστιχα πρωτη φορα.
Καλα, αμορτισερ παιζει να μην αλλαξεις ποτε. -
ποτε τα αλλαξα και δεν το ηξερα;
τα λαστιχα θελουν λίγο περπατημα για να παρουν το σχημα τους και τα τακακια πατηματα για να φυγει η πρωτη στρωση .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποτε τα αλλαξα και δεν το ηξερα;τα λαστιχα θελουν λίγο περπατημα για να παρουν το σχημα τους και τα τακακια πατηματα για να φυγει η πρωτη στρωση .
τετραγωνα λαστιχα πηρες;
-
Στρώσιμο Νέου Αυτοκινήτου.....