-
Παιδια είναι η πρώτη μου μέρα στο φόρουμ και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Έχω ένα Nissan Primera 1.6 (το τελευταίο μοντέλο. Ρ12 αν βοηθά) και θέλω να του βελτιώσω λίγο την απόδοση.
αποδίδει 109 bhp και 14,7 Kgm ροπή. Υπάρχει καμία ιδέα, και έχετε υπόψη κάποια εταιρεια που να ασχολείται με ECU που να μπορεί να με βοηθήσει?
Σημειώνω ότι είμαι από Κύπρο και εδώ τα πράγματα σε θέματα βελτιώσεων είναι σε νηπιακό στάδιο, για να μην πω ότι ακόμα δεν έχουν γεννηθεί... -
Έχω ένα Nissan Primera 1.6 (το τελευταίο μοντέλο. Ρ12 αν βοηθά) και θέλω να του βελτιώσω λίγο την απόδοση.
αποδίδει 109 bhp και 14,7 Kgm ροπή. Υπάρχει καμία ιδέα, και έχετε υπόψη κάποια εταιρεια που να ασχολείται με ECU που να μπορεί να με βοηθήσει?
Σημειώνω ότι είμαι από Κύπρο και εδώ τα πράγματα σε θέματα βελτιώσεων είναι σε νηπιακό στάδιο, για να μην πω ότι ακόμα δεν έχουν γεννηθεί... -
Καλώς όρισες φίλε μου! Έχω ακριβώς το ίδιο αυτ/το! Δεν έχω προβεί σε κανενός είδους βελτίωση ακόμα! Σήμερα πήγε ο αδερφός μου στην KingDragon για να ρωτήσει για φιλτροχοάνη και του είπαν πως δεν αξίζει γιατί δεν θα αποδώσει λόγω του ότι έχι AFM (είναι το κουτάκι αμέσως μετά το φιλτροκούτι προς τους αυλούς εισαγωγής) και ότι είναι καλύτερα ένα ελεύθερο φίλτρο μέσα στο κουτί.
Υπάρχει και μία αγγλική σελίδα η οποία όμως έχει μερικές κατηγορίες συζητήσεων στο forum συνδρομητικές!
http://www.nissanprimera.net
Βελτιωση Nissan Primera 1.6 ΄(μοντέλο 2003)