-
Δεν το πιστεύω. Να γίνει μετωπική σε δρόμο με διαχωριστική νησίδα...
Ξέρει κανείς περισσότερο info?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
7+ νεκροί στην ΕΟ?Δεν το πιστεύω. Να γίνει μετωπική σε δρόμο με διαχωριστική νησίδα...
Είδα τυχαία στην ΝΕΤ το ρεπορτάζ που αφορούσε το τροχαίο.
Μια BMW 3αρα (σύμφωνα με άτομα που είδαν το ατύχημα) πήγαινε με πολλά, έπεσε στις μπάρες, απογειώθηκε και προσγειώθηκε στο αντίθετο ρεύμα όπου εμβόλισε ένα Citroen που διερχόταν κανονικά.
Η BMW, αν τα πλάνα αφορούσαν το συγκεκριμένο ατύχημα, προσγειώθηκε με τον ουρανό ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Έβλεπες το αυτοκίνητο σαν να έχει περάσει Monster Truck από πάνω και συντρίμια σε όλο το μήκος και πλάτος του οδοστρώματος...
-
7+ νεκροί στην ΕΟ?Δεν το πιστεύω. Να γίνει μετωπική σε δρόμο με διαχωριστική νησίδα...
8 οι νεκροί
Δεν ήταν μετωπική... ουρανός με ουρανό ήταν
Τι να πει κανείς... αν είναι να σου συμβεί
-
Θα αρχίσουμε πάλι τα τροπάρια 'υπερβολική ταχύτητα' κτλ. και θα κάνουμα γαργάρα την λαμακία που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν το πιστεύω. Να γίνει μετωπική σε δρόμο με διαχωριστική νησίδα...
8 οι νεκροί
Δεν ήταν μετωπική... ουρανός με ουρανό ήταν
Τι να πει κανείς... αν είναι να σου συμβεί
Οδηγας αμεριμνος στο δρομο και ξαφνικα καποιος @αλακας απο τους πολλους στην ελλαδα που την εχουν δει schumacher καταφερνει απο το αντιθετο ρευμα με νησιδα κιολας να προσγειωθει κυριολεκτικα επανω σου και να σε στειλει στον αλλο κοσμο
-
Θα αρχίσουμε πάλι τα τροπάρια 'υπερβολική ταχύτητα' κτλ. και θα κάνουμα γαργάρα την λαμακία που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών...Πάντως ήταν σε σήμειο που σύμφωνα με την τροχαία δεν παρατηρούνται τροχαία και δεν δικαιολογείται αλλιώς η απογείωση και προσγείωση του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα (έχει μπαριέρες και κενό ανάμεσά τους στο μέσο του οδοστρώματος)...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Θα αρχίσουμε πάλι τα τροπάρια 'υπερβολική ταχύτητα' κτλ. και θα κάνουμα γαργάρα την λαμακία που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών...
Πάντως ήταν σε σήμειο που σύμφωνα με την τροχαία δεν παρατηρούνται τροχαία και δεν δικαιολογείται αλλιώς η απογείωση και προσγείωση του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα (έχει μπαριέρες και κενό ανάμεσά τους στο μέσο του οδοστρώματος)...
Με μπαριέρες στη μέση, είναι λογικό. Απλά φοβάμαι ότι θα επικεντρωθούν όλοι στην 'υπερβολική ταχύτητα'.
Είναι όμως και πολύ πιθανό να πήγαινε στο όριο αλλά να έκανε κάποια ή συνδυασμό των εγκληματικών λαθών που βλέπουμε συνέχεια. Αλλαγή λωρίδας με στυλάκι Hamilton, χρήση ΛΕΑ και μετά καρφωτοί αριστερή λωρίδα γιατί οδηγούμε BMW, κτλ.
Κρίμα για τα αθώα θύματα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μια BMW 3αρα (σύμφωνα με άτομα που είδαν το ατύχημα) πήγαινε με πολλά, ...Στις ειδήσεις είπανε ότι πήγαινε με 220 ! ... ! ... ! ... !
220 χιλιόμετρα σε Ελληνικό δρόμο ...
Κρίμα για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια BMW 3αρα (σύμφωνα με άτομα που είδαν το ατύχημα) πήγαινε με πολλά, ...
Στις ειδήσεις είπανε ότι πήγαινε με 220 ! ... ! ... ! ... !
220 χιλιόμετρα σε Ελληνικό δρόμο ...
Κρίμα για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν ...220!!!
Σίγουρα τότε έτρεχε πολύ αλλά 220 ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας των απλοικών μαρτύρων και των δημοσιογράφων.
-
Πώς ακριβώς τα υπολόγισαν τα 220? Είχαμε καμιά κρυφή κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο?
-
Μόνο αν έμεινε καρφωμένη η βελόνα στο κοντέρ από την πρόσκρουση.
-
Μου φαινεται λιγο περιεργο να φταιει οτιδηποτε αλλο εκτος απο την υπερβολικη ταχυτητα....
Για να γινει αυτο το ατυχημα .πρεπει να ετρεχε αρκετα... -
Γιατί θεωρείτε ότι δεν μπορεί να έτρεχε με 220?
Δύσκολο είναι σε μια ευθεία?Πιθανώς να έκανε ελιγμούς προσπέρασης...
Πέρα από αυτό εμένα μου έρχεται στο μυαλό και η αστάθεια που λένε ότι έχουν οι Ε36 σε διαδοχικούς ελιγμούς υψηλής ταχύτητας... -
Θα αρχίσουμε πάλι τα τροπάρια 'υπερβολική ταχύτητα' κτλ. και θα κάνουμα γαργάρα την λαμακία που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών...απο οτι ειπανε την μπεεμβε την οδηγουσε αγγλος
οδηγος που ακολουθουσε ειπε οτι πεφτανε στο παρμπριζ της κομματια ανθρωπων -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πέρα από αυτό εμένα μου έρχεται στο μυαλό και η αστάθεια που λένε ότι έχουν οι Ε36 σε διαδοχικούς ελιγμούς υψηλής ταχύτητας...ΑΝ, λέω αν πήγαιναν με 220, σε αυτή την ταχύτητα και μια Veyron θα παρουσίαζε αστάθεια σε διαδοχικούς ελιγμούς...
Από κει και πέρα η ταχύτητα από μόνη της δε σκοτώνει. Σκοτώνει σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές, τη βλακεία και την κακή στιγμή.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
πεφτανε στο παρμπριζ της κομματια ανθρωπωναυτο το καλυπτει η ασφαλεια?
anyway , κριμα για τους αθωους ανθρωπους.
-
Αν υπάρχει ένδειξη 220 στο κοντέρ της BMW είναι παραπλανητική επειδή το αυτοκίνητο βρέθηκε στον αέρα και οι κινηρτήριοι τροχοί του δεν είχαν καμμιά αντίσταση. Αν ο οδηγός είχε ακόμα το πόδι του στο γκάζι (που μάλλον θα το είχε από τον τρόμο) το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει και 300.
Το ατύχημα έγινε σε απόλυτη ευθεία. Η μπαριέρα είχε στραβώσει σε διάστημα 20-30 μέτρων, είχε υποχωρήσει προς το αντίθετο ρεύμα και είχε μετατραπεί σε ράμπα απογείωσης. Με όσα και να πήγαινε η BMW αποκλείεται σε μια ευθεία να είχε τόσο μεγάλη γωνία πρόσκρουσης με τη μπαριέρα ώστε να την υπερπηδήσει τόσο εύκολα. Για μένα για το ατύχημα πρωτίστως φταίει η κατασκευή της μπαριέρας (πολύ χαμηλή και μαλακή) η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα μεσαίο αυτοκίνητο. Δηλαδή αν τη χτύπαγε μία νταλίκα θα την ξήλωνε πανεύκολα και θα έπαιρνε παραμάζωμα όλο το αντίθετο ρεύμα για εκατοντάδες μέτρα.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Τραγικό...... οικογένεια ξεκινησε για να πάει σε κηδεία πατέρα του ζευγαριού
από αθήνα για αλεξανδρούπολη..Στα μάλγαρα (αγνωστο πως) χτύπησε στο στηθαίο......Ξημερώματα έγινε το ατύχημα
Αποτέλεσμα.... Μαμά ετών 42 νεκρή
Πατέρας ετών 42 κρίσιμα στην εντατική
αγόρι υιος ετών 8 με με κρανιοεγκεφαλική κάκωσηΣημάδι από φρενάρισμα υπήρχαν από μεσαία λωρίδα εως στο στηθαίο...το τσιμεντένιο νομίζω
Προσοχή.....το λιγότερο εκεί /εξω.......
Ο πατέρας είναι συνάδελφος .... συγκλονιστήκαμε όλοι, ειδικά οι κολλητοί του
Ο πατέρας πάει καλύτερα, μάλλον τη γλύτωσε
Το παιδί είναι εντάξει αλλά έχει πάθει σοκ -
Ο χρήστης Galileo Galilei έγραψε:
Αν υπάρχει ένδειξη 220 στο κοντέρ της BMW είναι παραπλανητική επειδή το αυτοκίνητο βρέθηκε στον αέρα και οι κινηρτήριοι τροχοί του δεν είχαν καμμιά αντίσταση. Αν ο οδηγός είχε ακόμα το πόδι του στο γκάζι (που μάλλον θα το είχε από τον τρόμο) το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει και 300.
.Αυτο που λες μαλλον ειναι δυσκολο να ισχυει.Η ΒMW ,το πιθανοτερο ειναι,να ηταν πισωκινητη,ενω το κοντερ ειναι συδεμενο ,τις περισσοτερες φορες στους μπροστινους τροχους.Εκτος αν ειναι συνδεδεμενο στο κιβωτιο.
Παντως στην ΕΟ1 και εγω εχω παει με 200... -
Δεν ξέρω ειδικά για BMW αλλά συνήθως το κοντέρ είναι συνδεδεμένο στο διαφορικό για να μην έχει αποκλίσεις στις στροφές όταν οι τροχοί ενός άξονα περιστρέφονται με διαφορετικές ταχύτητες.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ