-
ποια η γνωμη σας για το mazda tribute 3.0?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ποια η γνωμη σας για το mazda tribute 3.0?Αν εξεραισεις το γιαπωνεζικο αλλα πολυ ομορφο αμαξωμα του ισως ειναι το καλυτερο suv μαζι με το Μαβερικ στα 3.0 κατω απο 38.000ευρω....
-
ποια η γνωμη σας για το mazda tribute 3.0?Και αυτό και το Maverick δεν μπορούν να συγκριθούν με τα 'καλά' της κατηγορίας. Προτίμησε ένα RAV, ένα Xtrail ή ένα Forester. Ειδικά με 38Κ παίρνεις ΧΤ turbo full εξοπλισμένο.
-
το forester αν και ειναι πολυ καλο δεν μου αρεσει εμφανισιακα τοσο σε εμενα οσο και στο αλλο μου μισο,το x-trail μια απο τα ιδια.τωρα για το rav....?δεν βγαινει καινουργιο?οταν λες καλα ποια εννοεις?
-
Το Mazda Tribute 3.0 δεν το οδήγησα. Εχω οδηγήσει το Maverick 2.3. Η συμπεριφορά του λογικά θα πρέπει να είναι σχεδόν ίδια.
Το Maverick λοιπόν, με ασφάλτινα λάστιχα πήγαινε γρήγορα σταθερά και μπήκε σε κάποιες στροφές απίστευτα γρήγορα και σταθερά. Δεν το πίστευα ....
Τιμόνι και κιβώτιο οκ. Αρκετά καλά. Αρκετά ψηλό για ακτός.
Στο χώμα ομολογώ ότι χοροπηδούσε λίγο για τα γούστα μου. Επίσης άκουσα αρκετούς θορύβους και τριγμούς. Το 2.3 πήγαιναι αρκετά καλά. Το 3.0 μάλλον θα 'πετάει'.Σε σύγκριση με το αντίστοιχο σε ύψος και κυβικά Cherokee Renegade το Cherokee υπερτερούσε σαφώς. Ηταν αθόρυβο, πολύ καλό σε ανωμαλίες του δρόμου. Επίσης τιμόνι αρκετά καλό και πολύ καλά φρένα για το βάρος του. Εαν μπορούσα θα το αγόραζα! Το κιβώτιο πρέπει να το συνυθίσει κανείς. Το 2.7 σέρνεται.
-
Ο χρήστης vasdaris έγραψε:
Το Mazda Tribute 3.0 δεν το οδήγησα. Εχω οδηγήσει το Maverick 2.3. Η συμπεριφορά του λογικά θα πρέπει να είναι σχεδόν ίδια.Το Maverick λοιπόν, με ασφάλτινα λάστιχα πήγαινε γρήγορα σταθερά και μπήκε σε κάποιες στροφές απίστευτα γρήγορα και σταθερά. Δεν το πίστευα ....
Τιμόνι και κιβώτιο οκ. Αρκετά καλά. Αρκετά ψηλό για ακτός.
Στο χώμα ομολογώ ότι χοροπηδούσε λίγο για τα γούστα μου. Επίσης άκουσα αρκετούς θορύβους και τριγμούς. Το 2.3 πήγαιναι αρκετά καλά. Το 3.0 μάλλον θα 'πετάει'.Σε σύγκριση με το αντίστοιχο σε ύψος και κυβικά Cherokee Renegade το Cherokee υπερτερούσε σαφώς. Ηταν αθόρυβο, πολύ καλό σε ανωμαλίες του δρόμου. Επίσης τιμόνι αρκετά καλό και πολύ καλά φρένα για το βάρος του. Εαν μπορούσα θα το αγόραζα! Το κιβώτιο πρέπει να το συνυθίσει κανείς. Το 2.7 σέρνεται.
Διορθωνω .....το Τσεροκι 3.7 το Φορεστρε 2.0χτ και το Μαβερικ 3.0 ειναι τα καλυτερα της κατηγοριας.....onn και off με την ιδια ευκολια....
-
Οσον αφορά το Tribute λόγω διαφορετικών ρυθμίσεων στις αναρτήσεις, λένε ότι πάει καλύτερα στο χώμα. Είναι λίγο 'Γιαπωνέζικο' και διάβασα ότι μεσα στην επόμενη 2ετία θα αντικατασταθεί πλήρως απο μοντέλο κατασκευασμένο απο την Mazda στην Ιαπωνία, και δεν θα βασίζεται στο Maverick. Κακό αυτό για την αξία μεταπώλησης...
-
σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να δώσεις το πασσατ και με τα λεφτά που θα πάρεις να αγοράσεις ένα ραβ4 μοντελο 98-99?
-
Παιδιά Καλημέρα
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ ένα SUV θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει αν υπάρχει κάποιο site όπου θα μπορώ να κάνω κάποια συγκριτικά τεστ όσον αφορά τον εξοπλισμό - μηχανικά κλπ. Κάτι ανάλογο με τα τεστ των περιοδικών δηλαδή.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να δώσεις το πασσατ και με τα λεφτά που θα πάρεις να αγοράσεις ένα ραβ4 μοντελο 98-99?Το RAV4 δεν άρεσε στη γυναίκα μου οπότε έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Ούτε κι εγώ είχα ενθουσιαστεί βέβαια.... Απλά έχω ένα μεταχειρισμένο Cherokee 3.7 Sport να δω αυτές τις μέρες και εαν πάρω την τιμή που θέλω μπορεί να το χτυπήσω μιας και κυκλοφορέι πολύ σύντομα το νέο μοντέλο και θα πάρω μάλλον καλή τιμή. Αλλιώς παίζει είτε το Tribute/Maverick 3.0 είτε τo Sportage 2.7 είτε το Forester XT.
Ευτυχώς η λίστα στένεψε! Ελπίζω να μπορέσω να οδηγήσω τις συγκεκριμένες εκδόσεις. Το Mazda έχει 48 άτοκες οπότε είναι ίσως ότι πιο δελεαστικό....
-
[/Το RAV4 δεν άρεσε στη γυναίκα μου οπότε έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Ούτε κι εγώ είχα ενθουσιαστεί βέβαια.... Απλά έχω ένα μεταχειρισμένο Cherokee 3.7 Sport να δω αυτές τις μέρες και εαν πάρω την τιμή που θέλω μπορεί να το χτυπήσω μιας και κυκλοφορέι πολύ σύντομα το νέο μοντέλο και θα πάρω μάλλον καλή τιμή. Αλλιώς παίζει είτε το Tribute/Maverick 3.0 είτε τo Sportage 2.7 είτε το Forester XT.]
Στην ιδια λιστα περιπου κατεληξα και εγω,ψαχνωντας πανω απο ενα χρονο, και εχουμε και λεμε:
RAV-4, χρυση μετριότητα οπως εχουν πει και αλλοι φιλοι, και πανακριβο.
Cherokee 3,7 υψηλη καταναλωση, τελη, ασφαλειες αλλαζει μοντέλλο σε ενα μηνα, ακουω για service ακριβο και στην ασφαλτο μειονεκτει
Maverick 3,0 τιμιο αλλα πολυ αμερικανικο, λιτο εσωτερικο
Sportage 2,7 αν και βελτιωμενο το περιμενα καλυτερο, και οταν απο την πρωτη μερα ξεκινα η αντιπροσωπεια τις προσφορες, σε ενα δυο χρονια τι θα κανει; Το απερριψα λογω ονοματος και μεταπωλησης
Και που καταληγω;
Ορκισμενος Ευρωπαιος (οκτω αυτοκινητα εχω αλλαξει, ολα Ευρωπαικα) αλληθωρίζω προς Ιαπωνία και καταληγω στο Forester 2,5XT το οποιο το οδηγησα και επαθα την πλακα μου!!! Τετοια ασφαλεια που σου δινει, τρομερα γκαζια, ομορφο εσωτερικο
το εκτιμησα και το αγαπησα αμέσως μονο που πρεπει να περιμενω για παραδοση Μαρτιο με Απριλιο! -
οταν λες καλα ποια εννοεις?- Forester
- X-trail
- RAV 4
Με αυτή τη σειρά. Λαμβάνοντας υπόψιν την κίνηση εκτός δρόμου και στο χώμα.
Στην άσφαλτο το RAV προηγείται και ακολουθεί το forester με το Xtrail.
-
Για δείτε και αυτό --> Toyota Fortuner
Μήπως είναι το 'LandCruiser ων φτωχών' ? Ή ο αντικαταστάτης του RAV4 ??
Έχετε αλλα λινκ ?
-
Νομίζω αυτό είναι ο αντικαταστάτης του 4runner, που όπως και το παλιό nissan pathfinder ήταν ενα Hilux (pickup αντίστοιχα) με καμπίνα.
Δεν είναι ο αντικαταστάτης του RAV, αλλα θα μπορούσε να είναι του Terrano
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι ο αντικαταστάτης του RAV, αλλα θα μπορούσε να είναι του TerranoTo Terrano ειναι Nissan !!! Κάτι σαν το Pajero Sport πρεπει να είναι μαλλον.
-
Ναι ρε παιδιά, Nissan είναι το Terrano, απλώς το έδωσα σαν παράδειγμα για την κατηγορία, άλλωστε το παλιό terrano ήταν το pathfinder και έχουν πολλά κοινά μηχανικά μέρη με τα pick-up.
To Pajero Sport επίσης είναι αυτής της κατηγορίας μιας και βασίζεται στο L200
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω αυτό είναι ο αντικαταστάτης του 4runner, που όπως και το παλιό nissan pathfinder ήταν ενα Hilux (pickup αντίστοιχα) με καμπίνα.Έχεις δίκιο. Ιδού (από το ίδιο άρθρο):
Toyota Fortuner'Toyota Motor Thailand introduced its new Hilux Vigo based SUV. Called the Fortuner it is the final member of the IMV family.'
Σπύρος
-
Αύριο περιμένω το νέο μου αυτοκίνητο. Οπως πιθανόν παρατηρήσατε το avatar μου άλλαξε.
Ομολογώ ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και διαδικασία. Ελπίζω η όλη συζήτηση να είναι βοήθημα για όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση με την δική μου όταν προτωξεκίνησε το θέμα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με βοήθησαν. Πιθανότατα θα τα ξαναπούμε σε άλλο topic και ελπίζω και 'ΕΚΤΟΣ' πλέον...
Τελικά αγόρασα μεταχειρισμένο όχημα 10 μηνών το οποίο φαίνεται να είναι
οκ. Η συναλλαγή σε σχέση με το τι πραγματικά ήθελα νομίζω ότι ήταν τίμια.Οπότε 'με γειές' μου...
Φυσικά και θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου...
-
καλορίζικο,καλοτάξιδο, καλοφόρετο, να μας πεις εντυπωσεις!
-
Ο χρήστης vasdaris έγραψε:
Αύριο περιμένω το νέο μου αυτοκίνητο. Οπως πιθανόν παρατηρήσατε το avatar μου άλλαξε.Ομολογώ ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και διαδικασία. Ελπίζω η όλη συζήτηση να είναι βοήθημα για όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση με την δική μου όταν προτωξεκίνησε το θέμα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με βοήθησαν. Πιθανότατα θα τα ξαναπούμε σε άλλο topic και ελπίζω και 'ΕΚΤΟΣ' πλέον...
Τελικά αγόρασα μεταχειρισμένο όχημα 10 μηνών το οποίο φαίνεται να είναι
οκ. Η συναλλαγή σε σχέση με το τι πραγματικά ήθελα νομίζω ότι ήταν τίμια.Οπότε 'με γειές' μου...
Φυσικά και θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ , ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ!!!
Αγορά SUV!